Вилдерс: Да затворим мъжете бежанци, за да опазим холандките

Герт Вилдерс поиска мюсюлманите бежанци от мъжки пол да бъдат затваряни в приемните центрове, за да бъдат опазени холандките.

Обратно в новината

Коментари - Вилдерс: Да затворим мъжете бежанци, за да опазим холандките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма как така ще ги затваряте ?А Нас кой ще ни оправя?

КОЛКО НЯКОЯ Е ПО-ХУБАВКА, С ТОЛКОВА ПО-ЧЕРНА МАЙМУНА СЕ ЧУКА! КОЙТО Е ХОДИЛ ТАМ ГО Е ВИДЯЛ :) МЕСТНИТЕ СА ПОЛОВИНАТА ИМПОТЕНТНИ, ОСТАНАЛИТЕ АЛКОХОЛИЦИ И ПЕДОФИЛИ :)

ЕС ЦЕННОСТИТЕ,КОЛКО СА ЦЕННИ???ПРАВАТА НА ЧОВЕКА,КАК ЩЕ СЕ СПАЗВАТ С ТАКОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ???ИМА ЕДНО ПРОСТО РЕШЕНИЕ!!!ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ВЪНШНИТЕ ГРАНИЦИ НА ЕС ЗА НАВЛИЗАНЕТО НА НЕЛЕГАЛНАТА АРМИЯ НА САЩ И ТОЧКА!!!ХА ДА ВИДИМ,КОЛКО Е НЕ ЗАВИСИМ ЕС ОТ САЩ???

обеща медийна пропаганда срещу Русия. Има я вече, никъде не се пише за.бойнуте действия на Рисия в Сирия.

Добре де, за критиците на ББ, ЗАЩО ОПОЗИЦИЯТА в антинародния Парламент НЕ ИНИЦИИРА ДЕЙСТВИЯ със задължителен характер, ЗА ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ с/у агресивните, криминални нарушения на границите на Б-я??? ЗАЩО ЛИПСВАТ ИДЕИ, ДЕЙСТВИЯ и НАЛОЖИТЕЛНИ МЕРКИ, за да знае народа на Б-я ИМА ли Б-я НАДЕЖДНА ГРАНИЦА с Турция и ако НЕ, ДО КОГА и ЗАЩО??? Иначе се дърлят и не могат да си разделят "кифтетата" и WC -та в Парламента, нали така????

Проблемът с "бежанците" е много силно подценяван от Борисов и неговото правителство. Пролетта Австрия и Германия ще затворят границите и има голяма вероятност около 100-200.000 "бежанци" да се установят у нас с надеждата един ден да се доберат до мечтаните западноевропейски държави... И понеже нашето правителство е "евроатлантическо", то ще направи всичко възможно да "интегрира" тези хора. За целта ще се вземат допълнителни заеми от няколко милиарда, за да се покрият допълнителните разходи. На повечето ще се даде статут и на много ще се осигурят жилища, за което няма да плащат нищо. София, Пловдив, Благоевград, Кърджали, Хасково, Харманли, Сандански ще се напълнят до дупка. Престъпността ще нарасне значително, като правителството ще забрани да се публикуват данни за това. Сега е момента да се вземат мерки - промяна в законодателството, изграждане на огради, стратегия за опазване на границите и за бързо връщане на 80-85% от влезналите "бежанци". На хора без документи не трябва да се дава убежище, преди да успеят да докажат самоличността си. Но разбира се, след няколко месеца правителството ще бъде "изненадано"...

тая кукувица меркел веднага на съд за внос на тероризъм и веднага затваряне на границите на европа защото до март тая всичката паплач като и се пресече пътя към германия ще се закотви тук да чака -нещастни политици в европа и у нас

И като ги затвори,какво? Те ще си седят затворени и ще чакат да им отворят вратите.... кастрация....като ги направят евнуси,да видим дали ще се перчат толкова по площадите

Къде ще ги затваряш бе? Ако не в Бухенвалд или пещите на ТЕЦ-а, може да се откажеш от тъпата идея! Депортация му е майката, всяка маймуна обратно на клона откъдето е дошла! Ако някой не се знае откъде е или има претенции, да го пращат в Сомалия, там правителство реално няма и не може да протестира!

ако ги затворят ще стане оше по зле *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Меркел щяла да спре да показва дружелюбното си лице!!! И сега тези пълчища, поканени от нея да идват насам, къде ще се установят? Пролетта и лятото май трябва да очакваме наплива да е у нас. И ние ли ще трябва да не излизаме от вкъщи и да се страхуваме да излезем на улицата? Какво правят нашите управляващи по този въпрос?

Правилно си разбрал, пролетта има голяма вероятност около 100-200.000 "бежанци" да се установят у нас с надеждата един ден да се доберат до мечтаните западноевропейски държави... И понеже нашето правителство е "евроатлантическо", то ще направи всичко възможно да "интегрира" тези хора. За целта ще се вземат допълнителни заеми от няколко милиарда, за да се покрият допълнителните разходи. На повечето ще се даде статут и на много ще се осигурят жилища, за което няма да плащат нищо. София, Пловдив, Благоевград, Кърджали, Хасково, Харманли, Сандански ще се напълнят до дупка. Престъпността ще нарасне значително, но правителството ще забрани да се публикуват данни.

много ми е интересно как перали ще затварят главорези. Да измислят нещо, което не е тъпо, а реално, защото злото идва и тук.

Може да сме педали в Европа, но по въоръжение и организация бием всички тестостерончовци от Близкия Изток: само воля е нужна и да не се ограничават полицията/военните в техните действия.

Ми щом ги иска, да си ги затваря - В КЪЩИ !

Очаквам големият натиск над България да дойде през Март-Април. Тогава Европа (Шенгенското пространство) ще си затвори границите и ще иска пълно спазване на границите и приемане и задържане на бежанците в в страната в която са влезнали първо. Целият поток ще се насочи насам, EU ще ни даде някой лев за да правим бежански лагери, а резултатът ще е че ние ще се претопим с годините. Понеже са ни дали пари шенгените ще си отбират само умните и убразован мигранти които приемат Христианството, а голямата паплач ще остане тук! Тежко ни Мили Българи!

Всеки бежанец от мъжки пол трябва да изгледа образователно филмче как се лъска бастуна и да получи 1-2 подходящи за целта списания.

И да ги затворите тези имигранти и да ги заключите холандките със зъби ще изгризят катинарите и пак ще се вмъкнат при имигрантите! Какво им остава на жените докато вие се натискате по еврогейски с други мъже!

Бухендвал ги чака, тези загорели мюсюлмански безделници. Там им е мястото.

Митът, че Европейският съюз е люлка на демокрацията започва да се пропуква, докато не се сгромоляса с голям трясък от високо. Как ще натискаш хората да покриват издевателствата от мюсюлманите и ще унищожаваш свободите на собствения си народ??? То излезе, че в Русия хората са по-свободни и най-вече пазят и почитат християнството.

Що издевателства ! Европейците ги поканиха ! Ти би ли поканил В ВАС няколко мъже да живее с теб и жена ти заедно и предполагам ако ги поканиш знаеш какво ще се случи . Щоуто тепърва ще го гледаме .... и така им се пада . Сами си го направиха особено с гйеските бракове

на България заграбените Български Архиви, да ни платят дължимите над 100 милиарда долара за грабените 45 години уран и специални метали, путлерските фирми да си платят дължимите към България такси, данъци и акцизи и тогаз ще разговаряме с болшевишкия башибозук.

Преди да спасяваш държавата опитай да избягаш от лечебното заведение!

Толко ли са тъпи тези от Е.С или само така се правят ? Все едно да паканя в нас да живеят в нас няколко бежанеца за винаги и да не знам какво ще стане а все ще се намери и някой извранетяк да посегне и на мене (въпреки ,че религията не им го позволява - за разлика от Е.С ) . Ма нали прославяхте ГЕЙ- БРАКОВЕТЕ , жените ви с чужденците а пък вие европейки мъже се омъжвайте помежду си . Това Е.С си е било много тъпи нещо не случайно на Склещеняка Ромпой му дадоха една дисага пари на Изпроводяк и на онзи Гей Барозу .

който увеличи благосъстоянието на руския народ, дето с един долар могат да си напълнят къщите с килограми рубли.

На времето не пускахте белите източноевропейци, защото били образовани и вземали работни места. Сега, обаче, решихте да пускате от тия резняци, за да 'радват' жените ви?

Меркел трябва да эадължи в кратък срок всички директори на полиции в ГЕРМАНИЯ да работят эдраво и с эаловени нападатели преэ новогодишната нощ,иначе да продължава да ги пенсионира при наличието че има камери эаснели нападенията ,спешно в эатвора нападателите

Всичко ще се оправи само когато Партията на свободата спечели не 36 , а най-малко 76 места. Това е положението.

Напоследък вече не се чудя ЕС от дебили ли се управлява или от продажници, явно е че ги има и от двата вида и сякаш взаимно се ДОПЪЛВАТ. А когато обществото даде ясни сигнали, че не може да търпи дивотиите им и отказва да бъде подложено на терор и геноцид, се явяват "умници" като Вилдерс, които почват да го "успокояват" с нови малоумщини?!... Абе Вилдерс, необходимо е не да затваряш, а да ДЕПОРТИРАШ нелегалните пришълци по родните места, докато и на теб не са ти резнали зелката както това ще се случи с всички полезни идиоти (последното заимствам от Джамбазки, добре ги е описал).

Още е студено а като стане топло и се поразголят женките .... да не очаквате ,че ще оправят незадоволените мъже а драги еропейци ? Един Европеец за работа и доходи и един бежанец за развлечение и секс на там отива работата а който не му харесва да си вземе от един Радан ...

В Хонландия нямат ли Хонландски Хелзикски комитет. Как си позволява този подобни предложения. Къде отива толерантността към различния, къде отиват евроатлантическите ценности

Този е тяхната версия на нашият Ангел Джамбазки: един политик, но за съжаление твърде самотен в строгите си възгледи към мигрантите.

Като вкарахте токова мъже в държавите си не се ли досетихте какво ще стане с жените ви , а Сега Двойка бели Скандинавци или Европейци с Черничко и брадато и Мустакато детенце . Ама хак ви е ! Нали целта на САЩ с подкрепата на Е.С им беше и им разбихте държавите ( под формата на някаква Демокрация ) като при Нас а сега ревете . Е какво да правят толкова мъже освен да "оправят жените ви " както вие оправихте и техните Държави и съдби . Кавото повикало такова се обадило , сега всеки европеец да предостави и жена си доброволно на бежанците защото това ако не днес то утре ще е факт .

Голямата ложа в Европа така си е представяло нещата: мъжете изолирани ,кастрирани и обезобразени без работа. Жените, милите -домашни прислужнички и секс робини. Когато Меркел си присади пенис и тя ще се включи в оргията

Нека се запролети, да се разгонят кучките и тогава да попитат Западнячките, дали им харесват младите арбски жребци! Може пък те, да имат по-различно мнение от своите политици!

Елате да видите какво става из Овча Купел.Черните се оте.аха на наши ку.ви!И както изглежда няма недоволни,щом ги целуват по устата!!!

Герт Вилдерс поиска мюсюлманите бежанци от мъжки пол да бъдат затваряни в приемните центрове, за да бъдат опазени холандките. А кой ще опази холандците?

Така ви се пада нещастници, сливи ли имахте в устата за да спрете тази изкукуригала бабичка Меркел, да си прави експерименти с Европа - как ще се отрази разплода на мюсюлмани с европейки!

Ама те холандките не искат да бъдат опазени ! Арабина челастри и бачка, идеален е за европейските плебейки !

За "челастренето" видяхме, че има мерак, обаче за бачкането дълбоко се съмнявам.

Абе тия европейски лидери са наистина изключително мъдри и логични: първо канят и приемат милиони от т.нар. "ислямски тестостеронни бомби", а след това ще ги затварят в бежанските центрове, понеже жените им били застрашени! И си мислят, че ще могат да затворят милиони? Мъдро и логично!

Тука се отвори егати дискусията : с бром или кастриране ? Да затворят мъжете и да пуснат жените по-улиците. Холандските пенсионери са богати и ще си доставят удоволствия за без пари а могат да си ги вземат на домашна работа. Сега разбирате ли защо арабите не са много склонни да се движат с тях. Проблема е нерешим.

Търся някой да ме опази!

Колко е забавно да си създаваш проблеми и после да се мъчиш да си ги решаваш ,ха-ха !!!

То това никак не ни е чуждо и на нас, българите. Още преди 1989 някакъв западен икономист или бизнесмен, не помня точно, бил известно време у нас по някакви служебни задачи, и когато поопознал начина ни на работа, организацията и особеностите на икономиката и изобщо на обществото ни, направил такъв извод: "Вие българите сами си създавате проблеми, сами си ги решавате и накрая сами си ръкопляскате".

Ако не осъдите Меркел и не я тикните в затвора, няма да имат основание да изгоните по-безболезнено мигрантите.

Аз се питам защо нито една българка не се оплака от бежанците....

Сигурен ли си? У нас, както и в целия ЕС по тази тема е наложено информационно затъмнение.

Защото имат от край време слабост към арабите! Арап добър,даде чорап,прави малко е.е после друг!

Още по времето на соца, когато сатирикът Радой Ралин видял на улицата наше момиче, вървящо ръка в ръка с някакъв негър, веднага реагирал в неговия неподражаем майтапчийски стил: "Българийо, Българийо! Европа ти даде култура, а ти си хванала Африка за кура..."

Защото българките най вероятно ще се справят с арабеските, все пак вече имат опит с местните джигити. Ситуация като в Кьолн няма как да се случи в България защото арабчетата ще срещнат отпор от местните жени, а и последствията за тях ще са страшни и то само ако си помислят да го направят. И въобще какъв е тези проблем с така наречените бежанци. Толкова рабата има, земя за обработване, строежи на пътища, добив на строителни материали и т н. Ще кажете, те не искали да работят, то навремето магарето и вола едва ли са искали да работят но хората са измислили остена за това. Така хем ще са полезни за обществото, хем ще си изкарват хляба, а най-вероятно напълно ще избягват дори да преминават през родината ни.

Виждате ли ги тия, дето им викате еврогейове, толерасти, соросоиди и т.н. какво правят, като разберат, че ще им строят бежански център? Събират се хиляда човека пред общината и изгонват оттам управниците. Ако мъжественият българин можеше да стъпи на пръста на еврогейовете не само на приказки, в Овча Купел нямаше да се притесняват от бежанци, а в Красна поляна - от цигани.

Шегуваш ли се? Именно еврогейските правителства допуснаха тази политика на "отворени врати". А сега мерки се взимат от ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ, които имат здрав разум и не са слуги на авторите на този сатанински проект (разрушаване на Европа и съсипване на бялата раса).

Ни най-малко не се шегувам. Именно за обикновените граждани говоря. Политиците навсякъде по света са мерзавци. Българите много обичат да се отвращават и подиграват на Кончита Вурст, обаче я опитайте да съберете в някой град хиляда граждани, дето да изгонят политиците от общината, когато ония стъпят накриво.

Мигрантите мъже трябва да бъдат кастрирани веднага щом влязат в Европа, така ще ги откажам да идват и да посягат

Ами ако в Холандия има истински мъже това няма как да бъде допуснато ..... някви мангали да им барат жените ..... на сапун щом нямат елементарна култура

loyola

добре че не са се сетили да ги кастрират ....

И как ще се интегрират тези хора в Европа,като всички народи са против тях,като нито един работодател няма да се наеме да ги вземе на работа след случващото се напоследък!!!??? Защо се натискат политиците ни да ги приемат тези,след,като виждат ,че зреят бунтове и ще има конфликти,които ще засегнат пряко и самите тях!!!??? Тези бежанци ще съсипят икономиката на ЕС! Те няма да работят в Европа,а ще чакат на социални помощи,през същото време ще крадат,убиват,изнасилват...

Приемат безропотно нови муслими, за да вдигне народа ръце и да изгонят ВСИЧКИТЕ. Просто станаха много и нагли и това е единствения реален начин.

по-добре да поиска да отворят Бухенвалд. По-лесно се охранява, има изградена инфраструктура, столова, болница за медицински експерименти, железница до "доменните" пещи.