Чавушоглу пред холандски министър: Европа да не ни се меси

Опитите на Холандия и на други европейски държави да внушават уроци по демокрация на Турция са намеса във вътрешната ни политика.

Обратно в новината

Коментари - Чавушоглу пред холандски министър: Европа да не ни се меси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауууууу, целият свят ври, но Путин и Обама нямали да се срещнат! Каква подигравка с редовия световен жител на Земята. Но този жител може да носи негативите от меренето на пи-ки и сила на двамата като политици на двете антагонистични държави . Какви мишки сме ние, обикновените хора, бутайки живот и съдба, според диалога и отношенията на тия двамата. Впечатлен съм от чувството им за превъзходство даже над Господа!

..превъзходство над живота на цялото човечество..

Холандецът се е объркал, че Турция е нещо като България и ще върти шенгенски номера

Европа да не ни се меси, само да дава пари! И аз искам така -Банката да ми изсипва пачките и да не ми се меси, какво да правя с тях. Че няма да ги върна, да си знаят предварително.

Ми като не искате уроци по европейска демокрация, спрете да се тикате в Европейския съюз бе, ефенди! Ние пък тука не искаме бурки и виещи имами.

Заблудата ти е пълна преди 40 години още е отредено място и за турците в ЕС по план на САЩ и др. колкото до бурките и виенето прочети конвенцията за правата на човека там пише всичко , трябва да имаш по голямо виждане около нещата въобще , аз така направих и нямам проблем с бели , черни жълти , зелени и всякакви индивиди защото всичко е у твоята глава , незнам дали ме разбираш ако ли не значи просто НЕ.

Европа, но тя на нас , не. С това мислене ще си живеете в Анадола винаги. Там никой за нищо няма да ви се меси.

Не, не, не, на тия върнали се 500 год. назад.

да не се чудим - живеем в епохата на политици-простаци, заредени с комплекси за малоценност.

Фесовете много си повярваха и се взеха на сериозно. Коварни хора. Метла.

ЧАО НАТО ЧАО ЕС

Или 3 млрд.евро, или 3 млн.черни к..ра за дъртата Блудница Европа

Реджи,провокаторе безмозъчен не мислиш ли,че правиш лоша услуга на всички турци в България и извън нея с изказването си? Не се чудете после защо отношението напоследък на българина към всеки който говори турски е такова! А ако всички турци в разсъждавате така горко ни!

Турците са 80 млн. Младо пушечно месо много. Не им пука ще има ли война, няма ли да има. Имат и армия и оръжия.Цатова се ежат.

Чавушоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооглу иска безвизова Европа и да не му се месят.Къде го има това. Още 900 години с визи навсякъде.

Цитат от статията: "На свой ред външният министър на Холандия Коендерс, който не скри смущението си от острите думи на турския си колега, настоя тези настроения да не се пренасят върху холандското общество. " Виж ти, колко нежни са били холандските и общо еврогейските политици?! Скастриш ги малко и те вече почват да се червят и смущават, като девица?! Ами то и затова турция си позволява такова поведение, защото знае, че еврогейските политици нищо няма да му направят, освен орални ласки по гениталиите!!! К'во да се коментира, всеки се разпростира докъдето му позволяват, а ЕС позволява твърде много на турция, защото няма политици, а женчовци и толерасти!!!

От една страна е вярно, че националистите в Холандия упрекват турците за техния недемократичен подход, но от друга Турция е тоталитарна държава, която развива и използва религиозния екстремизъм, за да потиска, експлоатира и управлява турския народ. Всички виждаме, че Турция отстъпи от всички ценности на Кемал Ататюрк и се е насочила към установяване на султанска власт. Наред с Холандия, Австрия също не подкрепя турската политика. Положението се влошава като прибавим шестващия турски национализъм, който ни се навира в очите. Но най- лошото е икономическата експанзия на турци в Европа. Ако бъдат изгонени турците няма да се върнат в Турция, а ще искат да дойдат у нас и да организират политическа дейност в подкрепа на турската държава / меко казано/. На този фон на холандците им дреме на шапката що за държава е Турция стига само да не им се появяват турци в Холандия. За нас, обаче Турция е от първостепенна важност.

Интересно след като Турция е толкова цветуща страна и ръководена от такъв добър политик, какво правят всички тези турци и в Германия, и в Холандия? А и как да им позволят да протестират там, след като това не е проблем на тамошното общество, да беше в Турция ясно (където тогава защо не дават да протестират на опонентите на Ердоган?) Истината е, че тези протести са и реклама в чужбина на чистката на Ердоган, това им е проблема!

Тези "холандци" /всъщност с мойсеева кръв/ надхвърлят всякакви граници със съветите си и желанието си да дават ум и намират грешки на всички.Само си спомнете колко пъти са ни слагали крак откакто сме в ЕС!А имаше филм в мрежата как едни и същи холандци посрещат хитлеристите с усмивки и вдигната ръка за фашистки поздрав и същите тези холандци /от същото село/след 4 години се хвърлят да целуват англичаните след десанта в Нормандия.Някой по нечие нареждане спря филма?!?!?!

Конкретната тема са безобразията на Ердоган и безмерното нахалство да нарушава основни принципи на ЕС и в същото време да нахалства за визи - турците са азиатци. Личи си жалката позиция на ДИРа, Чавушоглу "скастрил", един вид е много важен, а холандецът - "смутен". В случая с Турция и Холандия и Австрия имат право.

Този както е тръгнал туко виж отнел немското гражданство на тези в двойно гражданство в Германия. Като дойде този от Бавария ще им направят възродителен процес за нула време. Като се махна Великобритания вече не им трябват толкова германци за да се налагат.

Така е, ефенди, но си пропуснал, че целият Запад изхожда от позицията на вродена висша съвършеност, затова те се чувстват богоизбрани да налагат модели на поведение върху всички останали и да те учат как да живееш. А пък че било това лицемерие - е, ще търпим, в името на божественото западно просветление.

Просвещението (на английски: Enlightenment, на френски: Siècle des Lumières, на немски: Aufklärung) е духовно движение, обхващащо периода от края на XVII до началото на XIX век (според някои, като официална дата на започване на Просвещението може да се посочи 1715 г. годината, в която Луи XIV умира). Просвещението продължава да има влияние и през XIX век. Хората започват да си задават въпроси, които вълнуват човечеството от векове. Просвещението се отразява най-вече в литературата и културата, както и върху мисленето на хората. Един от основните белези на Просвещението е свързаността с науката. Поради тази причина XVIII век е наречен Векът на философията. В този период се формират много науки: политическа икономия, статистика, социология, емпиристка психология и много други. Впрочем, философията в Просвещението означавала социология, право и политология, а не философия в днешния смисъл на думата.

Не ми копи-пействай параграфи. Нищо не оневинява западната арогантност и двуличие. Китай са имали империя и философия отпреди хиляди години, но не си налагат "ценностите" над целия свят.

обяснение на ПРОСВЕЩЕНИЕТО! Само дето в Европа и помен вече НЯМА от него! Каквото било-било,свършило е в края на ХIХ век-така наречения fin de siecle. Дотам са културните и др.ценности, дотам е съзидателното мислене. Следва падение на ценностите.И ето ни СЕГА-няма защо да описвам за какво става въпрос. Така, че не съм сигурна в тази връзка кой е по-прав-окцидента или ориента! Ама това НЕ Е тема за форум:-)

Тея няма ли кой да ги вкара най-накрая в дупката на кенефа от където подават глави. То е ясно, че си търсят от няколко години майстора. Нагло племе изкащо да властва......ама няма качества.......Дето казват хората на гол гъз пищови......Цяла Европа, Америка им се подиграва на низкия Интелект......до кога ще ги влачат тея птеродактили.......

Разбира се че е двоен стандарт. Те и на нас постоянно ни казват какво да правим и какво да не правим - писна ни вече! То ЕС е само двойни стандарти! Да ги питаш турците защо искат да влизат в него!

За да смучат още, за какво друго.

никой не го интересува, малоумна снимка и коментари спри се

Турция се натиска да влиза в ЕС или най-малкото за момента да получи безвизов режим, а не Холандия да получи такъв от Турция. Та напълно нормално е да има коментари, всеки има право на тях и в крайна сметка това не са условия или някакви изисквания. Ама гузен негонен бяга.

Кой от кого какво иска и какво ще получи е малко спорно.Турците знаят че нищо няма да получат.Интересно е само холандците дали ще получат бежанци.

турците какво удоволствие им доставя да се държат като простаци не мога да разбера, това нещо въпрос на национолна гордост ли е кой ще се изцепи най грубянски и недодялано да покаже че е нещо повече

Това нещо е въпрос на ген. Кръвта вода на става.

"Европа, където живеят милиони турски граждани" Европейците сами са си виновни още преди Меркел. По каква линия са допуснали тези милиони турски граждани при себе си? А сега и с микса от сирийци и афганистанци съвсем ще я втасат. Акъл имат ли?

на кой му пука, спри да пишеш

Защо да спре? Тили определяш кой да пише?

shte ti q ftasam az na teb sled ml

лека нощ , демократи и борци за розова демокрация ! събудете ме , ако има нов пуч в комшиите !

СУПЕР това означава ли че ще спреш да пишеш в форумите хора, радвайте се

Хайде стига се правихте на ощипани! Към мюсюлманите винаги и във всички християнски държави стандарта ще е двоен!!! Образовайте се, махнете този дяволски ислям, хвърлете ножовете и вземете книгите, приемете жената за човек и пак елате, пък ще видим.

Прилагателното "Турска" пред думата "Демокрация" е вече черен хумор. В съзнанието на управляващите в Турция, демокрацията е вече погребана. В реалния живо й източват бавано кръвта, подържайки я на системи, само за да не погине изведнъж пред очите на света (не се чуватват още сигурни за такава стъпка). Днес, председателят на турския парламент каза ясно: -Принципът на "светското начало" трябва да се премахне от турската Конституция! Ние сме мюсюлманска страна и като такава трябва да имаме религиозна Конституция! (До турските съфорумци: от днес ставам симпатизант на Гюлен)

тия в европата нещо не слушат султана.. той им праща разни аги да им дърпат ушите

Муамар Кадафи така размахваше пръстчета и кастреше ЕС и други малко след това му скастриха главицата а с Либия видяхте какво стана. Турция ще бъде поредната мюсюлманска държава, която ще се хвърли в огъня и ще изгори ...

Европа не желае да признае, че в Турция има гражданска война. А това е много страшно! Защо? Защото е вълна, която тръгна от Афганистан, Ирак, Сирия, Либия и чука на портите на ЕС! Това е страшното, а не толкова нелегалните. Ще избиеш една група на границата и пиле няма да иска да премине, но тези групировки подкрепяни от запада се обърнаха срещу хранилаката. Турция половината гори! Да си го признае ЕС и да действа, защото те набиха и нас в тази тиня.

Лидерите на така наречената западна Европа за пореден път показват,че грам история незнаят.Хубаво са го излушали младежа,той им се е накарал,казал им е ,че може даже и като махне някой с ръка от Истамбул друг да се взриви в Мюнхен или даже във Виена.Някой сети ли се когато го изслуша да го попита какво би казал днес Кемал Ататюрк за действията на Ердоган

Свършиха новините за България? За чий .... ми е притрябвала тази новина? Дреме ми за турско-холандските отношения. За пореден път се отвращавам от "новинарските" сайтове. И тук като в новините - само депресия, поръчкови, диктувани или преписани текстове. И естествено НИКОГА НИЩО положително.

То нищо положително не се случва. И да е положително то е клопка. Като с великите пътища на Бойко и утре Лилито ти казва винетка 200 лв, че трябва да се поддържат...На по следващата година ще иска 1000, а може да си я изберем за президент...кеф.

Както написах в друга статия, струва ми се, че най-скоро време ще се появи новия Хитлер? Не знам хора, но историята се повтаря. 80 милиона население не може да се подиграва с 500 милиона и да рекетира с 3 милиона мигранти. Тежката бюрокрация на Брюксел е виновна. До сега проблема с Турция да е решен. Европа има финансовия ресурс и технически възможности да се превъоръжи и създаде обща войска 3 пъти по-мощна от американската и турската. Проблемите на света няма да се решат с партньорство САЩ-ЕС!

Ти май не си разбрал кой кого рекетира.Европа рекетира Турция.Ще ви дадем нещо-ама друг път.Бежанците са при тях.Май не си забелязал.

На Обама му изтича срока на годност. Как мислите, коя от срещите на Ердоган ще е по-периспективна - с Обама или Путин????

срещата с мен и майкати по скоро

Губиш! :) Ти май си от отбора на Обама - лузърите, а?

Капе лой аркадаш от тия изказвания, по турско си правете каквото си искате никой не му пука. Европа от Турция не се сещам някакви добрини да е видяла ,тъй че и да ревеш няма кой да те чуе.

Ха - ха . . .приказвахме ние на ЕС: Четете и гледайте "Време разделно" и се учете, че въпреки всичко ние сме изключително толерантни в България в ЕС ни се смееха и казаваха, че Априското въстание било хуманен акт - масово кръводаряване . . . . . Както се казва, с твоите камъни по твоята глава . . . . .то бива демокрация, ама да се говори за демокрация, когато някой ти влиза през прозореца . . . . . .ще узреят и дано е навреме . . . .

Ако Турция искаше да бърши работа щеше да сложи по едно КПП на мостовете над Босфора и щеше да си спира нелегалните. Ако няма възможност понеже според Борисов не им стигала 600 000 войска да се справят мисля, че ако предложим помощ с 20 граничаря на КПП тата Чавушоглу и Ердоган ще се съгласят. ха ха

dostатъчно е да шофираш 20 км по околовръсното на столицата за да разбереш че турците не са хора...

Ние в Пресцентъра на Партията също бихме искали ЕС да последва примера на Русия и да не ни се меси във вътрешната политика. Като дойдем на власт ще обединим нацията и няма да позволим разединение в Партията и в българия.

То вашия....на рамо да си го носите..

3евзек

Не ви разбираме какво имате предвид, но се сещаме за един човек в нашите екипи от ДАНС, който си го носи на рамото. Сигурно ще ви разбере и затова ще ви го изпратим да изясните вашето предложение. Останете на адреса, за да не се налага да ни търсите!

Всики плямпащи турци тук по сайта - абе я се огледайте, има ли някой в Европа да ви понася? Верно, и нас българите най на запад много не ни харесват, ама от турците изпитва погнуса всеки в Европа! Дори и в Германия където има цели турски общносит, немеце мисли за турчина като за нещо от кофти сън! Каква Европа бе?! Я си живейте в арабския свят, оправте си кочината и просперирайте, само дето НЕ СТАВАТЕ!

И на мен ми се иска да е така както казваш, но нещата са по различни. Обществата в Западна Европа са наистина в много голяма степен мултикултурни, пропагандата и промиването на мозъци са си изиграли мръсната роля. Представа нямаш колко германки са се омъжили за турци или съжителстват с такива и колко немци са женени за туркини или имат приятелки такива. Безброй много са. Много от тях са приели и напълно съзнателно исляма. Немците и останалите западноевропейци отдавна вече не са това, което бяха. Нещата не отиват на добре.

какви глупости дрънкаш! Турците СА ЧУДЕСНИ ХОРА! И говори САМО ОТ ТВОЕ ИМЕ! Съжалявам, че трябва да го кажа, но са по-качествени от нас! По-толерантни,по-разбрани,по-верни приятели! Sorry, но и по-чисти! За съжаление твоят коментар потвърждава казаното от мен!

еврика соросоидните се заияждат само сас точно и иясно изразиявасти си мисалта

ЕС колкото научи нас на демокрация, толкова ще научи и Русия. Между другото, в Русия има много повече демокрация от колкото в Европа към днешна дата.

Ама, Турция се нуждае от много уроци по демокрация. Но, когато някой не желае, няма как да се научи. Докато лежи на неоосманската кълка и философства по стратегически дълбочини, Турция да не гледа към ЕС! За да се говори за "двойни стандарти", преди това трябва да е имало уговорки за равнопоставеност. Турция е много далече от равнопоставеност с Холандия, колкото и да дрънка с оръжие и да заплашва с ислямско нашествие. Тя е само един стратегически партньор.

кои кои кои е този които говори тук за демокрация и може ли да си представи какво е това.

Нещо искаш да кажеш, но толкова неграмотно пишеш, че ми е трудно да разбера. На какъв език е това?

докат европейците дълбокомислено философстват на тема демокрация , което е напълно безсмислено щото просто в турция такава няма турците навлизат в сирия и ирак - слаби и раздирани от противоречия с инициатори самите турци страни навлизат с танкове целта- естествено същата като тази която са имали привземайки константинопол - а именно - не се чудете -пари осигурени чрез контрол върху пътя на коприната та нещата стават бързо и изненадващо - така е било и през втората световна с какво разполагаме в момента пазарлък безсмислен и ненужен замъгляващ очите от агресията която тече мигранти- кви мигранти- става въпрос за съвсем друго-мигрантите са само за отвличане на внимание само де европа видиш ли критикува турция за демокрацията смешки

ако навлизането с военна сила на територята на суверенна дарява е признак за липса на демокрациия то тогава аз сам пак в шах а как така наи демократичната страна в света без сагласието на сирииското правителство састо има представители там а и не само в сиря

и из искам да се запиша на уроци по демокрация чух че лекции сте чете нобеловия лауреат за мир започнал само две воини каде да се запишем с ердуган сте доидем

Вижте картата на света - христиняските държави и мусюлманските такива. Елементарно е да разберете хората коя религия проповядващи все още са примати/маймуни!

да спре...и да не си насилва късмета.

Това е чисто политическо лицемерие! Запада и Турция спонсорират терористите. Не знам от чий хух Путин се сближи отново с Ердоган, но дано този път го изработи как си требе. Явно за това руснаците му отърваха кожата за да го мъчат до край!

За хуха на Ердоган се сближи :D Някоя от дъщерите му се е похвалила!

Огромната разлика идва от това , че в западните общества живеят милиони турци, които приемат законите на страната , а в Турция не могат да живеят никакви цивилизовани народи.

много грачещи националисти в тоя сайт бре, хора, що така? турците не ядат хора. от работа не им остава време да вдигнат глава, а вие мюсюлманите, та мюсюлманите. на тях не им трябва политика, а мотика им дайте от най-големите и ги оставете. добри хора са, трудолюбиви, честни...мюслюта и като повтаряте всеки ден едно и също и аз ще се нервирам. ама ходите до Туркие на лекар. били много учтиви, усмивки до ушите. е, спрете се. всяко нещо си има граници. прекален светец и богу не е драг.

не става след разпада на ссср америка остана без врагове и си намериха мусулманите за враг и това което се пише по форума за турция не е тияхно мнение това е гласат на пропагандата.

Айде бе. Цяла Европа знае що за стока сте. Турците сте тъпа и изостанала нация. И такива като Ердоган,когато се опитват да изнудват Европа става много дразнещо, та затова са тези остри коментари синко. Не се прави на луд!

оцхе много си наблудателен виждам по изказването ти но освен дира има и други саитве там пише друго на кого сега да виярвам оцхе на дира ли

Това е български сайт, теб какво те бъркат националистите?! Трудолюбивите и честни мюслита как намериха време да вдигнат глава от кърската работа, за да защитават по улиците властта на рекетьора и сатрапа Ердоган?! Пък и заклаха турските редници, за негово удоволствие. Айде не се прави на вода ненапита!

Европа ще се меси, където си поиска, защото може, гнидо.

абе не разбрахте ли вече че европа е колония на уса.

Мурзилке, къш към матюшката.

Чавошушулу сега ли разбра, че в ЕС има двоен стандарт? Когато се натискат за членство да не си въобразяват, че те ще са от привилегированите! В ЕС местата на "подредените" държави са заети още от 15-16 век, а турската "демокрация" ще е на опашката.

много често се злоупотребява с думата демокрация , а в турция сигурно е изместена от думите свобода и справедливост .вие , за каква демокрация пишете , тази , която се прави от мошеници-бизнесмени ли ?

Пиша за турската "демокрация", която си позволява свободата да претендира за териториите на османската империя. Която вкара в занданите хиляди образовани турци. Която изнудва Европа с ислямско нашествие. Която използва турските общности в ЕС като своя пета колона.

всяка жаба да си знае гьола , никой няма право да се меси във вътрешната политика на чужда държава (както у нас от 26 години )!

И вие считате да си мълчите? Утре ще му скимне ,да се обяви за властелин на света.