Хизбула: Джихадистите вредят на исляма повече от карикатури

Джихадистите по света вредят на исляма повече от творбите, които се подиграват с пророка Мохамед, заяви ръководителят на ливанското движение Хизбула.

Обратно в новината

Коментари - Хизбула: Джихадистите вредят на исляма повече от карикатури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че е борец, борец е, но едва ли разбира, че ислямистите (без изключения) са важен и неосъзнат ускорител на Новия Световен Ред.

Евреи и толарантност? Нямаш си и капчица представа от тяхната религия. Постарай се да откриеш нещо за вярата на богуизбраната Раса! Пък после пиши за толерантност....

Pesh0

Недопустим е фактът , че тероризмът има общо мюсюлманската вяра и религия. ??????????????????? А стига бе ? Това каза ли го на терористите ? или на тези от Ислямска Държава ?

пак ще повторя, дано този път не ме изтрият, защото тук ще е по темата. Карикатурата с Мохамед в датския вестник не беше против исляма, а против тероризма. На нея Мохамед с фитил от бомба под чалмата казва: "Трудно е да бъдеш обичат от глупаци". Той явно говори за терористите, които се взривяват в негово име и в името на Аллаха. Нали и уж умерените мюсюлмани са против тероризма - ЗАЩО СЕ ОБИЖДАТ ОТ ТАЗИ КАРИКАТУРА? Тя е срещу терористите, които използват религията като оправдание. Тя не обижда имляма, а терористите... и точно те протестират. Останалите явно са глупаци и не мислят с главите си, а вярват на ходжите и проповедниците, както западняците вярват на телевизора си, вместо да ползват собствените си глави!

Най-големите врагове на американци и европейци - Хизбула, Асад и Иран застават срещу терористите ислямисти по един или друг начин! А от приятелите им от С. Арабия, Катар, ОАЕ, Кувейт, Турция и т.н. - нито една официална декларация срещу атентаторите, дори напротив! Получава се нещо, като мълчаливо съгласие с атентаторите!

Това само показва, колко цветни са нещата по света, а не само черно и бяло като товарищ Хизбула от снимката!

Паисий

не, това показва кой всъщност поддържа и финансира тероризма.

Те нещата в черно обаче са ясни г-не Тролов, ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО се нарича Съединени американски щати, всичко останало е следствие.

Какъв е новият акцент в пропагандата на мошета и американчета в България. Сле като не минава номера с етническото противопоставяне, защото се оказва, че няма толкова турци, колкото помаци или просто българи, приели религията ислям, сега започва вече следващ етап, противопоставяне на религии. Където е желязно. Което значи, че от нас се иска да се хванем за гушите и да си извадим очите. Вместо дружно да работим, за да се измъкне от калта, където ни набутаха. Очевидно е, че някой не иска това да се случи. Почнем ли да се пердашим един друг, още повече ще затънем. Ситуацията е абсолютно идентична в Европа. Или КОЙ, КОЙ има интерес от това, както казва крадеца, който вика: Дръжте крадеца.

E да, обаче като не облужвате американските интереси, терористите ще сте вие, а главорезите са си наши и ще се правим на ударени. Добре, че за малко, услужливия дебел мъж бе свален от власт, иначе отдавна да сме обявили твърдо, че сте направили атентата в Сарафово в угода на янките.

хизбула терористите да си мълчат!!! никой няма да се хване на това лицемерие

Стига лицемерие!!!!!

Много си е прав човека - казва истини които дори и нашите стратези избягват. Не случайно точноИзраел и уса ги обявиха за най-най големите терористи в Бл.Изток. Дори преписаха ипринудиха и нашите клявки,че атентата в бургас е тяхно дело и после накараха Европа да ги обяви за терористична о-я.

А да ви направи впечатление, как историите с карикатурите бяха в периода преди 3-5 години. И как сега някой изведнъж се сеща за това и вбесен тръгва да отмъщава. Логика никаква няма. Някой нещо да ми направил преди 5 години и аз изведнъж да се сетя и да отида да го убивам. Класическия фанатик действа в момента, когато е подпален и е под пара. А не когато всичко е угаснало. Както казват анализаторите, това е като сценарии за треторазреден филм. Доказва историята с карикатурите, колко е прав Насрала за външните играчи в исляма и радикалният ислям, който те използват.

Да прави ми впечатление, че вече 10 години така и не стана ясно как беше организирано взривяването на кулите-близнаци.

каква е тази религия при която ако избиеш хора ставаш мъченик? при християнство, будизъм, хиндуизъм трябва да не ядеш, да не пиеш, да не ... за да станеш евентуално светец. изобщо истината за това какво се проповядва в мохамеданството ако се задълбочи някой е ужасяващо!

Това е радикалният ислям, точно за това е създаден, армия от фанатици, които са готови да умрат с кеф. Идеалната армия. А защо е създадена, попитай създателите от Израел, Великобритания и Саудитска Арабия. Все пак днес хората станаха чувствителни и са нужни и други способи за колониализиране и водене на войни. Така ООН няма какво да каже и да направи.

От Родопите и Странджа,на юг и югоизток-всички са вредни! Нострадамус е казал какво ще случи, ама тъпите европейци още не го осъзнават!Затова още има да патят!

Хасан Насралла много прилича на Бойко Борисов. Единият твърди че е антиджихадист и се бори срещу тероризма, а си е чист терорист. Докато другият твърди че е антикомунист и се бори срещу комунизма, а сам той си пази още членската книжка в БКП. И Хизбулла много прилича на ГЕРБ в това отношение. Хем твърдят, че са политическа партия, не са радикални ислямисти и нямат нищо общо с тероризма, хем са си чисти терористи. Крадецът вика: "Дръжте крадеца!".

Много добро сравнение като за събота сутрин. Браво!

Ако трябва да сме обективни тези сури: 9:5, 4:89, 2:191, 2:193, 2:254 и мн. др., вредят много повече на исляма, от каквото и да било друго. Насрала не ги ли е чел - нали е ислямско "духовно" лице?

Именно! Ислямът е вреден сам по себе си, с призивите за убийство на неверници и награда на небето за това!!! Тази религия е опасна АПРИОРИ! Тя може да превърне всеки ислямист в терорист, именно поради насърчението, че трябва да се убиват неверници. Няма друго обяснение на факта, че всички терористи по света са ИСЛЯМИСТИ.

Към последното изречение- ГРЕШКА Е , че такива хора или техните родители са били допуснати и се допускат да живеят в християнските страни. Да си живеят - в случая в Алжир, какво търсят в Франция !?

Не е толкова просто. Всички тезиараби и останили си имат държави, богати на приородни ресурси. Идват колониалисти, днес неоколониалисти и ги ограбват. Там ги оставят да живеят в бедност. И ти отиват при тези, които са ги ограбили. Ако тези са се разпореждали със своите ресурси, запада нямаше да е толкова богат и картината би била по друг начин. Трудно е да се каже. Дори сомалийските пирати казват, че трафика на кораби изхвърля твърде много масла и петрол и замърсява крайбрежието им и те искат да им се плаша. Ако това наистина е така, то имат основание за претенции. Но по-лесно е да бъдат изчистени. А какви са, ще ни убедят световните медии.

Е ,да ,ама без тези "колониалисти" ,арабите сами не биха могли да открият или да извлекат тези свои богатства от нефт и газ...!

Твърде далеч стигна европейската толерантност.Противоречията между нашия и техния Свят,тлеят от векове-колониализъм,чертане на граници на око,неразбиране,икономически и финансови интереси,плюс задокеанските такива.Най-старите и културно развити страни,като Ливан,Сирия и Ирак са в руини.Радикализмът на ислямисти и джихадисти расте в геометрична прогресия.Противоречията се задълбочават.ЕС реши да ги замазва през последните десетилетия.Един по правило християнски континент,се наводни с мюсюлмани-с милиони.Посториха се джамии,медресета,ислямски културни и просветни центрове.Вклч. и Международен такъв,със седалище в Истанбул.ЕК им раздаде милиарди евро за това.ЕС,толерантно прие бурките,чадорите,чалмите и брадите в цели стари квартали на градовете си.Както и непонятните,на арабски проповеди.Нетипичните обичаи. Успоредно,какво се случваше в техните страни?В Сауди Арабия,Пакистан,Иран,Ливан,Йемен,Катар.....дали те приеха реципрочно,там работещите/пребиваващите европейци!?Какво би се случило на европейка,с къса пола и не прибрана коса,в Риад или Техеран на улицата!?За разлика от пешеварски платноход от женски/може би/пол,гордо носещ се в Брюксел!?Въпреки нашата"толератност",в техните страни,ние сме длъжни,с опастност за живота си,да спазваме всичките им шериатски табута и закони. Какво постигна Европа-изхарчи милиарди от социалните си фондове за хора,които така и не приобщи.Хора,които и до ден днешен,живеят някъде в миналото,спазвайки неразбираеми за нас ритали и начин на живот.Недоволни,лесно обидчиви,фанатични,готови по всяко време и повод,да излъчат поредната порция бойци за ИДИЛ,или стрелци с АК,сеещи безразборна смърт и ужас по улиците и срещу хората,дали им по-добър живот.Европа прекали със страха и толерантността.Правилата,би трябвало да са други.Защото,правилата за прием на политически бежанци от бившия соцлагер,бяха железни.Сега,отново има правила за икономическите имигранти от България.Нещо не е както трябва.Има грешка,бъг,но за жалост,те раждат насилие и жертви.

Абсолютно точно. Как ни отвръщат те на нашето гостоприемство? Като отидем в техните държави трябва да се съобразяваме с техните порядки, а тук те не се съобразяват с нашите. Браво, дано повече хора мислят така

Приятел, нали не си забравил, че ние, християните искаме да НАЛОЖИМ на мюсюлманите да живеят по НАШИТЕ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА. А пък те не искат. И кво прайм?!

Насочваме ги обратно към техните земи, щом не се съобразяват с реда в нашите.

този е зле с исляма! задължение на всеки мюсюлманин е да налови исляма в целия свят!

Да, евреите са изключително борбен народ, който е оцелял от всякакви гонения през вековете. Но те изобщо не са толерантни.

Не са толерантни, колкото неуспелите завистници.

Правилно не са толерантни. Те са заобиколени от врагове.

Моисеевите евреи са Божия народ, но има и други евреи, които издигаха (в пустинята по времето на Моисей) и издигат (на Уол Стрийт) Златни телци (идоли) - напук на Бога. Всеки, който е чел Стария Завет, разбира, че съда за евреите винаги е идвал, когато те са обръщали гръб на Бога. От 2000 години насам - немалко от тях правят именно това, затова и са били гоненията им. Затова римляните не оставиха камък върху камък от храма в Йерусалим 70 г.н.е. (точно както пророкува Христос), затова и сатаниста Хитлер имаше власт над тях. Хората не осъзнават, че това е съд над тях, но тежко както на съдения, така и на този, който извършва съда над тях (пример: Вавилонците, Рим, Хитлер и т.н.).

Евреите не са били никакъв божии народ :)). Това, което правят днес, то са си просто самите те и тяхната същност. Разликата, която виждаш е в приказките, маркетинговата легенда, която са си създали. И са пробутали в Библията при многобройните преписи. За това е прикачен и Стария завет. Където техният Йехова е значително по-кръвожаден от сурите в Корана. Фалшифицирането на християнството е трябвало да създаде религията на слугите, а те да си имат Кабала, религията на господарите. И това да е на основа религия и вяра. А Хитлер не имал власт над тях, а те над него :))). Все пак Рошилдови са спонсорирали военната му кампания. Искали са Русия. Малко по-различни са нещата, от колкото ни пробутват. Живеем в един твърде шантав свят.

ако ме питате мене маикрософта и ит-кретенизмите са по-опасни от ислямските.....

Това съм го твърдял още при проявата на интернет.

Най-полезни са простотията и неграмотността. Правят хората еднакви. И пропуснах глупостта и завистта.

"тези групи навредиха на исляма и мюсюлманите повече, отколкото техните врагове" И тук идва естествено въпроса, който аз си зададох от самото начало. Кой има интерес да очисти карикатуристите? Някой, който иска да очерни исляма ^^ Нещо като фалшивото самонападение в САЩ, за да си намерят повод за задълбочаване на враждата..

"бичът достигна днес и страните, които изнесоха тези екстремисти към нашите страни"

И когато си задаваше въпроса, на какъв цвят хапче беше, или на друга основа???? Всъщност, вече поеха отговорност, за опресняване на паметта, ползвай следния абзац за търсачката: "Член на "Ал Кайда" в Йемен: Организрахме атаката в Париж" И спри да си задаваш въпроси, отговорите и са погрешни, но те разбирам, а Хасан?

Е, те тия винаги поемат отговорността, дори когато нямат нищо общо :DDD В знак на подкрепа и заради добрата слава.

нямаш представа колко са кухи мозъците им, на тези, които хващат шмайзера. Те не могат да хванат нещо друго - молива, защото нямат разбиране какво е молив, възможността им е до там. Осакатени са, първо от родителите си и после от групата, в която живеят. Изходът - на първо място - да се блокират, на второ място - да се подкрепят тези, които могат да държат молив

Абсолютно си прав! Точно това е ситуацията, както 2001 г. Явно искат някой да бъде нападнат. Разликата е, че сега САЩ са фалирали и нямат пари за войни. За това опитват същия номер в Европа. Участието на която и да е европейска държава във война означава фалит на тази държава и осигурени покупки на оръжие от американските компании. Кой има интерес, това е важният въпрос. Не и арабите. Те имат интерес да работя в Европа и да получават доходи и да пращат пари на семействата си в собствените им държави. Очевидно кой има интерес да се размаже Европа.

ахъъ , не си игракайте ясно ли е

На гърба на залязаващата монголска империя ислямът завладява много земи отвъд арабския свят. Шиитите формално са старо и доста малко отклонение, но да бъдеш шиит се превръща в начин да се запази (някои биха казали създаде и също няма да са далече от истината) персийското самочувствие под похлупака на исляма. Разумните хора виждат защо Хисбула е опасна за някои - това не е безумно движение на полудели джихадисти. Трагедията на нашия свят е, че краткосрочните интереси на силните на деня прекалено често изискват изкореняване на по-напредничавото и по-цивилизованото посредство силите на невежите и безумните - просто конкуренцията винаги плаши, но когато се бориш с нея създавайки стихийни чудовища рано или късно плащаш цената, но я поделяш и с тия, които дори не са си помисляли за твоите методи и твоето пренебрежение към средства по пътя ти към целта. Трябва ли да се мачка цивилизованата част на исляма чрез онази, която живее чрез посредственост и може да произвежда само злодеи? Сами можете да изброите съюзниците на силните на деня на Запад и да видите, че сред тях няма шиити бъпреки, че именно сунитските среди родиха всички атентатори и полудели джихадисти. Нали се сещате защо един наш вътрешен министър беше толкова притискан да каже "Хизбула"? Конкуренцията, способността да е повече от бясна орда е по-сериозна заплаха за ония, които не броят човешките животи пожертвани по пътя си. От личен опит знам разликата между шиите и суните - не официалнта вяра, а резултата, хората и тяхната същност, не ги възхвалявам, но не мога и да не отчета разликата, която е като разликата от конската каруца до самолета. Както казах трябва ли да убиваме конкуренцията си, защото ни е конкуренция и да толерираме примитивните, няма ли така да създадем свят на примитивизъм, в който нито за конкурентите, нито за нас ще има място? Може да не ви харесват, но хората в Иран по нищо не приличат на невежите талибани, например - разликата е, че едните могат да имат държава, странна и дори неприятна за нашите разбирания, докато другите не могат да строят живот за себе си, а само война и смърт. Спредмен не бива да бъдем идиоти, не е случайно, че Русия е близка с шиитите и на нож със сунитите, това не е следствие на комунистически машинации, а дълга история, започнала много преди да бъде измъдрено недоносчето на комунистическата идея - история на строители на империи и държавност. Играта с огъня е опасно занимание и след студената война прекалено много имащи власт хора забравиха, че смъртта не идва само чрез бойни глави.

Uragan

Този пич има зашеметяващо показателно име: Насрала!!! Което събужда маса асоциации. Но най-важната е че колкото и да се пенят официалните ислямисти, нещо не им се удава да се разграничат от джихадистите. Долу горе със същия успех могат да се разграничат и от отпадъчните газове пускани от задниците им. В смисъл че нямат нищо общо със задниците си изпускащи отровни, отпадъчни газове или в еквивалента как исляма изпуска джихадисти.

Годишнина от най-тежката бомбардировка над София.И за това обичаме англичаните и американците!Време е да им го върнем.

Ти ли ще им го върнеш? С гол зад.к напред!

Pesh0

А сега се замислете , дали прадядовците ви , като казват че са били под турско робство , трябва да се променя на турско владичество. Дали трябва да не се изучават Ботев и Вазов , защото ... не било хуманно . Дали да се забрави паметта на изкланите в Батак ? И в името на какво ?

Uragan

Какво ти турско владичество?! Вече се води: "османско присъствие" Присъствали видите ли тука къмто половин хилядолетие и даже ни облагородили като ни научили какво е баня!!! И не само нас ами и цяла Европа, защото видите никой не вдявал за какво са римските терми ама мюсюлманите им открехнали очите. Ренесанса не бил възстановяване на римските норми ами подражание на мюсюлманските!!! Направо истински просветители и благи благодетели на Европа и най-вече на българския народ добрички и грижовни... Мда, кълцането на де що има надигната глава било грижовност. Не знам историците, ама политиците ни са за военен съд за измяна и предателство спрямо българския народ.

вредна ви е религията. вредни са ви и разбиранията за света . Доказвате активно че не можете да живеете свободно и да се съобразявате с различните . Като не можете .... ходете си в арабския свят всички . и като сте само араби ще си намерите други поводи да се колите ..... примерно тези с големи носове ще колите тези с малки . защото Мохамед е бил ...

Какво вредно видя в карикатурите бе, джагал. Та ти си една жива карикатура на пророка мухамедчо, надут с компресор и пълен с лайна.

По първи канал на руската телевизия (link обстреливают донецкий аэропорт из жилого дома ) наскоро показаха репортаж, направен от журналисти на тази телевиция, в който се вижда как "проруските сепаратисти" стрелят по украинците от жилищна сграда на територията на Украйна. В жилищната сграда - както си му е редът - живеят хора. Камерата хваща например някаква бабичка. Руските терористи са наясно, че след като стрелят, техните координати ще бъдат засечени и ще последва ответен удар - и тоя удар ще е по жилищната сграда, долкото именно от там се стреля. Затова след стрелбата терористите бързат да се махнат - знаят какво ще последва. Как мислите - дали на тия добри люде им пука за цивилното население, живеещо в жилищните сгради, от които те стрелят с пълното съзнание, че ответния удар неминуемо ще доведе до цивилни жертви? - какъв е моралът на хората, които след това показват окървавените тела на цивилни като доказателство колко кръвожадни са украинците? - колко требе да е тъп човек, за да се върже на подобен сценарий? ))))))))))))))))))))))))))))))) Хизбула използват абсолютно същата тактика срещу израелската армия - палестинците стрелят от жилищни квартали и след ответния израелски удар показват окървавени детски трупове. Веднага след туй започва сърцераздирателния вой на ислямо-левичарите. )))))))))))) По какво, прочее, се различава Русия от терористите на Хизбула?

Щерев, статията за болните от грип е по-нагоре, моето момче.

"Православна зора" - "Православен" вариант на Хизбула. Още по-лошото е че такива хора сигурно се разхождат свободно измежду нас и вероятно имат българско гражданство.

наистина ли си толкова тъп или се правиш? нещо по същество?

Моше, кротко с лъжите бе :))). Ти за съвсем идиоти ни взе. Да, в Донбас опълченците обстрелват собствените си жилища. От 3 дни изключително интензивно го правят :))). А в Донбас се стреля от всякъде и навсякъде. И има малка разлика. Донбас защитава земята си от натрапници, които никой не е канил. Палестинците в собствента им земя са превърнати в концлагеристи. Както същите тези евреи направиха с индианците в Америка, набутаха ги в резервати. Схемата е една и съща.

Щереве, бегом да качиш гаубицата на 10тия етаж без асансьор и след това ако можеш говори глупости. Около донецкото летище кварталите са като нашият Христо Ботев и няма високи блокове. Всичко е ниско строителство.

Докато мюсюлманският свят не се разграничи рязко от всички ислямисти и радикални движения, докато не осъди решително всяко вдигане на оръжие по религиозни подбуди и не спре поддръжката си за такива хора, то хората ще продължават да се настройват отрицателно към мюсюлманите и с право да смятат исляма за войстваща религия.

Ти да си се учил да четеш на български. Цитираният Насрала точно това прави, разграничава исляма от радикалната секта на джихадистите. Май в ислямският свят това разделение им е добре известно. Но явно на такива като теб им е изключително изгодно, такова разделение да не съществува и под ислям да се разбира едно и също войстващо и откачено нещо. За да се използва за други цели. А простата истина е, че светът трябва да изолира държавите, които управляват този радикален ислям, Израел, САЩ, Саудитска Арабия. Главата на октопода е важна, а не дребните пешки.

Major Payne

Господинчо "Ай и ти си...", цитираният Насрала не представлява мюсюлманския свят, за който аз говоря. Трябва мюсюлмански религиозни водачи да дадат ясно да се разбере, че нямат и не искат да имат нищо общо. Но става като у нас - съдят група за радикален ислям и всички ги поддържат. Колко насилие по религиозни причини извършиха до сега и извършват различните ислямистки групировки и какво осъждане сме видели от страна на висшите мюсюлмански водачи. Колко от тях се опълчиха на диващините на Идил, на отвличанията и убийствата на стотици жени и деца в Нигерия, на унищожаването на цели села и т.н.

Не е лошо ти да се ограмотиш малко пък тогава да пращаш другите да се ограмотяват! Че голям спец по исляма ще излезеш ама нищо не знаеш всъщност!

Главата на октопода си ти. Щото тя трябва да е куха и зла.

Що се прави на улав този Насрала? Не е ли чел сурите на мохамед в корана? Говорим си за "умерен" ислям, "радикален" ислям ... Всъщност целта и на двата исляма е една: СВЕТОВНО НАЛАГАНЕ НА ИСЛЯМА. Трябва да го разберем това нещо най-накрая, а не да летим като пеперуди на магистралата, защото сблъсъка със стъклото на 20-тонен тир е смъртоносен.

Не му вярвайте, този човек и Хизбула, се оказаха организатори на атентата в Бургас, същия е съюзник на фюрера на 21ви век Путин-Хуйло, с кръволока Башар Асад са като братя. Не му вярвайте!!!

Моше, на теб ли да вярваме бе :))))/ На теб, честният и почтен евреин. Дето по цял ден кибичи по форумите и ни реди лъжа след лъжа. Колко пъти те хващат да лъжеш. А ти вместо да изчезнеш, продължаваш едно и също. Нали пари ти плащат да ни лъжеш. Та казваш, на тебе да ти вярваме. И как ще стане това. Да викаме на черното бяло ли? Ти подиграваш ли ни се, на нас българите? За какво ни имаш, за тъпоумни аборигени, които не знаят какво се случва и кой ги върши. А атентата в Бургас си го направихте вие, за да изкарате Хизбула терористи.

Хизбула е като Алкайда, колко народ погуби в Ливан, мюсюлмани, християни, и "мошета, както ти ги наричаш. Въпрос с понижена трудност за теб, защо Хизбула сега съди един от своите за измяна???

По съвместителство, Асад, Путин и Насрала наричаха т.нар. сирииска опозиция "кръвожадни ислямисити", когато САЩ и Франция ги наричаха мирни протестиращи... Значи, Асад, Путин и Насрала са казвали истината. Защо да не им вярвам и за кое да не им вярвам? Благодарен съм на тримата гореспоменати, че опазиха Сирия - поне защото ИД не завладяха заводите за химическо оръжие. Путин пази Европа повече от Обама, май.

Така "опазиха" Сирия, че тя вече не съществува като държава! Жалък си Путиноиде!

Защото помага за запазването на християнските общности в Сирия, като изпраща милиции да ги пази от ислямистите - за това ли да не му вярваме? Мислете - като ни баламосвате. Но истината е, че Хизбола изпраща милиции да пазят християнските селища в Сирия от ислямистите. Може ли някои да каже, че това не е истина.

както и на фюрера на 20и век Хитлер.

между другото, псевдокомунистите по същият начин провалиха комунизма

Ти истинският Карл Маркс ли си или псевдо?

И мързела сякаш имаше голяма роля в провала му на комунизма. А въобще как си представяте някой да работи упорито, с желание и стремеж към себеусъвършенстване, след като комунизма изключва свободната пазарна инициатива (на индивида). Не защитавам другата извратена крайност (капитализма), която в крайна сметка, чрез корпоративната олигархия води до същото, но ми е любопитен отговора.

а Вие как си представяте причините поради които Маркс заключва, че човечествто в тази си фаза на развитие няма никакъв шанс да реализира идеите му !? Предвижда, че са нужни още минимум 150 години еволюция. Между другото, днес работят роботите, маймуните преживяват, а през останалото време хвърлят камъни по железницата - до колко можете да проумеете този факт, какво по-точно си "мислите,", че представлява процесът "работа", днес !?

Господа, забраденият в черно човек е донякъде прав - тероризмът проваля всяко дело, но да не бързаме да се радваме. Има само две възможни причини за речите му. Едната е да е прозрял в изказването във френското посолство на Президента Обама обещание за голяма тояга - не само американска, а на човечеството. Много голяма тояга - най голямата възможна, та и напълно възможна още сега. Втората и по-вероятна е, да изпълнява заръка на господарите си, видели също тази най-голяма тояга. Но съществената причина да не се радваме, е че голямата тояга е съзрима сега в думи, а не да троши костите на враг. Не се ли види от мерзавците накървавена, ще станат още по-нагли и ще бият нас със своята - засега и все още, по-малка. А тяхната тояга вече не е е мъничка, както не се оказа мъничка и змията от великата ни народна песен.

Господини, с глупостите си ако се гръмнете някъде, загубата няма да е никаква. И каква е великата Ви американска народна песен? Ти не си българин. Не пишеш като такъв. Дошъл си да ни просвещаваш в правата еничарска вяра?

Неуважаеми "ай си", Великата песен за която пиша, е на нашия български, а не на американския народ, както Вие поради слабото си образование считате. Великата българска песен гласи: "Дорде е мъничкая змията, да и строшиме ний главата, свободни да се назовем!" Тя е от химните на нашето Априлско въстание. Сравнението на Вашия с моя текст показва, че не са мои глупостите, и че от нас двамата аз съм българинът. Да бяхте Вие българинът от двама ни, щяхте да знаете исторически значимите песни на народа ни. Не знаете песните ни. Вие сте яничарът от двама ни. А и сте неграмотен - не можете да осмисляте текст и с умствената си недостатъчност виждате в текст срещу исламистите проповед на "правата еничарска вяра"! Едва ли само низменост е причината. Сигурно е и соц-слугинството Ви!

Голямата тояга на големият бял баща САЩ - задлъжнял садист и наркоман - трябва да удари детето му садистче ИД, създадени от ЦРУ за да унищожат мира в Ливан и Сирия. Не смесвайте понятията. Това, че детето садистче вдигна нож на баща си дъртият садист и мошенник, не ви дава право да намесвате Хизбола.

През 50-те на миналия век в Саудитска Арабия, с помощта на великобритания и Израел са създадени салафитите. Радикалният ислям. Това е еврейската секта в исляма. Да не забравим, че кралското им семейство е от еврейски произход. Целта е била създаването на интернационална армия от фанатици, която да действа там, където международните норми ня позволяват редовни войски. Това го видяхме на живо в Сирия. Тази религия се разпространяваше в изслямските страни брутално, чрез кланета. Започва се с духовниците и ако не искат да приемат новата вяра, колят ги. Най-фрапиращо и известни бяха кланетата в Алжир. И това, което се праспространи, ни се предтавя като ислям. Никой нищо не упреква Саудитска Арабия, ако забелязвате. Никой не ни казва, че Саудитска Арабия и Израел са едни много близки дружки. А не както евреите се опитват да се изкарат като страдалци от исляма. Сами си правете изводите.

До къде е влиянието на еврейската секта в исляма се видя ясно при първите карикатури и филма Невиността ... Израел предизвика тези вълнебия, за да принуди САЩ да започне бомбардировки над Иран. Най-мирно демонстриращите бяха в Иран и бившите държави в СССР. Просто при тях е традиционния ислям. Не израелския ислям на фанатиците. Ако сте забелязали, при опита им за поход в Кавказ, сценарият им винаги е един и същ: опитват се да избият местните имами и духовници. Винаги едно и също.

Мале какви глупости направо не е за вярване! Израелски ислям, нормален ислям............... Вземи прочети поне малко история да видиш как е живял Мохамед !!! Не бъди тотално неграмотен! И също така прочети Стария Завет за да разбереш че евреите не могат да имат нещо общо с арабите!!!

Да доказват недоказуемото, истината не може да се скрие, че ислямът е сатанинска догма, създадена, за да разделя и противопоставя човечеството. Цялата история на исляма потвърждава това. Приемането на желаното за действително е много удобно, но в крайна с/ка не върши работа. Ислямът е проклятие за човечеството и за съжаление ще се дадат много жертви, преди той да бъде изкоренен.

Аааа, пропагандаторът моше, дето иска да ни накара християни и мюсюлмани да се хванем за шиите и да си избодем очите. А ти моше, кротко да си седиш от страни и да продаваш и купуваш. И да раздаваш кредити с дебели лихви. Много тъпи пропагандатори сте. Известно ли ти в, в човешката история, вие, мошетата колко пъти сте разигравали тази карта. Настрой християни срещу мюсюлмани и си гледай кефа. Нарича се Разделяй и владе. Еврейски принцип. Това се опитвате да направите и сега. Да се разорят и отслабят всичките и да са лесни за завладяване.

Ти не си християнин не си и мохамеданин от къде знаеш пък ще знаеш и мошетата какво искат? От много гледане на клипчета в интернет не се разбират фактите!!! Вземи да престанеш да говориш глупости че излагацията е пълна!!! Просто нищо не разбираш!

Сблъсъка между Иран и Саудитска Арабия е неизбежен, може би трябва да го наречем изпепеляващ.

неизбежно е само да не си жертва на простотията си. нищо лично, това е факт.

Този факт е неизвестен и поради това не буди интерес. А в случая звучи абсурдно, затова ти цъкат минуси.

i_iskren@mail.bg

Няма проблеми, да цъкат. Може към настоящия момент да звучи абсурдно, но конфликта между Иран и Саудитска Арабия ще бъде за това, кой тип ислям да оглави халифата. И е въпрос на време да премине в по-явна фаза (за нас немюсюлманите имам предвид, защото на последователите на мохамед им е ясно).

Този човек определено разбира от пропаганда. След атентатите може да се получи и разцепление и в ислямския свят.

Най-сигурният начин да различаваш хората от животните и получовеците е чувството за хумор. То е привилегия само на човешките същества.

Така и не разбрах каква е далаверата на джихадистите да създават хаос в Европа? Какво ще спечелят от това? Най-много точно това, което всички очакваме - затваряне на границите. Е, добре ама от това те най-много ще загубят.

Джихадистите са салафити, създадени в Саудитска Арабия. Контролирани са от Израел и САЩ. Използват ги като нелегална армия фанатици за дестабилиззиране на държави. Интерес от хаос в Европа и разрушаването имат точно тези две държави. Ползите са съвсем видими, ако в Европа настане хаос. Идва организирана сила и превзема всичко. Изкупува и раздава кредити. И Европа вече не е конкурент, а слуга. Така съвсем накратко.

Благодаря за отговора. Той е правдоподобен. И Насрала мисли по подобен начин. Но, той смята че вече джихадистите са изпуснати от контрол и са неуправляеми. Това не е изключено, ставали са такива неща, примерно с Ленин и Хитлер.

Явно си млад човек и нямаш никакъв опит и знания в нещата от живота. Ислямът е най-дяволскта и най-генилано проста религия за зомбиране и мнипулиране н невежата тълпа. Той решава всичк,и проблеми на простолюдието, като му казва вярвай, че аллаж е велик (и над него няма никой друг) и проблемите ти са решени. Удряй чело 5 пъти в денонощие и повтаряй, че всичко става , ако аллах е решил така, т.е. ти не носиш никаква отговорност, докато приемаш предписание. Колко удобно и гениално! Ето ви как се раждат и мотивират джихадисти, готови на всичко, вкл. да умрат без да им трепне окото. Ислямът не цени човешкия живот и всичко тръгва оттам.

Те са тук и няма да си променят идеите....ДОКОГА ще ги толерирате....жените им са безгласни букви,децата им ни мразят....за тях ние сме не4исти.....ебахти тъпанарската европейска толерантност ...мъжете мюсюлмани са готови да ско4ат и да ви разстрелят дори в ДИРа

.....hm.....преди години един млад тур4ин каза ,4е ще ни режат главите както едно време .....тук в Скандинавията го каза .......друг българин работещ в столи4ният транспорт сподели ,4е негов колега косоварец или албанец му казал 4е ще ни превземат с утробите си.......а ......как да коментираме слу4аи отправени от араби от Африка и негри мюсюлмани от 4иито уста се 4уваше ...исляма ще ви завладее....а ина4е им харесва на тези изроди да живеят на гърба на данъкоплатеца...размахват поли мъжете по кафенетата ....плодят се като въшки....никаква култура...примитиви.....и нагли ...хората работят заради тях...ДОКОГА

расист!

Ясно и в прав текст казва арабина, според цитата в Дира: "Той направи алюзия за случая само, като заяви че след зверствата, извършени от джихадистите в Ирак, в Сирия, в Ливан, в Пакистан, в Афганистан и в Йемен, "бичът достигна днес и страните, които изнесоха тези екстремисти към нашите страни"." Пределно ясно е за всички, кои са страните създали и изпратили тези екстремисти. Израел, САЩ, Турция, Саудитска Арабия и страните от ЕС.

Това изказване е в посока Саудитска Арабия, Катар и САЩ. Ясно е кои са основните генератори на арабски ислямизъм. Същият този ислямизъм се използва доста успешно от горепосочените държави за постигане на политическите им цели.

ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ, азия- ЗА АЗИАТЦИТЕ!...ОМЕСЕТЕ СИ ДЕМОКРАЦИЯТА С ЛАЙНА И СИ Я ИЗЛАПАЙТЕ:)...ЗАЩОТО Е МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА!