Радев: Да проявим солидарност и да помогнем на Хитрино

Трябва всички заедно да носим болката на хората от Хитрино, каза новоизбраният президент на България ген. Румен Радев при посещението си в Шуменската болница.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Да проявим солидарност и да помогнем на Хитрино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Които ги дърпат от Посирано и малко...по на север!...!...

В болницата,а сега -акъл взел,да дава!Къде акъл у клепоух катър,бе?!...

но ние помним лозунга от времето на незабравимия и непрежалимия Тато ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ, А а сега ми звучи ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ!

Съвет?!...А,стига,бе!Слагай си самара и отивай,да разчистваш терена...

обади се най-после... на третия ден. Ама е чакал от Позитано да му суфлират що да каже.

Като-ДРУГАРИ,ДАЙТЕ,ДА ДАДЕМ!...

Преди малко прочетох, че мюфтиите щели да решават................

dobrin

все го надмонаваме и все се опиват да ни турят при прецаканите...

говори на английски, ама все повече ми прилича на примат. А за президент трябва и фасон!

Какъвто народа и той такъв

Абе част от народа. Тия дето са гласували за него - селяни, работници, цигани, турци, партийна номенклатура, руско-съветски мекерета и всякакъв сорт национални предатели. Подобни лайнари искаха да ни направят 16-та република на СССР. За да угодят на Кремъл. Същите лайнари с бой караха чисти българи да се пишат македонци. Е, нормалните българи дето сме гласували против Лайньо Радев се оказахме по-малко....

Не знам какъв английски говори, не съм го чувал, но ако го говори така както Гоцката говореше руски (или се опитваше) най-добре да си мълчи. Защото такива като Лайньо Радев са особени екземпляри - научат 500 думи и смятат че вече се доктори по филология и могат да превеждат Шекспир. Жалка работа. Но с работническо-селски произход - толкова. За фасона какво да кажа. То, наистина е от Бога дадено, но ако не можеш да различиш гъза от лицето си пред огледалото нещете не са добре. Пък и при летенето с високи скорости не може да няма извесни поражения. И на муцуната и на мозъка. Вие да сте виждали шофьор на газка-текезесарка с интелигентна физиономия?

комунягата популист още не е стъпил в длъжност и се вре където не му е работа като за последно!!

хайде г-н президент,помагай ,твоята и заплатите на антужара ти,ще покрият нуждите на 500- те жители на селото,поне за месец...омръзна ми при всяка една трагедия да искате от мизерните заплати и пенсии на народа,хората са все още добри и състрадателни,но не е ли по-добре да се намери виновника за тази трагедия,да плати всички разходи и да осигури роднините на жертвите докато са живи...иначе всичко останало е мижи да те лъжем-до следващата трагедия,когато отново ще ни призовавате да даваме пари....

Да носи тухли-тя и без това,за друго не става!...

подкрепям Prezident Pадев ! Bече изпратих 5 SMS-а за нyждаещите се от Xитрино !!! Cега изпращам още 5 SMS-а ! изпратих 10 SMS-a и за Balgarskata Kоледа !!! DABA този, които може и желае !!! Dа, и аз сам с наи-ниската пенсuя за страната, но синовете ми помагат ! A синовете ми завbршиха с отличие Aмериканскuят Yниверситет ! Cега имат големи вазможности за реализацuя в живота ! живеем скромно, но не бедно !!! по ресторанти не ходим !!! Hа концерти и спектакли можем да ходим !!! Pедовно ходим и в Oперата ! Mожем да си позволим да ходим !!! пожелавам го на всички ! Bесело посрещане на Hовата 2017 година и много yспехи !!!

Дано повече хора са като Вас, и по-малко като управляващите. Благодаря Ви!

Колкото повече се подкрепя неграмотната партийна номенклатура (това че можеш да пишеш глупости с по 3 удивителни въобще не ти помага да се научиш че President се пише със "S"), толкова нещата ще отиват на зле. Но това е електората на БСП-то. И от работническо-селската класа и мангалите трудно може да се иска повече. Верността към Партията е важна. И към Кремъл. Останалото е без значение. Колкото повече такива екземпляри има, толкова повече ще се приближаваме към Киркизстан. А да благодариш за такова нещо си е идиотизъм, нали.

ами дарявайте господине,да сте жив и здрав,но голяма част от парите ви отиват в нечии бездънни джобве...не мога да разбера,при положение че правителсвото е отпуснало 10 млн лв,какви са тия призиви да се събират пари-все пак това е едно село с размерите на средно имение на някой богаташ и с не повече от 5-600 жители...

Да-а-а. Типична дребна партийна номенклатура. Неграмотен, самовлюбен , но верен на Партията. В най-добрия случай възпитаник на АОНСУ. Или на военното училище за трудоваци. А може би и до там не е докретал. И кое е интересното? Гласува за руско-съветското мекере, а не си изпраща синовете да учат в Русия. като по-голямата част от партийната номенклатура. Все по Европа ( Западна) и Америка ги пращат Този в Американския университет. Което е много правилно, разбира се. Тъй де, любовта към Русия си е любов към Русия, ама сиренето е с пари. И все пак на стари години някой ще трябва да те гледа. И така другарю, като пенсионер имаш много време - вземи се научи да пишеш грамотно. на български, не на английски или на руски.

АЗ ВЕЧЕ ДАРИХ, ДРУГАРЮ БЪДЕЩ ПАСТИР, ВИЕ КАКВО ДАРИХТЕ ??????????????????????

И Корнел Йотов се показа. :))) Хубавецът,мамин той.

Пържоли ли,ще дарява?!...

ШАПКАРЯТ СЕ ПОКАЗА. РАДИ РАДЕВ С 150 000 ЛЕВА КОИТО ПРИБРА ОТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ, МОЖЕ ДА РЕМОНТРИА НЯКОЛКО КЪЩИ. ДАВАК ШАПКАРЮ, ПОКАЖИ КОЛКО СИ ЩЕДЪР.

да не е луд-неговата роля е само да подкара овцете...всичко в тая държава е порочно,даже и даренията не се знае къде отиват...

Я, той се обади! Досега само на награждаването на журналистите, беше /нищо, че не е все още встъпил президент/, среща с посланици - да , приятна работа. Служебен кабинет - бяга,като дявол от тамян. Нали трябва да направи втори, след по-малко от месец, а колко ще струва на данъкоплатците? Кой го еня?

едва ли къщите в селото са застраховани, обаче интересно е дали товарът има застраховка?

Ами проявете и помогнете! Ние помагаме непрекъснато - с смс-и, с дребни левчета, квото имаме. Помогнете и вие според вашите възможности!

Всичко е добре казано какво очаква от многото бедни хора в България те не стига че ни плащтат малки заплати и помощти проси от бедните акой друг щте помогне освен бедният .друго другкрю Радев издайте закон че който от богатите помогне на хитрино щте плати малко данък и мисля че и помощтите щте тръгнат. тое едно а друго Бойко търъндеше от трибуната в парламентя че колко милиарда сме в излишък че хазната ни пръщти по шевовете от пари да вземат от тях а мисля че най хубавата идея е същто именно дапутатите да станат солидарни като за 3 месеца им бъдат исплащтани по половин заплати те и така получават най много а забравих от От големят родолюбец слави трифонов и от журнолята да поискат

Ми помогни ма джадиьо

Да помогнат олигарсите от БСП, които разчитат на теб да ги дундуркаш, като ВСИЧКИ досегашни без изключение!

Леле, какъв ум, какви съвети. Добре, че даде ценните си насоки за действие, защото всички "чакаха" неговите указания. Истинските хора са там, на място, вече две денонощия правят всико по силите си. Други минаха през кръводарителските центрове, трети пращат пари и помощи. А Радев "помага" с думи, думи, думи -типично по комунистически!

И ако цял мандат ръси безмислици.....

Ти да не се съмняваш, че няма да е така?

Сега на Позитано 20 трескаво се инструктират тролове и журналисти, драскачи трескаво пишат партенки и разпращат до Нинова, Йотова и Радев, за да има какво да плюят! Бавят се! Но най-късно утре БСП изкарва топовете и започва бомбардирането чрез пресата на ГЕРБ и Бойко с с л.йна!

"Радев: да помогнем на Хитрино" КАК? Какъв ти е плана за подпомагане на Хитрино? Какви мерки сматаш да вземеш? Само червени лозунги! Май от Позитано още не са ти написали текста? Сега ще цъфнат Нинова- поразяващата уста и оръженосеца й Санчо-Йотова Панса и пак ще започнат с изливането на помия по Бойко Борисов, ще вдигнат аларма до небето, без да предложат нищо! Ще се окаже, че Бойко е виновен за всичко, БСП не могат да помогнат на бедните хора, понеже Бойко е дежурен-виновен по рождение!

Ти, г-н Радев даде ли личен пример. Ти, как точно помогна? Дари ли?

Пари има за КТБ то.

"Радев: Да проявим солидарност и да помогнем на Хитрино" Да направим това! Да направим онова! Трябвало това, трябвало онова! Другари, дайте да дадем! МА АЙДИ ДЕ! ПОМОГНИ С НЕЩО! ДО КОГА САМО ПРЕДИЗБОРНИ ПАРОЛИ? ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА! ВЗЕМЕТЕ ДА ДАДЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ!

ооо ... гусин Гинирал ... появи се значи - от Позитано ти разрешиха да се обадиш ... а трябваше да си там намясто ...

Тебе пък кой ти иска мнението.Разучавал си си думите 24часа докато излезеш пред медиите за да си ги изпееш. Бръмчи си там с частния самолет(упражнявай се) че като седнеш на държавния ще пада голям смях.

В условия на криза, уважаеми г-н Радев, трябват кирки и лопати, а не празни приказки! "Трябва да сме солидарни" не значи нищо и не води до никакво действие. Ако имате идея как да се помогне - какво да направи държавата, какво да направи обществото - кажете. Да ръсите лозунги като от предизборно събрание е безсмислено.

Генерале границата между Осанна и Разпни го е много скъсена от невежество, глад, лицемерие простотия, надежди и .......... Вдъхвай спокойствие, увереност и видими резултати от промените. В ГЩ онзи позьор да се махка. Но там е пълно с такива като него.

Тя тая работа не става само с ядене. или с пиене. Трябва и акъл. А не : "Строй се , преброй се". Армията нанася неизлечими поражения на висшия команден състав. Главнотое да ги лишава от собствено мислене. За тах началникът винаги е прав, а подчинение - последен глупак. не случайно таме модерна руската поговорка: "Я начальник, тьi дурак". Това се прави още от военното училище и се затвърждава след завършване. Ако трябва да сем честни има два рида войски, където тази тенденция не е чак толкова явна - флота и авиацията. Дали поради по-високото технологично ноиво, дали поради по-особените традиции (да не забравяме че авиацията е род войска на малко повече от 100 години), но там солдафонщината е в доста по-мек вариант. не че и там няма кашимерия, но начинът на мислене е малко по-разчупен. Силно се надявам Лайньо Радев да не се окаже солдафон от типа прост кашик. Но.... знае ли човек. като с еказва: "Новият началник е като малко прасе - знаеш ли каква свиня ще излезе от него".

са го пуснали булките от БСП да прави изявление?

Наблюдава се изключително интересен синдром на червеената пасмина Когато ББ обещае нещо следват плюнки и всякакви идиотски обвинения. Когато Лайньо Радев обещае нещо следват нечувани адмирации до небете. Кой е Лайньо Радев? Това е един невстъпил в длъжност президент. Който в момента няма НИКАКВИ прерогативи. Той сам го каза. Имаме си избран Президент, който ще ни представлява още месец и половина. Дотогава Лайньо Радев може да се изказва само като гражданин. Или по-скоро като селянин. Ако Лайньо Радев беше малко по-умен, щеше да посети болницата да даде кръв, да речем. и там, между другото да каже че проявява съчуствие нато най-обикновен гражданин. щеше да има много по-голям ефект. А това, дами дава акъл с размахан пруст, и то с думите на Курнелия, или оная, другата джофра - не мерси. Даже и когато стане президент, от Лайньо Радев не зависи нищо. Той не е със статута на Путьо. И ако и това не е разбрал, той не става не само за президент - чеп за зеле не става от него.

Към KGB Алоо, този новоизбран Президент не е лайньо, защото е избор на повечето българи, които ти също обиждаш с тези думи. Лайньо си ти, защото имаш такъв речник и си пълен с толкова злоба, че не знам как оцеляваш. Това е недостатъка на българина- злоба, злоба и нищо положително и благородно. затова сме на този хал- от такива като теб, фурнаджийски лопати.

Не е избор на повечето българи! И освен това забрави да споменеш за хейта...или са забравили да ти го напишат

Не го плюйте, а му дайте 100 дни шанс. Радев твоята да си натиска парцалите и да си трае и да не се изживява на всезнайка. Трайко защото всяка нейна дума ще се изопачава. може и да пропаднеш но може и да излезнеш победител. С хитри и премерени ходове. Всяка дума да е ПРЕМЕРЕНА И УМНА !!!!! ВСЯКО РЕШЕНИЕ ОБИТРАНО С ВАРИАНТИ.

......"всяка нейна дума"....? Генерал ли е, или генералша-пояснете!

То да му дадеш шанс, ама ако се държи нормално. А тоя където с епояви ръси глупости. Я да попитам аз в какво качество Лайньо радев с еразмотава из Шумен. Ако е в качеството си на гражданин (или на селянин, какъвто всъщност е) защо ползва ресурсите на НСО. Че и жена му. нали още не е встъпил в длъжност, а веднага опита благинките на властта. Типичен селяндур. та да попитам аз колко му струва на Лайньо командировката. И кой му я плати? От НСО? Т.е. от нашите данъци. Или от БСП? (ако е от субсидията пак от нашите данъци). И доколко е морално да призоваваш гражданите да даряват по левче, докато в същото време ти се шматкольосваш насам натам без никава полза и харчиш хиляди. Това ми прилича малко на известната максима: "Хиляди изгрибат с лъжички, а един осира с лопати". Я да сметнем. Доколкото видях имаше двама бодигарда от НСО. И шофьор. До там командировката е поне два дена. А доколкото виждам си е повече от 3. Само пътят отиване и връщане е 200лв. на 3-ма души по 50 лв на ден командировъчни - още 450. Като тирим и по 50 лв за хотел - още 200 лв (Лайньо Радев и той спи на хотел - не при роднини). Какво се получава - към 1000 лв по най- скромни оценки. "Найс, а" ако употребя крилата фраза от "Мисия Лондон". И за какво? Гъз път да види, както е казал народа. Апропо, освен умната може и русата

къщите и дайте им по 500 хиляди лева на семейството - за обзавеждане. И това всичко нека да направи ДЪРЖАВА, ако я има. За да се издържат с нашите пари 240 паразити, барабар с мерцедеси и апартаменти за тях - пари има, а за пострадали - няма ли?

Ама чакай сега! Прави разлика! Румен Радев и Корнелия Нинова са отговорни за обещанията, а за изпълненията на прищявките на всеки сулю и пулю е отговорен Бойко! Ако Бойко не изпълни прищевките на Нинова или Каракачанов за минимални пенсии от по 500 лева, то Бойко е лош и трябва да си ходи, щото не мисли за хората! Виж Нинова или БСП да обещаят нещо, па после да го изпълнят, това вече е научна фантастика!

Ко речии? Я партията майка да даде ...

ЖИВОТА НИ Е ЗАСТРАШЕН! НО РАДЕВ Е СМЕЛ Корнелия Нинова на Бузлуджа. 30 юли 2016 "Нинова подчерта, че днес сигурността и мирът в живота ни са застрашени и само смелият може да погледне опасността в очите, да се изправи срещу нея и да вземе съдбата си в свои ръце. "Ние, социалистите, имаме тази смелост", гарантира Нинова.

Лайньо Радев бил смел. такива като него пред началници с една звездичка повече се насират от страх. Пълнят гащитетака, че после някой трябва да изгребва с Фадрома. Някога българския офицер е бил смел и независим. като правило не е бил богат, но е бил изключително желана партия сред момите. Общественият му статус значително е надвишавал икономическия. но и подборът, и обучеснието и възпитанието са били на ниво. Не случайно нашата армия са я наричали "прусаците на Балканите" След 9-ти септември 1944, куцо, кьораво и сакато е започнало да става офицер. като се казва: "Всички овчери станаха оф'цери". Кой откъдето се пръкнал от села и паланки - офицер. Старите, истинските офицери - аут. Дайте път на новите - възпитаниците на Червената армия. Ама тя Червената армия през 1944 се състои от запасняци - селски момчета. Кадровата армия Хитлер я е унищожил още през септември 1941 - за 4 месеца малко под 4 млн пленници и 1,5 млн избити и изчезнали безследно. каво възпитание мобе да даде един селянин на друг селянин? Правилно - селско възпитание. Което няма нищо общо с понятията за р7уски офицер, въведени от Толкстой във "Война и мир" или в произведенията на Лермонтов. офицерският корпус след 1917 или е емигрирал или е загинал на бойното поле. И Червената армия са я превзели селянчетата. 20 години след това, таман са се даврандисали и чичо Сталин им е спретнал "головомойка", такава, че са хвърчали и глави в буквалния смисъл на думата. а това, което все пак е останало от офицерския корпус Хитлер е довършил в първите месеци на 1941. Селяни възпитават селянчета. После същите тези селянчета стават началници и те възпитават други селянчета - в селски дух. и т.н. хайде сега от 6-ти път да се сетим що за птица е Лайньо Радев. Руско-ъветско мекере, дето лиже гъза на Путьо и путьовците около него - в това му е смелостта. Но пък как лиже....

Клети ми Радев ,това пръстче дето си го насочил срещу мен, си го наври в г..ъза.... Жалък селски тарикат!Мишките дебнат удобен случай да си направят ПР. Поне кръв да беше дарил ,или ти си пенсионерче -нямаш много за раздаване?

бедни ми, бедни, клепоухи фатмаков, то тая работа не е като оная...

Дано, греша, но този е на път да излезе най-кухата кратуна на която залагаме надежди.

Мене не ме слагай в кюпа. Никаква надежда не залагам на него и с двете си ръце гласувах против него. Стадото обаче отново беше излъгано от БСП...

Тези призиви са подигравка с хората при наличие на октопода държава. В такива случай като се започне от застрахователя и парите които трябва да изплати, мине се през фирмата превозвач, мине се през фонд за бедствия и аварии, и чак на финала може в чист, ясен,прозрачен модел и при нула % данък от държавата и такси от мобилните да се събират дарения с SMS-и от които иска. Сега всичко е извратено и само за сметка на хората които и без друго са със съдрани кожуси от държавата мащеха. Та РАДЕВ ходи се пери прато с тези призиви. Ако си толкова готин искам да отпратиш призива си към Бойко с милярдите си, към олигарсите, мобилните оператори, ЛОТО+ на господин КОЙ, парламент, па и ти един личен пример с 3 заплати от новите си да дадеш и тогава народа с кеф ще ти се върже на състраданието. Засега всички сте ми измислени псевдо патриоти на ЦРУ/КГБ каишка и нищо повече.

Да помогне Бойко Борисов щом отказва помощ от богати държави!!!!!!!!!!!

Държавата има достатъчно хора, техника и ресурси да се справи. Това все пак не е природно бедствие, а авария с ограничен размер. 50 къщи се правят за две години заедно с улиците.

По стар български обичай... доста плюене е паднало тук. И аз да не остана назад само да питам, Плевнята де го?

Кукла на конци.

Шут. Празноглав.

изпълзяот червената миризлива дупка

Да те поправя - кафявата дупка. Онова червено отдавна не е червено, а и не е ясно колко е било.

Нали се беше скрил до 21 януари и гледаше сеира из под полите на Курнелия и скублата Йотова,но нещастието в Хитрино му напомни,че ще трябва да похитрува,по стар комунистически обичай и с привидна загриженост,нахална и безполезна!Тоя ще се окаже по голям срам от Гоце цървула,за България!

"Шокът е огромен. надявам се да бъдат привлечени и психолози", заяви Радев. " ---------------- Абе, господин президент, навън вече е зима и хората се нуждаят от ДОМОВЕ, а не от психолози! Трябва спешно да се организира именно това - осигуряването на домове на тези клети хора, което може да стане за 8-10 дни! Как ще изглежда Новогодишната наздравица, знаейки колко хора мръзнат в Новогодишната нощ?

От този шут нищо не зависи. Дори не му стиска до Хитрино да иде. Оперетен генерал.

Този тип ми е адски противен, няма да се учудя, ако жена му го е натирила. Виж, тя е приятна.