Хиляди протестираха, докато Тръмп поигра голф в Шотландия

Демонстрации се проведоха из цяла Шотландия, а вече втори ден и в Англия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е това Шотландия, бе. Пълни питекантропи не можещи да проговорят една дума на английски. Още пияници и педофили.

черпи.

Улево сички имперци. Улево сички леваци. Слава Болгарии! Bulgaria first! #Jesuis BG ахаха...нека се пукат душманите

тази статия е просто в десятката ! : «Contra Magazin»: Европейците се страхуват от мигрантите, а не от руските танкове «Contra Magazin» призовава Европа да се откаже от евроатлантическата пропаганда. Според автора на изданието, Старият свят трябва да се страхува не от руските танкове, а от ръкотворната миграционна криза. Ако Берлин се превърне в Кабул, Франкфурт в Мосул, а Мюнхен в Могадишо, то Европа стремително ще се превърне в гърне за претопяване, в което ще изчезнат предишните народи и държави. При това авторът отбелязва, че обикновените европейци изобщо не се вълнуват от „руската заплаха“. От такова митотворчество се увлича елитът на ЕС и джобните средства за масова информация. Обикновените хора ходят по улицата и не виждат там руски танкове, но виждат бойци от Афганистан, Мароко и Тунис. „Днешна Европа не се страхува, че Владимир Путин ще стигне до Рейн. Европа се страхува, че Африка и Близкият изток ще се доберат до Дунав“ - привежда «Contra Magazin» думите на американския политолог Патрик Бюканън. Нещо повече, хората в много страни от ЕС буквално жадуват идването на руските танкове, та нали когато те бяха в Стария Свят там цареше ред. През 90-те и 2000-те, докато Русия идваше на себе си след разпадането на СССР, европейските елити преобразуваха Европа по свой план, без да се съобразяват с мнението на мнозинството. И ето сега стигнаха до там, че повече не им вярват. Русия, естествено няма потребност да въвежда ред в европейския бардак. Европейските елити изпревариха такъв сценарий с отглеждането на буферна русофобска Украйна. Сега, ако Европа иска участието на Русия в своите дела, ще им се наложи да решават украинския въпрос и да формират действително изгодни предложения, чиито положения да са закрепени в договори. Но преди това на европейските народи ще им се наложи сами да се изясняват с предателите в управлението си.

Тръмп вдигне градус на всичките ! Шотландците вече празнуват тяхната независимост като 53 държава от Съединените Щати . Тръмп for President! , скандират като в Гласгоу , така в Единбърг . А той всъщност дошъл само да откриването на Меланиа-Тръмп Аерогарата в Грийнбъри , пристигейки с собствен аерлайнър от фирмата на съпруга си , Мелания Тръмп Аервейс ! Грийнбъри Аерпорт , летището в Шотландия ,е предвидена за обслужването на трансатлантическият трафик от Чикаго до Владивосток като междина дестинация за кацане . В това число и Греенландия и Исландия . Какви времена ! Шотландия независима 53 република на САЩ , Тръмп държавен им глава , М-Т Аервайс и М-Т летище , всеедно Владивосток както и Чикаго пред порта на всеки шотландец ! Под такъв контекст днешната игра за Световното Кроация-Франция губи от блясъка си и прилича по-скоро на мач за про-имигранти и контра-емиграция .

Тръмп си е Тръмп . А Илия си е от Балкана .

Стани, стани юнак банкянски от сън махмурлук се събуди, срещу народа български ти джендърите поведи!

а в българия фсички са съгласни и приветстват с "хаил тръмпито!"

Ми тогава да дойде Шотландски боец. Ама и на него, дистанционното е в Путин.

Защото е първия президент който не харесва Меркел,Юнкер,Макрон и всички евро-хомо-либерасти,които ислямизират Европа

Що Европа неще българи... Щот са мързеливи, прости тарикати и злобни...

чудна работа! Аз досега мързелив БЪЛГАРИН зад граница не съм виждал! Виж сега, другите (етноси) с български паспорти са нещо друго.

Мързеливите прости и злобни българи си седите в къщи,плюете България, възхвалявате Русия и плюете Европа в която работят милион и кусур трудолюбиви и интелигентни Българи

Простия българин па анонимен акъли дава, акъли де го некасаят... А де го касаят сии цървул

Радвайте се на трохите олигарски , но само не кълнете , че друг изяде ви обяда

И това ви проваля.Ако си бяхте преизбрали Костов , сега минималната пенсия щеше да е 400 евро , а средната заплата 1800 евро.Дори населението щеше да е над 7 500 000.А външния дълг би бил не повече от 3 млр. лева.Но лакомията и късата памет не прощават.800 дни и немски заплати после , гарантирано от монархокомунизма и се чудите защо не се получава.8 млр. резерв и двуцифрен ръст на икономиката със 600 000 нови фирми , като новата средна класа и 200 до 500 лева за квадрат в София и ДПС извън власта , плюс нито един олигарх и чисто море.Но не , още ни трябва и сега какво стана , каде е средната класа и колко олигарси си имаме , все до Доган , но ДПС били опозиция.На Доган обръчите са хомота на народа днес

И как тъй аджаба,какви хуморески?Костов доликвидира всичко ,предприятия,банките вече бяха готови източени,включително ликвидира и БГА,а царя какъвто ще да е го съживи и тръгна!Останал беше 1 самолет ,всичко останало ликвидирано!Та тъй де,никой надарен приватизатор не плати борчовете,а разпродаде ,ползва и си отиде!Какъв Костов те гони,не се излагай!Единствено правилното беше валутния борд!

Вземи прочети малко книги и тогава , ако можеш , помисли.А дотогава се къпи в мизерните си лъжи.

Предприятия и банки или лелинка ти каза

ти ли си? Кажи си, Иване! Ако Драгалевския беше на власт тук вече нямаше да има нито един българин. Недейте да мислите хората за тъпи.

не се сърдете на тоя нещастник ,а на тия ,които го използват .последният ам. президент беше убит и още гадаем за убийците ,след 55 години само мъгла .7срам за тази претенциозна държава .

Личи си че си туземец

Сигурно в съня си е умрял , от старост на шейсет и колко беше

От девет кладенеца вода носите за да изкарате либерална Европа лоша.Но пак е сто пъти по справедлива от Русия , където любимия цигулар на вожда ниский е милярдер , за сметка на мизерстващия народ.Ама били пак горди и със самочувствие , какво като са гладни и боси.Швейцарците се пукат от яд , че не са руснаци велики.Даже ще правят референдум за сливане с Русия , че и злато ще дарят.

Меланшон: «Франция трябва да си осигури независимост, излизайки от НАТО» Провеждащата се в Брюксел среща на НАТО беше ознаменувана с редица резонансни събития. Да вземем само нападките на Доналд Тръмп срещу Германия, която той обвини в пълна подконтролност от страна на Русия (и, което е показателно, в закупуване на руски газ вместо американски). Или неговото негодувание по повод на това, че не всички страни-участнички дават за отбрана полагащите се 2% от БВП. Интересът на Щатите тук е очевиден – американският военно-промишлен комплекс, съществуващ за сметка на обезпокоените за собствената си сигурност европейци, изисква все повече и повече вливания. И Тръмп ясно дава на страните от НАТО да разберат, че ако не започнат да плащат, то за защита (от Русия, разбира се) могат да забравят. И това не е тайна и за останалите играчи в Североатлантическия „пясъчник“, но не всеки би се решил да обяви на глас своето недоволство. Това направи Жан-Люк Меланшон, загубил от Макрон на президентските избори. В комюнике, публикувано на сайта на партията „Непокорена Франция“ той обвини Макрон в това, че е поставил Франция в много даже покорено положение. „2% от БВП – това е данъка, който изисква американският империализъм за натрапване на своята опека над уж свободните страни. Империята иска да гарантира непрекъснатата работа на военно-промишления си комплекс“, е написано в документа. И за да си осигурят тази непрекъсната работа Съединените щати постоянно устройват провокации по целия свят. Пренасянето на посолството в Йерусалим, излизането от Иранското ядрено съглашение – няма нужда да ходим далеч за примери. Меланшон е сигурен, че ако Франция иска да се отстрани от този погубващ курс и да получи истинска независимост (която Макрон обеща в рамките на предизборната си кампания, между впрочем), то тя трябва да излезе от НАТО. Трудно е да не се съгласим с това. Страните от алианса в момента са в позорната роля на дойни крави за американската отбранителна промишленост. Прословутите 2% далеч не са предел. Тръмп устрои на срещата блестящо показно, предлагайки да се увеличат военните разходи на 4%. Е, как е? Своеобразно заделяне за бъдещето, в което събиранията само ще растат, а резултатът от тях, може да се предположи, ще бъдат както и по-рано – нула.

Какъв военно промишлен комплекс те тресе бе , САЩ ако зависеха от тези продажби , сега щяха да са 10 икономическа сила , а не първа.Само износа им на филми е по печеливш от всичките им оръжия.Ти за фармация и микропроцесори да си чувал.Ама ужасно си

Да ви пикам на демокрацията! Лош или добър, Тръмп е избран за президент на САЩ, според законите, които са приели те самите! Избрали са го мнозинството от американските граждани - точка! Може и да е най-големия убиец и злодей, но щом мнозинството го иска, малцинството е длъжно да приеме-ТОВА Е ПРИНЦИПА НА ДЕМОКРАЦИЯТА! Либералите обаче са новите БОЛШЕВИКИ и тотално размътиха водата - сега всеки протестира-от джендъра, които иска да се жени за котката си до леля Пена, че в нейния магазин няма мляко от скумрия!!!! Аман от американски болшевики - комунисти-либерали- джендъри и педали!!!!!

Протеста е израз на демокрация,и никой не е длъжен да одобрява всичко на един президент дори избран от болшинството,ако не е доволен от политиката му!Все пак тези са по културни от нашите платени протести с брутални изцепки,клетви и вулгарност!Ако си позволятт нещо подобно,може да пренущуват в ареста!

«Contra Magazin»: Европейците се страхуват от мигрантите, а не от руските танкове «Contra Magazin» призовава Европа да се откаже от евроатлантическата пропаганда. Според автора на изданието, Старият свят трябва да се страхува не от руските танкове, а от ръкотворната миграционна криза. Ако Берлин се превърне в Кабул, Франкфурт в Мосул, а Мюнхен в Могадишо, то Европа стремително ще се превърне в гърне за претопяване, в което ще изчезнат предишните народи и държави. При това авторът отбелязва, че обикновените европейци изобщо не се вълнуват от „руската заплаха“. От такова митотворчество се увлича елитът на ЕС и джобните средства за масова информация. Обикновените хора ходят по улицата и не виждат там руски танкове, но виждат бойци от Афганистан, Мароко и Тунис. „Днешна Европа не се страхува, че Владимир Путин ще стигне до Рейн. Европа се страхува, че Африка и Близкият изток ще се доберат до Дунав“ - привежда «Contra Magazin» думите на американския политолог Патрик Бюканън. Нещо повече, хората в много страни от ЕС буквално жадуват идването на руските танкове, та нали когато те бяха в Стария Свят там цареше ред. През 90-те и 2000-те, докато Русия идваше на себе си след разпадането на СССР, европейските елити преобразуваха Европа по свой план, без да се съобразяват с мнението на мнозинството. И ето сега стигнаха до там, че повече не им вярват. Русия, естествено няма потребност да въвежда ред в европейския бардак. Европейските елити изпревариха такъв сценарий с отглеждането на буферна русофобска Украйна. Сега, ако Европа иска участието на Русия в своите дела, ще им се наложи да решават украинския въпрос и да формират действително изгодни предложения, чиито положения да са закрепени в договори. Но преди това на европейските народи ще им се наложи сами да се изясняват с предателите в управлението си.

Шала- шала е едно тролско кукумицинче!Дрън- дрън,че пляс!Глупости на търкалета,къде ги видя тези бойци в Европа,ай бягай при руските танкове!Тъпанар!

Да подчертая всеизвестните факти, но около 3 милиона повече хора гласуваха за Хилари

Ей, си... И...

Простотия, лицемерие и фалш! Хора без работа - тръгнали да протестират против Тръмп! Не им харесва като им реква някои истини - право куме, в църни очи!

За какво точно е прав,другарко?

За всичко. Като почнем с това че изпълнява точно каквото е обещал като – затваряне на границите за нелегални, увеличаване вътрешният продукт на страната, намаляване на безработицата (в момента е на най ниско ниво, особено сред черните), казва нещата с истинските имена, изважда страната от организации които само лапат пари и т.н. Обаче за да знаеш трябва да почетеш малко повече и то не комунистическа/либерална преса

То по тази логика,ще трябва на ръце да го носят ,само че никой не го иска!Намалил данъците на богатите,а взел от средната класа,здравната реформа стигна до колабс,и с тези " комунисти- либерали" нещо не си наред!Ти как я виждаш здравната система в САЩ!И колко американски фирми износители ще пострадат от данъците също не ти е ясно,че господина кара през просото!То не че някой им иска земеделската ГМО продукция в Европа или месото с хормони,но как така Ервопа имала стандарти,изисквания?Доста лобисти натискаха да се внася и добре ,че още не се е случило!

Точно Костов е най големия подръжник на Тръмп.А това , че за теб той е крадец само доказва , че се кефиш на Доган.

При световен растеж е лесно , я дай в криза.Нали го видяхме Буш , колко трильона подари на банките за доброто ограбване на средната класа в САЩ

елана нет е пирамида !

Протестиращите, предвождани от Никола Стърджън, обвиняват Тръмп в расизъм и ксенофобия. Личният живот на хората си е личен и не ме интересува, но лицемерието ме отвращава и ще задълбая. В случая, държа политиците да доказват с личен пример, че не са срещу расизма и ксенофобията. Макрон е женен за 65-годишно бабе, а Никола Стърджън за 72-годишен дядо и нямат деца... Не искали деца. Тяхна воля, тяхно право. Но щом се борят за права, равенство, толеранство, свобода и хуманизъм, защо не си осиновят дечица от бежанците - афганистанчета, иракчанчета, нигерийчета, пакистанчета, сомалийчета, сирийчета...?! Защо с личен пример не оборят "расиста" и "ксенофоба" Тръмп?! Тръмп е експанзивен, но лицемерите са по-долна категория хора. Защо не си отворят душите и сърцата като А. Джоли, например?! Личният пример е заразителен. Всичко останало е алабаланици и упражнения в политика за пред електората...

Ти си за кастрация

Шотландците са готини,не обиждай шотландската нация и са за ЕС!Фарандж набута англетата в Брекзита с платени постановки ,а от което и шотландците пострадаха.Тръмп е доволен,че цепи ЕС!Те и много части от САЩ искат да се отделят,да им пратим еди Фарандж ли?И колко републики от РФ също са насилствени вързани за джуджи,като Татарстан с отнетото самоопределение,и други!А Тръмп е куку дори да се мисли за " гений" , играе на детска градина ,наруши споразумението за климата,играе си с петрола,забравя на коя държава е президент!

Ето това се казва тъпанар. Повтаря каквото комунистическата преса му набутала в главата - обиди за Тръмп, без почва. Май ме разсмя колко е лош че извадил страната от споразумението за климата...ха, ха . Ми евала, само идиот лапач на пари не би извадил страната си от безумието. А не убива ли малки дечица и не бие ли жени...??? Това си забравил да "отбележиш". Е гати дървената глава. Идиот.

Ти още си съчиняваш "комунистипески преси "и романи и тем подобни таратанци!Който не припява на Тръмп е " комунист" ,не може обратното!"Който не скача е червен",баси дебилната другарка !

крайнодесни, крайнолеви, еко-меко, център... никой не обича предателите мдаа

Не знам, но според мен правото на протест май неусетно се е превърнало в право на лигаване. За кво протестират тези? Тръмп е на гости по тяхна покана. Ако това не им харесва да протестират срещу правителството си. Тръмп какво им е виновен?

В Германия всеки един от 40 е милионер.В Русия всеки един на 4000000 е олигарх с милярди.Кой от тях мисли за народа си и кой за приятелите си?

Александър Урумов: Диагноза Юнкер – убиецът на Европа През 2016 година става ясно, че докато е бил премиер на Люксембург, председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е блокирал в продължение на години усилията на Европейския съюз да се бори с избягването на данъци. Александър Урумов "Жан-Клод, Вие сте брутален убиец“! Това казал американският президент Доналд Тръмп на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер според собственото му изненадващо признание. Тежки думи, които дори и шегата не може да омаловажи. Защо му е трябвало на Юнкер да казва публично това обвинение на Тръмп към него – той си знае. Може би. А може би вече не му пука. Мокър от дъжд не се бои, като се има предвид и високият интерес на прокуратурата в родния му Люксембург към неговата персона. А всичко започва съвсем добре и продължава отлично дълго време. Според своите апологети, Жан - Клод Юнкер е един от най-опитните ръководители в Европа. Роден през 1954 година, той още на 20-годишна възраст влиза в политиката като член на християн-социалната народна партия в Люксембург. Същата година е приет специалност право в университета в Страсбург. Младежът явно е талантлив, защото на 28 години е назначен за заместник-министър на социалната политика, на 30 години е вече министър на социалната политика, а на 35 години покорява поста министър на финансите. На 41-годишна възраст Юнкер става министър-председател на Люксембург – пост, който заема близо 20 години - от 1995г. до 2013г. В същия период - от 2005 г. до 2013 г. – той съвместява тази длъжност с поста председател на Евро групата – неформален съвет на Министрите на финансите от Еврозоната. Пак според своите рекламни агенти, Юнкер изиграва ключова роля във безопасното излизане на Европа от финансовата криза, започнала през 2008 година с фалита на „Лемън брадърс“. Апологетите му не казват каква е неговата роля за безопасното влизане на Европа в тази криза, както и за фалита на банкови гиганти като Фортис и Дексиа в Белгия, ландес-банки в Германия и други. Историята мълчи и каква е ролята на Юнкер в провала на Гърция през 2009 година, когато той е председател на Евро групата, а южната ни съседка е принудена да признае колосални лъжи в своята национална статистика и специално – данните за бюджетния дефицит. Истината обаче е, че публичните финанси на Гърция са в катастрофално състояние и оттук започва цялата добре позната ни сага от 2010 година досега. Знаменателно е, че инфарктните преговори с Гърция за оказване на финансова помощ и условията за това ги води канцлерът на Германия Ангела Меркел. Нито тогавашният председател на ЕК Барозу, нито тогавашният председател на Еврогрупата Юнкер се включват реално в тези преговори. Юнкер се появява на хоризонта през 2014 година, когато след изборите за европейски парламент заменя Барозу начело на Европейската комисия. Това би трябвало да е венец на неговата вече 40-годишна /към 2014 г./ политическа кариера. Но бъдещето не се оказва толкова розово. През 2016 година става ясно, че докато е бил премиер на Люксембург, председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е блокирал в продължение на години усилията на Европейския съюз да се бори с избягването на данъци. С други думи, с дейността си Юнкер пряко е ощетявал бюджета на страните-членки на Европейския съюз. Това съобщава британският вестник „Гардиън“ през янури 2017 г., позовавайки се на германски дипломатически документи. В случая пряко става въпрос за дейността на Люксембург в групата "Кодекс за поведение", създадена от икономическите и финансови министри на Евросъюза през 1998 г. Целта на тази група е да следи за борбата със злоупотребите и дейността на мощните мултинационални корпорации в ЕС. В България това изобщо не се превръща в тема на доминираната по това време от медийния джендър-мейнстрийм медийна среда. Пълно затъмнение върху тази скандална тема. Разпространените от в. "Гардиън", Международния консорциум на разследващите журналисти и германското радио NDR документи са "много смущаващи" за Юнкер, който е премиер и финансов министър на малката държава между 1995 г. и 2013 г. Благодарение на изискването решенията на групата да бъдат единодушни, т.е. дори и само една страна може да блокира всяко едно решение, Люксембург е успявал да блокира широко подкрепяни данъчни реформи, насочени срещу прикривавето на данъци на големите мултинационални корпорации. Това често се е случвало с подкрепата само на Холандия. Сред предложенията, на които Люксембург, тоест Юнкер, е бил в опозиция са: - да се разследват стратегиите за избягване на данъци през граница; - да се подобри споделянето на информация между държавите членки за данъчните споразумения, предложени на международните компании. Анонимен източник на групата "Кодекс за поведение" потвърждава пред „Гардиън“, че Люксембург редовно и успешно е пречил на борбата срещу избягването на данъци. Това е и причината да бъде блокирана работата на самата група, защото тя е имала нужда от единодушни решения – формула, защитавана горещо от Люксембург, тоест от Юнкер. Въпросът е дали по този начин Люксембург, тоест Юнкер е осигурявал „чадър“ на мощните мултинационални корпорации да избягват данъчно облагане. Като така си осигуряват огромни приходи – законно и неморално, напълно за сметка на публичните финанси на страните-членки на ЕС и на гражданите на ЕС. Данъчни експерти твърдят пред "Гардиън", че Люксембург започва да променя някои от агресивните си данъчни политики, откакто започва управлението на новия премиер Ксавие Бетел, наследил на този пост Жан-Клод Юнкер. Това не пречи страната да е все още сред петнадесетте държави в света, предлагащи най-добри условия за избягване на данъци, показва доклад на неправителствената организация "Оксфам" (Oxfam). Така или иначе, дни след започването на работа на Еврокомисията начело с Юнкер през 2014 г., Международният консорциум на разследващите журналисти публикува скандални документи. Те разкриват как властите в Люксембург са позволили на стотици големи компании да изнесат огромни облагаеми суми в чужбина на места, където данъците са много ниски или нулеви. По този начин на бюджета на страната са нанесени неизмерими щети, които трудно могат да бъдат изчислени. Тези операции практически са специални данъчни споразумения, които са на ръба на закона и които дават нечестно предимство на корпорациите пред останалите пазарни участници. Вероятно заради всичките тези заслуги на Жан-Клод Юнкер пред неговите истински работодатели – които не са гражданите на ЕС, а са мощните мултинационални корпорации – доскорошният премиер на Люксембург и председател на Евро групата е назначен за председател на Еврокомисията. Мощното лоби на корпорациите има със сигурност и още едно подставено лице – доверената на Сорос Кристалина Георгиева от Световната банка, която заема за известно време поста еврокомисар по бюджета на ЕС. Впрочем, Юнкер е близък приятел и със Сорос, който триумфално и публично го посещава в офиса му в Брюксел. По време на това посещение на Сорос, журналисти протестират, че не им е била дадена никаква възможност да зададат въпроси на високопоставения гост на Юнкер. Отговорът е, че Сорос е приятел на Юнкер от повече от 20 години. Не става ясно защо тогава международният борсов спекулант не е посетил приятеля си в дома му в Люксембург, ако това посещение има частен характер. Междувременно през 2017 г. съдия в Люксембург подновява разследване срещу Юнкер в качеството му на премиер за фалшифициране на информация и използване на незаконни специални разузнавателни средства. Обвинението на люксембургския прокурор срещу Юнкер е, че е отговорен за подправяне на документите, предназначени за парламентарно разследване. Юнкер е разследван и за невярно свидетелство под клетва. Досега вече повече от година високопоставеният политик отказва да е яви и да даде обяснения, защото задълженията му не са позволявали. Тази привилегия, разбира се, е достъпна единствено за него – всеки друг обикновен европейски гражданин ще бъде силово принуден да се яви пред разследващите органи. Говорителят на Еврокомисията Маргаритис Схинас заяви, че Юнкер всъщост не избягва правосъдието, а засега няма свободна дата в програмата си. /Същият Схинас, който вчера изрече бруталната лъжа за "острите пристъпи от ишиас"/. Така че ще се яви да свидетелства, когато намери свободно време. Остава надеждата, че на идващите през май 2019 година избори за европарламент Юнкер най-накрая ще получи много свободно време и ще се яви да дава обяснения по тези обвинения, а защо не и по други. Така, както един друг смятащ се за недосегаем високопоставен политик в Гърция, бившият гръцки министър на отбраната Акис Цохадзопулос бе обвинен и осъден на 20 години затвор през 2013 г. за получаване на подкупи в особено големи размери и пране на пари. 73-годишният Цохадзопулос, който е заемал поста в периода 1996-2001 г., бе признат за виновен заедно с още 16 от общо 18-те обвиняеми по процеса, който продължи пет месеца. Обвиненията срещу него са изпрани 6 млн. евро, получени като подкупи. По думите на прокурора, "благодарността" се изливала по различни начини върху Цохадзопулос: пари в брой в чанти и куфари; чекове; банкови сметки; сделки. Съпругата и дъщерята на бившия министър бях осъдени на 12 години затвор. През 2017 година Цохадзопулос е осъден по второ обвинение на още 19 години затвор, тъй като обвинението доказва милиони евро, получени като подкупи. Присъдата включва конфискация на 1 милион евро, голяма част от имуществото, както и присъди от по 8 години за съпругата му и дъщеря му. И в заключение, връщайки темата върху Жан-Клод Юнкер. Да се превърнеш в посмешище на целия свят с публичната си зависимост от алкохола, и то в качеството си на премиер на Европейския съюз – какъвто е председателят на ЕК. Да сложиш начело на ЕК-администрацията от 30 хиляди души едно „чудовище“ – както е известен Мартин Зелмайер, назначен от Юнкер за генерален секретар на ЕК – което е тема на отделен анализ. Другото прозвище на Зелмайер е „Распутин на Брюксел“. И всичко това с цел да си осигуриш привилегии и „чадър“ след пенсионирането си догодина. /Това е тема за отделен анализ, има много за казване/. Да се подиграваш с правосъдието и с търпението на гражданите на ЕС. Да се изгавриш с паметта на милиони жертви на комунизма в Източна Европа, като отидеш пред паметника на Карл Маркс, архитекта на световна касапница, за да поднесеш почит като най-високопоставения човек в ЕС. Всичко това говори за диагноза. Тази диагноза не е ишиас. Тази диагноза е Жан-Клод Юнкер. Самият Юнкер е диагноза. Това е убийство на мечтата за Европа на достойнството, на солидарността, на споделените права и отговорности. Европа на единния стандарт, а не на двойните и тройните критерии. Затова и тази статия се казва така: Диагноза Юнкер – убиец на Европа. Всъщност, Тръмп е прав: „Жан-Клод, вие сте брутален убиец“. Защото Вие поругахте и убихте мечтата за обединена Европа.

Платени навързани постановки!От първото изречение е ясно накъде духа,няма нужда да се четат глупости на тролове!

Право у гробищата

А знаете ли , че най-големите русофили след освобождението са били либералчета , самият Драган Цанков и Каравелов.А вие сега ги хулите , защо така бе русофили , пак ли спахте в училище или май не сте ходили на такова нещо.Русофила презира буквите и всичко , което го кара да мисли , той мрази да мисли.Нали си има партия за това.

Не си размахвай неграмотността като байряк, от това тя няма да стане по-малка. колкот и да се неграмотен, може би чувал за Захари Стоянов? Вземи да пугуглиш малко и ще види какво е мнението на тези, които наричаш "русофили" по това време. А иначе станаха русофили по време на комунизма.

Тато Тръмп не ми е пръв любимец ,НО съм решително против ,,тормоза в къщи,, който му налагат ..поличките..!

никой не е написал,че Шотландците протестират срещу Тръмп защото обичат Путин,а в Германия германците го искат за президент и в САЩ рейтинга на Путин е по голям от на Тръмп и,че Русия има ракета с ядрен двигател,а рублата е обезпечена със злато и доларът е фалшив и без покритие,а във Прибалтика протестират срещу войските на НАТО и искат Путин да ги освободи и руските войски освободиха Сирия,а американците потдържат ИДИЛ и руските ракети и самолети държат небето над Сирия и американците не могат нищо да направят...и...

Е гати свободното съчинение тип "фантастика"

протести, надо, и то такива - по силни от удар със стик

Някой от писачите тука , знае какво е либерал и за какво се бори.

Разбира се че не знаят. Обаче питай ги за Путин. Ще се разтопят от кеф.

Очаквал да събере ДО 10,000 души. Което е всяка цеифра между 1 и 10,000. При условие, че Единбург има 500,000 население очевдино само най-отявлените либерасти са излезли да протестират.

Трудно е да симулираш велика военна сила с мизерен бюджет , но аниматорите в Кремал се справят , що годе.Трябва да му се признае на Путин , обаче как е успял да докара най богатата на природни ресурси страна , до това мизерно положение.Само един щат в САЩ , като Калифорния е по богат от цяла Русия.Трудно е , но Путин успя , унизи цяла Русия.

С глупостите, които пишеш, издаваш шизофренията си.

Да се видим да пийнем,бе!

тука тия от соросоидните НПО пишат ли, пишат и праскат минуси...и у нас ли се появи тая лява напаст, която е готова да ни продаде на ислямистите?

Фабриките за тролове са руски , а не европейски.А тоя Сорос , толкова ли ви е е.ал , че се за него се сещате

не си прав Либерал глобалистите също имат може би не точно тролски Фабрики ,но разни "инфлуенсъри" , да не говорим за мощната "мейнстрим" пропаганда. Руснаците просто са поставили нещата на конвейр под формата на безброй "здравомислещи" и " осведомени" коментиращи.

боцко, цецко и цецка лява напаст ли са, мари?

Боко още си пази партийната книжка , а всички олигарси без един , са си червени.Лъжа ли е

до А БКП Права си, Бойко е червен, а аз от синьо посинях.

Не мога да разбера, защо е втълпено на комунистите че "соросоиди" са десните. Напротив привърженици на Сорос са всички леви гадове посвета.

В света се случва нещо много по-сериозно от това, което се вижда на пръв поглед. На повърхността ви се привиждат оранжеви перчеми и грубовати мъжкари, но това е просто декор, макар и странен. Тръмп и силите зад него са взели превес в САЩ. Антиглобалистки и антинеолиберални сили, чийто фронтмен се явява Тръмп. Фактът, че се среща с Путин, означава, че няма да бъде импийчнат. Фактът, че истерията на глобалистите се усилва от ден на ден, означава, че губят мача. Тръмп се е заел да пресуши блатото не само в САЩ, но и по света. Той руши всички глобалистки и либерални структури наред. Светът се променя към добро, но който не го вижда си е негов проблем. Антирасистките истерии са лицемерни, точно "антифа", политкоректните, защитниците на права и пр. са същинските ислямизатори и расисти. Надеждата за добър свят е Тръмп. Иначе идва нов световен ред, джамии, цензура, отнемане на деца, забрана на пол, нация и всичко нормално и човешко.

Като е антиглобалист защо не си стои в сащ , а с цялото НАТО е окупирал Европа...тъпак кой ти вярва бе

тъпо...

Абсолютно сигурен съм, че ще срине и НАТО, а дали съм "тъпак" не си в състояние да прецениш, защото си много малък.

Голям майтап - тъпунгера си мисли, че другите са тъпаци. Тръмп тойчно това прави - казва САЩ няма да ви пази, Като искате гушкайте се с Путин, животът си е ваш.

Друго беше с Варшавския договор нали? Супер - просперитет, кеф, почивни бунгала по морето. Ако слушаш може и да те пуснат на екскурзия до ГДР (не е сигурно). ОФ клубове и руска телевизия в петък. Кретен!

Пошло и долно , но не и сериозно.Изкарваш лъжи за факти и мечти за реалност.Тръмп е удобен за глобални милярдери и това е неудобната истина за вас.Света е глобален и това няма как да се промени.А каде са хилядите мигранти в България , каде са

В Лондон не се застоя, че не му се гледат шитхоли.

И защо ни занимавате с десетина либерални катили, които разполагат с много свободно време и се чудят какво да сътворят, защото не работят и никога не са работили ! Законно избран президент, който променя доста от нещата, които т.нар. демократи съсипаха ! Какво искат - нови избори ли - че Тръмп си е законно избран с гласовете на десетки милиони, защо десетина катила ще му дават тон в живота ?

Така разправят...,че обичал да глади малки момченца по коремчетата...

Путин с жена виждал ли си

Простите си личат по въпросите.

тъжната истина е, че на Запад комунизмът, скрил зад паравана на постмодерния либерализъм и политическата коректност е вече почти победил...тъкмо комунягите и SJW, които нямат представа от комунизъм (щото не са живели във варшавския договор) протестират срещу Тръмп...Що нямаше протести в Полша, бе!

Днеска не сме 1954 г в сащ , спокойно бе макартизма умря, само шорош и тръмп още мърдат, ама най-много до година , пет и те у гробищата са се запътили хаха

ми макартизмът трябва да се възроди, като най-напред се изгонят левите "интелектулаци" от либералните университети, които не преподават науки, а идеологии, и промиват ума на младите, които искат да лапат, без да работят...

Джендъри протестират срещу дебил? Западни ценности.

В европейски мащаб списъкът с лидерите, които нямат деца, се оказва доста дълъг. В него фигурират имената на германския канцлер Ангела Меркел, премиерите на Великобритания - Тереза Мей, на Италия - Паоло Джентилони, на Холандия - Марк Рюте, на Шотландия - Никола Стърджън и на Люксембург - Ксавие Бетел, който не крие своята хомосексуалност и има сключен брак с партньора си. Деца няма и председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Френският президент Еманюел Макрон и шведският министър-председател Стефан Льовен пък нямат биологични деца.

с темата, че Тръмп е инфантилен старец? Или и твоят мозък вече дава фира?

АЛО, ИНФАЛТИЛНАТА, ТРЪМП НЯМА ПРОБЛЕМИ. ТИ, СКЪПА, ИМАШ ПРОБЛЕМИ.

може да има един инфантилен идиот. Той си ОК, щото не го осъзнава. Проблеми имат другите, които са принудени да общуват с него. Също като тебе, и ти нямаш проблеми, проблеми имат хората около теб.

Циганите и такива като тоя идиот тръмп като имат по цели села жени, деца, любовници и копелета и кво , да не става по-дибър света....Гнусна свиня, пълно е с такива като тебе по работните места, запознаят се с някой и почват клюкаренето - женен ли си, с деца ли си, колко, като ви видя такива вече ви псувам, тъпаци без личен живот

АЙДЕЕЕ, ЯЛОВАТА СЕ ПОЗНА.

Отвлича деца на емигранти от 30 години в сащ, продаде оръжия за рекордната сума от 400 милиарда на Саудитска Арабия и стана причина за масовите убийства в йемен, сега иска рекордно увеличения на вноските за НАТО да ни "пазел " от врага Русия, повиши рекордно емисиите на СО2, с което ни доведе до екологична катастрифа, а отгоре на всичкото е и гнусен развратник

О. боже ти нормален ли си?????

е осъден и пратен в затвор с голям процент мюсулмани, защото е стриймвал (снимал на живо) пред сграда на съд в Англия, в която са произнасяли присъдата на банда мюсулмански педофили, изнасилвачи и сводници на малки деца. Не сте чули или чели нищо за тези банди в Англия, нали? Всеки, който протестира против Тръмп, без да може да даде един валиден аргумент, а вместо това ръси обвинения в расизъм, сексизъм и исламофобия, е един удобен идиот, който пръв ще танцува на бесилото, след като господарите му сатанисти превземат света...

Смотаняк. Не ми хвали тоя дъртак, дето как сам ни сподели, ловял жените между краката като ги харесал

то и в Англия сигурно много не са чували за педофилския кръг в Телфорд (и в други градове), който в продължение на много години е търгувал с бели деца, като са ги изнасилвали и убивали, а полицията и съда са си затваряли очите; даже не смеят да кажат, че са от пакистански произход, а ги наричат азиатци...сигурно тия, които протестират срещу Тръмп, не са правели демонстрации срещу педофилите в собствените си страни...

Нали това беше главната цел на раздутата афера Скрипал - Новичок - да отвлече вниманието на английската общественост от Телфордската история, която заплашваше да предизвика огромен скандал. А междувременно удар и по Русия - с един куршум 2 заека.

Шапки долу за неверятната жена Ноккола Стърджън!!! Това е първият министър председател въобще в света който е начело на такова събитие. И не се страхува открито да критикува тоя недодялан чукундур и подкрепя протестите срещу него , за разлика от Мей не му търпи просташките изказвания.

И едната, и другата, и всички останали на Острова, които си въобразяват, че могат да поучават целия свят - ДГД!

Продавача на оръжия, многоженец и оправяча на проститутки. Уууууй

Поредният нагласен протест. Тръмп продължава да бърка в здравето на световния establishment. даже помахал на протестърите :)

И в гъза на стотни тоя клоун

В гъза на Сторми Даниелс. Гледайте интервюто с нея в интернет за извратенящината на Тръмп, който е ползвал услугите й , докато поредната му злотърсачка мелания била бременна и раждала

Едно - две уточнения, във връзка с израза "заради арестувания крайнодесен лидер Томи Робинсън, както и за контрапротеста на антифашистката организация "Надежда, а не омраза": 1. Томи Робинсън или както е името му - Стивън Кристофър Яксли - Ленън не е "арестуван" а затворен - осъден по бързата процедура и вкаран в затвора буквално за 2.5 часа след задържането му - за реч на омразата срещу исляма. (Кофти е да кажеш, че ислямът не е религия на мира, нали?) Съдията освен присъдъта срещу него издаде и заповед до британските медии, забраняваща им да пишат (пускат) каквото и да било, свързано със случая. (Да живее свободата на словото в най-демократичната страна - Великата Британия, нали!) 2. Томи Робинсън е от еврейски произход и малко трудно се връзва с опитите да бъде определян като фашист. Да, десен е, но не е фашист. 3. Организацията "Надежда, а не омраза" е част от Antifa - използват насилие, оправдават "прочистването на света" от расистите, ксенофобите и т.н. - естествено, които те определят кои са. Успоредно с това, открито се застъпват за ограничаване на свободата на словото. Реално е екстремистка организация и да се пише, че е "антифашистка" (както впрочем и за цялото Antifa) е смешно и невярно.

Абсолютен расист, лицемер, простак, ограничен и неграмотен тип е този! Ти го хвали! Как може да хвалите такива боклуците бе? Как не ви е срам?

"444", ти си абсолютен расист, лицимер, простак, неграмотен и ограничен лъжец, да не говорим, че си и педофил-изнасилвач, а майка ти и сестра ти оправят цялото село и после и по оборите обикалят!!!

Ти книгrje w; чел ли си hr - абсолютнr бестселърr в Amazon и Barns&Nobles& - Enemy of the State - Mohammed's Koran: Why Muslims Kill for Islam (заедно с Питър МакЛахлин). Журналист, завършим авиоинженерство... Ако такива са им неграмотниците - ми ОК! А дали е лицемер - ми не. За разлика от такива като вас, казва това, което мисли - да скандализира лицемерите, защото нарича нещата с истинските им имена. Има ли недостатъци - разбира се, че има, както е вярно, че е допускал и грешки. Но поне си го е признавал в последствие. А да лепиш етикети по начина, по който го правите е смешно и жалко. Но пък е идздържано в любимия на либерастите стил - този на Гьобелс и Сталин.

Къде са тези от Клуба на почитателите на Тръмп в България, бе!

Тиот Клуба на почитателиет на Клинтън Пурата ли се обаждаш???

Не е карнавал на съпротивата ,а е карнавал на простотията..

Да не е пикал и върху тебе срещу заплащане дони

До като това малоумно първеню маха с с тлъсти ръчища си мисли че хората са се събрали защото го харестат, над десетхиляди протестират в Глазгоу . А днес прайда е Единбург брше поведен от министър председателя на Шотландия Никола Стърджън.

сред тези клоуни Тръмп изглежда спокоен и мъдър политик.

Каза проститутката сторми

"десетина демонстранти" поредният розов гей парад.

Тръмп е нещастник

Ми то и в защита на Босия Кольо, ама кво стана,не знам ! Срещу ББ протестират понякога , пак същото! Срещу Меркел, Макрон, Лейди Мей, Путин все някъкви изсмукани протести ! Премествам си го нежно ,и с внимание в другия крачол!

гледай си там с лупата, да не го загубиш.

Ми то и в защита на Босия Кольо, ама кво стана,не знам ! Срещу ББ протестират понякога , пак същото! Срещу Меркел, Макрон, Лейди Мей, Путин все някъкви изсмукани протести ! Премествам си го нежно ,и с внимание в другия крачол!