17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро хиляди ще ходят на протест срещу украинците.

БОЖЕ ОПАЗИ НЕВЕЖИТЕ И НАС ЗАЕДНО С ТЯХ! ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ ДА СЕ ГОРЯТ И ЗНАМЕНА! НЕ СЪМ ЗА ВОЙНАТА, НО И СЛЕПОТАТА МИ Е ЧУЖДА ЗА ДА НЕ ВИДЯ И МОНЕТАТА ОТ ДРУГАТА СТРАНА

Няма проблем. Скоро ще видите дизел и бензин по 20 лева

Днес горите знаме ,но утре ще го гладите .

България, украинците ли я превзеха, че се веят само украински знамена, а руското се изгаря - това е върха на наглостта им - за благодарността, че ги прибираме, храним и обгрижваме, много повече от обикновените българи?!

Слава на Украйна! Смърт на руската кочина!

Не злоупотребявайте с любовта на българите към Русия. Ад съм благодарен на Руския народ, че е ни и помогнал да се освободим, но никога не бих подкрепил режима на Путин. Този човек е луд самовлюбен мегаломан и не си мислете, че той е воден от благородна кауза. Единствената му цел е да властва с цената на всичко. Хиляди убити украинци и руснаци, безброй объркани съдби- за него целта оправдава средствата. И мога да ви кажа, че ако България не беше в НАТО и Европейския съюз, щеше да бъде подлога на един разбеснял се идиот .

щото запада е цял в благородство и безкористност, а?

Ейй пропуснах. И колко пари ви дадоха?

Значи ако ше ми горите знамена вдигайте си парцалите и марш обратно в украйна, в полша, където щете! Ебаси наглеците!

ще идеш ли в кочината или си тамошен?

Да вървят на протести в Украйна!

Тежки години идват за руската агентура в България.

Хей глупав български народе, никога ли няма да поумнееш?

поумняхме

За подобна гавра, с палене на национален флаг, какво наказание се полага? И еднакво ли ще е наказанието, ако палиш знамето на България, Русия, САЩ, или на Бурунди, Ямайка, Вануату или Миянмар? Пита ме комшията, а не знам какво да му кажа, защото у нас си въртим опашката накъдето ни кажат отвън...

Как може да сме толко глупав народ??

По време на Втората Световна Война, с помощта на Съюзниците, цяла Източна Европа е ПОРОБЕНА от Сталин. ВСВ завършва 1990 година с разпада на СССР, когато източноевропейските държави, без България, стават отново независими. Агресора не е била Германия. Истинския агресор е бил СССР.

Има спешна нужда от денацификация

Няма нито един плакат напечатан, като рекламен материал. Всичко са си направили протестиращите. Подкрепям!

Пълни безумци, ама помислете за гъбата

Мизерници.Защо не протестирате за цената на тока, газа, че децата Ви нямат места по градините?????? Веете си трибуквениците за обречена кауза… горите знамена, алоооооо мъжки качи се на колата и иди там и изгори знамето там, като сте големи мъже и жени защитници на правдата идете там. Продажници сте …. Срам ме е от лицемерието на всички псевдо хора родени на територията на България. Вие не защитавате своето, а скачате за Американска пропаганда … Сега като кажат модерно е да заколиш майка си и да се самозапалиш , ще излезете на протест срещу хората , дето ви казват , че е грешно нали …. Срам , срам , срам колко сляпа група хора , дори не сте народ шайка безделници.

Има да си патим от тези псевдобежагци с по 10-15 хиляди долара в джоба! Нашият народ мизерства ,пенсии нищожни мин заплата 700лв но нашият дебил Киро продьлжава да ни продава за жьлти стотинка!

Помияр, точно вие сте от тия дето ако Путин убие децата ви ,ще кажете така е трябвало. Ти що не отидеш да се биеш за рассия или чакаш да нападне България и тогава да се биеш за Русия.

Кои хора бе,тоя с лулата на снимката л??? И кой дава право на некви мишки да горят чужди знамена,тоя е да присъда или си мисли че целия свят е само панагюрище

А кой дава право на неакви да нападат суверенни държави, да стрелят и да убиват, кой, ти ли Ачко?

За право ли питаш, фес? Отговорът е лесен - правото се дава на всеки, който може да спре геноцида в Източна Украйна и на руското население. Анадъмо, обрязан фашизоид, или ревеш да ви почнем веднага!

Ами питай за това Хамериканците ... списъка им е дълъг! ;-)

Много много безмозъчни маймуни ги наричаме хора, а те не са!

Само две клишета : Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи! Простотията не ходи по животните!

Гадно панагюрско цигане ни злепоставя пред братушките. Върнете го обратно в Украйна да обере калая!

Украинци гориха българи и Българско знаме!срам за вас мърсоли, как позволявате това, изгорете знамето на САЩ!

Слава на България, Слава на Русия!

Къде бяхте до сега- Украйна вече 8 години води война със собствените си граждани в Донецк-някои от Вас да имат там роднини????? Защото аз имах до 04ч на 07 2016г..........

Подкрепям ви за всичко написано и е ФАКТ, и съжалявам за загубата. Дано правилно ви разбрах от поста. Бог да пази България от лумпени като тия от кадрите!!!!

Заработи ли 40 стотинки трольо?

А ти Ваена, заработи ли

Драги путинофили, избършете си задника с парцала наречен руско знаме!

Част от рода ни е погребана в околността на Свищов и Плевен -ти да имаш в Русия??????Да се сещаш защо пишеш на кирилица

Теб бих те избърсал от лицето на земята.

Влязоха много хора на наша територия, има бежанци и страдащи, но има и други... Трябва да се внимава много! Към какво ни тласкат? Четете информирайте се, мислете! Изключете телевизорите! Бъдете бдителни и пазете мира!

Всички казват искаме мир и са готови да въоръжават Украйна за да се лее още кръв. Ние вече сме в трета световна война, само още не са ни паднали бомбите на главите да го осъзнаем.

Изключително много съм против страната ни да бъде използвана , като място за демонстрации за прокарване, демонстриране или налагане на чуьди интереси! Който е пристигнал от друга държава да живее в мир и да спазва нашите закони.

Не му остава много живот на момчето,този път тате няма да може да помогне.

Значи Пуся Късокракий изгори цяла Украйна и путлеропитеците се кефят а когато изгорят рашисткия парцал настръхнаха здраво?!?!

Всички тези, които са участвали на този несериозен митинг, да вземат да прочетат поста на един от най-добрите журналисти за ситуацията с "независимите" медии - Кеворк Кеворкян в неговата страница във фейсбук. Гарантирам, че ПОНЕ 90% ОТ ТЯХ КОРЕННО ЩЕ СИ ПРОМЕНЯТ ВИЖДАНИЯТА СИ И ПО-МАЛКО ЩЕ СЕ ПЕНЯВАТ ПО МИТИНГИ ЗА ЗАЩИТА НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА(ЗАЩОТОМС ПОВЕДЕНИЕТО СИ ПОДКРЕПЯТ ВОЙНАТА ДА ПРОДЪЛЖАВА), ЗАЩПТО ПРОБЛЕМЪТ Е МНОГО ПО-ШИРОК И СЪВСЕМ В СФЕРАТА НА МЕДИЙНИТЕ ВОЙНИ, ТА... ЩЕ СЕ ЗАТВОРЯТ ГУЗНО ПО ДОМОВЕТЕ И ЩЕ СИ МЪЛЧАТ ПОНЕ СА ИЗВЕСТНО ОТ СРАМ!

Бас държа повечето в този протест са и ваксинирани. Хора определящи позицията си от медиите, лишени от истина.

Ваксината е за простосмъртните, а основните участници в това шествие са били министри зам. министри начело с евреина Паси, никой от тях не се боде с тези лайна. Иначе съм съгласен, че ваксаните ги въртят главите.

Подпалвача на знамена е престъпник.Срам и позор за България.Най-заблуданата част от обществото е това,там няма човек с под 3 дози.Тях така и за ковид ги беше облъчил телевизора

Специалисти сме в това да веем чужди знамена,на единия протест руски,на този украински.Народ,който няма достойнство и все служи на чужди интереси,заблуден от чужди пропаганди.Путин ли подкрепят тези с руското,А тези с украинското сигурно подкрепят това,че в Одеса азовците изгориха живи българи.Срам сте за България,тънете в заблуда и пропаганда

Иван Белишки - син на кмета на Панагюрище Никола Белишки (ГЕРБ),

Укрите са тука за Майдана

Когато поругаха БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА в украйна. къде бяхте барабар с подпалвача на Рускто знаме.

в вчерашния ден господин Кирил Петков поздрави „всички участници“ в шествието за мир в подкрепа на Украйна. И понеже не мога да допусна, че премиер на страната няма информация какво се случва в нея, приемам, че е поздравил и подпалвачите на руското знаме в центъра на София. Надявам се, че поздрава на Петков не изключва и помагачите, подбудителите и съучастниците в това престъпление по НК. Поздравени са и всички, които гледаха безучастно и тържествуваха над опожарения руски национален флаг. Подкрепям правото на всеки гражданин да изразява свободно своето отношение към въоръжения конфликт и никога няма да осъдя, който да било заради това. Но когато поход за мир се превръща в повод за създаване на предпоставки за обявяване на война на чужда държава или подстрекателство към гражданска война, това вече е престъпление срещу нашата държава и нация. Искрено съм учуден че полицията, която наблюдаваше подпалването на руския флаг остана напълно безучастна към престъплението. Вероятно такива са им указанията от ръководството на МВР. Ако следите логиката на изложеното от мен ще видите, че съучастници, помагачи и прочее в това престъпно деяние са лично премиерът Петков, ръководството на МВР, изпълнителите, пасивните наблюдатели на престъпния акт, депутатите присъствали на събитието и прочее, което на практика представлява цялото държавно и политическо ръководство в едно с участниците в „мирния протест“. Мълчанието на президента Радев по въпроса е феномен. Не, дори не си помисляйте, че този пореден безнаказан престъпен акт ме е докоснал. Напротив! Леко съм загрижен за съдбата на всеки, които не разбира какво върши днес и какви ще бъдат последствията за него! И няма как да се размине с тях, защото гражданското поведение изисква поведенчески код различен от престъпния такъв. Това са две различни поведения на човек или на властник, които носят ползи, но някои и смърт. Има невидими граници, които не са описани никъде, но се охраняват повече от всички познати в света.

Тези да свикнали да горят знамена ,преди време гориха български.Пита се кой им разрешава на тези идиоти и наши и чужди ,да вършат тези неща.

МВР! ПРОКУРАТУРАТА! ОЩЕ ЛИ ПИТАШ?

Колко идиота имало в София....вносни при това....де от Канада , де от Украйна, де от Банкя....

Догодина на Шипка на 3-ти март но кого ще благодарим за освобождението ? На братята македонци предполагам. Къса памет, продажни душици.

То Трети март ще го свалим като празник

промит мозък. Ти българска история учил ли си? Май хич те е нямало в ученето. То се види. Е такива маймунопитеци най-лесно се манипулират.

Поредния Гей-парад в центъра на София, но тоя път основно с вносни педали под диригентството на Иевро-атлантическите джендърски посолства вкл. “нашето” -американски проект и изпълнение настояще правителство ! А тъпите нашенци с промити мозъци без мозъчна дейност дето плюят и злостват по форуми и по седенки що не могат да вденат що е род и народен интерес , освен презрение и гробовно мълчане, те “не заслужават и на храчката честта” !!!

Всяко стадо си има мърша. При 1,5 милиона население е нормално 5-600 човека да се навият да няцат срещу Русия за 50 лева, примерно. Мърши...

Онзи дето гори знамето може и повече да е взел. Ама дали от днес натакък ще спи спокойно? Със сигурност ще има разчистване на сметки, може и у нас? Накратко: С най-така пожелания и да си носи вазелина постоянно.

Тези НЕ бяха българи. Виж им лозунги те на какъв език са.

Пак ще се надупите на Путин за газ, нефт, стомана, редки метали …

тия що не отидат да се бият в Дебальцево, а се шляят за една шепа долари по жълтите павета?

Да ти е...б..а мамата руска!

хайде всички от протеста, заедно с тези с профилни снимки с жълтосини знамена, да се организират и на място да помагат в боевете! е това ще е подкрепа, истинска!

Подпалвачът на руското знаме ще си има работа с хората на Кдиров

Скоро ще му порят анала, ония не си поплюват !

сега тоя олигофрен дето е изгорил знамето да го съдят. Няма значение кого подкрепяш, не може да се държиш като вандал , а и мисля че е незаконна проява да гориш държавни символи-

Нужен ни е един български Пиночет или Хитлер, който да изчисти комунистическата русофилистична тиня за да вървим напред с цивилизованите народи, да не сме васали на дивите азиятски мужици от Империята на Злото.

Пак ли те изгониха от гей клуба?