Хиляди британци на протест докато торите търсят изход от спора за Брекзит

Борис Джонсън обеща рекорден бюджет за здравеопазване преди конференцията, посрещнаха го с надуваема кукла

Обратно в новината

Коментари - Хиляди британци на протест докато торите търсят изход от спора за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нация ,в която допреди близо 150г да се женят първи братовчеди е било в реда на нещата нищо свястно няма да роди.

ЕС е като мафията. Оттам се излиза само с краката напред.

А идиотите от Великобритания, вече на два пъти се молят на ЕС, да не ги гони още. Не знам защо.

Според премиера, Лондон плаща седмично 350 милиона лири на ЕС и е по-добре тези пари да бъдат изхарчени за здравеопазване. Ако го е казал ,това е поредната му лъжа.Сумата в годишен аспект е 10-12 милиарда евро. Според това,което е казал Джонсън излиза,че те внасят в ЕС 39 милиарда евро годишно.

52 седмици по 350 млн правят 18 милиарда годишно. Как ги сметна тия 39 млрд?

Уж жива тема - коментари, плюсове, минуси... В момента в който стане неудобна, изведнъж всичко спира. Човек започва да си мисли, че отсреща се пише само от едно място. Хахахахаха

Вече два часа, няма кой да ми сложи един минус. Вервам ви другари. От сега нататък много ще ви вярвам. Честна Пионерска!

Премиерът на Великобритания Тереза Мей прие предложението на ЕС за отлагане на Брекзит до 31 октомври 2019 г., съобщи в Twitter председателят на Европейския съвет Доналд Туск. По думите му, нейното съгласие означава допълнителни шест месеца, през които Обединеното кралство да намери възможно най-доброто решение. Според нея, страната може да напусне ЕС и по-рано, ако в парламента бъде постигнато съгласие по сделката. КАТО НЯМА ДА ИМА СДЕЛКА, КАКВО ЧАКАТ, А НЕ НАПУСКАТ? Крайния срок не е задължителен. Тогава страната автоматично излиза, ако не излезе по-рано. Защо продължават да дават на скапаните европейци по 350 милиона на седмица?

Ами много просто. Явно не им стиска на британците да излязат без сделка.

Часовника тиктака и на 31.10 са аут, дори без сделка.

Българските еничари във Великобритания, имат още 30 дни за да се самоопределят. Не може да стискаш и бъгарския паспорт в джоба, и да плюеш по България и ЕС. Заради вас станахме противници на двойното гражданство.

Да ги вади още днес

Защо минуси бе ребята? Нали таковата, големия мъж...

и кой ще плаща заплатата на дудук барековци и станишевци в еврогейския парламент сега

Ти ще я плащаш,бре!!!

тебе кво ти дреме? Я кажи, при плащани на ЕС според Джонсън 350 милиона на седмица, как така изведнъж, британците задлъжняха с 50 милиарда евро на същата скапана Европа?

български не знаеш за Европпата и Англия си се загрижил ...аре чиба в кочината

Защо не ми отговори, а ръсиш само жлъч навсякъде? Тъп еничар.

fassf

Споко тиквата на Борката пада скоро ...после отлагане на Брекзит и избори..и Борката се връща да си списва тъ.пата вестникарска колонка в Дейли Експрес

idio

приятно чакане! джонсън ще извади юк и след това ще си ходи. смели хора извършват трудните задачи.

Срока за Брекзит е гъвкав. Обединеното кралство, може да си тръгне когато поиска, преди крайния срок. Защо се мотае, а не си тръгва?

Еее добре тоя капут да ги дава тия 13 милиарда а пък после ще се спестят след Брекзит...или това са пак предизборни обещания...да не стане обратното...да се продаде част от NHS тяхната здравна каса на американски компании ...тоя тикво.ч отдавна се опитва да направи това

idio

ти лично, чужди пари не брой! британците знаят как се управляват пари, не ги мисли

idio

леви партии и синдикати? това ли е? голем протест

Така като следя сбитията, май цялата работа е, да бъдат изгонени и натирени на кучето в аспуха (по Маа Божка) и после да оревът орталъка, какви зверове са 27-те в ЕС. Няма друг вариант, само с шутове, тупаници и много бой, можеш да накараш островния кърлеж да извади хобота и да си плюе на петите.

31.10 не е твърд срок за Брекзит. Страната може да напусне по всяко време ПРЕДИ това. За да спести още (според неговите думи) 4х350 милиона на поданниците, на Нейно Величество, го съветвам да напусне ЕС още на 1.10. Така ще изненада всичките!

Народа си протестира но БД не ги бръсне за нищо и изпълнява чужди интереси!

Народа ни вече не протестира масово, а и БХ не ни бръсне за нищо и изпълнява чужди интереси! (ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД – Приета на московския конгрес 1988 г., на СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС)

Споко бре, брекзит нема да има

Ама за 30 дни е практически невъзможно да накараш 27 Парламента да гласуват единодушно каквото на теб ти се е приискало. Удължаване няма да има.

Е, защо според премиера? Или плаща или не плаща. Ама като го гледам премиера, то според него парламентът е излишен, законите не важат за него, протестиращите всъщност го подкрепят. На тоя фон никой не разбира правилно замисъла му,...може би освен Тръмп, а европейците са нещо като въшките, което налага веднага да си намаже главата с газ, мас и оцет, иначе няма как да я спаси тая буйна кичара.

понеже знае, че така и така никой вече не го взема на сериозно.

на този свят има само няколко великидържави които никога не са били побеждавани и поробвани и знаят как да си отстояват своята независимост и интереси , това са Русия ,Англия и САЩ . Германия е доказано перманентно губеща страна особено сега като окупирана с американски военни бази и залята с ислямисти както и Франция която едвам си показва носа на повърхността за да диша . Така че сорос ганчовци четете историята и не ги мислете англичаните а си гледайте кенефа и че сорос скоро ще се гътне а тогава ще трябва да си търсите истинска работа не да драскате тука за жълти стотинки

шом си казал....

Така е! Англичаните са по-напред с мисленето от всички други народи в Европа. Докато Французи и Немци още си ислямифицират нациите, онези вече мислят как да спрат процеса, щото виждат, че не отива на добре. САЩ и Австралия също се събудиха и забрахниха мигранти от ислямски държави.

Да си чувал нещо за commonwealth? Британците са затънали до веждите. Само евтаназия ще им помогне.

Ма ти си направо титан на историята. Тва Тацит направо си го слагаш в джоба. Англия, уважаеми доста са я мачкали още отпреди да стане кралство. Тва римляни, после едни викинги доста са палували там, САЩ май ги биха във Виетнам, но преди това, ако правилно си спомням имаше и една гражданска война, а половината им щати се бореха за запазване на робството. За Русия и отношенията й с Япония, Турция, Швабите, Полша, Норвегия и разни други, също има какво да се каже. Де да беше така просто, както го мислиш ти, ама не е. Думата за роб на английски, ако я знаеш, произлиза от славяни. Същите тея викинги са ги карали на пазарите в халифата. Не се изпускай на пясъка, че всичко попива.

1989 руснаците си тръгнаха наакани и от Афганистан, след десетгодишна война там. Всъщност това доведе СССР до икономическа катастрофа и по-късно до разпад на държавата.

какъв историк си като си тъп като гъдулка че и гей клакйори иаш. Римляните когато са стъпили на острова е нямало Англия а само брити племена и дори тогава не са били окупирани там няма римски руини както в Европа . Америка има гражданска което се води цивилна война и е вътрешна разправия , все едно Френската революция и кой ги е завладял бе селяк неграмотен .Виетнам ,Афганистан и другите локални войни къде горя напалма и падаха бомби и ракети в Америка ли или другаде . Монголите когато правят инвазия в руските княжества е нямало Русия държава и Московското княжество не е падало примерно а след като е царство Русия само Наполеон е влязал в Москва и после е бит чак до Париж и сега на Монмартър има руска църква и руснаците са викали в кафенетата бъйстро и от там сега Бистро се казва на закусвалните . Още нещо инрересува ли те ганчо недоучен с промит мозък

Само 300 г под монголско робство. Чети! Тъпчооооооо!

ама той е сложен тук да пише, а не да чете.

сорос ганчовците голям дерт ги гони за бедните глупави англичани как така ще напуснат еврогейския съюз . Ами при истинската демокрацията хората гласуваха официално на референдума да напуснат съюза и Борис Джонсън просто изпълнява волята на народа . В демократична България някой питал ли е хората искат ли да влязат в европейски и съветски зъюз НЕ така че мълчете си по робски в кочината и не коментирайте свободните хора как да рещзват съдбите си

Поживели сме и извън ЕС. Не нам тия...

добре вие си живейте какво толкова а англичаните казаха НЕ .Нали е демокрация или Европейския съюз е новият Съветски съюз и какво сега ще пращат танковете както 56 в Чехия и Унгария ли ?

Те добре казаха, ама нещо не искат да си ходят. Вече два пъти молят Европа да удължава срока за напускане. Трети път няма да има. ОК е аут от ЕС на 1.11.

Борката ги вади от кенефа, ще ги здравеопазва яко, а тези реват като настъпени от слон. Я по-спокойно, пръцкайте си в мъглата и си гледайте уискито!

Пълен ташак се оказаха английските политици. Ако не беше върховният им съд един палячо щеше да ги държи като ученици в двора на училището под дъжда и да не им дава да влязат, за да не ги вали. Историята по Брекзит издава, че блъфираха с изнудването на всички в ЕС и сега го духат, докато реперят от последиците, които ще ги сдухат. а най- забавното е, че в Кремъл цввилят от кеф, защото никога не са го вкарвали толкова дълбоко на английските мазни задници.

ама си представи французите как се кефят, че английския отива в седма глуха, като работен език в ЕП.

Колкото и пари да наливат, NHS няма да стане да заработи по-ефективно и това е заради глупавата организация на работа-ще чакаш шест месеца за да те прегледа някакъв консултант а пък през това време някаква сестра ти изписва лекарства-дотам я докараха -дават право на сестрите да изписват ......

Британците са пример за народ, който ще си саморазруши държавата и ще си я разпадне на съставните и части.

Британците скоро ще минат през Чистилището. Няма съмнение в това.

Напускайки ЕС, Обединеното кралство иска да отпаднат еврозадълженията му, но европривилегиите му да останат.

Обединеното кралство иска да отпаднат еврозадълженията му а после еврогейовете ще молят англичаните да имат привилегията да ходят като туристи при туземците да си харчат парите в ислямизираната ви Европа

Пакитата или индийците? Аз съм радостен, че вече няма да могат да идват в Европа. Дръжте си ги.

На тея до кога ще им се разрешава да си развяват байрака. Егати наглите същества! Шута и аут. Ние сме зад Ирландия и Шотландия ако поискат. Пиявиците да се самоизядат или да отидат пак да крадат от Индия и Пакистан ако могат...

Мноо странен начин на мислене, при условие че живееш в ок

,

Този(БоДжо) съвсем се оплете в лъжи и неадекватни и противоречиви действия. За съжаление се оказа по-смотан и безидеен от колкото ми изглеждаше до скоро.

Противоречия действия ли?! От ден първи Джонсън работи за ОКОНЧАТЕЛНО напускане/екзит на UK от пробития еврокораб.

Да му пожелаем успех. И по-бързичко, ако може. Не е нужно да чака крайния срок.

"Според премиера Лондон плаща седмично 350 милиона лири на ЕС и е по-добре тези пари да бъдат изхарчени за здравеопазване." Умното си е умно. Успех! Дано сложи край на агонията!

Така ще стане абсолютно сме сигурни, вече гласуваха това е най старата демокрация и не може да отстъпва от правилата на играта.

"Според премиера Лондон плаща седмично 350 милиона лири на ЕС и е по-добре тези пари да бъдат изхарчени за здравеопазване.", а според Файненшъл Таймс, британската икономика губи 340 милиона седмично заради неразбориите около Брекзит. На кого да вярвам?

При положение че Премиера е доказан лъжец...кво има да се чудиш

Като плаща 350 милиона седмично на ЕС, как така Тереза Мей официално призна 50 милиарден британски дълг към ЕС? Излиза че харчи доста повече отколкото/(ако го) плаща. Това само британците го могат.