Плевнелиев се зарече да следи съдебната реформа

Президентът Росен Плевнелиев се срещна днес на “Дондуков” 2 с държавния секретар на САЩ Хилари Клинтън, която е на посещение у нас.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев се зарече да следи съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-ненужният (и некомпетентен) човек в държавата се зарече, смях!

Плевнелиев се зарече да следи съдебната реформа? Ти компетентен ли си по въпроса? Затова голяма истина има в българската поговорка: "Голям залък лапни, голяма дума не казвай".Това важи повече за самохвалството и тежкарските приказки. Дума дупка не прави, но за дума се гони до дупка.

Много безпринципно мнение. Според теб, щом САЩ са успели да принудят и други държави да вършат мръсна работа по-света, това нас ни оправдава? А защо не коментираш факта, че където и да са били по света, САЩ са оставили след себе си само войни, смърт, разруха и мизерия?!

И сега помиярчето batesimo41 чака с изплезен език заслужените две-три пържолки от своя господар, червената метра Бойко Борисов. Всъщност за batesimo41 е без значение на кой бандит ще върти опашка, защото много добре знае, че Георги Първанов и Бойко Борисов са от една банда...

и къде прочете в моя постинг, че трябва да се връщаме назад? ние казваме само напред ,но без нито бандюг от прехода,включително и твоите герберски бандюги..

Някъде да четеш в сайта ни, че искаме Гоце? Такива първосигнални и простовати, шетащи тук политически умове като тебе, ги пращам направо GO TO HELL!

Дойде г-жа Клинън да направи поредния инструктаж на сателита си и да и начука по главата му американската политика в Европа. И естествено Плевналиев обещава и рапортува, дирижиран задкулистно от патрона си ББ. Реформите в съдебната система ги правеше до сега повишения в поста вице -президента Попова. Докъде са стигнали г-н Президент, знаете ли? До кривата круша. Продължавайте в този дух, ще изкарате България от Европа и ще я закарате в третия свят плюс да я направите и 53 американски щат. Клинтън едва ли се интересува от вашите съдебни реформи, за тя има единствена цел- България да дава пушено месо в Афганистан и плаща войната на американците, да си прегърнем Шеврон, да получи разрешение да ползва двете ни летища и военни бази в новата война в Иран и...още някои стратегически бизнес задачи подставени от правителството и.