Клинтън похвали България за спряната ”Белене”

Външният министър Николай Младенов е бил приветстван от държавния секретар на САЩ Хилари Клинтън за решението на правителството да спре проекта АЕЦ "Белене".

Обратно в новината

Коментари - Клинтън похвали България за спряната ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си работил и си изгубил работата си получаваш от 200 до 375 $ на седмица (справка Social Security Administration Web Site). Самотната майка получава по 120 $ на дете (а систерките чукат бая деца) а се строят и много общински жилища ("проджектс") в които живеят почти безплатно, ако покажат, че постоянно работят. За съжаление прекалено много от брадърите предпочитат да лупат крак и да блъскат баскетболната топка и да каканижат рап и да превръщат проджектите в кочини и свърталища на дилери на дрога. Уви, Майкъл Джордън и Снууп Доги Дог са единици. Аналогията с ващите цигани просто се налага. Под "стандарт" разбирам средствата, които се харчат за нашите "социално онеправдани", а не какво те правят с тях. Разбира се, не казвам, че тънат в охолство, но побеснявам, когато черната пред мене напълни количката догоре и през цялото време лянка на iPoda, децата и пищят наоколо с маратонки по 200 долара и с кожени якенца, а после вади купони на касата, а аз-с труд спечелен кеш.

енергийна зависимост, а американска зависимост въобще искаме ли ?? Има страни в света, които живеят само от парите на "американските интереси" !! Ние и това не правим !!

САЩ ни обработват, турците ще ни довършат, щом сме заспали и се радваме на ББ и другите предатели!!!

А ,а излезе ли истината наяве,то не бяха сметки,тоне бяха приказки.А тия нашите управници мислят народа за глупав.

Щастлив е Н.Младенов, получи целувка от Килари , за закриването на Белене и добиване на шистов газ. Скъпо ще плащаме ние и следващите поколения, за ради тези платени предатели!!!!

Доста странна ситуация.С "Белене" сме зависими от Русия.Без него от САЩ.А кога ще бъдем зависими от собствените си интереси????

1chovek

Грешка. Без Белене пак сме зависими от Русия, а от САЩ не виждам как, дори и да искаме...

Mи нали точно заради това идва на посещение преди време. Да дръпне няколко уши.

Хилари е много доволна от Колчо Младенов и за награда му подхвърли кокалче за гризкане!

Хора, отворете европейския енергиен портал и ще видите, че ползваме евтин газ и имаме на-евтиния ток. Не говорете на изуст и не слушайте спекулантите. Повтарям, европейски енергиен портал. Нали имате интернет и сте грамотни? За много се съмнявам.

може да си грамотен, но си глупав. Какъв портал, какви пет лева. Парно за януари 357 лв, заплата ?250?350?450?550?650?750? Само парно какъв процент от заплатата е: 40%, 50%, 70%? Ти малоумен си си или нас ни мислиш за малоумни! Ти в къщи с овчия кожух на дядо си ли стоиш на половин радиатор в хола, като половината българи? Къде го има това в Европа бе, гнидо?

СКапано Сатанинско изчадие да се маха от България ! ВЪН! Освен Да Ни навреди нищо друго не може да направи ..... освен да ни пороби! Майка Ти тъпа Илюминатска овца Такава Изкаш да ни разделиш от Зависимостта на нашата Сестра Пазителка Русия ли ! Ай гори В Ада при бога ти Луцифер!

Затова търча кака Килъри до София, затова се дотърти веднага и Утринния звездьо. Станахме си вече американско гето. Тея добро не ни мислят. Те на никого не мислят добро и пет пари не дават, дали хората на завладените от тях територии са добре, или измират. Има си примери.

Ако бяхте американско гето, стандарта ви на живот щеше да е много по-висок. Да кацнеш за 2 часа в България на път за другаде не е точно "търчане", а е даже обидно, защото е доста показателно за това колко малко ги интересуваме. А Моргенщерн е чиновник, това му е работата.

Б.Борисов пудел на Клинтънката, Плевнята булонката на ББ.

...написано от помиярче с червена марка на ухото...

Неразумний и нещастни българино, не вдянахте ли, че Бойко е Спасителя на България, иначе са му пошушнали,че ще е последният МП на държавицата ни.

Клинтън е казала, че съзнава, колко трудно е било това решение. Къде виждате "похвала"? Стига с тия глупости за зависимостта на България от Вашингтон. България е в сферата на влияние на Кремъл, това и слепец може да го види. КГБ 40 години е завоювало позиции тук, мислите ли, че ще ги изостави е така, а нашата "олигархия" откъде черпи сили: от сливането си с руската олигархия (в подчинени позиции, разбира се). Всички реверанси към САЩ са маскировка на ролята ни на Троянски кон на Русия в НАТО - както сам презрително каза за нас не кой да е друг, а руския посланик в Брюксел, когато коментира отношението на Русия към България като нов член на НАТО. Какво има да ни вземат "неоколониалистите"? Мизерията? Хайде, държавите с петрол ги друса тази треска, ами ние къде се пъхаме. Отделен въпрос е, че САЩ не могат да се сдържат да не подливат кал на руснаците у нас (Шеврон). Основното ограбване на България идва от енергийната олигархия, откъде се командва тя?

не може без покровители и голям брат!Е щом ще го има ,по-добре -американския братко,отколкото Руския!На тоя втория 50 г. му "ядохме""добрината"!Докара ни до просешка тояга,а и той самият не е цъфнал и вързал!На нашето дередже е и той!Виж "другият брат" е първи в света и по всичко!Аз вярвам на него!А най-добре би било без "брат",но такива комай няма!

Майтапиш се...

Тая когото похвали, дълго не изкарва. И как ги урочасва така? Изчадие адово.

Абе къде е ББ да го погали по голата главичка и цунка по челото- той май е на мисиа в Кавказ и за него ще има едно голяяямо браво. А Николайчо го е цункала по бузката и му пошушнала- браво мойто момче,както се развиваш може и следващият МП да те направим, а като остарееш като мен ще те направим и шевче на ООН- на нас такива ни трябват послушни,безлични и с произход.

Добре че , идват избори.

едните ни преврънаха в роби на болшевиките, другите сега - в роби на янките; СЕКИРА ЗА ВАС - ТИКВИ ЧОВЕКОПОДОБНИ; КОГА НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СТАНЕ ТОЗИ НАРОД И ЩЕ ХВЪРЧАТ ГЛАВИ; ТОЛКОВА ЛИ СЕ Е ИЗРОДИЛО ТОВА ПЛЕМЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БОТЕВ И КАРАВЕЛОВ, ОТ ТОВА НА ГЕН. ВАЗОВ И СТАМБОЛОВ

Американския началник ги потупа по рамото заради предадените национални интереси, браво!

Послушните деца трябва да се поощряват

Винаги, когато казват на Борисов "конграчулейшън", България и българите губят. Тежко ни. Жалко за хубавата ни страна.

За съжаление си напълно прав...

Aз питам тяхна работа ли е на американците наш проект на наша земя, че да ни хвалят като сме го спряли. Bсе едно някои си да ме похвали как си харча парите. Tо зер докато чакаме някои да ни каже "congratulation ", без да мислим и работим в наш интерес все ще сме бедни и децата ни ще бягат.

Изобщо не ни пука за похвалата ти кощрамбо, иди си оправи семейството преди да даваш акъл на цели държави.

Тая Хилари, дето мъжът и я орезили пред цял свят, седнала на нашите п.тьовци акъл да дава! Пък те слушкат и се кефят на похвалите!

Плава, плава... точно като Титаник - непотопяемия.

България - новата колония и плацдарм на САЩ.

Колко и какви зависимости имат ГЕРБ-Борисов от САЩ ,за да Предават интересите на България за НИЩО ! Управляват ни Силно Зависими хора- Борисов,Цветанов,Н.Младенов . ГЕРБ Крадат Бъдещето ни, Бъдещето на децата и внуците ни ! Отвратителни хора,които убиват надеждите ни за измъкване, и го правят със Ясното съзнание ,че Българите сме Овце и Няма да се противопоставим и на най-явните Грабежи и Унищожаване на Родината ни !

Драги,ако се поразходиш по съвременна политическакарта на земното клъбце,ще се убедиш колко много американски територии има по всички островни групи!Това са "присъединени територии",за които ти очевидно ,като малокултурен и многонеграмотен не си и чувал!Това от гледна точка на администрирането!От икономическа гледна точка,спирането на бежанци от Китай към САЩ ,се извърши с неоколониалния модел-изнасяне на мощности,обикновено силно замърсяващи от територията на САЩ ,към Китайските предели!Цялата им химическа промишленост,а и на Индия е основана на този принцип!Същото се отнася и за черната металургия!

Е и какво????

Добре де, може ли да ми обясни някой, какво получаваме в замяна, след като с такова усърдие и в ущърб на самите себе си се дупим на Америка?????!!!

Нищо!!!!

Ал

Стига бе! Ти на този големия, четвъртит, братски американски НИЩО ли му викаш?

Ние-нищо! Но някои получават Българо-Американска Кредитна Банка /"влиятелна" личност 10/,а не мога да си представя какво получава "влиятелна" личност 1...

ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!

Е, вече стана ясно чии интереси обслужва продажното ни правителство. Само не и българските. И без никакви допитвания до народа. Срам ме е от тях...

Ако бяха направили референдум, 80 % от бълагрите щяха гласуват ЗА АЕЦ "Белене" и ПРОТИВ шистовия газ. Всички решения, които Боко рапоня прокарва в интерес на САЩ са против волята на народа. Е на тва му викам аз "демокрация по български"!

За съм и по 2 двата против

Бих му дал няколко съвета на Добрев. Когато двама ПАРТНЬОРИ правят съвместен проект, е задължително да си предоставят взаимно НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ. Е, ние не получаваме газ от Русия по НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ. Тъкмо напротив - газта за нас е НАЙ-СКЪПАТА в Европа. Като НАЧАЛО на преговорния процес за газопровода - цената на руската газ ЗА БЪЛГАРИЯ=НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА, ПОСТИГНАТА ОТ ГАЗПРОМ В ЕВРОПА! След това могат да преговарят и за още по-ниска цена, и за транзитни такси, трасе и др. техн. въпроси!!!

Ал

Бойно поле "България"... И си го отнасяме.

По принцип Борисов бавно стопля. Но стопли ли, може да се завиди на енергията, с която се заема да реши проблема. Виждам, че вече е разбрал как руския \"брат\" ни дере като башибозук! Щом развита Германия купува два пъти по евтино газта от Газпром, редно е да попитаме кои са братя на руснаците - българите или германците? Е, по отнощение на газовите доставки Русия НЕ Е НИКАКЪВ БРАТ! По-скоро БАШИБОЗУК и ЕНИЧАРИН! Та вече се вижда, че Борисов това го е разбрал! Така че до 2 години ИСТИНСКА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ на газовите доставки НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ИМА! Най-вероятно до преди изборите....

Тая па кой я пита какво и е мнението? Смрадлива е работата.

ханю, виждам те,че много обичаш америка....ама нещо много си се отдаличил от българската деиствителност...няма такъв строиеж....говори се за проект...само...аре,brother, чети си американсктие саитове и не се изтормозваи за нашата бедна държавица....

българия мож е да я няма някои ден, барабар с всите тикви дето ...растат из страната...важното е хи-хилъри да е доволно да се под-хи-хилква...

Тоя експерт Морнингстар" като казва, че страната ни е в Европейския съюз, може би не знае, че Русия е в Европа и, че цяла Европа получава газ от Русия. А той какво търси в Европа

Тая Хилари Клинтън, която дойде в България със сплъстена коса, без дори да се окъпе и съответно без да си среше косата и единствената и среща беше с прогресивната циганска младеж. То бива неуважение ама чак толкова от леглото по пижама не мит не къпан и на дъравно посещение..срамота.

Мърлата взела да казва ..(пука ми)

Задават се на хоризонта нови избори. Ако искате още цирк и герберските илюзионисти да ви изпразват джобовете - гласувайте за мутро-мафиотите от ГЕРБ.

Сега като разрешим и шистовия газ, всичко си идва на мястото. Жалки лекета.