Коментари - Бърни Сандърс официално подкрепи Хилари Клинтън | Днес.dir.bg

Бърни Сандърс официално подкрепи Хилари Клинтън

Бърни Сандърс официално обяви подкрепата си за бившия си съперник в първичните избори Хилари Клинтън за кандидат-президент на Демократическата партия в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Бърни Сандърс официално подкрепи Хилари Клинтън | Днес.dir.bg

Коментари

Откакто Б. Сандърс подкрепи Х. Клинтън, ми падна в очите. А Тръмп е първият президент, който си изпълнява обещанията, така че, сандърсовците всуе ще се морят...

Готвят краен вариант - хаос, обявяване на извънредно положение и отмяна на изборите... 1 седмица преди стрелбата в Далас, бяха хакнати сметките (електронна поща и Туитър) на едни от лидерите на BLM, от където излезе, че те готвят т.нар. "Лято на Хаоса", вкл. и проваляне на конвента на републиканците, а ако трябва - и на демократите... В САЩ, десните обвиняват за организирането на събитията предимно Сорос и свързаните с него и платените от него и страните от Персийския залив семейство Клинтън. Реално, черните са доста по-малко убивани от белите, като се имт в предвид статистиките. През 2015 г. убити от полцията 1 502 (от тях бели - 732, черни - 381) За тази година, от убитите от 1 януари досега, 27% са черни. При положение, че те "носят" около 70-80% от престъпността в САЩ, броят им не е особено голям.

Значи дедко Бърни би шута на своите избиратели и сега се гласи за вице-президент на Килърито. Стари еврейски нумера.

Радикална групировка ще носи оръжие на протестите! Очертава се началото на Законово обезпечена расова война! Честито на победителите!

"Той изтъкна нейната подкрепа за правата на хората с различна сексуална ориентация... помислете си за съдиите във върховния съд, които Доналд Тръмп ще назначи и това, което този факт ще означава за гражданските права..." Май този Сандърс агитира срещу Хилари...

прецедентски избори в САЩ-циркова гротестка.На на тебе, дай на мене ,а после квото реши олигархията това ще е .Както е било 150 години

Хилъри президент на САЩ, Мей премиер на Великобритания, Меркел канцлер на Германия. Не е малко, засега!

Корнелия Нонова, щото без нея "световната каша" няма да мирише на загоряло и на наша територия... Представяте ли си Тия Трите (без Нинова, разбира се!) да се съберат, за да решават световен проблем! Дано Тръмп ги "разреди" по пол...

Между другото трябва да ви кажа - защото виждам, че тук мнозина коментират без да си имат и хабер за нещата и реалността тук, в Америка - че положението е много по-сериозно и с много по-опасен потенциал в Америка, според мен, отколкото повечето хора предполагат. Или да го кажа така - разгневени големи, огромни ВЪОРЪЖЕНИ, НЯКОИ ДО ЗЪБИ, маси американци, черни американци, въоръжени и много силно настроени срещу естаблишмънта и управлението и чувстващи се онеправдани и подтиснати от години, и с наследствена обремененост за вина и престъпления срещу тях, останали несанкционирани адекватно и ненаказани, СА ПОТЕНЦИАЛНО МНОГО ПО-ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ДОРИ И ОТ ТЕРОРИСТИТЕ! И това президентът Обама много добре, отлично го разбира! И последнего нещо, от което Америка и светът има нужда сега е от един нефелен, безотговорен и самовлюбен пуяк и тип като Доналд Тръмп с агресивните си изказвания и постоянни лъжи и биене по гърдите...Той залага на конфронтацията и страха, на изправянето на едни групи американци и гора срещу други, на това гради и кампанията си, а това е меко казано не само губеща, но и гибелна стртегия. Дано да е такава само за него и да си остане така п аз поне съм убеден в това. Големо маси разгневени тълпи на улицата никога не са водели до трайни положителни смислени промени само с агресивни действия и улични ексцесии! Друг е въпросът, че понякога някой или някои привиждат интереса си в подобни неща...Но такъв или такива винаги са анонимани и прикрити като правило, и не са читави хора и кръгове, затова и се прикриват и крият зад фалшива добронамереност или лозунги!

А кой не сдържа полицаите напоследък и те си отстрелват свободно чернокожи? Ясно им е каква сила са, но ще им сложат "правилните" хора начело и ще ги поведат в "правилната" посока. Както и с "терористите", между другото. Т.нар. ИД убиват само обикновени хора. Да са убили някого, който е наистина за убиване? И те са техни хора, но на заплата, а тези маси, както ги наричате, ще им вършат гадостите за без пари. Хитро, а?

Не, не, не ми ги хвали изобщо тези изроди от ИД, за тях даже не ми се и коментира! А иначе си прав. Едва ли някой тук предполага колко пъти през годините съм имал разговори и спорове тук и с политици и общественици, точно по тези въпроси и по тази тема (аз имам и лични мотиви и причини за това, съвсем лични...), и с полицаи и полицейски шефове (с някои от които съм в добри отношения) за това и по тези въпроси...За полицейско своеволие, за прекомерна и непропорционална, неадекватна и дори престъпна употрвба на сила, власт и служебно положение и т.н.... Няма какво да се лъжеме - това изобщо не е рядкост тук, и това е известно на всички, които не са лумпени, тъпаци или лично замесени и зантересовани да не виждат реалността, и дори тук не става дума само за чврните! Аз мога да разкажа много конкретни истории от личните си впечатления...Лично съм имал сблъсък с високопоставени полицейски шефове, които се бяха самозабравили (и след това им се наложи да напуснат и да си подадат оставката...но това е друга и дълга история и ми взе доста време, пари, нерви и ангажиране) И ми се наложи да разбера и връзките и контактите им и по-нагоре, вкл, политици и управници, защото те се опитаха да ги спасят... За криворазбраната полицейские солидарност и колегиалност, за това, че защитавайки "гнилите ябъки" сред тях и прикривайки ги (и престъпления на полицаи) рано или късно това ще рекушира обратно И НА СВЕСТНИТЕ, И НА ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ! Че правилната и отговорна политика и управление не предполагат ПРИКРИВАНЕ, А АДРЕСИРАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ, и че ако така се продължава, ще стане много неприятно един ден. И че ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СА ПРИНУДЕНИ ДА АДРЕСИРАТ И ПУБЛИЧНО, И ДА РЕШАВАТ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, и че е много по-добре, лесно и безболезнено, с много по-малко жертви и щети за всички, за обществото И ЗА ТЯХ това да е по-рано!

Виж, нас, живеещите в Европа, в частност в България, на хиляди километри от САЩ много малко ни засягат вътрешните им проблеми и то само дотолкова, доколкото те засягат останалия свят. Нас ни интересува това, Америка да престане да се меси в останалия свят и под фасадата на "демокрацията и човешките права" да налагат хаос и разруха в своя изгода. Интересува ни Америка да престане, чрез свои подривни организации като АзБ, ОО и т.н. да налага свои храненици в управлението на държавите ни и тези мекерета, бивайки на държавни постове да защитават интересите на САЩ, а не на нашите сттрани, както и пак чрез подобни организации да се меси в културния, социалния живот на нашите страни. Тръмп обещава да спре това, и по тази причина аз му симпатизирам. какво ще прави в самите щати - не ме засяга. От друга страна не ми се вярва той да успее да си изпълни на 100% обещанията, дори и искрено да го желае. А ако Америка не може или категорично не иска да остави света на мира, то тя трябва да последва съдбата на Картаген. С подобна задача успешно ще се справи Хилари, като "достойна продължителка на делото на О'Бонго. Затова нейният избор също е добре дошъл, стига изгаряйки Америка, тя да не подпали и света, което не бива да се изключва.

Хубаво отрезвяване. Този уж беше симпатичен, но се оказа поредният фишек. Като се сетя, че то и обонго беше симпатичен.

Сега мисля, че вече и най-тъпите, и най-големите идиоти и реотани започват да стоплят и да вдяват в каквъ капан се вкарва и Тръмп, и почитателите му, лумпените... Сега разбирате ли какво означава при тази ситуация, при толкова сериозни и натрупани, кулминирани през годините нерешени сериозни проблеми, ДА ИМА АМЕРИКА ЕДИН (КАНДИДАТ ЗА) ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО НЕПРЕКЪСНАТО, ДЕНОНОЩНО ДА СЕЕ И ИЗЛЪЧВА ОМРАЗА, ХЕЙТЪРСТВО, ВОЙНОЛЮБИВОСТ И АГРЕСИВНОСТ, И ДА ГИ КУЛТИВИРЯ СРЕД ТЪПЛИ МАЛОУМНИ С ОРЪЖИЕ - говоря в случая за подръжниците му, ВКЛ. ФАНАТИЦИ И РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ СРЕД ТЯХ!?!? Ако все още има някой много бавно загряващ го съветвам да наблюдава много внимателно от сега нататък и да се опита да мисли с каквото има в главата си. Знаете ли каково става, когато имаме разбуяваш се огн, и някой НЕПРЕКЪСНАТО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ГО ПОДДЪРЖА И НАЛИВА МАСЛО В НЕГО? КАто е повече от ясно, че той (със позлатения си самолет и яхта_ ЩЕ Е ПЪРВИЯТ, КОЙТО ЩЕ ИЗБЯГА (оаото при онзи митинг, или като Олигарски през задните входове), когато и ако - НЕДАЙ СИ БОЖЕ - лумне големият пожар! ВИНАГИ МИ Е БИЛО ТЯГОСТНО И НЕПРИЯТНО ДА ГЛЕДАМ КОГАТО ДЕБИЛИ И БЕЗОТГОВОРНИ ТИПОВЕ И МЕКИ КИТКИ, ПРАВЕЩИ СЕ НА МЪЖЕ СИ ИГРАЯТ С ОГЪНЯ, БЕЗ ДА РАЗБИРАТ КАКВО МОЖЕ ДА ПРИЧИНЯТ НА ДРУГИТЕ, ДОРИ И ОСОБЕНО КОГАТО СА С ВЛАСТ И ПАРИ...ВСЪШНОСТ ОСОБЕНО ТОГАВА!

тия черни пантери са някакви самоубийци ми се чини...

Абе, какво става в Краварника? Клинтън ще защитава правата на хората с различна сексуална ориентация, а негрите пък ще протестират с оръжие в ръка за съвсем друго!? Пълна лудница!

Американски правителствени и политически терористи от различни бои с различни виждания за това коя да е поредната им държава-жертва и как да разпределят ограбеното.Приличат си по едно нещо-терористи са.

Даааааааа....Говорех, че Черните пантери се възраждат...Но не ми вярваха........Ето, Черните пантери съществуват отново-факт!!!

Ами то си беше повече от ясно! Не се възраждат, ВЪЗРОДИХА ГИ, ЗОРЛЕМ, НАСИЛА! ЛУМПЕНИТЕ ОТ NRA, с мощните им лобита, НАЙ-ВЕЧЕ СРЕД РЕПЪБЛИКАНСКИЯ ЕЛИТ, и десетките им и стотици милярди долари бизнес с оръжие!!! И С БЕЗХАБЕРНАТА СИ И СМАОЗАБРАВЕНА ПОЛИТИКА И ТЪПИ И НАИСТИНА ПРЕДИЗВИКАТЕЛНИ НЕФЕЛНИ ЗАКОНИ, ПОДХОДИ И ПОЛИТИКИ ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ! Е, сега ще видят кон боб яде ли, и ще ми е интересно да видя някои от най-смелите и кресливи през годините бабаити В КОЯ ДУПКА ЩЕ ТЪРСЯТ ДА СЕ КРИЯТ И ЗАД ЧИЙ ГРЪБ ОТ ТУК НАТАТЪК - само наблюдавайте какво става и има да става!!! НАЛИ МНОГО ГОДИНИ НЕПРЕКЪСНАТО И ЕХИДНО НАСТОЯВАХА ВСИЧКИ ДА СА ВЪОРЪЖЕНИ, НАВСЯКЪДЕ, АКО МОЖЕ И ПЕЛЕНАЧЕТАТА В РОДИЛНИТЕ ДОМОВЕ, НАЛИ БЯХА МНОГО ВОЙНОЛЮБИВИ И АГРЕСИВНО НАСТРОЕНИ СРЕЩУ ВСИЧКИ, И ОСОБЕНО СРЕЩУ ЧЕРНИТЕ, НАЛИ ПРИТЕЖАНИЕТО НА ОРЪЖИЕ БИЛО ИСКОННО ЗАКОННО ПРАВО, СВЕЩЕНО НА ВСЕКИ АМЕРИКАНЕЦ!!! Е, ДА ГИ ВИДЯ СЕГА КАК ЩЕ СЕ ОПТАТ ДА ОТНЕМАТ ТОВА СВЕЩЕННО И ЗАКОННО ПРАВО НА ТЪЛПИ ПОБЕСНЕЛИ СРЕЩУ ТЯХ ЧЕРНИ АМЕРИКАНЦИ,! А пти тях даже и не могат да посмеят да твърдят, че например НЕ СА АМЕРИКАНЦИ, както да кажем при имигрантите...

Колкото и да се напъвате жалките тролове и путинофили дори и тук, в този форум, КОЙТО НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В АМЕРИКА И ЗА ИЗХОДА ИМ, КОЛКОТО И ПОМИЯ ДА ХВЪРЛЯТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ ХИЛЪРИ КЛИНТЪР, СРЕЩУ ЕДИНИЯ ОТ ДВАМАТА ОСТАНАЛИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ, И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВЕЛИЧАЕТЕ НЕЩАСТНИЯ ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ И САМОВЛюБЕН КРЕТЕН ТРЪМП... ТОЙ, Тръмп - Перуката ЩЕ ИЗГУБИ! И тогава всички тък в този форум ще види и забележи коронния номер на бригадата тук - КАК САМО ЗА ЕДИН МИГ, ЗА ЕДИН МОМЕНТ (СЪС СПУСКАНЕТО НА НОВИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ) ВСИЧКИ ВИЕ СЪВСЕМ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ! Да ви питам тогава, недоклатени червени неграмотни чукундурчета - русофилчета, знаете ли тогава какви ще са новите ви опорни точки з аплюене и мразене от бригадирите ви:)

И защо ще загуби Тръмп? Защото обещава да ликвидира подривни организации, от типа на АзБ и да изтегли американските окупационни войски от Европа?

Ще разбереш и ще видиш много скоро, само гледай:) А иначе не се самозалъгвай - нищо не може да ликвидира и да направи този креслив лумпен, забогатял с татковите пари и нюйорската общинска и политическа корупция не му се връзвай на глупостите и на лакардиите на този паркетен и телевизионен герой. Има други, които и са с много повече пари, и с много повече власт, ресурси и влияние, които могати правят нещата, но не са кресливи и с патологично его и не държат да се афишират, даже напротив, за разлика от този надут пуяк, и там и на тях Перуката целува ръка и кръста, те са тези, които правят нешата! Научете ги тези работи най-после, бе! Не е толкова трудно да се вденат, толкова години си ги обясняваме...

Досега големите пари и интереси за власт ПРИ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ диктуваха да разпорстраняват колкото се може повече и навсякъде оръжие, без да се интересуват изобщо колко кръв, смърт и невиини жертви носи тази тяхна отвратителна и безхаберна политика! ХАЙДЕ СЕГА ДА ГИ ВИДЯ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ТОЛКОВА ВОНСТВЕНИ ТИПОВЕ В РЕАЛНА СИТУАЦИЯ, КОГАТО ИМАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ВЪОРЪЖЕНИ, НО НЕ ОТДЕЛНИ ПОБЪРКАНИ ТИПОВЕ ИЛИ ТЕРОРИСТИ (НО НЕ СРЕЩУ ТЯХ, А ЕВЕНТУАЛНИО СРЕщУ НЯКОЙ ДРУГ, НЕВИНЕН И НИЩО НЕПОДОЗИРАЩ ЧОВЕК, ИЛИ ДОРИ ДЕЦА В УЧИЛИЩЕ ИЛИ УНИВЕРСИТЕТ...), А ... АРМИЯ ОТ РАЗГНЕВЕНИ НА ТЯХ МЪЖЕ, И ТО ТРЪГНАЛА И ИЗПРАВИЛА СЕ СРЕЩУ ТЯХ САМИТЕ!!! Искам сега да ги видя тези! Защото аз от много години, вкл. и тук пужлично, съм говорил и убеждавал, и казвал, че ще дойде това време, но такива и подобни на тях не вярваха и даже ми се надсмиваха, че говоря нереални неща, които никога нямало да станат тук, в Америка!!! Аз на такива им казвам биготи и неграмотни типове, идиоти! Които животът все и непрекъснато в един момент ИНЕНАДВА НЕПРИЯТНО И ТОВА ГИ ПРАВИ УПЛАШЕНИ И ГНЕВНИ, ХЕЙТЪРИ И ЛУЗЪРИ,..., РЕД НЕЦИ!

Краставите магарета през 9 планини се подушват!!!

В този живот често подлостта и гадостта, мърсотиите, които си сторил и си изпллзвал СЕ ВРЪШАТ КАТО БУМЕРАНГ СРЕЩУ ТЕБ!!! Говоря за републиканциите, за републиканския елит и естаблишмънт, И ЗА ТОВА (за този абзац от статията): "...Членовете на Партията на новите черни пантери - радикално движение на чернокожи в САЩ, ЩЕ НОСЯТ ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА НА ПЛАНИРАНИТЕ ПРОТЕСТНИ ДЕМОНСТРАЦИИ ПРЕДИ КОНКГРЕСА НА Републиканската партия на САЩ в Кливланд, щата Охайо, следващата седмица, заяви днес лидерът на движението Хашим Нзинга, цитиран от Ройтерс. "АКО В ТОЗИ ЩАТ Е РАЗРЕШЕНО ДА СЕ НОСИ ОРЪЖИЕ, НИЕ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ СВОЕТО ПРАВО, гарантирано ни от втората поправка на конституцията на САЩ!!! Там ще има други заплашващи ни групировки", каза Нзинга в интервю за Ройтерс. Партията на новите черни пантери се застъпва за защита на правата на афроамериканците и ОТКРИТО ЗАЯВЯВА ЗА ДОПУСТИМО ДА ИЗПОЛЗВА ОРЪЖИЕ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ!!!!!" АМИ СЕГА!?!?!? А? СЕГА ИСКАМ, ДА ВИДЯ И ЧУЯ ВСИЧКИ ОНЕЗИ МНОГО СИЛНО ВОЙНОЛЮБИВО НАСТРОЕНИ ЯСТРЕБИ И КАПИИ НА NRA, един от най-основните спонсори на РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И НА ... Т.Н. ПОЛИТИЧЕСКИ ЕСТАБЛИШМЪНТ И МНОГОБРОЙНИТЕ ИМ ПОСЛАНИЯ И ДЕЙСТВИЯ ЗА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО, НА ВСИЧКИ И НАВСЯКЪДЕ! Само наблюдавайте сега за колко време, колко бързо ИЗВЕДНЪЖ ТЕЗИ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ЗА ВСИЧКИ ОНЕЗИ СПРАВЕДЛИВИ АРГУМЕНТИ, КОИТО ГОДИНИ НАРЕД ЕХИДНО И С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И НАСМЕШКА ОТХВЪРЛЯХА (защото на чужд гръб и 100 тояги са малко за "смелчагите"...)

За малко да разцепи партията си. Явно нашият "Простамол" е ефективен! Време е и там жена-президентка и да се оправя светът, че с момченцата, дрънкащи опасни играчки-оръжия, не се стига по-далече от Хирошима, а не ни се копаят пак бомбоубежища както е било през 60-те г. И най-важното - никога не допускайте да ви управлява неграмотен илитерат като оня, който тогава е тропал с обувката си по катедрата в залата на ООН!

Бабето - кандидат президент е мераклийка да дрънка с оръжия и съм сигурен, че при определени обстоятелства няма да се замисли да тропа, до счупване на токчетата на обувките си, по която и да е катедра. Лично аз бих бил силно раздвоен в предпочитанието си за това кой да е бъдещият господар на Белия дом. Реалистът Тръмп, който безспорно ще реанимира Америка, прибирайки я в рамките на континента и превръщайки я в нормална държава, отказала се да бъде световен тиран - жандарм - морализатор, налагащ брутално и със сила своите интереси, под формата на "ценности" или лудото бабе, което ще довърши започналото от О'Бонго съсипване на САЩ, рискуващо обаче да създаде сериозни проблеми в целия свят.

Всички разбрахме, че си феминистка. Бягай сега при войнолюбката - г-жа Клинтън за награда....може пък да ти даде пост в БГ след като седне на президентския стол. Точно г-жа Клинтън най-много дрънка оръжие...ама нали е важно да избиваме женски комплекси. Мъжемразка си - признай :)

Това е втората лоша услуга, която съпартийците на Хилъри и правят. Другата е агитацията в нейна полза от страна на О'Бонго - най-слабият и некадърен стопанин на Белия дом в цялата кратичка история на САЩ.

Експеримента"църн президент" американците скоро май няма да го повторят! То не че хиларито ще свърши работа... Гледам я,че се прави и тя на Маргарет Тачър,ама има още хляб да яде.

То ако ставаше само с ядене на хляб... От Хилъри, до лейди Маргарет - хиляди левги път и то по трънливия път на историята, цивилизацията и културата.

От къде се пруъкват такива кръгли идиоти като тебе, бе! Можеш ли да обясниш тук на всички и какво точно значение има при заемането на даден пост, какъвто и да е, точно цветът на кожата? Я ми направи,бе лумпен тъп, едно бързо сражнение между БЕЛИЯ Джордж Буш, и ЧЕРНИЯ Барак Обама, между тези двама президенти и КОЙ КАКВО ЗАВАРИ И КАКВО ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ! НЯПРАВИ ГО ПО ЯСНИ И ТО!НИ, ОБЕКТИВНИ КРИТЕРИИ - ИКОНОМИКА, РАБОТНИ МЕСТА, ЗАПЛАТИ И ДОХОДИ, ЗАПОЧНАТИ И ПРИКЛЮЧЕНИ ВОЙНИ, ЖЕРТВИ, УБИЙСТВА И АТЕНТАТИ, ВКЛ. ТЕРОРИСТИЧНИ, ЗАПЛАХИ ЗА СТРАНАТА И СВЕТА И ПРОЧИЕ. За да се види що за лумпен и нещастен трол си...

Значи при президенстването на РЕПУБЛИКАНЕЦА Джордж Дабъл Ю Буш се случиха: - И АТЕНТАТИТЕ СРЕЩУ БЛИЗНАЦИТЕ В НЮ ЙОРК, 11 СЕПРВМВРИ, и - И НАЙ-ГОЛЯМАТА КРИЗА СЛЕД ВЕЛИКАТА ДЕПРЕСИЯ - Голямата Рецесия през 2008 година... да не говорим за това, че при встъпването на Обама за пръв път на президентския пост ВСЕКИ МЕСЕЦ АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА БЪЛВАШЕ ПО 300-400,000 НОВИ БЕЗРАБОТНИ, НОВИ СЪКРАТЕНИ РАБОТНИ МЕСТА, ВСЕКИ МЕСЕЦ!!! и т.н., и т.н. - И ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В ИРАК С АБСОЛЮТНО ИЗМАМНИ, ЛЪЖЛИВИ И НЕЛЕПИ МОТИВИ И ОПРАВДАНИЯ и ти и останалите лумпени и платени тролове-путинофили ПРОДЪЛЖАВАТЕ С МНАИПУЛАЦИИТЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА, ЧЕРНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ БИЛ ... НАЙ-СЛАБИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА АМЕРИАК! Ами освен да ви напсува човек, да ви тегли една майна и изобщо да не ви обръща внимание на подобни лумпени и мошеници от най-долна проба какво друго му остава!

На снимката голяма двойка са.Чичака бързо се ориентира накъде ще задуха вятъра....

хм комбинцията глобален соц поне на пръв поглед добре че нема да е реалити:)

И замириса на бело течение от скалистите планини през атлантика и албиона до шварцвалд.

Никога хаМериката не е имала такива нагли и противни ксндидати за президент.

N. S.

И безочливи......Но, дето викаше баба ми ....... у тъпан прах, у циганин бял гъз и у тези ......... срам и достоинство (???)

Бил не можа, но Килърито ша закопа Америка, ако негрите я изберат.

Това, което направи Бърни е типична мечешка услуга - вижте какво става в американските социални мрежи и ще разберете. От около 10 млн привърженици на Бърни, половината заяват, че няма да гласуват изобщо, а някаква част повтаря туитовете на Тръмп - "продаде се на нечестната Хилъри" и са потенциални негови избиратели. Подобна е и ситуацията в UK. Вече официално признаха, че лидерството на Мей е предизвикало напускания от Консерв. партия и присъединяването на хората към UKIP.

Хахаха, явно светът през следващото десетилетие ще се управлява от жени. Начело на всички Велики сили са жени. Остава и Франция, но за нещастие на россофилите няма да брантията Маша :))) Хилари, Мей, Меркел, Путин... Браво! Хахаха!

Във Франция на предстоящите избори (2017) ще спечели крайната десница начело с Марин Льо Пен.

Ако Първа Чешко-Руска Банка в Москва им отпусне обещаните 24 милиона евро, в допълнение на вече взетите 9 милиона.

В България хората вече говорят, че ще изберем Илиана Йотова - хем Евродепутат, хем от БСП !

Тази тъпа рошла кой ще я избере?

В Раша Путин,в ФАЩ фамилиите Буш и Клинтънови.Какво е управлението в двете страни..

Е, сега със сигурност приготвям опинците и манерката.

хе-хе Дедко Бърни приключи с революцията :))) Или Килъри-то взе ляв завой....

Сандерс беше Изкуствена патица с цел да Подмами и после да Изгори-Продаде Надеждите на Левите Работническа класа хора в САЩ ,които са десетки милиони ! Успяха с Килъри ,и Отвратиха хората от себе си .

В това отношение, англосаксонците кефят. Могат да се борят против един друг но когато се види кой има повече гласове, съперниците са готови да се подкрепят за доброто на партията и от там на държавата. Точно обратното се случва тука...цепят се, делят се, предават се, говорят един срещу друг и искрено се ненавиждат дори когато е в ущърб на народ и дрържава. Не законите, не приятелите и съюзниците са ни виновни, а националният ни манталитет! Май прав се оказа Царо като каза че Българина трябва да му се смени чипа. Ама как? То компютър да е, да му смениш чипа за 100-200 долара или да си купиш нов. Но как се сменя чипа в кратуните?!

Те тези дето се цепят са от нашите псевдо политици бизмесмени, който се делят защото,първо нямат никакъв морал и добро във тях че да постават народа на първо място.Второто е засегнати бизнес интереси, все не могат да се разберат как да разделят баницата.

П.с. те добре че се делят, че иначе стават тогава едни триглави лами, направо ум да ти зайде.

Леле каква изненада ! Случи се това което знаехме всички. Сандерс опита обере от Тръмп симпатиите на Работническата Класа Американци ! За да ги предаде по план на Х.Клинтън ,която не е харесвана от тях. Но Дали 2+2=4 както се надяват господарите на тези двамата? Или 2+2=2 както вероятно ще се случи ! Май пак ще включат Костинбродската,пардон Флоридската печатница за победи на Олигархията на САЩ , напечатала Втори Мандат на Буш с няколко хиляди гласа преднина в 350 милионни САЩ !

Я ходи в сибир да обслужваш интересите и да сменяш подлогите на руския си господар аман от хейтари

Не така лесно да си изкараш виза за Русия . Туристическите малко по-лесно , ама работна виза е по-трудна отколкото за САЩ ! Затова и Българите Бягащи от ГЕРБ отиват в Европа и САЩ -защото епо-лесно да се отиде там !

симо

А ти я ходи ПМ.

Даже най-елементарните факти не знаеш или не помниш, ама си тръгнал да ръсиш мозък под статията. Гласовете във Флорида Буш ги взе от Гор в първия си мандат. Във втория победи Кери с над 2 милиона гласа.

Най-лошото е, че тезипобеди в американските избори ги знаем как стават.

И как сгрешената дата на факта , променя съдържанието на поста ?

Коментари - Бърни Сандърс официално подкрепи Хилари Клинтън | Днес.dir.bg

Бърни Сандърс официално подкрепи Хилари Клинтън

Бърни Сандърс официално обяви подкрепата си за бившия си съперник в първичните избори Хилари Клинтън за кандидат-президент на Демократическата партия в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Бърни Сандърс официално подкрепи Хилари Клинтън | Днес.dir.bg

Коментари

Откакто Б. Сандърс подкрепи Х. Клинтън, ми падна в очите. А Тръмп е първият президент, който си изпълнява обещанията, така че, сандърсовците всуе ще се морят...

Готвят краен вариант - хаос, обявяване на извънредно положение и отмяна на изборите... 1 седмица преди стрелбата в Далас, бяха хакнати сметките (електронна поща и Туитър) на едни от лидерите на BLM, от където излезе, че те готвят т.нар. "Лято на Хаоса", вкл. и проваляне на конвента на републиканците, а ако трябва - и на демократите... В САЩ, десните обвиняват за организирането на събитията предимно Сорос и свързаните с него и платените от него и страните от Персийския залив семейство Клинтън. Реално, черните са доста по-малко убивани от белите, като се имт в предвид статистиките. През 2015 г. убити от полцията 1 502 (от тях бели - 732, черни - 381) За тази година, от убитите от 1 януари досега, 27% са черни. При положение, че те "носят" около 70-80% от престъпността в САЩ, броят им не е особено голям.

Значи дедко Бърни би шута на своите избиратели и сега се гласи за вице-президент на Килърито. Стари еврейски нумера.

Радикална групировка ще носи оръжие на протестите! Очертава се началото на Законово обезпечена расова война! Честито на победителите!

"Той изтъкна нейната подкрепа за правата на хората с различна сексуална ориентация... помислете си за съдиите във върховния съд, които Доналд Тръмп ще назначи и това, което този факт ще означава за гражданските права..." Май този Сандърс агитира срещу Хилари...

прецедентски избори в САЩ-циркова гротестка.На на тебе, дай на мене ,а после квото реши олигархията това ще е .Както е било 150 години

Хилъри президент на САЩ, Мей премиер на Великобритания, Меркел канцлер на Германия. Не е малко, засега!

Корнелия Нонова, щото без нея "световната каша" няма да мирише на загоряло и на наша територия... Представяте ли си Тия Трите (без Нинова, разбира се!) да се съберат, за да решават световен проблем! Дано Тръмп ги "разреди" по пол...

Между другото трябва да ви кажа - защото виждам, че тук мнозина коментират без да си имат и хабер за нещата и реалността тук, в Америка - че положението е много по-сериозно и с много по-опасен потенциал в Америка, според мен, отколкото повечето хора предполагат. Или да го кажа така - разгневени големи, огромни ВЪОРЪЖЕНИ, НЯКОИ ДО ЗЪБИ, маси американци, черни американци, въоръжени и много силно настроени срещу естаблишмънта и управлението и чувстващи се онеправдани и подтиснати от години, и с наследствена обремененост за вина и престъпления срещу тях, останали несанкционирани адекватно и ненаказани, СА ПОТЕНЦИАЛНО МНОГО ПО-ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ДОРИ И ОТ ТЕРОРИСТИТЕ! И това президентът Обама много добре, отлично го разбира! И последнего нещо, от което Америка и светът има нужда сега е от един нефелен, безотговорен и самовлюбен пуяк и тип като Доналд Тръмп с агресивните си изказвания и постоянни лъжи и биене по гърдите...Той залага на конфронтацията и страха, на изправянето на едни групи американци и гора срещу други, на това гради и кампанията си, а това е меко казано не само губеща, но и гибелна стртегия. Дано да е такава само за него и да си остане така п аз поне съм убеден в това. Големо маси разгневени тълпи на улицата никога не са водели до трайни положителни смислени промени само с агресивни действия и улични ексцесии! Друг е въпросът, че понякога някой или някои привиждат интереса си в подобни неща...Но такъв или такива винаги са анонимани и прикрити като правило, и не са читави хора и кръгове, затова и се прикриват и крият зад фалшива добронамереност или лозунги!

А кой не сдържа полицаите напоследък и те си отстрелват свободно чернокожи? Ясно им е каква сила са, но ще им сложат "правилните" хора начело и ще ги поведат в "правилната" посока. Както и с "терористите", между другото. Т.нар. ИД убиват само обикновени хора. Да са убили някого, който е наистина за убиване? И те са техни хора, но на заплата, а тези маси, както ги наричате, ще им вършат гадостите за без пари. Хитро, а?

Не, не, не ми ги хвали изобщо тези изроди от ИД, за тях даже не ми се и коментира! А иначе си прав. Едва ли някой тук предполага колко пъти през годините съм имал разговори и спорове тук и с политици и общественици, точно по тези въпроси и по тази тема (аз имам и лични мотиви и причини за това, съвсем лични...), и с полицаи и полицейски шефове (с някои от които съм в добри отношения) за това и по тези въпроси...За полицейско своеволие, за прекомерна и непропорционална, неадекватна и дори престъпна употрвба на сила, власт и служебно положение и т.н.... Няма какво да се лъжеме - това изобщо не е рядкост тук, и това е известно на всички, които не са лумпени, тъпаци или лично замесени и зантересовани да не виждат реалността, и дори тук не става дума само за чврните! Аз мога да разкажа много конкретни истории от личните си впечатления...Лично съм имал сблъсък с високопоставени полицейски шефове, които се бяха самозабравили (и след това им се наложи да напуснат и да си подадат оставката...но това е друга и дълга история и ми взе доста време, пари, нерви и ангажиране) И ми се наложи да разбера и връзките и контактите им и по-нагоре, вкл, политици и управници, защото те се опитаха да ги спасят... За криворазбраната полицейские солидарност и колегиалност, за това, че защитавайки "гнилите ябъки" сред тях и прикривайки ги (и престъпления на полицаи) рано или късно това ще рекушира обратно И НА СВЕСТНИТЕ, И НА ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ! Че правилната и отговорна политика и управление не предполагат ПРИКРИВАНЕ, А АДРЕСИРАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ, и че ако така се продължава, ще стане много неприятно един ден. И че ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СА ПРИНУДЕНИ ДА АДРЕСИРАТ И ПУБЛИЧНО, И ДА РЕШАВАТ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, и че е много по-добре, лесно и безболезнено, с много по-малко жертви и щети за всички, за обществото И ЗА ТЯХ това да е по-рано!

Виж, нас, живеещите в Европа, в частност в България, на хиляди километри от САЩ много малко ни засягат вътрешните им проблеми и то само дотолкова, доколкото те засягат останалия свят. Нас ни интересува това, Америка да престане да се меси в останалия свят и под фасадата на "демокрацията и човешките права" да налагат хаос и разруха в своя изгода. Интересува ни Америка да престане, чрез свои подривни организации като АзБ, ОО и т.н. да налага свои храненици в управлението на държавите ни и тези мекерета, бивайки на държавни постове да защитават интересите на САЩ, а не на нашите сттрани, както и пак чрез подобни организации да се меси в културния, социалния живот на нашите страни. Тръмп обещава да спре това, и по тази причина аз му симпатизирам. какво ще прави в самите щати - не ме засяга. От друга страна не ми се вярва той да успее да си изпълни на 100% обещанията, дори и искрено да го желае. А ако Америка не може или категорично не иска да остави света на мира, то тя трябва да последва съдбата на Картаген. С подобна задача успешно ще се справи Хилари, като "достойна продължителка на делото на О'Бонго. Затова нейният избор също е добре дошъл, стига изгаряйки Америка, тя да не подпали и света, което не бива да се изключва.

Хубаво отрезвяване. Този уж беше симпатичен, но се оказа поредният фишек. Като се сетя, че то и обонго беше симпатичен.

Сега мисля, че вече и най-тъпите, и най-големите идиоти и реотани започват да стоплят и да вдяват в каквъ капан се вкарва и Тръмп, и почитателите му, лумпените... Сега разбирате ли какво означава при тази ситуация, при толкова сериозни и натрупани, кулминирани през годините нерешени сериозни проблеми, ДА ИМА АМЕРИКА ЕДИН (КАНДИДАТ ЗА) ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО НЕПРЕКЪСНАТО, ДЕНОНОЩНО ДА СЕЕ И ИЗЛЪЧВА ОМРАЗА, ХЕЙТЪРСТВО, ВОЙНОЛЮБИВОСТ И АГРЕСИВНОСТ, И ДА ГИ КУЛТИВИРЯ СРЕД ТЪПЛИ МАЛОУМНИ С ОРЪЖИЕ - говоря в случая за подръжниците му, ВКЛ. ФАНАТИЦИ И РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ СРЕД ТЯХ!?!? Ако все още има някой много бавно загряващ го съветвам да наблюдава много внимателно от сега нататък и да се опита да мисли с каквото има в главата си. Знаете ли каково става, когато имаме разбуяваш се огн, и някой НЕПРЕКЪСНАТО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ГО ПОДДЪРЖА И НАЛИВА МАСЛО В НЕГО? КАто е повече от ясно, че той (със позлатения си самолет и яхта_ ЩЕ Е ПЪРВИЯТ, КОЙТО ЩЕ ИЗБЯГА (оаото при онзи митинг, или като Олигарски през задните входове), когато и ако - НЕДАЙ СИ БОЖЕ - лумне големият пожар! ВИНАГИ МИ Е БИЛО ТЯГОСТНО И НЕПРИЯТНО ДА ГЛЕДАМ КОГАТО ДЕБИЛИ И БЕЗОТГОВОРНИ ТИПОВЕ И МЕКИ КИТКИ, ПРАВЕЩИ СЕ НА МЪЖЕ СИ ИГРАЯТ С ОГЪНЯ, БЕЗ ДА РАЗБИРАТ КАКВО МОЖЕ ДА ПРИЧИНЯТ НА ДРУГИТЕ, ДОРИ И ОСОБЕНО КОГАТО СА С ВЛАСТ И ПАРИ...ВСЪШНОСТ ОСОБЕНО ТОГАВА!

тия черни пантери са някакви самоубийци ми се чини...

Абе, какво става в Краварника? Клинтън ще защитава правата на хората с различна сексуална ориентация, а негрите пък ще протестират с оръжие в ръка за съвсем друго!? Пълна лудница!

Американски правителствени и политически терористи от различни бои с различни виждания за това коя да е поредната им държава-жертва и как да разпределят ограбеното.Приличат си по едно нещо-терористи са.

Даааааааа....Говорех, че Черните пантери се възраждат...Но не ми вярваха........Ето, Черните пантери съществуват отново-факт!!!

Ами то си беше повече от ясно! Не се възраждат, ВЪЗРОДИХА ГИ, ЗОРЛЕМ, НАСИЛА! ЛУМПЕНИТЕ ОТ NRA, с мощните им лобита, НАЙ-ВЕЧЕ СРЕД РЕПЪБЛИКАНСКИЯ ЕЛИТ, и десетките им и стотици милярди долари бизнес с оръжие!!! И С БЕЗХАБЕРНАТА СИ И СМАОЗАБРАВЕНА ПОЛИТИКА И ТЪПИ И НАИСТИНА ПРЕДИЗВИКАТЕЛНИ НЕФЕЛНИ ЗАКОНИ, ПОДХОДИ И ПОЛИТИКИ ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ! Е, сега ще видят кон боб яде ли, и ще ми е интересно да видя някои от най-смелите и кресливи през годините бабаити В КОЯ ДУПКА ЩЕ ТЪРСЯТ ДА СЕ КРИЯТ И ЗАД ЧИЙ ГРЪБ ОТ ТУК НАТАТЪК - само наблюдавайте какво става и има да става!!! НАЛИ МНОГО ГОДИНИ НЕПРЕКЪСНАТО И ЕХИДНО НАСТОЯВАХА ВСИЧКИ ДА СА ВЪОРЪЖЕНИ, НАВСЯКЪДЕ, АКО МОЖЕ И ПЕЛЕНАЧЕТАТА В РОДИЛНИТЕ ДОМОВЕ, НАЛИ БЯХА МНОГО ВОЙНОЛЮБИВИ И АГРЕСИВНО НАСТРОЕНИ СРЕЩУ ВСИЧКИ, И ОСОБЕНО СРЕЩУ ЧЕРНИТЕ, НАЛИ ПРИТЕЖАНИЕТО НА ОРЪЖИЕ БИЛО ИСКОННО ЗАКОННО ПРАВО, СВЕЩЕНО НА ВСЕКИ АМЕРИКАНЕЦ!!! Е, ДА ГИ ВИДЯ СЕГА КАК ЩЕ СЕ ОПТАТ ДА ОТНЕМАТ ТОВА СВЕЩЕННО И ЗАКОННО ПРАВО НА ТЪЛПИ ПОБЕСНЕЛИ СРЕЩУ ТЯХ ЧЕРНИ АМЕРИКАНЦИ,! А пти тях даже и не могат да посмеят да твърдят, че например НЕ СА АМЕРИКАНЦИ, както да кажем при имигрантите...

Колкото и да се напъвате жалките тролове и путинофили дори и тук, в този форум, КОЙТО НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В АМЕРИКА И ЗА ИЗХОДА ИМ, КОЛКОТО И ПОМИЯ ДА ХВЪРЛЯТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ ХИЛЪРИ КЛИНТЪР, СРЕЩУ ЕДИНИЯ ОТ ДВАМАТА ОСТАНАЛИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ, И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВЕЛИЧАЕТЕ НЕЩАСТНИЯ ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ И САМОВЛюБЕН КРЕТЕН ТРЪМП... ТОЙ, Тръмп - Перуката ЩЕ ИЗГУБИ! И тогава всички тък в този форум ще види и забележи коронния номер на бригадата тук - КАК САМО ЗА ЕДИН МИГ, ЗА ЕДИН МОМЕНТ (СЪС СПУСКАНЕТО НА НОВИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ) ВСИЧКИ ВИЕ СЪВСЕМ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ! Да ви питам тогава, недоклатени червени неграмотни чукундурчета - русофилчета, знаете ли тогава какви ще са новите ви опорни точки з аплюене и мразене от бригадирите ви:)

И защо ще загуби Тръмп? Защото обещава да ликвидира подривни организации, от типа на АзБ и да изтегли американските окупационни войски от Европа?

Ще разбереш и ще видиш много скоро, само гледай:) А иначе не се самозалъгвай - нищо не може да ликвидира и да направи този креслив лумпен, забогатял с татковите пари и нюйорската общинска и политическа корупция не му се връзвай на глупостите и на лакардиите на този паркетен и телевизионен герой. Има други, които и са с много повече пари, и с много повече власт, ресурси и влияние, които могати правят нещата, но не са кресливи и с патологично его и не държат да се афишират, даже напротив, за разлика от този надут пуяк, и там и на тях Перуката целува ръка и кръста, те са тези, които правят нешата! Научете ги тези работи най-после, бе! Не е толкова трудно да се вденат, толкова години си ги обясняваме...

Досега големите пари и интереси за власт ПРИ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ диктуваха да разпорстраняват колкото се може повече и навсякъде оръжие, без да се интересуват изобщо колко кръв, смърт и невиини жертви носи тази тяхна отвратителна и безхаберна политика! ХАЙДЕ СЕГА ДА ГИ ВИДЯ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ТОЛКОВА ВОНСТВЕНИ ТИПОВЕ В РЕАЛНА СИТУАЦИЯ, КОГАТО ИМАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ВЪОРЪЖЕНИ, НО НЕ ОТДЕЛНИ ПОБЪРКАНИ ТИПОВЕ ИЛИ ТЕРОРИСТИ (НО НЕ СРЕЩУ ТЯХ, А ЕВЕНТУАЛНИО СРЕщУ НЯКОЙ ДРУГ, НЕВИНЕН И НИЩО НЕПОДОЗИРАЩ ЧОВЕК, ИЛИ ДОРИ ДЕЦА В УЧИЛИЩЕ ИЛИ УНИВЕРСИТЕТ...), А ... АРМИЯ ОТ РАЗГНЕВЕНИ НА ТЯХ МЪЖЕ, И ТО ТРЪГНАЛА И ИЗПРАВИЛА СЕ СРЕЩУ ТЯХ САМИТЕ!!! Искам сега да ги видя тези! Защото аз от много години, вкл. и тук пужлично, съм говорил и убеждавал, и казвал, че ще дойде това време, но такива и подобни на тях не вярваха и даже ми се надсмиваха, че говоря нереални неща, които никога нямало да станат тук, в Америка!!! Аз на такива им казвам биготи и неграмотни типове, идиоти! Които животът все и непрекъснато в един момент ИНЕНАДВА НЕПРИЯТНО И ТОВА ГИ ПРАВИ УПЛАШЕНИ И ГНЕВНИ, ХЕЙТЪРИ И ЛУЗЪРИ,..., РЕД НЕЦИ!

Краставите магарета през 9 планини се подушват!!!

В този живот често подлостта и гадостта, мърсотиите, които си сторил и си изпллзвал СЕ ВРЪШАТ КАТО БУМЕРАНГ СРЕЩУ ТЕБ!!! Говоря за републиканциите, за републиканския елит и естаблишмънт, И ЗА ТОВА (за този абзац от статията): "...Членовете на Партията на новите черни пантери - радикално движение на чернокожи в САЩ, ЩЕ НОСЯТ ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА НА ПЛАНИРАНИТЕ ПРОТЕСТНИ ДЕМОНСТРАЦИИ ПРЕДИ КОНКГРЕСА НА Републиканската партия на САЩ в Кливланд, щата Охайо, следващата седмица, заяви днес лидерът на движението Хашим Нзинга, цитиран от Ройтерс. "АКО В ТОЗИ ЩАТ Е РАЗРЕШЕНО ДА СЕ НОСИ ОРЪЖИЕ, НИЕ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ СВОЕТО ПРАВО, гарантирано ни от втората поправка на конституцията на САЩ!!! Там ще има други заплашващи ни групировки", каза Нзинга в интервю за Ройтерс. Партията на новите черни пантери се застъпва за защита на правата на афроамериканците и ОТКРИТО ЗАЯВЯВА ЗА ДОПУСТИМО ДА ИЗПОЛЗВА ОРЪЖИЕ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ!!!!!" АМИ СЕГА!?!?!? А? СЕГА ИСКАМ, ДА ВИДЯ И ЧУЯ ВСИЧКИ ОНЕЗИ МНОГО СИЛНО ВОЙНОЛЮБИВО НАСТРОЕНИ ЯСТРЕБИ И КАПИИ НА NRA, един от най-основните спонсори на РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И НА ... Т.Н. ПОЛИТИЧЕСКИ ЕСТАБЛИШМЪНТ И МНОГОБРОЙНИТЕ ИМ ПОСЛАНИЯ И ДЕЙСТВИЯ ЗА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО, НА ВСИЧКИ И НАВСЯКЪДЕ! Само наблюдавайте сега за колко време, колко бързо ИЗВЕДНЪЖ ТЕЗИ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ЗА ВСИЧКИ ОНЕЗИ СПРАВЕДЛИВИ АРГУМЕНТИ, КОИТО ГОДИНИ НАРЕД ЕХИДНО И С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И НАСМЕШКА ОТХВЪРЛЯХА (защото на чужд гръб и 100 тояги са малко за "смелчагите"...)

За малко да разцепи партията си. Явно нашият "Простамол" е ефективен! Време е и там жена-президентка и да се оправя светът, че с момченцата, дрънкащи опасни играчки-оръжия, не се стига по-далече от Хирошима, а не ни се копаят пак бомбоубежища както е било през 60-те г. И най-важното - никога не допускайте да ви управлява неграмотен илитерат като оня, който тогава е тропал с обувката си по катедрата в залата на ООН!

Бабето - кандидат президент е мераклийка да дрънка с оръжия и съм сигурен, че при определени обстоятелства няма да се замисли да тропа, до счупване на токчетата на обувките си, по която и да е катедра. Лично аз бих бил силно раздвоен в предпочитанието си за това кой да е бъдещият господар на Белия дом. Реалистът Тръмп, който безспорно ще реанимира Америка, прибирайки я в рамките на континента и превръщайки я в нормална държава, отказала се да бъде световен тиран - жандарм - морализатор, налагащ брутално и със сила своите интереси, под формата на "ценности" или лудото бабе, което ще довърши започналото от О'Бонго съсипване на САЩ, рискуващо обаче да създаде сериозни проблеми в целия свят.

Всички разбрахме, че си феминистка. Бягай сега при войнолюбката - г-жа Клинтън за награда....може пък да ти даде пост в БГ след като седне на президентския стол. Точно г-жа Клинтън най-много дрънка оръжие...ама нали е важно да избиваме женски комплекси. Мъжемразка си - признай :)

Това е втората лоша услуга, която съпартийците на Хилъри и правят. Другата е агитацията в нейна полза от страна на О'Бонго - най-слабият и некадърен стопанин на Белия дом в цялата кратичка история на САЩ.

Експеримента"църн президент" американците скоро май няма да го повторят! То не че хиларито ще свърши работа... Гледам я,че се прави и тя на Маргарет Тачър,ама има още хляб да яде.

То ако ставаше само с ядене на хляб... От Хилъри, до лейди Маргарет - хиляди левги път и то по трънливия път на историята, цивилизацията и културата.

От къде се пруъкват такива кръгли идиоти като тебе, бе! Можеш ли да обясниш тук на всички и какво точно значение има при заемането на даден пост, какъвто и да е, точно цветът на кожата? Я ми направи,бе лумпен тъп, едно бързо сражнение между БЕЛИЯ Джордж Буш, и ЧЕРНИЯ Барак Обама, между тези двама президенти и КОЙ КАКВО ЗАВАРИ И КАКВО ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ! НЯПРАВИ ГО ПО ЯСНИ И ТО!НИ, ОБЕКТИВНИ КРИТЕРИИ - ИКОНОМИКА, РАБОТНИ МЕСТА, ЗАПЛАТИ И ДОХОДИ, ЗАПОЧНАТИ И ПРИКЛЮЧЕНИ ВОЙНИ, ЖЕРТВИ, УБИЙСТВА И АТЕНТАТИ, ВКЛ. ТЕРОРИСТИЧНИ, ЗАПЛАХИ ЗА СТРАНАТА И СВЕТА И ПРОЧИЕ. За да се види що за лумпен и нещастен трол си...

Значи при президенстването на РЕПУБЛИКАНЕЦА Джордж Дабъл Ю Буш се случиха: - И АТЕНТАТИТЕ СРЕЩУ БЛИЗНАЦИТЕ В НЮ ЙОРК, 11 СЕПРВМВРИ, и - И НАЙ-ГОЛЯМАТА КРИЗА СЛЕД ВЕЛИКАТА ДЕПРЕСИЯ - Голямата Рецесия през 2008 година... да не говорим за това, че при встъпването на Обама за пръв път на президентския пост ВСЕКИ МЕСЕЦ АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА БЪЛВАШЕ ПО 300-400,000 НОВИ БЕЗРАБОТНИ, НОВИ СЪКРАТЕНИ РАБОТНИ МЕСТА, ВСЕКИ МЕСЕЦ!!! и т.н., и т.н. - И ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В ИРАК С АБСОЛЮТНО ИЗМАМНИ, ЛЪЖЛИВИ И НЕЛЕПИ МОТИВИ И ОПРАВДАНИЯ и ти и останалите лумпени и платени тролове-путинофили ПРОДЪЛЖАВАТЕ С МНАИПУЛАЦИИТЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА, ЧЕРНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ БИЛ ... НАЙ-СЛАБИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА АМЕРИАК! Ами освен да ви напсува човек, да ви тегли една майна и изобщо да не ви обръща внимание на подобни лумпени и мошеници от най-долна проба какво друго му остава!

На снимката голяма двойка са.Чичака бързо се ориентира накъде ще задуха вятъра....

хм комбинцията глобален соц поне на пръв поглед добре че нема да е реалити:)

И замириса на бело течение от скалистите планини през атлантика и албиона до шварцвалд.

Никога хаМериката не е имала такива нагли и противни ксндидати за президент.

N. S.

И безочливи......Но, дето викаше баба ми ....... у тъпан прах, у циганин бял гъз и у тези ......... срам и достоинство (???)

Бил не можа, но Килърито ша закопа Америка, ако негрите я изберат.

Това, което направи Бърни е типична мечешка услуга - вижте какво става в американските социални мрежи и ще разберете. От около 10 млн привърженици на Бърни, половината заяват, че няма да гласуват изобщо, а някаква част повтаря туитовете на Тръмп - "продаде се на нечестната Хилъри" и са потенциални негови избиратели. Подобна е и ситуацията в UK. Вече официално признаха, че лидерството на Мей е предизвикало напускания от Консерв. партия и присъединяването на хората към UKIP.

Хахаха, явно светът през следващото десетилетие ще се управлява от жени. Начело на всички Велики сили са жени. Остава и Франция, но за нещастие на россофилите няма да брантията Маша :))) Хилари, Мей, Меркел, Путин... Браво! Хахаха!

Във Франция на предстоящите избори (2017) ще спечели крайната десница начело с Марин Льо Пен.

Ако Първа Чешко-Руска Банка в Москва им отпусне обещаните 24 милиона евро, в допълнение на вече взетите 9 милиона.

В България хората вече говорят, че ще изберем Илиана Йотова - хем Евродепутат, хем от БСП !

Тази тъпа рошла кой ще я избере?

В Раша Путин,в ФАЩ фамилиите Буш и Клинтънови.Какво е управлението в двете страни..

Е, сега със сигурност приготвям опинците и манерката.

хе-хе Дедко Бърни приключи с революцията :))) Или Килъри-то взе ляв завой....

Сандерс беше Изкуствена патица с цел да Подмами и после да Изгори-Продаде Надеждите на Левите Работническа класа хора в САЩ ,които са десетки милиони ! Успяха с Килъри ,и Отвратиха хората от себе си .

В това отношение, англосаксонците кефят. Могат да се борят против един друг но когато се види кой има повече гласове, съперниците са готови да се подкрепят за доброто на партията и от там на държавата. Точно обратното се случва тука...цепят се, делят се, предават се, говорят един срещу друг и искрено се ненавиждат дори когато е в ущърб на народ и дрържава. Не законите, не приятелите и съюзниците са ни виновни, а националният ни манталитет! Май прав се оказа Царо като каза че Българина трябва да му се смени чипа. Ама как? То компютър да е, да му смениш чипа за 100-200 долара или да си купиш нов. Но как се сменя чипа в кратуните?!

Те тези дето се цепят са от нашите псевдо политици бизмесмени, който се делят защото,първо нямат никакъв морал и добро във тях че да постават народа на първо място.Второто е засегнати бизнес интереси, все не могат да се разберат как да разделят баницата.

П.с. те добре че се делят, че иначе стават тогава едни триглави лами, направо ум да ти зайде.

Леле каква изненада ! Случи се това което знаехме всички. Сандерс опита обере от Тръмп симпатиите на Работническата Класа Американци ! За да ги предаде по план на Х.Клинтън ,която не е харесвана от тях. Но Дали 2+2=4 както се надяват господарите на тези двамата? Или 2+2=2 както вероятно ще се случи ! Май пак ще включат Костинбродската,пардон Флоридската печатница за победи на Олигархията на САЩ , напечатала Втори Мандат на Буш с няколко хиляди гласа преднина в 350 милионни САЩ !

Я ходи в сибир да обслужваш интересите и да сменяш подлогите на руския си господар аман от хейтари

Не така лесно да си изкараш виза за Русия . Туристическите малко по-лесно , ама работна виза е по-трудна отколкото за САЩ ! Затова и Българите Бягащи от ГЕРБ отиват в Европа и САЩ -защото епо-лесно да се отиде там !

симо

А ти я ходи ПМ.

Даже най-елементарните факти не знаеш или не помниш, ама си тръгнал да ръсиш мозък под статията. Гласовете във Флорида Буш ги взе от Гор в първия си мандат. Във втория победи Кери с над 2 милиона гласа.

Най-лошото е, че тезипобеди в американските избори ги знаем как стават.

И как сгрешената дата на факта , променя съдържанието на поста ?