С шеги и закачки Обама лансира Клинтън за президент

Президентът на САЩ Барак Обама на шега нарече своя бивш държавен секретар Хилари Клинтън своя приемничка, предаде ТАСС, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - С шеги и закачки Обама лансира Клинтън за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ДВАМАТА СА МАРИОНЕТКИ НА КЛАНА БУШ!!!

Егати и маймунджилъците.....нашите поне това не правят! Какво ниво, какво чудо! Макар да е с демократичен привкус..... американска си работа. Да не говорим за изтънчения аристократичен маниер на англичани, французи, т.е европейци, с които са несравними.

ИМ МИНАХА МАНДАТИТЕ НА ВСИЧКИ МАРИОНЕТКИ,А КУКЛОВОДИТЕ ДЪРПАТ ЛИ ДЪРПАТ ЗАД КУЛИСИТЕ...А НАС НИ НАТРЕСОХА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД...ПОЧТИ!!!!

Искрено ви съжалявам, ако си мислите, че за нас булгаристанците има значение кой ще е следващият президент на САЩ!

Този шегаджия наймного се ядосва от това, че негови генерали не успяват да превземат Крим. Никой не се съмнява, че сега базите на САЩ щяха да са там, ако не бе Путин. И тогава войната, щеше да бъде неизбежна, а и САЩ щяха да имат предимство.

С шеги и закачки, кенийският маймун "лансира" за президент вещицата Килъри, която е готова да запали света за Трета световна война.

Обама с малоумната си политика така оса позициите на демократите, че Клинтън много има да се напряга за президентския стол.

.бал съм ги у "демократите". И у консерваторите, също.

На кофти върви Света какви шегички какви закачки . Шегувал се Обама ,че Килари Клинтън ще става Президент ама така е няма да е Президенша то и в това има нещо много сбъркано на Индийски се води същество от Трети вид . Киларито е толкова Злобна ,че Бил не смее да си извади Дудука пред нея . Тръмп имал външнополитически опит заради Мис Свят а в Планетата на Маймуните нямат такъв Конурс . Шегувал се със себе си горял от Желание да си Ходи от Белия дом ами ще си ходиш в Черния ти дом така по ти отива иначе изглеждаш като Келнер - с Черен Коскюм и Бели Чорапки . Щял да се изправи пред наказатния си отряд - що така нали си носител на Мир с корона на Вампир . Айде стига с цигнските номера Обама видя се ,че Черните скачате тогава и така като ви каже Белия Човек .

Куклите на конци се сменят една след друга в САЩ. Първият чернокож президент ще се запомни с това, че потопи в кръв арабския свят. Първата жена президент на САЩ предполагам, че ще се запомни с третата световна война... ако има кой да помни после. Искрено се надявам да бъркам!

Честито! Диалогът за мене беше особено вълнуващ.

за затвора,заради посолството в либия

КУКЛИ НА СОРОС ,АКО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ,МЕРКЕЛ ЩЕ НИ СЕ СТОРИ ,КАТО АНГЕЛ НЕБЕСЕН

КЛИНТЪН СПЕЧЕЛИ ,АРАБСКАТА ПРОЛЕТ ,ОТ КОЯТО ПОСТРАДА ЕВРОПА ,КРАЙ НЯМА ДА ИМА...

Никой добро няма да види от една злобна, изкукала и бясно кудкудякаща бабичка.

Манго, на бягане са добри и с тези големи черни "балуби" - добра работа вършат - когато им "станат". Не съм пробвал (аз лично предпочитам другия вид), но казват, че се свиква с"миризмата".

САЩ показаха на света, че президент може да им бъде бял, или цветнокож. В Русия може само КГБ - Путин. Това е истинската демокрация. За това стандартът на живот на руснаците е най висок в света. Даже и извън него.

Голюо, нищо не знаеш! За президестването на Бараката - 600 000 мюсулмани са приети в Щатите. И тук се появиха "забрадените пингвини" - навсякъде. И тук започнаха да "нацвъкват" джамии навсякъде! И тук е плъзнала тази ОТРОВНА НАПАСТ! Докъто съществува СА така ще е !!!!

Да, всеки случаен идиот може да стане прзидент на САЩ и това е предимството на американската демокрация!

someone

хилари клинтън не е подходяща. само като и видиш торбичките под очите и злобното изражение ти стига. излъчва негативна енергия. гледаите очите на хората - там се разбира всичко, което с думи се скрива (при повечето).

Ще бъде запомнен като куклата на конци, който създаде нестабилна обстановка в целия свят. Буш започна войните в Близкия изток, Обама ги продължи и влоши изключително необосновано отношенията с Русия. Или по думите на вече поконния Джобс това е човек, който не е лош, но се стреми да се хареса и угоди на всички.

това не е коректно действащия президент да лансира следващия -това е гадно и незаконно -народа определя на избори а не това недоразумение дето наводни европа със себеподобни да се страхува от тозикойто ще въдвори ред!

Съвсем необосновано Обама наложи санкции и блокира много милиарди долари по света на диригента на Русия и други видни руски виолончелисти .След като разпасалият се Путин анексира Крим и предизвика и подържа кръвопролития в Украйна!Путин пък наложи санкции на руският народ.Зер те от музика не разбират и започна тъпа пропагандна война с всички средства!Която губи!

няма връзка с номера

трябва да научиш вече, че Путин бил е принуден да заеме Крим, защото американците щяха да получат гигантско военно превъзходство ако бяха навлезли в Крим , както това вече било подготвено от Украина и САЩ.

Типично за Обама. Той не приема реалността,а желаното за реалност поради, което прави много груби грешки. Клинтън няма да стане президент. Тръмп ще бъде президент на САЩ..

Не, няма да е Тръмп. Ако не могат да го спрат по друг начин, просто ще го застрелят.

N. S.

Не знам дали ще го улучат, но определено ...... ще му стрелят. Започват да не издържат вече.

Да, наистина голям майтап.

Нобелиста за мир в света през 2-та си мандата е водил 7 войни.Близкият изток е в разруха ,бежанци ,ИД .Клинтън не е по различна.Ако всички пари ,похарчени за войни бяха отделени за разрешаване на технологични проблеми,намаляване на бедността и опазване на мира ,то нашият свят щеше да едно прекрасно място.Поне Тръмп е достатъчно богат ,сам си финансира кампанията,но явно не е удобен .Кандидатите ,зависи кой ги финансира,кой стои зад тях,чии интереси трябва да изпълняват.

Колкото повече чета и слушам изказванията на Обама, толкова повече се убеждавам, че този човек има огромен проблем - страда от комплекс за малоценност (робски или прислужнически), който се опитва непрекъснато да избива...

Е, този ястреб в пола ще ни вкара в Трета световна война... Тази е класическия пример на неудовлетворената и озлобена жена. Ще унищожи света, не дай Боже!

Много е учудващо/поне за мен/ как так Хилъри Клинтън е успяла да роди!?Преди време Хенри Кисинджър се беше пошегувал с бившия държавен секретар Медлин Олбрайт доста цинично,че ако и бръкне под полата ,не е сигурен какво ще открие там!?/Кисинджър е голям циник,но е много умен и му прощават/Но това подозрение важи с пълна степен и за Хилари!Като се замислим Бил какви ги вършеше...

Не знам дали е неудовлетворена, но навлиза в опасната възраст, в която след спадането на хормоните и пада калция и жените започват да изкуфяват. То това е и основната причина да се пенсионират по-рано--стават неспособни да работят. Вижте Меркел и я сравнете с Меркел преди 10--15 г. Изобщо гериатрията в политиката е опасна работа.

usa са нападнати от мексиканци но не се усещат. ще е късно след 10 години.

Въобще не се шегува Урко ! Х Клинтън е определена за следващ "президент" на САЩ от името на финансово-мошенническата мафия !? Да живее демокрацията !

Ами у вас когда че го меняте ботокса с токчетата?Или чакате убаво да ви съсипе и малкото което още е останало?

КАК СТЕ, КАК СТЕ? Шегуваше се Тодор Живков. Добре сме, добре сме. Шегуваха се работниците.

Ами Путин кога?Или руснаците ако ги питаш 99.99% искат да остане следващите 10-15 години да ги довърши хептен.Икономически,политически и военно!

Обонго е получил заповеди от ционистките си господари да подкрепи Килъри!

N. S.

Получил е, със сигурност. Ако забеляза, всичките шегички, дето ги пускА Обонго на Галата, ги четеше, една не можа да му дойде директно от IQ то. Като си даровит на реч, ще излезнеш като Трамп, като Адолфа и нищо няма да четеш. Не като българския президент Росен Плевнелиев.

Другостранна Шегичка В шеги и селски закачки животът ни накратко (пре)мина, но от печки и улични перачки все живяхме в люта зима. :-))

Да става Килъри президент, Бил първа дама и да праща самолетоносачите да сриват Иран и Северна Корея и да се свършва света. После хлебарките може да мутират и да създадат нова цивилизация.

Обама ще остане в историята като слаб президент ,но иначе е умен и добър човек ,за разлика от предшественика си.

N. S.

Дейвид Ледърмен беше казал следното за предшественика : The White House is giving George W. Bush intelligence briefings . You know....some of these jokes just write themselves. Значи, имайки се предид другото значение на едната от думите, излиза, че наистина са му наливали акъл у кратуната.

Информацията в Дир-а е повече или по-малко лаконична и сбита,без подробности и не дава пълна картина на събитието.Затова реших да видя какво пише чуждата преса.В Дер Шпигел има любопитна хвалебствена статия за чувството за хумор на Обама -"Когато Обама напусне поста ,американците ще загубят не само отличен президент,но и отличен КОМЕДИАНТ","наполовина президент,наполовина комедиант" и т.н...В подобен хвалебствен стил са и няколко коментари под статията.Германците никога не са имали чувство за хумор и сега го нямат!Но за Обама съм съгласен,че е наполовина комедиант,а чувството му за хумор е направо гробарско,някаква гротеска на хумор-безвкусно,плоско,неостроумно,с привкус на злоба и злъч...Просто не мога да приема ,че този човек в момента олицетворява американската нация!Бог да им е на помощ,ако изберат Килари Клинтън!

Че кИЛАРИ вече е избрана, отдавна се знае. За воалирано е било казано от Вангелия Гущерова с думите, "последният мъж президент на САЩ ще е черен". Баща ми казваше, "От жена, акъл не ща!". Така, тази неудовлетворена рогоноска, ще по пилее света и покрай него и САЩ. "Горката моя Америка?!" се казваше в края на един виц за Пешо коня и Уйлям Клинтън.

... което показва простотията на баща ти.

че в историята ще остане като президента, разпалил наново студената война в началото на 21 век!

Ситуация - Предават ти лисиче в бял плик на което пише: Youve got to admit it though, Hillary trying to appeal to young voters is a little bit like your relative that just signed up for Facebook, и в лисичето има чек за 1.2 милиона... (ко прай6?)

Наи-голиамата шега стана, когато избраха Обама за президент.

и мъника за цар на гладните

той и Наполеон е бил дребен на ръст!

"предаде ТАСС, цитиран от БТА." Ама страхотен източник има БТА :}

Виждам, че те притеснява ТАСС. Успокой се, и другите световни медии предадоха същото.

Телеграфна агенция на Съветския съюз (Телеграфное агентство Советского Союза), съкратено ТАСС. Това животно пък какво е ???

За пореден път се убеждавам, че президента на САЩ не се избира от народа, а от глутница корпоративни играчи, объркали половината свят от алчност.

Американците всъщност трябва да се събудят. Тоя изборен цикъл ги държи зомбирани по две години. Нелепо е - това е половината мандат! През това време крадливата им олигархия потопи половината свят в кръв! Дано се събудят и да ги ометат!

"НЕДУДОВЛЕТВОРЕНАТА" - Президент ???

Моника Люински й отне една част от удовлетворението, затова е толкова зла бабата. Но танте Меркел, ще и съчувства, в ислямизирането на САЩ.