Популярността на Доналд Тръмп се топи, сочат анкети

Популярността на републиканския претендент за Белия дом Доналд Тръмп се топи, сочи днес анкета на "Вашингтон пост" и Ей Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Популярността на Доналд Тръмп се топи, сочат анкети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм фен на нито един от кандидатите, но Хилари е 2 класи над тоя селски палячо Тръмп. Не знам кой с всичкия си би гласувал за него.

Както се топи, така ще спечели изборите, с тази поръчкова социология до там ще ни докарат.

Ха, очевидно пропагандистите от ДИР не желаят да коментират реално тази анкета. Тя е сред читателите на този вестник и зрителите на тази телевизия - и двете медии са яростно либерални и аудиторията им също е основно такава. Това, че дори и сред либералите има 30-40% привърженици на Тръмп е доста многозначително. А разликата от 10-тината процента от миналата анкета е направо потресаваща :-). Като се има в предвид с колко "малко" сбъркаха същите тези медии за Brexit си е направо "срамежливо постижение".

Голям празд!

четох нейде предсказание имало, че последния им Президент ще е черен.И понеже Тръмп е мъж все пак, вероятно е Хилъри да сложи край на целия близо 300 годишен проект.

Ми като килърито е с10 %напред да я назначат за президент направо,хем пари ще спестят хем тя ще миряса.Каква е тая мода разни бабички да управляват не знам.Ама германците се нахендриха яко.

Отдавна не бях чел такава глупост! За 12 години "Желязната лейди" Маргарет Татчър (между другото - баща и е обикновен магазинер!) издига рязко икономиката на UK. Пак горе-долу за същото време Ангела Меркел издигна германската икономика - макар и по коренно различен начин! За далеч по-малко време Джордж Буш младши създаде проблеми, които ще се решават поне три десетилятия! А Путин само за две години върна Русия в началото на 90-те години! Въпреки монополното си положение на пазара на газ!

Strikercho

Напълно подкрепям.

Бацета, по-леко с прогнозите и анкетите .

Може би мненията са пуснати по пощата !?

ПО СИЕНЕН КАЗВАТ 24/7 ЧЕ ТРЪМП Е ЗАДНИК ПО ФОКС НЮЗ КАЗВАТ 24/7 ЧЕ КЛИНТЪНКАТА Е ЗАДНИК ... КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА СТАТИИТЕ И МУЗИКАТА :))

Абе на Тръмп нещо взеха да му свършват парите. Що тъй? Милиардерин, такъв, онакъв, пък. нещо малък го извади.

1 СЕДМИЦА ПРЕДИ БРЕКЗИТА ВСИЧКИ АГЕНЦИИ ТВЪРДЯХА ЧЕ НЯМА ДА ИМА ТАКЪВ ... А БУКМЕЙКЪРИТЕ ЗАЛАГАХА ЧЕ НЯМА ДА ИМА :))

Както видяхме от анкетите преди референдума в Англия, на тях не може да се вярва въобще, защото те не отразяват общественото мнение, а искат да променят общественото мнение, демек са чиста пропаганда!

точн така , манипулация до дупка , вече се чудят какво да измислят

Лъжете и двамата! Анкетите сочеха съвсем лек превес на "излизането" - и точно такъв е и резултата!

тези двамата са елита на двете политически партии в сащ, но ми се струва , че клинтън ще затрие по-бързо америка , затова бих гласувал за нея .

Какъв Трамп, Тръмп ви се привижда? И той като Бърни Сандрас е само за шоуто, което в крайна с/ка няма да се състои... Ние като истински мъже ценим Хилъри, но засега - освен убежище на Козяк, не можем друго да й предложим...

Ако в нашите писания преднината се топи, значи победата му е сигурна , но на нашите управляващи не им отърва!

това му беше и задачката всъщност, трябваше да провали идеята. Поредният боклук.

Абе то преди 5 дни и Брексит се беше стопил ...

Избори в САЩ: Една коопродукция на Масони-Сатанисти, Ционисти и Корпорации с любезното съдействие на Саудитска Арабия и Израел.А ние ще им ръкопляскаме със задните си части скоро.

Тръмп не е случаен. Зад него стои лоби, не по-малко силно отколкото на Хилъри. Рано е да го отписвате.

ТАСС

Бля-Бля...значи е на прав път.

Е не, вече никой няма да се хване на тази въдица, да повярва на "обективните" и "компетентни" западни медии -- и Брекзит беше невъзможен, а ето че стана. Сега няма да се учудя, ако популярността на Тръмп ще се "топи" непрекъснато докато дойде до гласуването и тогава хоп -- ще се окаже, че той ще е президент!

Да, бе! Стига си лъгал! Никой не може да каже какъв ще е резултата след пет месеца! Но това не значи, че анкетите лъжат! Те отразяват моментните нагласи! Това помага на кандидатите да променят кампаниите си!

Какъв избор за Америка само: Нарцистичен глупак срещу платен агент на Саудитска Арабия с наклонност към конспирации в полза на корпорациите.Това ли е бъдещето?

Доналд Тръмп би трябвало да покаже на американците КАКВО направи Барак Обама при управлението му- Фалити на много американски градове, легализиране на педдерастията, и започна да пуска Мюсюлмански терористи, представящи се за бежанци. А САЩ са по- слаби от всякога. САЩ в момента, дори не знаят каква позиция да вземат относно Ирак, Сирия, Сомалия, НИгерия където разни Мюсюлмански Нашественици напада, убиват и изнасилват хората.... Ако Хилари Клинтън ( която е от същата партия като Барак Обама) е президент на САЩ, всичко това ще продължи и в САЩ ще се живее още по- зле !!!!!

почти като СССеРе ;)) Там се живее прекрасно, само дето никой не иска да ходи там.

"КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ." /Колкото толкова. В сложни изречения за означаване на взаимно свързани действия, между чиито степени има права или обратна пропорционалност./ Колкото по-бързо стане свръх зле, толкова по-кратко ще е съществуването на NWO - глобалния световен либерален робски ред.

Не зная защо но според мен Д.Тръмп се счита за Месия и преродения Хитлер.Х.Клинтън ще спечели,защото има по трезви мисли,а този е палячо.

ние гоите си знаем, че кИЛАРИТО ти е съплеменничка. /СПРАВКА: Моника Люински/

Да не излезе пак "Кво мислиме, кво стъна".

Вероятността британците да гласуват днес за оставане в ЕС се е повишила до 86 на сто според прогнози на букмейкъра Бетфеър (Betfair), цитирани от Ройтерс и АП. 16:41 23 юни 2016 / Николай Големанов /

Само Путин да не напъне демоничната си воля, че може да хипнотизира и американците, както хипнотизира англичаните :)))

Не са интересни вече новините от Америка. В европа е 100 пъти по-интересно в момента :)

хихихи горното е верно колкото че англичаните биле за оставане в ес теч трикове могат да минат само у нас подплатени с пачки по изборите в америка не минават ама явно някой здраво захапва свирката:)

Клинтън е нарекла Тръмп"крал на дълговете",който ще банкрутира Америка.Посочила банкрута на едно от неговите казина.Нямал план,освен строителство.Анализатори обаче посочват ,че политиката на Клинтън е натиск и неприкрита заплаха за война.Предсказуем противник.Ще води САЩ към ресурсно завладяване на света.А за Тръмп, ,концентарция на вътрешни проблеми.Тръмп е шанс за САЩ.Агресивната външна политика да се превърне в по благоприятни условия.

А Клинтън, като е крал на свирките, как да му се вярва?

Дайте кинти и ще Ви изляза с проучване, че не Килъри, а Чупакабра е с най-големи шансове за президент. То из Брекзит'а едно говореха, пък то - съвсен друо излезе!

ако изберат жена,може да се окаже вярно предсказанието, че сега е последния президент на сащ, после в европа няма да знаем нищо за сащ

сега ли ги предсказа? :))))

Предсказа го, Вангелия Гущерова.

Само ден преди брексита прогнозата беше 85% за оставането в ЕС.

ба си кирливата лъжа. беше 52% бе тъпак.

Май за 71-72% се говореше, ама хайде.

Тръм действа типично по начина по който се печелят обществени поръчки в България.

А ако изборите бяха миналата година, Серина Уилямс щеше да ги отвее!

всички които са на смяна и трябва да плюят по Тръмп . Америка плува на " Титаник " и Хилъри е идеална за капитан . На Тръмп не трябва да му се позволява да допира до Белият дом , само ще удължи агонията на тази разпадаща се страна . Жалко , някога мечтаех да живея там .

Забелязвам, че английски говорящите са в периода на тоталните простотии.

напротив популярността на на трамп расте разбира се ако информацята е взета от вашингтон пост които провезда идеологята на демократите сте баде обратното

Килъри е в играта откак се помни а Тръмп се е занимавал с политика кога? ... май никога

Ако играта е да те изгонят за некадърност от Външния департамент, то тогава скочубрата е най-добрата!

играта е да пълниш гушите на силните, да мачкаш слабите и заблуждаваш бедните, а Килари е майстор на този спорт ... ще изпълни идеологическа задача номер едно - че и жените могат да са президент

Тръмп няма реч в която да не се е изложил!!

Струва ми се, че тези проучвания са правени от същите, които правиха опити в Англия, неуспешни уви!

Ами Англия постоянно казваха че тия които искат да излязат от ЕС са с 2-3 процента повече и така се оказа!!

Хилари няма нужда да прави нищо, трябва само да остави Тръмп да говори!! Той сам ще се обеси!!

Супер. Айде сега Хилари да става президент и да смачка Русия и джуджето от Кремъл

Не зная кой ще спечели но за мен Хилари е дипломат от кариерата, които знае какви отговорности поема влизайки в Белият дом, знае какво е необходимо за страната и и как да го постигне Тръмп ми изглежда ъъъъъ малко като Тити Папазов- шоумен. В никакъв случай не искам да обидя Тити, тои е великолепен човек

Хилари, че не е дипломат "от кариерата" е ясно на всеки. Ти обаче май си глупак от класа. Какъв точно дипломат и от каква кариера е била преди Бил да стане президент?

дипломат "от кариерата" Кажи го това на посленика САЩ в либия... Ооопс няма как, той е мъртъв, и хиларката беше уволнена от обонго за това !!!!!!!!

Мурзилките много харесват Тръмп!!

ДОБРЕ Е ЧЕ, ИМА И ТАКИВА ПУБЛИКАЦИИ, ЗА ДА МОЖЕ ТЪЛПАТА, ДА ПИШЕ ОТ "ШКЕМБЕТО"

кои анкети сочат това, тези платени от насриящата върхушка от Вашингтон и Килъри Клинтон или някои други?

Той щото Тръмп не си плаща за анкети? А тия за на "Вашингтон пост" и Ей Би Си.

Тоя колоун да изчезва.Света има нужда от сериозен американски лидер.Трябва и по-сериозно да се заемат с азиатското джудже.

да дъртата бабичка - жена президент, американците станаха по големи демагози и от комунистите

а дъртият дядо?

и двамата са от една продукция..

След като уволни главния си съветник и после похвали разорителната глупост на една трета от британците на Тръмп не му трябва повече, за да се оттегли от надпреварата, защото САЩ може да се гъделичка с Русия, но не и да изгуби съюзничеството с Великобритания. Ако Тръмп продължава така сигурно ще изгуби изборите.

Брекзита щеше да е отхвърлен, ама хората не гледат и слушат социологически платени агенции.

прав си. те глобалистите превърнаха социологията в "точна" наука - получаваш точно толкова точки преднина, за колкото си платил.