При спецакция задържаха 96 кг хероин и 6-има души

Шест лица и 96 килограма хероин бяха задържани при специализирана полицейска операция в Хасково срещу разпространението на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - При спецакция задържаха 96 кг хероин и 6-има души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Цветанов! Само така! Утре ако хвана някои да пробутва отрова на децата ми- режа му топките!

Цветанов няма нищо общо. Американците дават информация за трафикантите полицията само ги арестува. А това го може всяко ченге ,нали?!! Иначе да закрива полицията.

Хванали 1 ТИР, а ПУСНАЛИ 1 КЕРВАН.

Поздравления към американските служби ,че са събрали информацията, и на полицията ,че са извършили арестите.

Шестака може да си позволи да рискува стотина килограма хероин.

Поздравления!!

Сигурен съм , че това е нашият наркотик който е отивал за Позитано и най вече за другаря Първанов Сега какво стана , спряха нашият наркотик , за да си прокарат техният Така се печелят избори

КЪСНО Е ЦВЪКИ КЪСНО Е ЗА СВЕ! НАРОДА РАЗБРА КОЛКО СТРУВАШ-НИЩО

Великият подвиг идва на фона на най-добрия доклад от САЩ! Там малко само се каза - подобрете.. (прочетете какво става дума, преди да ми приказвате!!!).. И... ООооууу - чудо = "При спецакция задържаха 96 кг хероин и 6 души", съобщено от Рицаря на Печалния образззз... Мууаааха-и-ха-ха, ще го духат мулетата пак!!!

Как оцеляваш с тази злоба в душата е загадка Ама на улицата си най смиреният червен дърт мишок

през крив, през крив макарон Шенгеня Цуцииии, пръчко търновска...през крив макарон шъ гу гледаш....))))

да не се окажат пудра захар? а за приноса на цвъцко вече други питаха.

А осъдени ще има ли? А останалите няколкостоин тона ще ги хванете ли? Щото всички знаем, че тия 100 кила са жертвани в името на поне 10 пъти повече пренесено.

Няма да има осъдени. Кога е имало осъдени от истинските бандити, та сега - какво се е променило напоследък в съда?! съдиите са си назначените от триглавата ламя, прокуратурата не е способна един акт да напише така, че да "издържи в съда", а килограмите веществени доказателства все са надписани с друг химикал, не точно с този, който им харесва на съдиите, затова доказателствата също "не издържат"! Е, може някой път някое муле да получи условна, но не и да влиза в затвора - нали всеки ден четем, че полицията задържала еди кого си, известен с криминалните си прояви и с влезли присъди - в някое кафене или на шосето с поредния джип! Цецо не съди - той ги лови, а съдът ги пуска, щото те си плащат - много яко!

Бабе, защо не си намериш един мъж, не за партньор, а просто да те уважава 2-3 пъти месечно?

а какво пречи на управляващите да направят промени в съда??? то в гащите на цецо кой ли още не е ср.л.

Господин Цветанов, Поздравления на целият екип . Най добросърдечно бих искал да попитам.В такива случяуи нямали говоретел на Дирекцията, на Министерството ами всие Вие се явяватепред медиите.Вашата заслуга каква е.Питам също.Защо се пявявате вие по телевизията да отговаряте по въпроси в компетенцията на Правосъдния министър.Незнам кой Ви съветва но повярвайте ми поомръзнахте на хората.Аз гласувах за ГЕРБ с голяма надежда,че нещо ще се промени.Поспрете се в кабинетае си и засилете контрола над взетитеи ришения.Знам ,че не Ви е трудно да ме откриете и да приложите репресивен миханизъм към семейството ми,но аз наитина добронамерено Ви го казвам.Тия момчета, които осъществиха акцията заслужават уважение.

аз искам да попитам цветанов лични ли ги задъря тези килограми? и по ме интересува как ще ни обясни цветанов факта че германският вътрешен министър го нарече лъжец, за това че излъга, че германия си е променила становището за шенген. после да каже защо натопи родителите на съпругата си?

Видяхте ли какво стана сега? Ако бяхме уволнили Цветанов, както искаха другарите Костов, Димитров, Станишев и Янев сега щяхме да успеем да финансираме изборите си за президент!

bravos