Хепънинг - "Аз съм европеец, ние сме Шенген!" пред Народното събрание (снимки)

Идеята е за пръв път от много време пред парламента да се проведе мероприятие, което е „за“, а не което е „против“, каза Александър Николов от ПГ на „Български възход“ 

Обратно в новината

Коментари - Хепънинг - "Аз съм европеец, ние сме Шенген!" пред Народното събрание (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате може и да се нае§ете пред парламента и докато се онождате да скандирате подобни глупости, но това не променя нищо. Днес на България и на Румъния, но на тях не чак толкова, беше показан среден пръст и за пореден път ни беше казано и показано, че не сме равноправни членове на ЕС, не ни мислят за такива и ние никога няма да станем такива и няма да ни позволят да стане такива. Страните от Източна Европа бяха приети и са в ЕС, еврозоната и Шенген само, защото големия елит в ЕС има нужда от нови пазари, ресурси, буферна (санитарна зона с Турция) и евтина работна ръка разбирай роби. На никой във Виена или Амстердам не му пука дали в Крайова или в Малко Търново живеят добре. Стига търговийката да върви и робите да бачкат за без пари всичко е ок. Събудете се и разберете, че ЕС е пред разпад, еврото е на ръба на смъртта и не ни трябва нито едното нито другото. Швейцарците не са по-прости от нас. Вземайте пример от тях! И си заврете "хепънинга" някъде дълбоко дето слънце не огрява. Толкова ли нямаме български думи? Хепънинг... Звучи като хепатит.

Еми... след гласуването се разбра, че нито си европеец, нито сме Шенген. Айде сега да се хванете да работите, а не да си губите времето с глупости!!!

Европейци сме от векове, най древнат държава сме , без да си сменяме името . А че не сме в Шенген е чуесно, членството във фашизоидни перачници за пари като нат, ес, мвф, сзо , както и въвеждане на еврото са вредни за нас. Който желае е свободен да си смени хабитата...със здраве.

Скачащите по жълтите павета изобщо не познават географията. За тях Европа включва САЩ, Израел, Грузия и Дубай, но изключва Сърбия, Унгария, Албания и Черна гора. Та, те така с "европейците".

А бе много се вряка за Шенген а всъщност за хората разлика практически никаква вън или вътре. С едната лична карта човек може да иде навсякъде в ЕС, голяма работа, че трябва да я покаже. Разбира се добре ще е веднъж да миряса работата и да влезе и България в Шенген но освен да утихне врякането дето руските слуги го врещят - колко лоши били европейците и как България извън ЕС ще е по-добре с това, което те предлагат (опашки пред посолствата за визи, чакане с дни, всички пратки през митница с висене поне един ден за да си откопчи човяек пакета, все прекарсни прекрасности като от 90-те, как да не тъгува по тях с умиление човек).

Бла,бла,бла - ходете пред австрийското посолство!

Какви европейци бре?! Къде в Европа председател на парламента е мултака на републиката, алкохолик, който бие полицаи понеже му правят забележка, че паркирал неправилно?!

Недеи така че всички ще се усетят че сме руска колония

„Български възход“ прави Хепънинг !?

Тия и гангбанг ще са съгласни да им направят :(

Тея са просто подлоги на Козяк! То даим вярваш трябва да си тотал щета !

За кво ми е тва евро бе цървули?

Не ти и трябва де - за това и никой не те пита. Само банкери и политици ще видят кяр от еврозоната. Айде, и малка част от едрия капитал. Всички останали ще обеднеем там. То и с ПВУ е същата работа - хич и не трябва да го изпълняваме за тия жълти стотинки, които така или иначе ще бъдат спечелени (докато дойдат стотинките) от собствените ни ТЕЦ (които искат да закрият с този ПВУ).

Не сте европейци, затова не сте и в шенген. Пълна ориенталщина. По танците ще ги разберете, тези които маат валсове те са в шенген, тези които маат кючеци са си А Ориента.

На ти искаш да си като тях, ходи при тях, дет ритат камериерки, това са твойте любими еврогейтаци, наливат се и псуват! Такъв ли искаш да си? Аз пък не! България над всичко!!!

Аз чакам хепенинга за България вън от ЕС .... с кеф ще отида

Тия ченгета много се модернизираха! Преди организираха партийни събрания, а сега ХЕПЪНИНГ!

Хепънинг????!!! А защо не събитие? Може би не звучи по-така. Тъпо...

Щото хепънинг звучи по европейски, някак... шенгенски. А събитие си е направо евразийско :)

Да излезем от ЕС веднага! Нека пак бензиня да е по левче килото а заплатите - по 180-200лв. Да се върне чакането по опашки пред посолствата от 3ч. сутринта за визи, да станат апартментите пак по 15-20 хил. лв. за да могат хората да си позволяват жилище! Да живее Възраждане, да живее Русия опа България исках да кажа, разбира се.

Хехехе... добре. Плюсче за хубавия хумор!

Хепънинг е нещо БЛА БЛА БЛА ..без краен ефект

Нямаме полезен ход. И с Германия бяхме и с Авастрия през войните, с руснаците няколко пъти, 5 века с турците и накрая Априлско въстание, кланета, балкански войни, със сърби и гъци сме били съюзници и пак национални катастофи. За последно нашите "западни приятели" ни се подиграват ... Няма и няма светлина в тунела ...

За тия които чакат някой друг да им свърши мръсната работа никога няма да има светлина в тунела.

Стачки и митинги, а не разходки и хепънинги. Хората трябва да искат настойчиво това, което искат. Ако не го покажат настойчиво, то няма да се случи, независимо от желанието им.

Аз съм българин! В държава с вековна история!

ИДИОТИ БЕЗРАБОТНИ. Мекерета от жълтите павета и от панелните квртали, дето си нямат друга работа, а само да търчат в чужбина. останете си зад Шенген, щом толкова ви харесва, охранени зализани дебили

...и някой да ми обясни що е това хепънинг ли беше .... или гепанинг ??? А пък относно Шенген мисля че където сме били 1350 години да си останем на мястото защото ако го „освободим“ това място , то непременно ще бъде заето от други .

Какво е "Хепънинг"?

На едни хора им се плаща да мастурбират на оживено центално място.

Благодаря за изчерпателния отговор !

Благодаря, рядко ми се случва да "уцеля ваксата", но сега май се получи ; - )

Ех ако можеше Виктор Орбан да е българин щеше да е добре !

За какво ни е Шенген? Ще улесни транспорт на стоки. Може би благоприятно и за цени на внос и износ. Но ще благоприятства миграция. Ако България и Румъния влезнат в Шенген, като нищо поток от имигранти ще се насочи насам, през Румъния, Унгария и нататък. И най-голямата европейска държава е Русия. ;) Преди с над 38% от територията на Европа. Ако си на спътника на Юпитер Европа, пак може да се наречеш европеец. ;) ЕС не е Европа!

Русия е най-голямата страна в Европа -38 процента но се управлява от идиот 100 процента.Затова дори и рубладжиите на Копейкин не емигрират там.

Кажете на европейците че най-старата европейска държава не иска да е в Шенген.Така ни е по-добре,няма да остават тук мигранти.И да не спираме мигрантите на границата,нали ЕС защитава свободното придвижване на хора,защо трябва да спираме горките по пътя им на Запад???

Дали дори и един човек изобщо има идея, що протестира и що му е това "Шенген".В стадото обаче няма индивиди, има маса.

Аз съм шенген. Питайте майка ми и баща ми. И тя беха шенгени. Не знам що ми викат Асан циганина...

Спешно събиране на всички платени проевропейски клакьорки пред парламата, че трябва да защитаваме евроценностите и унищожаването на националното самосъзнание в най-кратки срокове!

Не разбрахте ли че хората не ви искат.Това е оценката за работата на нашите политици .Каква била оценката на ГЕРБ. не е важно.Казват ни.Не ви искаме.Вие се натискате като краставо прасе във дувар. Никой не уважава клекнали и наведени политици" Те ви гледат с презрение ,от високо.Жабата да си знае гьола.

То нашите политици ние не ги искаме, ти очакваш те да ги искат!

Ама ние сме си европейци от векове, много преди западналите европейци и не смесменяли името на държавата...Това, че не членуваме в поредната частна перачница на пари не ни прави по-малко европейци. Пренебрежимо малък е процента на желаещите да сме в ес,нато а сега и шенген , о този малък процент е най креслив и вреслив. Европа е клоака унищожена финансово, икономически, културно духовно дори. Превърната я жалката клетница в колония на давоските , биологични отпадъци...А тия циркове, че не ни искати не сме покрили някакви имагинерни критерии са жалки и смешни, напротив нямат търпение да ни заробят и доограбят...

Ходи при бай Путина и спи да се излагаш онлайн.

Ще ходя кадето душа ми иска, аз съм свободен човек. А те не троши клавиатурата напразно ха ха нелеп/а си...

Аз съм българин и не ми трябва шенген И какво е това хепънинг имаме си български думи

Вие сте едни олигофрени !!! Нищо повече !!!

Ние сме Шенген макър корумпирани с прогнила прокуратура и съдебната система като цяло.Ние сме Шенгенчета разбрахте ли Нидерландохоладци и Австрйци.

Хепънинг!?? ... Явно българи не останаха - всичките вкупом станали „европейци“ и „шенгенци“ ... шебеци.

Малката кочина няма място в голямата кочина. Еврогейовете не искат в собствената си кочина други. Нашите политици трябва да бъдат окачени пред събранието и да висят там, докато паднат сами от куките. Искам да коментират изказването на Меркел от днес. Официално признание на еврогейския съюз за долнопробната си игра срещу Велика Русия.

И тука серат кремълските маргинални тролове, всичко е наред тогава.

нали не са ти отменили гей парадите.

Абе ей европейци толкова сте кухи..... Пред посолството на държавите лайнарки треба протестирате....

А кога ще стане преминаването от кирилица на латиница? Да е 100% поевропеичаването де.

Не си оригинален. Нямаш чувство за хумор.

Явно нямам.

Ти се бъзикаш, но по времето на блестящия тандем Костов/Стоянов това беше абсолютно възможно... Да не забравяме Ото Кронщайнер, на когото Стоянов връчи орден, а той остана запомнен с думите, че "Кирилицата е равна на комунизъм"

5 ГЕЯ на кръс .

Еврогеец

Анти ес

Я си прекръстете хепънинга на "аз съм прецакан от Европа и ме мислят за слуга"

Тия не са европейци, а руски бастуни.

Само си представете следната картинка:Искаш да отидеш някъде на гости. Домакинът ни отказва. Ти какво провиш : Не ,ще ти дойда на гости,нямаш право да ми отказваш.Какво падение на България. Това е позор.

МНого глупаво сранение. Като "домакините" не ни искат, защо тогава трябва да изпълняваме всички заповеди от Брюксел

Е то не е като да идеш на гости... но ако така ти изглежда, тогава приеми, че гостито е описано в договор. Иначе повече е като достъп до клуб, където едни стари членове ще изгубят малко пари, ако допуснат нови членове, което ще направи така, че шенген да достигне до гръцките пристанища.

Трябва да се забрани със закон организирането на протести или шествия като това от партии които са в НС! "По думите му мероприятието трябва да покаже единство, солидарност, желанието на българското общество, на българските политици" С тази огромна тълпа явно няма много желаещи за влизането ни Шенген!? Или за толкова стигнали парите на Възход? Единствените които са с огромно ама Огромно желание да сме в Шенген са политиците ни. Защото както членството ни в ЕС това било огромна, фенуменална възможност за нацията. Е да ама все още чакаме европейското заплащане и европейските стандарти на живот и европейските не знам какво си. А да не говорим и какъв зор е да минем на еврото! Още не сме в Шенген ама дай вече и монети да сечем!? хахахха

Вие сте Шенген, но Мунчо и гълъбите са рублофили и работят против ЕС и НАТО. Подиграват се с Украйна, правят всичко в полза на Лукоил.. Забравете за Шенген. Стягайте куфарите за Евразия, при путлер.

Какъв Шенген бре "пиленца на батко"? КУРшенген - през сядате на кангото ми и серете кат самусфал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Той Киро избяга от Канада вие се пъхате у шашавия Шенген

Трябва не пред НС, а пред посолството на Австрия, което е в непосредствена близост. Ул. Оборище, на която е посолството на Холандия, също е съвсем наблизо.

Аз пък не съм шенген. Тея от възхода и те не знаят кои са и накъде върви техния "възход". Дет се казва, аз нищо не знам, ама те и това не знаят.

И Ковачки с неговите роби ли е европеец?

Да, и потния ви кмет също!