Хелзинкският комитет към Дончев: Разграничете се от съпругата си или подайте оставка

Правителството се провали с назначаването на Валери Симеонов за председател на съвета по етнически въпроси, завиха от организацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БХК, сдружение "ДРОМ"-Видин, и сдружение "Ларго"-Кюстендил. да се обявят за антибългарски организаций

Циганите живеят на гърба на Българите !!! НЯМА друга такава държава в света !!! ТЕ съсипват България - изяждат я отвътре, като опасни паразити в човешкото тяло. И мразят Българите !!! Крадат и насилват навсякъде в страната. Напаст !!! ТЕ не плащат нищо : не плащат осигуровки, не плащат данъци, почти не плащат вода и електричество...…… Получават стотици милиони "социални" помощи, с които отглеждат в мизерия много деца, чието бъдеще е изоставено на циганския произвол. Учат ги да просят и крадат...…., като тях самите.

БХК да го духат!!!!!!!!!!!!!!!!

Краси Кънев отдавна не са го били.

Поне наполовина. Вчерашната тема се изгуби в Интернет пространството, като БХК пред истински български проблем. Темите си отиват, а бХК се появява и изчезва, когато си поиска/с малка буква "б", защото не е български, а например бургеров. Може да е Хелзинкски, може да е даже и Комитет, но дълбоко се съмнявам в това/ Тъй като мога само да допълня вчерашната си теза, а същината е същата, то ще го копирам и Ви моля за извинение, ако сте го чели вече. Все пак почти познах вчера, какво ще се иска днес :) Самоцитирам се сега, скромно: "Правдивост и кураж е нужен да кажеш "онуй що се не казва". Разбира се ще последват съвсем обичайни събития, в разнообразни възможни варианти като : 1. Премиерът няма да поиска, но ще получи Решение за бракоразводното дело на вицецепремиера си със заключението "Да" 2. Премиерът няма да получи Решение, но ще поиска и ще получи оставка, която ще приеме със съжаление. 3. Дамата ще признае, че е зависима от лекарства 4. Ромите ще се обединят, предвождани от ХК и DW и ще откажат повече да поглеждат към моркови и нито ще ги копаят, нито ще ги плевят, а само ще ги крадат, което те правоприлагат отдавна. 5. Тоягите се правят от дърво, а такова не остана. Ромите ще заявят, че повече няма да има тояги, защото те полагат неимоверен каторжнически труд да обезлесяват гората, а българите са непризнателни и за това. Ако са палели досега само половината, то сега я почват цялата. 6. Гъби манатарки също няма да има. 7. Гадните българи ще се ядосат и ще ги "сдерат" от бой. Ще ги накарат да "садят" моркови, ако искат тях да ручат, а не тояга или социални помощи, каквито вече няма да има. 8. Възмущението от т. 7 ще е огромно в световен мащаб и България ще бъде завладяна от индийските самолетоносачи. Опаааа....... Възможни са комбинации между тези предположения, но в основата си трите изводи са верни: 1. Никога не се отпускай в социална мрежа 2. Никога не наричай ром "циганин" или пък циганин "ром", защото ще се обиди. 3. Ако под сакото нямаш пистолет, то задължително трябва да си носиш тояга, както и бейби морковчета в джоба, по възможности и пари в брой. " Това казах, а сега ще го допълня. Кой изпищя пръв? Е, засега не е Б.Б или К.Н.,Р.Р или ВСС,,,или Фейсбуук, Туитър или Щаба на Армията, но никога не е късно да се намесят правилните институции! Въпрос към Вас за размисъл/с повишена трудност/ : "Как се разграничава мъж от жена си"? Това става: а/ В зала 13 на Софийски градски съд или б/ В пленарна зала, в/По националните телевизии г/ Във всички съществуващи и несъществуващи социални мрежи. Разбира се, това е тук е само "макет" на политическо решение и не е включен нито един от наистина правилните отговори, като...... "Целува ръка", "Посипва си главата с пепел"и други , за които помислете сами. А и да дочакаме утрешната тема. Живи и здрави и не стреляйте по бХК. Те са зависими и нещастни . Не Ви ли е жал? :)

По-добър PR за правителството не би могъл да се измисли. Браво сем. Дончеви. Някой явно е получил вдъхновение в компанията на 50-год. малцово и е ударил в земята всички набедени гурота в бранша, чиито несръчни и нефелни опоити по разни тв седянки само носят минуси на правителството. Но този път се е получил a master stroke, както биха казали отвъд Голямата вода.

Забележете как с измислени "новини" и скандали се отколнява вниманието на хората от истинската новина и скандал на деня - рестартирането на Белене! Наглостта на медийните слуги на властта стига до там, че тази новина ИЗОБЩО я няма на страницата на сайта!:))) Ако не беше трагично, щеше да е комично! Кой какво казал за циганите, как реагирали БХК, у кого бил спал убитият беглец от затвора, ще бъде ли построена някаква бронзова къща в центъра на София или не и всякакви други "увлекателни" и благодатни теми за коментари и привличане на вниманието на средностатистическата електорална единица! А докато електората "коментира" и се пали по тези теми, някъде, в едни лъскави и скъпи офиси едни хора потриват доволно ръце и се заливат от смях от слабоумието на същия този електорат.

Да се разпусне веднага Български хелзински комитет. Кого представлява той? Работещите Български Граждани не желаем подобни комитети. Циганските организации да бъдат забранени. България е успяла да съхрани духа и енергията си векове наред. България, България, България- не Цигания. Циганският манталитет никога не може да се промени. Той няма почва у нас.

Значи вече някъкви си НПО комитети ръководят страната, искат оставки и т.н. Че за какво ни е тогава министър-председател, Народно Събрание, депутати ? Ето до къде я докарахме България.

Тук при нас ,вече нямаме проблеми с такива "организации".Нещата се променят и днеска в Унгария,а утре и в другите страни!

бхк - мръсни долни педали духачи!!!

Заявявайки гласно неща, които са на езика на всеки нормален българин, г-жа Дончева се опитва да вдигне рейтинга на съпруга си като политик, който напоследък доста посърна. Не му прави чест на Дончев, че се крие зад полите на съпругата си! БХК да си направят сепуко, заради предателската си антибългарска позиция от първия си ден на появяване. Боят, който яде шефът им неотдавна, явно е по-малко от финансовата му полза. Т.е. редно би било да се поработи и в бъдеще по въпроса за ползите му от двете неща до привеждането им в нормален патриотичен баланс. А призивът за разграничаване на Дончев от съпругата му си е направо оригинален нашенски подход при решаването на политически проблеми. Как би погледнал Дончев, БХК и циганските им поддръжници на евентуално желание от български мъже, които не само не биха искали да се разграничат от г-жа Дончева, а даже да се сближат с нея (позицията ѝ)? Мирише малко на циганска работа....май?

E какво толкова е казала?Скоропоговорка!Не е лицемерна,казала е каквото мисли ,а тези които имитират нерасизъм, помагат на ромите ,още да си дигат гарда.Циганските барони управляват общността и на какво ги учат на всички е известно,като основно ги експлоатират.Заляха Европа като български граждани и я осра.а.То не всички са под един знаменател ,но тези които са образовани примерно с висше образование са малцинство и това са постигнато е въпреки средата.

бхк ДГД!!!

Анти

Къде бяха ти педали от БХК когато биеха мъжа на бул.Вазов.Къде са педалите когато мангалите обират старци и бабички по селата,къде са когато мангалите тероризират цели квартали в градовете,къде са педалите когато тия пребиват горски,полицаи и най-обикновени хора просто защото им е кеф.

...се съгласихме с хелзинки, че това са "вирулентни" клевети,ама много ВИРУЛЕНТНИ!Само Манго каза ,че тая дума било финландска псувня...ама той си е малограмотен и никой не му обърна внимание...

Поздравления за г-жа Дончева! А относно тоягата, незнам пъво от кои да почнем, от БХК или ромите.

Анти

Зада не ни обвинят в пристрастност,предлагам да почнем и двата субекта.

Анти

Зада не ни обвинят в пристрастност,предлагам да почнем и двата субекта.

Ожени се за глупава жена и си гледай кефа...

ТИЯ ПРЕДАТЕЛИ ОТ БХК, КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ГИ ЧИСТИМ. ПРЕДЛАГАМ ДА ИМ ДОМ АДРЕСА СИ, ЗА ДА МЕ ДАДАТ ПОД СЪД ЗА РАСИЗЪМ.

Те че и тези от БХК са много измислени е факт, но и ти от кога стана такъв голям чистач, бе посерко?

Хем измислени,хем субсидиите им малко.Ей сега ще ревнат на чичко още да им снесе,дейност да развиват,но тя е основно за разделение и противопоставяне.Не знам дори досега какво са свършили в полза на държавата.

Хахаха! Ама верно е голям посерко този:)

И след като се отрече от съпругата си , вие ще му пускате. То за това е и целият зор бе педалчета от БХК.

"Според правозащитната организация изявления, които използват метафори за наказване на цяла етническа общност, и особено за наказване чрез физическо насилие, несъмнено подбуждат към омраза към етническото малцинство и проповядват приемливостта на подобно насилие." Ало, БХК, метафората за моркова и тоягата не е призив за насилие, а литературен похват, който се учи най-късно до 7-ми клас. Или не сте си научили уроците за 7-ми клас, или изопачавате думите на жената, подозирам с цел призив за насилие. Вместо да сплетничите, свършете нещо полезно, ако можете.

бхк на сапун, тия соросоидни платени боклуци трябва с камъни и ритници да бъдат прогонени от България

БХК е една от най-анти-българските организации съществували някога. Молим да се разграничат от Българската държава, нация, етноси и каквото и да е там още. По времето на Бай Тошо не е имало нито един неграмотен и безработен циганин.

Най-забавното в случая е, че циганите всъщност са част от електората на ГЕРБ!!! То за това и Дончев си мълчи. баси веселбата .......

Как на ГЕРБ бе, циганите са си наши хора - срещу 25 лева парчето!

С действията си БХК признава правото на циганите да издевателстват над българският народ.

Никакъв скандал не е предизвикан, това е публична многогодишна истина! ТоплоФЪКация като извършва ГРАБЕЖ за десетки милиарди за последните 20 години не е ли скандал? Не нали, щото храни ОПГто. Да ви пик%я на двойните стандарти, скапани журналистатутки. То в НК има състави и за вас... Ще му дойде времето, бъдете сигурни, уважаеми помагачи на ОПГтата!

То и една президентша бивша казваше неща, които се харесваха на всички ни, но от това ГЕРП - аджиите файда нямаха? ...... Не си мислете, че случайно се е изказала! Всичко е премерено точно в подходящ момент! ДС работи перфектно!

Те пък като, че ли нашите могат да измислят нещо с празните си глави. Всичко се спуска отгоре...

БХК е нещо като нищо,просто една "джендърска " организация.ащо нито веднъж не е поискаа да бъдат осъдени тези цигани,когато са хванати да крадат,да бият, да изнасилват-кога ще ги порицае понбе? Не виждате ли,че от ден на ден те стават все по нагли и все по неконтролируеми.Н е ги е страх нито от съд,нито от полиция,но когато някой се защити срещу набезите им вдигат шум до небето.Трябва да се гледа истината в очите ,а не сляпо да се защитават престъпните им набези.Законът е за всички, а те са привилегировани спрямо него.Много точно е казала жената,ако ще да е и на зам.-министър.

БХК - вовеки проклети ! АНАТЕМА !

БХК и ромските организации да си го затворят - писмото, че са големи безсрамници. Бабите казваха хем шуто хем боде. Стига вече - всичко им се позволява, всичко си правят както решат и непрекъснато риват. Малко срам няма да им навреди. Никаква оставка, никаква!

Крайно време е възмущението и агресията на нашето общество да се насочи към БХК и неговите закрилници ! Ако няма БХК циганските, гейските и други джендърски провокации и проблеми ще намалеят поне на 50%. БХК е антиобществена, антиправителствена и антибългарска конспиративна структура ! БХК е гноен цирей, раково образувание, зараза, привнесена от античовешки изчадия в нашето общество ! БХК е антиконституционна, тъй като с действията си перманентно застрашава националната сигурност и обществения мир в България ! БХК трябва да бъде забранена - политици и депутати, крайно време е да си свършите работата !!!!!!!!!

Браво. Най-накраят някой открито да каже , че "царят е гиол".

На госпожа Дончева БРАВО! За БХК не знам какво може да се каже. Жалки сте господа. Къде виждате дискриминация в искането всички да спазват законите, да не лежат на гърба на другите, да не крадат, да не се държат като търтеи и паразити. Каква дискриминация има в простия и елементарен въпрос "докога ще ви храним, а вие ще живеете на наш гръб, ще ни грабите, ще ни убивате. Не е ли това стимул и признание за всички честни, трудолюбиви и интегрирани в обществото цигани, които да служат за пример за останалите неосъзнати и неориентирани които не са или не искат да се интегрират. Кое ще е това, което ще ги накарат да се замислят, да се променят и да се интегрират, ако стимулът (моркова) не върши работа? Не е ли тогава принудата (тоягата), която да ги насочи да се развиват в правилна посока. Не ви ли се струва, че с вашия смешен плач вие им правите "меча услуга" и че така не им давате шанс да се променят и да заживеят по-добре и да бъдат приети в обществото. Къде виждате тук дискриминация?

бе той Пелов ако беше оживял и му връчехме по една хилядарка, щяхте да видите БХК вие...

По 30 гилзи на тиква щяха да им броят ченгетата на ул. "Върбица" 7.

Жалко, че този гейбераст има свястна жена.

Циганите в България не са в Червената книга.Г-жа Дончева е точна и чест и прави с написаното.Ще се радвам циганите ,ако уцелят и пребият безродниците от БХК.Тогава може би ще им уврът кратуните,за какво става въпрос.За да се интегрира манго му трябва рабста и бой.

Българи ,хубаво е да им покажем на БХК и нашето мнение публично. Времето настана и ние да имаме мнение.

Кой финансира БХК, за да отправя такива ултиматуми в демократична България, или тя е само демократична за циганите според тях. Защо, аз трябва да плащам данъци, да си купувам билет за градския транспорт, да ходя на работа, да не мога да се класират децата ми за детска ясла, градина, училище, а циганетата са с предимство, защото майките им се водят самотни и многодетни..... те тези деца от самотност ли са се родили? Извинявайте, но колко от така наречения цигански етнос е образован, ходи на работа, плаща данъци, плаща си возенето в градския транспорт и пази и поддържа себе си и мястото където живее чисто. Уважавам всички цигани, българи, мюсюлмани евреи и т.н., които спазват законите и правилата, учат и работят. БХК да върви в Хелзинки! Аз пък подкрепям въпросната госпожа Дончева и въобще не ме интересува на кого е съпруга.

А само да попитам - защо се казват "Български хелзинкски комитет" - може ли да посочат името на един Българин, на който са помогнали ? Питам за Българин - такъв, който си плаща данъците, осигуровките и работи законна работа ? Някой знае ли някога този БХК да е помогнал на някой, отговарящ на горното описание ?

Купувам членове на БХК в торбичка - цена 3 лв. Вчера предлагах оферта за берачи-гъбари на сърненца в торбичка за 2 лв, но ми триха коментара. Явно съм бил в конкуренция на друг купувач, та станах жертва на нелоялна конкуренция. Сори, днес офертата за гъбари е невалидна вече.

БХК са анти-българска НПО.

Ако бяхме умен народ отдавна би трябвало да сме "измели" тази зловредна, паразитираща организация, наречена "БХК" която работи единствено за разединяване на нацията, насажда религиозна и етническа омраза и го прави по един перфиден начин. Ето против такава измет трябва да се протестира, ама по това за какво протестираш си личи и колко ти е акъла.

Аре бе дираджии Направете една анкета: "Моркови или тояги"

Този си прави PR-че. Може да е решил да слиза от потъващия кораб ГЕРБ.

А ЗАЩО БХК НЕ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ТАЗИ КРИМИНАЛНА ПАПЛАЧ НАРЕЧЕНА "РОМИ",ТОВА НИ ИДВА В ПОВЕЧЕ МАЙ,ПРЕДВИД ИСТОРИЯТА НИ С ТУРЦИТЕ....

Изберете ме за премиер и БХК ще копаят камъни, въглища и уран.

Томиславе, време е. Морковите за БХК свършиха. Време им е за тоягата. Поздрави на съпругата Ви за смелата позиция. Бъди смел и ти.

Тя и съпругата му не е света вода ненапита. ДЖЕНДЪР ТАСК ФОРС България 2000 - 2001 Издание на фондация "Джендър проект в България" София 2001 год. на български и английски език с подкрепата на правителството на Австрия. Авторски колектив: Станимира Хаджимитова Калинка Сливкова Ана Мичева Екип на Политологичен център: Емил Кошлуков, Венелин Стойчев, Росица Кабзева, Светлана Дончева, Вера Маркова, Габриела Маринова

Съгласен. Ще горат бушоните един по един, докато ЕРПтата литнат през комин...

За всички е ясно че в българската политика са от престъпник нагоре, но ако някоя партия или организация успее да изгони тези "БЕХ" и други подобни терористични групи ,финансирани извън България, ще се къпе в слава и добри пожелания много години напред.

Има и трета възможност. Да ви го набие на всичките циганорски организации. Само ме притеснява, че ще ви хареса и ще искате и пак и пак . . .

Тези прикрити лапачи под името хелзински комитет се чудят с кого да се захванат за да има с какво да си чешат езиците.Паразити от където и да ги погледнеш и вече толкова години само лапат без да има никакъв ефект ш смисъл само усвояват парите, а няма ни интеграция ни гявол.