17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леко само да не падне.

ама под наем ли го зехте въртолета,че наште изпопадаха

хахахахаха баси сериала. А някой сателит като в холивудски екшън няма ли да има!?! Дронче туй-онуй, като за Б. Ладен!?! хахахахахаха

трябвало и цацаров да качат в хеликоптера да дири,ама не се знае дали тогава щеше да излети заради масата на главния ни прокуркор

Явно вече са се отказали от БОНКОМАТ-РАЗБИВАЧИТЕ.

Да, проверят кръчмите на Ловеч. Предишният си пиеше в родния град и не му пукаше, че полицията го "търси". Добре, че стар авер го застреля, че иначе щеше да си живее досега безпроблемно. И да побързат, че като си пусне брада тоя не могат да го познаят :) Тотална пародия сме и на държава, и на полиция, и на всичко.

Верно е, че нема такава държава! Оня си бега спокойно и те го гонят с хеликоптер. Все едно по врабче да стреляш с ракета. Не 80%, а почти 99% е зле матряла щом търпи подобни неща. Прав беше проф. Ива Христов, колкото и да ми е странен и несимпатичен!

недуразумението цачева качена ли е на хеликоптера?

не хеликоптер, а хеликоптерЪТ се включи...

Търсели го с хеликоптер ,ама той летял много нависоко и сега ше го търсят с със самолет.

СТИГА БЕ, ЗАРАДИ НЯКАКЪВ СИ ИЗБЯГАЛ ЗАТВОРНИК, ЩЕ ВЗЕМЕМ ДА СИ ПОТРОШИМ ПОСЛЕДНИЯ ХЕЛИКОПТЕР, ТЕЗИ ХОРА АКЪЛ ИМАТ ЛИ БЕ ХОРА. АМИ ЗАТВОРНИКЪТ ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ, АМА ХЕЛИКОПТЕРИ - ЙОК!

Чи от кога хеликоптерите почнаха да летят в гръмотевици.

Е с какво ще помогне хеликоптера? Той човека, ако пусне брада и сложи качулка невидимка и кво става? До там сте.

Тия дето ни управляваха взеха да се "Посират в гащите, без да разбират, че го правят". Преди години баба Цола ПОНЕ ЗНАЕШЕ, че и слагат Памперси, да не си "пълни обувките"...

Още един "застрелян" преди ...аха, аха да го хванем "жив"....голяма Измет е това МВР, много Голяма, Прекалено Голяма

Ама имаме още хеликоптери ли?

Сега остава и тоз да падне ... че Боко не е свикнал да ходи ... бая ще му се изпоти огромния Гъз ... тъй де Задник по "европейски"

Боже, дано хеликоптера да се върне по-живо, по-здраво в базата си и престъпника да не си пусне брада, че мисията на МВР да го хванат ще стане невъзможна. Смешници некадърни!

Избягалият да не се маскирал като гарга, бря?

Точно този хеликоптер от снимката едва ли го търси - дира, можете да сложите полицейски хеликоптери, все пак още имаме 2-3 в движение...

Той седи и маха табела - елате ме хванете....Бла Бла.

Дано го хванат, преди да му е пораснала брада! ;)

Ха,ама имаме ли хеликоптер?

затворника трябва да избягат преди Радев да участва във филма "Момчето си отива"?

Тези са малотонажни

Ний много не сме сигурни ,че е избягал.Шъ проверим може и да си стои там .На нас често ни се случва.

Хайде бе! Бил настанен в общежитие от отворен тип, тоест почти си е бил на свобода, бил е отметнат в категорията "божа кравичка", а сега в издирването му се включват хеликоптери, подводници и шпионски спътници. Правилото на Герб е: показност на макс. Бат Бойко си спасява някои задни телесни зони с такава показност за да усмири общественото мнение, та чак и да му ръкопляскат даже. Браво, ей такъв върши работа, чак хеликоптер вдигнал за да търси смъртно опасния рецидивист. Как да не гласува човек за Герб на следващите избори?

Вместо брада, да пусне мустаци. Направо ще е неоткриваем.

Вместо брада, да пусне мустаци. Направо ще е неоткриваем.