Коментари - Хеликоптер се включи в издирването на избягалия затворник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде бе! Бил настанен в общежитие от отворен тип, тоест почти си е бил на свобода, бил е отметнат в категорията "божа кравичка", а сега в издирването му се включват хеликоптери, подводници и шпионски спътници. Правилото на Герб е: показност на макс. Бат Бойко си спасява някои задни телесни зони с такава показност за да усмири общественото мнение, та чак и да му ръкопляскат даже. Браво, ей такъв върши работа, чак хеликоптер вдигнал за да търси смъртно опасния рецидивист. Как да не гласува човек за Герб на следващите избори?

Ний много не сме сигурни ,че е избягал.Шъ проверим може и да си стои там .На нас често ни се случва.

затворника трябва да избягат преди Радев да участва във филма "Момчето си отива"?

Ха,ама имаме ли хеликоптер?

Дано го хванат, преди да му е пораснала брада! ;)

Той седи и маха табела - елате ме хванете....Бла Бла.

Точно този хеликоптер от снимката едва ли го търси - дира, можете да сложите полицейски хеликоптери, все пак още имаме 2-3 в движение...

Избягалият да не се маскирал като гарга, бря?

Боже, дано хеликоптера да се върне по-живо, по-здраво в базата си и престъпника да не си пусне брада, че мисията на МВР да го хванат ще стане невъзможна. Смешници некадърни!

Сега остава и тоз да падне ... че Боко не е свикнал да ходи ... бая ще му се изпоти огромния Гъз ... тъй де Задник по "европейски"

Ама имаме още хеликоптери ли?

Още един "застрелян" преди ...аха, аха да го хванем "жив"....голяма Измет е това МВР, много Голяма, Прекалено Голяма

Тия дето ни управляваха взеха да се "Посират в гащите, без да разбират, че го правят". Преди години баба Цола ПОНЕ ЗНАЕШЕ, че и слагат Памперси, да не си "пълни обувките"...

Е с какво ще помогне хеликоптера? Той човека, ако пусне брада и сложи качулка невидимка и кво става? До там сте.

Вместо брада, да пусне мустаци. Направо ще е неоткриваем.

Чи от кога хеликоптерите почнаха да летят в гръмотевици.

СТИГА БЕ, ЗАРАДИ НЯКАКЪВ СИ ИЗБЯГАЛ ЗАТВОРНИК, ЩЕ ВЗЕМЕМ ДА СИ ПОТРОШИМ ПОСЛЕДНИЯ ХЕЛИКОПТЕР, ТЕЗИ ХОРА АКЪЛ ИМАТ ЛИ БЕ ХОРА. АМИ ЗАТВОРНИКЪТ ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ, АМА ХЕЛИКОПТЕРИ - ЙОК!

Търсели го с хеликоптер ,ама той летял много нависоко и сега ше го търсят с със самолет.

не хеликоптер, а хеликоптерЪТ се включи...

недуразумението цачева качена ли е на хеликоптера?

Тези са малотонажни

Верно е, че нема такава държава! Оня си бега спокойно и те го гонят с хеликоптер. Все едно по врабче да стреляш с ракета. Не 80%, а почти 99% е зле матряла щом търпи подобни неща. Прав беше проф. Ива Христов, колкото и да ми е странен и несимпатичен!

Да, проверят кръчмите на Ловеч. Предишният си пиеше в родния град и не му пукаше, че полицията го "търси". Добре, че стар авер го застреля, че иначе щеше да си живее досега безпроблемно. И да побързат, че като си пусне брада тоя не могат да го познаят :) Тотална пародия сме и на държава, и на полиция, и на всичко.

Вместо брада, да пусне мустаци. Направо ще е неоткриваем.

Явно вече са се отказали от БОНКОМАТ-РАЗБИВАЧИТЕ.

трябвало и цацаров да качат в хеликоптера да дири,ама не се знае дали тогава щеше да излети заради масата на главния ни прокуркор

хахахахаха баси сериала. А някой сателит като в холивудски екшън няма ли да има!?! Дронче туй-онуй, като за Б. Ладен!?! хахахахахаха

ама под наем ли го зехте въртолета,че наште изпопадаха

Леко само да не падне.