Мотошампиони обрали 1,8 млн. от пощата в Хасково

Шампионът по мотоциклетизъм Красен Кънчев и шампионът по мотокрос Кадир Масар-Катката са двама от задържаните за най-големия пощенски обир у нас.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано в затвора кара само строителна количка.

Браво! А за милярдите от КТБ..... Нищо!!

При бай Тошо до сега щяха да им теглят патрона.

Така е, моторът иска поддръжка! А като не се работи, откъде пари :)

Тоя Красен много тъп се оказва, откраднал близо 2млн. и вместо да се скатае отива да краде 700 лв. Сега изобщо не трябва да го пускат, дори под домашен арест.

Стига бе! Докъде се докарахме... Щангистите ни наркодилъри, моторджиите ни обират банки, премиерът ни мутра с бухалка...

Предизборни МВР фишеци май! Кой краде 700лв, ако преди това е прибрал милиони!?

Защо му е на човек, който е откраднал 2 милиона лева без да го хванат, да краде 800лв? Явно не ги е откраднал за себе си тези милиони и не разполага с тях. Да видим дали ще разкрият поръчителя на грабеж за 2 милиона лева или ще си останем само с осъден дребен крадец.

Ми те от боко вземат пример!!!ма много на дребно!!!!!!!!!!!!!!

Наивно звучи твърдението, че човек откраднал 2 милиона после краде 700 лв.

До толкова имат достъп. В зависимост от позицията, която заемат.

РАДВА МЕ ФАКТА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ МОГАТ ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО КОГАТО СА МОТИВИРАНИ :)))

Това се доказва на всички парламентарни избори от 91-ва насам.

При Тато Хасковският окръжен съд с Председател Гого Грозев(тракиец, покойник, Бог да го Прости) - Последна дума на подсъдимите: невинни сме, а присъдата произнесена от съдията: СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ! и ..... в отвъдното

Да живей българският спорт!

Решил е че пак ще мине метър. Има и психологически момент, не е само финансовата нужда.

Май по-скоро е Да живей българският ПРОСТ!

Дребна работа, какво да кажем за тоталното разграбване и унищожение на България от 89 и до ден днешен, е да там е друго, това е узаконена кражба от комунисти с власт

Да бе да ще открадне 2 милиона и после ще краде джобни. Тая тъпотия само полицай може да я измисли.

Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет

Мотошампиони обрали 1,8 млн. от пощата в Хасково Ама те се оказаха и шампиони по размер на кражба от пощенски клон в България. "Браво".При тази престъпна съдебна система , ако отделите половината от сумата за Цацаров , проблеми няма да имате.

Е на това му се казва интеграция на малцинствата.

Красене, не си никакъв шампион, а най-обикновен дришльо. Доживот ще ти е малко, престъпнико.

да си рокер е скъпо удоволствие, трябва да се избива отнякъде

Бързи и яростни.

Бай Тошо си го заври, там където слънце не огрява.

откраднали са 1.8млн , а после краде 770лв?!?!?!

Мотошампиони, турбо-идиоти, все тая.

Бокооо, къде са парите, Цветанов знае КОЙ?

ами обикновенни апашори па било то и с мотори

Кога ще се събудят най-сетне нашата заспала съдебна система, правителствно и др. Ми вземете ЕРП-тата, Дънди, Арубис, веригите магазини. Все крадат с милиарди и изнасят навън, а тука колониалното население работи за тях без пари. Кага ще дойде и техният ред?

Много странно,нали?

Между лустрото и това да си наистина готин , разликата е огромна:)...ахммм, даже не е необходимо да го обеснявам ако човек е такъв. андарстенд?

Бе да ти кажа не е много ясно дали тия въобще нещо са откраднали! Не за друго ми ти ако откраднеш 1,8 милиона лева то после ше идеш ли да откраднеш още 700 лв.!? Нещо тука не се връзва много много, ма нищо де то цацаров ше го натъмани така както требе да е!

Явно много малко плащат на нашите шампиони и затова са решили да си компесират с малко пари от пощите:)))

Към 18 часа във вилния имот ,,,,,,,,,нахлуват полицаи с прокурорско разрешение за обиск. Като един Матросов Румен Петков се изправя на пътя им и осуетява операцията. За да не остане и грам съмнение кой кой е, той взема ключовете на патрулния автомобил и повиква по телефона телевизионен екип. Сценката е надлежно документирана на видео. Петков възнамерява да я превърне в политически скандал как полицията на Костов громи сбирки на БСП. Но скандалът се оказал от съвсем друг характер. Същия ден полицията обискира 7 имота, собственост на търговски и нетърговски юридически лица, свързани с Богдан Николов. Иззети са скъпи автомобили, документи и регистрационни табели. Разкрит е голям канал за внос на крадени коли. Арестувани са Николов, брат му, шуреят му и бивша служителка от КАТ по обвинение във вещно укривателство, длъжностно престъпление и изнудване. По данни от следствието групата е пласирала най-малко 120 крадени коли, от които е припечелила $3 млн. Заради поведението си по време на обиска във вилата на мотоциклетиста, Петков бе обвинен за осуетяване на полицейска проверка и хулиганство. Делото бе образувано на 1 март 2000 и бе прекратено на седмото заседание година по-късно заради депутатския имунитет на Петков.

Очевидно спортистите вече трябва сами да се ориентират към набиране на средства. Ако не се лъжа, преди години така го бяха закъсали яко в борбата...

ето кога. Първо ще дойде нашият ред и ще измрем. Да видим после от бежанците какво ще изкарват.

Защото не си ли чувал, че апетитът идва с яденето. Пък и въпрос на спортна чест е.

Обявява се национален конкурс между местата за лишаване от свобода - затвори, за шампиони по мотоциклетизъм - два броя комплект.

НЕЩАСТНИЦИ очернят моторджиите .. трябва да се накажат сурово !!! бой по задните им части докато станат лилави .. и 24 ч каране на мотор прав !!!

Политиците окрадоха милиарди, а никой нищо не пише!

Шибаните ченгета пак отчитат някаква фиктивна дейност. Да си припомним още страни и мистериозни случай от близкото минало Мирослава от Перник. Извършителя се самоуби при страни обстоятелства .Онзи старец дето изби цялата си фамилия иправи на маймуни родната полиция. после ченгетата уж го намериха изяден от вълци в балкана и много подобни случаи.Истината лично за мен е че полицията както и всичко в държавата ни е хомо пародия

Ейййй....Супер!!! Една доба новина!!!

Ще има ли знак "Внимание, мотоциклетисти"? Става все по-наложително.

нормално, човек като се изпедепца, сумата няма значение вече. той си е престъпник и за нещо са му трябвали пари и си действа по неговия начин. по-лошото е че е рецидивис а е на свобода бил :) . поне досега надявам се :) .

Тъпак-спортист. Краднали почти 1,8 милиона, демек по 450 000лв. А накрая отишал да краде 770 евро. Мдаааа, лакомо дупе - кръв....