Мишка се разхожда върху закуски в баничарница

Хасковлия засне мишка да се разхожда върху тиквеници, подредени на витрината на баничарница в града.

Обратно в новината

Коментари - Мишка се разхожда върху закуски в баничарница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яжте пасти ,като не искате банички ! Няма стабилно ХЕИ-то си чака подкупа и заминава.

Ми радвайте се бе! Мишките ядат само екологично чисти храни! Това трябва само да вдигне рейтинга на баничарницата!

Айде сега, взрив в социалните мрежи. Какво да правят горките мишки в тази зима. Намерили добри хора и решили да похапнат. А хората ако знаят какво им заготвят вътре в тиквеници,банички,салами,консерви и още много други, ще си хапнат мишката с наслада.

Ние се самосезирахме по случая и строго ще накажем виновните. На мишката ще бъде написан акт за това че без позволение на собственика на заведението е консумирала тиквеници. А на човека който е снимал това ще му бъде повдигнато обвинение за воайорство и снимане на обекта без позволение.

ммм че ми се дояде.... БГ става все по готино място за ядене...

В магазина на витрината има вкусен на вид салам и с прилична цена. Купуваме, ядем с апетит, а знаем ли с какво са пълни българските салами? Почти всички салами , кремвирши и наденици, които ние си купуваме като пушени и варени колбаси , съдържат основно колагенов протеин от свински кожи, колагенов протеин от говежди кости, соеви гранули, алгинатна смес вместо сланина, нитратна смес и овкусители. Знаем ли с какво са пълни българските салами и колбаси? Наличието на месо в колбаси те всъщност са малки парченца, остатъци по костите, които със специална машина се изтъргват. Заедно с това оскъдно количество месо производителите Редовно слагат заместители в колбаси те. У нас се внасят такива продукти. Те не са отровни, но заместителите дават слаба хранителна стойност за потребителите. Тези заместители предразполагат към онкозаболявания. Докато кожи, кости, жили, ципи са естествени съставки, колкото и да са от ниско качество. Друга съставка, която активно влиза в колбаси те са соевите гранули. Те се явяват заместители на голям процент от качественото истинско месо.алки, дребни и по-меки костици.

питат ме защо ги наричам животни но го разбират едва когато децата им захапят мишата опашка

Е то си стана нещо обикновено да снимат мишки и плъхове при храната.Като няма строги санкции от ХЕИ,така е.Да не купуваме нищо от тия гнусни баничарници,по-добре един сандвич от вкъщи ,ако няма и в купеното някоя хлебарка или друго животно.

Хасково е един много хубав български град! Но баничарниците из града се държат от турчоля (понеже за друго не им стига акълът)... А всички занем, че турчолята не блестят с висока битова култура, интелект и афинитет към чистото и красивото. Още 50-годишни те вече са уморени от живота, състарени, съсипани, боли ги кръста, ох-кат, пъшкат, мислят се за много стари...Къде-ти ще тръгнат да спазват хигиена и да поддържат перфектна чистота. Какво толкова - някаква мишка?! Това не им прави впечатление...Те са свикнали на лоши битови условия и ориенталска мизерия!

1000+. Дано да не те изтрият. Казваш истината за чалмите, а дир-а толкова си ги обича, трие всяко антитурско мнение.

Значи мишки може да се разхождат по храната, а на мен преди две години като имах заведение и ми се заядоха че се усещала много силна меризма от туалетната. А вътре беше чисто - три пъти на ден се търкаше с белина.

Силната миризма е била от белината!

Пълнежа още е жив, щом не е свинско няма проблем.

Споко, че ванат престъпнико!

Какво, като го хванат, най-много една година пробация!

при половината от тук коментиращите сигурно в къщите им и по главите им се разхождат мишки постоянно ама иначе много възмутени, баси и простото селячество...

Селячество, ама на село си имаме котки и мишки не можеш да намериш със свещ даже.

Инспекторите също пазаруват от тая баничарница. хахахаха

Е видяхте скоро на какво са "способни" ПИЛЕШКИТЕ БУТЧЕТА

те сега онез ще наръсят с отрова докато тез щели да извършат проверка

Да не мислите, че в кухнята е много по-чисто, ама понеже не се вижда и си мислите, че всичко е наред.

От днес тази баничарница ще бъде преименувана на : "Jerry is here!"

Щом мишката ги хапва значи са био тия баници. В завода за кренвирши ако влезе погрешка някоя мишка, ще се повърти и като види че нищо не става за ядене ще си тръгне.

Консумацията на колбаси увеличава риска от рак, като алкохолът и цигарите. Червеното месо е също опасно, но не колкото обработеното. Това са предупрежденията в последния доклад на Световната здравна организация (СЗО).Заключението на СЗО e предоставено от Международната агенция за изследване на рака. Учени от десет страни са оценили резултатите от най-добрите налични научни доказателства. Според доклада 50 грама обработено месо на ден увеличава шанса от развитие на рак на дебелото черво с 18%. Колбасите вече са в списъка с веществата, причиняващи рак най-високата от пет възможни класации на Световната здравна организация на канцерогенните продукти, в която са включени алкохолът, азбестът, арсенът и цигарите.

Да бе да. И магарето тамън го научих да не яде и то взе, че умря. Поредният ск*пан веган

Аз не бих се хранил въобще с такива баници и кифли. Не знам защо на хората им е вкусно да се тъпчат с тесто.

Ами храни се със сладки донуси и пий кока кола. Ще станеш като двойните американци.

Храня се с други продукти, няма нужда да тъпча захар и тесто. Поне не и мазни баници. Закусвам с варени яйца, препечена филийка, риба тон, черен чай. Без млечни продукти и кайфета.

Баси, аз вчера изядох 2 тиквеника и си мислех, че са го поръсили със шоколадови пръчици пък то какво било! То затова леко ми накиселяваха :)

Това са внушения.

В къщи има мишленце, то си гриза сиренце..

тиквеници поръсени с пудра захар,пухкави и ароматни,отивам да си купя мммм..потекоха ми лигите

Много се чудя на такива новини... В кой магазин не се е промъквало някакво животинче. Мишчици, мравки, хлебарки - живинките търсят подслон и някоя трошичка за храна, без да пречат на никого. Храната пак може да си е вкусна и прясна (напромер, тиквениците на снимката изглеждат доста апетитно). В кварталния магазин често виждам хлебарчици при бисквитите, може и мишле да е имало, но да не ми е направило впечатление. А веднъж бяха влезли две врабчета, цяла седмица не можеха да ги изкарат - весело чуруликаха и радстно пърхаха из магазина. Въпреки това, съм редовен клиент на магазина и съм изключително доволна от качеството на продуктите, които се продават.

След като е имало хлебарки не е имало нито мишки нито котки. Хлебарките имат доста протеини. И издържат на много отрови. Изобщо решението е много просто -- една котка в баничарницата (няма да изяде баниците) дето не се храни дотам че да надебелее, нито пък ще изяде всички мишки, но те няма да могат да се показват много много. И по чудо котката надебелява, но пази чисто. Разбира се в еврогей това сигурно е забранено.

Предпочитам баничарница дето има мишленце, отколкото баничарница, в която мишките умират от консерванти и колоранти.

Те, мишките корави! Те и от миши отрови не умират, ти очакваш от консерванти и др.... И те свикват като нас, хората :)

Напротив. Има много неща които ще ги убият или направят безплодни. По-скоро второто, но поради краткия цикъл на възпроизвеждане ще умрат. Виж на запад имат проблеми с плъховете защото вече видяха сметката на уличните котки. Като убият плъховете ще имат проблеми с хлебарките. А като убият и пчелите ще имат проблеми и с гладни хора. Любителите на животни действат безппощадно.

ЯЖТЕ МИШКИ БЕДНОТИЯТА АЗ СЪМ СПРЯЛА ДА КУПУВАМ ОТ ГОДИНИ ОТ ТЕЗИ МИШАРНИЦИ!

Вместо бомба , мишка !

Ехааа баничка с протеини!

Добре че баничарницата е срещу ХЕИ, т.е. от ХЕИ са си купували закуски от там... Да им е сладко....

Нищо не са купували от ХЕИ. Каквито са нахални тия чантаджии, само си вземат от витрината, а собственика не смее да каже "гък", за да не го изтърбуват от проверки.

тия тиквеници с малко мишле са по вкусни:)

Ароматизира ги. Силата на тълпата е в бойкота. Да престанат да ползват услугите им, и те ще фалират. Не чакайте някой друг да го направи вместо вас. Уфси.

пише се ИНСИНУАЦИЯ ако нямаш нещо против

ХЕИ до сега е трябвало да извърши проверка, а не " ... ЩЕ извърши проверка"

после върви доказваѝ че нямаш сестра...

мисленце малко, и то иска да хапне тиквеник

Според мен става на въпрос за инесуация - някой иска да напетни името на въпросната баничарница и е сложил мишлето там, след което е снимал.

Ти сериозно ли?! Ако-да, пробвай да сложиш някъде мишка и тя ще те чака да я снимаш! Това беше вица на деня!