17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой ще държи домашно куче и то "Хъски" гладно? Нямам представа колко струва, но скоро видях на зоомагазина на Солунска едно +иоркширче" за 1800 лв.

Явно не си виждал домашно породисто куче. Свикнал си на село да ги държиш гладни

Браво на доктор...кучето Хаус! Собствениците могат само да се гордеят с него!!

Какви коментари само... Чудя се тия, дето са ги съчинили, как изобщо са се научили да пишат.

В тая държава чистачките и кучетата май заслужават 20 заплати значително повече от едни тюфлеци с милиард и половина бюджет.

Кучетата просто са следвали инстинкта си, за тях жената е само храна, добре че не са били гладни и че стопаните им са били с тях.

Не се обиждай, но кучетата са много по-умни от някои хора. Те имат чувства, усещат страдание и радост и реагират. Кучетата хора не ядат , трябва да ги нападнеш , за да те нахапят, а това е защитна реакция. Така че - не обиждай кучето !!!

Бе така е, ама ако са гладни ще ядат хора като стой та гледай

Пълни глупости! Кучето има неповторими инстинкти, не напразно има кучета водачи на слепи и кучета планински спасители. И не е само обучение. Инстикт! Моето куче ми носеше пантофите, когато боледувах от грип и лежеше до леглото ми! Кучетата са прекрасни същества!

Сан Бернар започне ли виелица и напира да отива в снега и бурата. Нюфаундленд стане ли бурно морето и напират да влязат вътре. Лабрадор скочи ли някой от кея скачат след него без командо по команда изваждат предмет от водата до 5 меетра дълбочина

Боже колко глупост има, боже! Ако от глупост се умираше светът щеше да бъде друг. Вероятно случаят с пребитото момиче, изхвърлено извън населеното място в снега до което е лажала бездомна кучка е свързан с това, че кучето е искало замразено месо да по дълго време! Не ми се ще да изброявам множеството случаи в които кучета са помагали на хора в бедствено положение. Няма обаче регистриран случай в който куче да е успяло да налее ум на глупаци

ама грам, че пишеш просто за да се намираш на приказка похвали хората, кучето, щото е спасен човешки живот, не философствай ...

Това е да си природно прост...! На такива като теб това им е простено!

Кучетата могат да преценят един човек за секунда какъв е. Кучетата, за разлика от теб, могат да плачат и да бъдат благодарни. Независимо породата и големината си.

щом от затвора излизат като от дома си,що от психодиспансера да не излязат нормално и да се разхождат например, защото тези хора не се по-различни от затворниците

Добре,че не са арестували хъскито!

Веднъж коментирахме дали животните след смъртта си ще бъдат в Рая. А една колежка го каза толкова естествено: Че той Раят ако не е създаден за тези душици, за кого е създаден тогава? Вярващ съм и знам, че православната църква не споделя това схващане, но ... въпреки всичко вярвам в Божията справедливост и си мисля, че Бог ще направи най-доброто за нашите по-малки братя и няма да ги лиши от Своята милост и във вечния живот.

Всеки, който предпочита животно пред човек е антихрист, социопат, психопат и мизантроп. Поне. А, да... и сатанист. Да, животното не може да ви напсува и да ви каже какво лай-но сте. Но иска.

Има много да се учиме от животните. До сега не съм видял куче, което не е вързано на кол и синджир да залае някого; за сметка на това пък има хора, които няма куче което да не ги залае (според филмите на краварите това са извънземни пришълци) Случвало ми се е (пример) минавам с колата през Брястовец едра кучка с марка наухото се спуска към колата, лае злобно и води още три четири с нея. Спирам, отварям прозореца и казвам няколко думи, кучетата спират да лаят и се връщат обратно. А точно там няколко етнически българки от селото тъпеят -не става ясно за какво, че се скарах на кучетата, или че те свиха уши и опашки и избягаха. И ето тук аз питам, Явно животните са познати на тия селски ханъми, какво би станало, ако те на майчин език възпираха агресивността им, а не да гледат сеир -Животните от тяхното поведение разбират че "правят нещо позволено" Лошото е че по -често ние хората "не чуваме", не проумяваме грешките си което ни предизвиква към агресия.

Тези кучета са си пазили територията, може би са ги научили да лаят по чужди хора. Но съм сигурен, че тази кучка, която ги е водила е сто пъти по-умна от жените, за които говориш.

Ский ся... Това, ч

Знаеш ли кое им е хубаво на животните? В главите им няма псувни и лайна. Прочети какво си написал на майка си. Да се гордее с теб жената!

ДИРници, нищо не става ни от вас, ни от програмистите ви, ни от сайта ви... Та да продължа: Това, че всеки, който те е срещал, се оказва, че предпочита хлебарките пред тебе, съвсем не значи, че предпочита животните пред хората. Просто ти си по-отвратителен и от хлебарка, това е...

Жалко същество си ти. "Човеко не се възвеличавай над животните - те са без грях докато ти с цялото твое величие петниш земята" - Буковски Дано не се мъчиш още дълго.

Най - лошото е, че ако стане нещо с теб, кучето ще те спаси, защото е доста по - висше създание, а няма нужда, защото си неспасяем. Тези обидни думи, които хората ползват ги описват най - добре, затова ги ползват, защото те се обиждат от тях. За нормално, здравомислещите хора те са само термини от учебник.

Като, уж, не сме дившки народ, как е възможно да се колят телета, прасенца, агнета, бройлери и дори кончета в специализирани комбинати, да се разфасоват на съставни части, а кокалите им да се горят за трупно брашно, а да се полага затвор за убийство на кучети и котки? Вие малоумни ли сте? То че сте малоумни е ясно. Ама много ли? Поправимо ли е?

Не съм веган. Ям и пилешко и свинко и тележко. Питам защо да не мога да ям кучешко и котешко? Каква е разликата?

месото на хищниците е гадно... Колкото храната е по-близо до Източника (Слъмцето), толкова по-чиста, но и по-слабо питателна е тя. Растенията са най-чисти, но там трябва да рупаш по цял ден. Следват рибите (не хищните), птиците и тревопасните животни. До там. Кучетата и котките са определено месоядни. Абе най-добре са си слънцеядците, ама далеч не всеки е готов да стане такъв...

Кучетата се гледат в дворове на къщи за кеф или охрана. Който гледа куче, особено голяма порода, в апартамент е от онези 80 процента на професора бесепар. Дебил. Кучето не ви обича, то обича това, което му осигурявате. Няма как да сте християни, ако вярвате, че кучето ви разбира, има душа и т.н. Кучето си е животно. Вижда, че се радвате, че то ви се радва и ви се радва още повече. Ако е гладно и сте беззащитни, ще ви изяде. Заедно с цялото ви семейство. Ако прояви някакъв героизъм, то е защото очаква награда.

Никакъв кинолог не си. А всеки дебил обявява другите за дебили.

Тъполог си.

И двамата да го лигавите на домашните си любимци

наистина са чудесни приятели. Ако не са гладни ...

...за да са по-добри същества от хората.

...

Комисар Бертшнайдер беше изяден от собствените си кучета, след като купи от Швейк десетина безподобни изрода, за да завърже политически разговор с него. Съсзнал грешката си, той се затвори в апартамента си с тия изроди, които нямаха порода, и беше изяден от тях. пп: Ярослав Хашек.

...душица мила, синеока! пп: За справка: автор О`Херни, разказ "За песоводците".

Браво на кучето-заслужава пържола

Браво Хаус! Хъскитата са такива диваци, но пък невероятно умни. Обичам ги.

Най-хубавите същества!

Животните са прекрасни същества, неспособни на предателство!

Браво Хаус! Досущ като доктора със същото име - спасява животи

пред блока всички съседи си хранехме едно куче. Бая едро, но много дружелюбно. Живееше в един трафопост. Една вечер късно с жена ми паркирахме колата и си тръгнахме към входа. По същото време се появиха двама тъмнозелени. Не понечиха да ни правят каквото и да е в интерес на истината, но кучето застана между нас и тях и заръмжа така, че ми настръхна кожата. Онези се разкараха, а кучето ни придружи до входа и после си замина да спи.

Вярвам ти.

кучеомразниции - дано си затраят. предварително мерси. браво на кучетата, евала на Хаус!

Кучетата са по-благородни от хората. Някой човек можеше и да я подмине, дори да я беше видял

от много хора.

Дайте военен чин на тези душички и привилегии доживот от МВР. Те са свършили работата на полицията.

Ето затова МВР трябва, както до 10.11.1989 г., да отглеждат и тренират кучета за свои цели - издирване на изчезнали или загубели се хора, търсене и преследване на престъпници и т.н

Браво на животните.

Е, някой ще ви кълне, че сте ги разхождали там.

Бе аз не съм разхождал нищо, ама ако ще да ме кълнат, не плащам данък "хорско мнение". Колкото до кучетата, предпочитам двойка да си разхожда хъскитата, отколкото квартален дебил ротвайлера понеже си мисли, че е страшен с него, пък той като палячо..

не си прав за ротвайлерите. Като кучкар трябва да знаеш, че няма лошо куче, а лош стопанин. Ротвайлерите са умни и предани животни, недей така.

Бачо, точно за ротвайлерие не сте прав е са в челнаата петица по подчинителнос и изпълнитемност. Пред него, на първо мясо е бордър колито колито, малиноа, немската овчарка ; към тях специалистите причисляват и Добермана (но за него си имам собствено мнение) И преди всичко, кучето прилича на стопанина си! Още нещо, доста урналисти поддържат тезата за порода "кучета убийци" От личен опит "Роза" дълго време беше пред ченча на Тошко Стоянов на Богориди. На нея и казвах Росе, страх ме е! Пази! -Тя ръмжеше и облайваше който приближаваше на по -малко от метър и половина до мене. Моето коли -безкрайно добродушно, но ако се развикаш и ругаеш насреща ми или към някой от семейството захапваше за топките, или събаряше на земята и стискаше за врата. Сина на Р. Шарпов може да потвърди това (от личен опит). Това са генетично заложени черти в породите -е е нужно много обучение, нужно е да го научиш да изпълнява ЗАПОВЕДИ! А който засилва негативните качества на породата и го поощрява за това, без да може да възпре действие на животното не е колос на мисълта