Хашим Тачи изрази разочарование от срещата в Берлин

Помирението в региона е невъзможно, докато Сърбия и Босна и Херцеговина не признаят независимостта на Косово, написа във Фейсбук

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да хвърлят бомбите върху твоята къща че да се отървем от изроди като теб

Кой луд ще пусне в държавата си търговци на хероин и човешко органи? И рода на снимката това правеше по време на войната, палеше и християнски храмове

Кой луд ще пусне в държавата си търговци на хероин и човешко органи? И рода на снимката това правеше по време на войната, палеше и християнски храмове

Търговецът на органи и тъпкач на Мадлин Олбрайт разочарован Ми ся, Ко правим?!))

Белград се противопостави на кандидатурата на Косово за член на Интерпол. В отговор Прищина наложи 100-процентни мита над вноса на сръбски стоки. Каквото почукало, такова отговорило.

БЕсило за него !

А в качеството си на какви Меркел и Макрон организират среща "ЕС - Западни Балкани"?

...Тази лоша ситуация не може да бъде преодоляна с абстрактни изявления Ами американците да дойдат пак да хвърлят бомбите.

Американците създадоха тази измислена държава Косово! Целта е да създават раздор и дестабилизация на Балканския полуостров.

Хашим Тачи , тоя масов убиец , защо не бе съден от Международния Съд?Защото е тяхно куче !Защо не са съдени натовските генерали , наредили да се трепят цивилни и да се хвърлят уранови бомби над Сърбия?Защото са американци , а американец може да го съди само Американски Съд!Двойните стандарти на Запада плачат за въвеждане на световни руско-китайски стандарти , изпълнени със справедливост и човещина!Светът натам върви , Ванга го предсказа!

Каква независимост на тази бандитска област?

Тъпо, е че не са поканили бате на срещата. Ние имаме чувствителност и способност да се разбираме на Балканите и да намерим решения. България беше инициатор на приемането на Западните Балкани и невключването ни в процеса е гаф и самонадеяност на немци и французи.

Че какви сме ние ? Пари нямаме Армия нямаме Юриятели намаме Това че Тиквата се снима с Меркел не значи че ни уважават

този мястото му е в ГИТМО

Яко, наркотрафикант иска да стане член на Интерпол. Много ясно, че ще му откажат.

А нашето международник защо го няма?

Докато се срещат с Хашим Тази , а не с Хитачи,положението ще е мизерно.