Бежанци от бунта в Харманли станаха обвиняеми

Част от бежанците, участвали в бунта в харманлийския лагер преди година, са обвинени за хулиганство и разрушаване на държавно имущество.

Обратно в новината

Коментари - Бежанци от бунта в Харманли станаха обвиняеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Има голяма измама тука! Тези "непълнолетни" са всъщност възрастни, но понеже не си показват документите за самоличност, никой не ги знае кога и къде са родени. Отделно самите те са научени да казват, че са непълнолетни, за да не носят отговорност ...

Не ви ли дтазни олигофренията в БГ??? Докога ще мълчим?

Защо ни занимавате с такива кухи новини? Мислите, че ще се вържем ли? Не познахте и тоя път.

Добре де, и да осъдят няколко после какво ще стане? Пари не могат да им вземат, и да имат, отдавна са ги скрили. Ако ги вкарат в затвор, пак на наш гръб ще лежат, ще ядат и пият от нашите данъци. Единствено смисъл има да работят тежка работа докато са осъдени и разбира се не им плащат.

Голям цирк. Обвиняемите са напуснали България а те ги съдят.

Пълно възстановяване на загубите, налагане на солидна глоба за деянието и екстрадация без право на влизане в Р БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ !!!!!

Пропуснах да допълня, че трябва да си платят билетите до държавата, чиито граждани са.

плюс кастрация. Винаги е късно да се кастрират скакалците

Правораздавателната система не пропуска ден да ни покаже, че не става за чеп на каца.

И само непълнолетните ли са останали тук ,или и те са хванали Европата?!

Ееееееее, те се сетили да им повдигат обвинения ЕДНА ГОДИНА след случая. Браво, браво, браво! Адмирации за българското правосъдие! И какво като им повдигнат обвинения, те вече са изведени от страната. Иди ги гони. Да се смея ли, да плача ли?

Кипи безсмислен труд срещу доста добро заплащане.

Извинете, сам да попитам - за къв чеп са тези дела? Тия ще гонят Михаля.... нечовеците дошли, счупили и били и си заминали...нашите се сетили след една година да ги дирят..ми дирете ги..успех!

Не разбирам какви са тези обвинения- Имуществени вреди? По време на бунта имаше тежко пострадали полицаи (21 ранени). Навлеците им потрошиха краката с тежки камъни и павета. А такива обвинения не прочетох, Егати смешната държава, щом строшените врати и прозорци са по ценни от здравето и честа на пребитите служители на реда.

Малко им е на полицаите, дето могат да бият само белите хора дето ги хранят.

съд няма. а и да има ще им пръдне на черния хуй.