Хънтър Байдън предлага да даде публични показания пред Конгреса

Синът на президента демократ определи разследването като безсмислено и отказа да даде показания при закрити врата

Обратно в новината

Коментари - Хънтър Байдън предлага да даде публични показания пред Конгреса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американска работа ... сложете си едно диктаторче дето никай да не смее да го погледне накриво .. ей ги сирийци, севернокорейци, иран и путлеристан .. там разследванията на политиците са безпредметни.

Не им следя разприте на тези, ама от тази статия изниква един голям въпрос! Защо не искат да рпиемат открито изслушване на сина на президента, както и той сам иска? Явно нещо не е като хората и се страхуват обикновените хора да чуят каквото има за чуване! Ако имаха твърди доказателства отдавна да са му скроили шапката.

Истината е на път да излезе наяве?! :-))) Или ... осмърдяни кравари ще помиришат една от техните си смръдни. После кой както му изнася... И нас що ни е до краварските глупости,имаме си наши.

Това е то законът в САЩ. Престъпление, което може да се накаже до 25 години се наказва с условна щото е син на президента.

Само че за лъжа пред конгреса се лежи в затвора.

Да докарат от Усрайна бившият Гл Прокурор сменен по ПОРЪЧКА на баща му от Порошенко /тогава Джо Байдън беше вице на Барак Обама/!?!? Тогава ще видят "кон боб яде ли" !!!!

Синчето на президента на "най-великата нация" (според усоробите) е наркоман, подсъден за корупция (наред с търговия с власт, незаконно притежание на оръжие, и др.). Ще спра дотук.

И педофил като татю си

И как така от 18 коментара след 1 минута станаха...2....Моооника, Моника...Ти надмина и 6-ти отдел и Моника Люински на фактуриел...Да ГО вземеш за хармоника...

Лесбийки, проститутки, наркомани, секти, без вяра,джендъри,трансджендъри, родител1 и 2-това са престъпните сащ.Негри ,белинегодници, липса на университети, неграмотни, сащ са с Колониялен и Робовладелски манталитет.

Всички знаем протитутската,наркоманска с 90 секти,без вяра, без Църкви,измислена държава на престъпници,, убийци,наркомани, извртени типове-сащ.Колкото до Байдън баща и син,те са престъпници изначално.Всички днаят това,дори в престъпните сащ.Трябва тази впиянччена идвратена измет-сащ,да бъде унищожена и то от евреите.