Коментари - Хамбург първи в Германия въвежда забрани за дизели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представям си как в София затварят едното платно на бул България за дизелови автомобили. Става рай за Мильо и Фильо в патрулката. Добър ден, добър ден що карате дизелов автомобил в платното за бензинови? Ко ши праим ся? - Карам бензинова кола с 100лв/час. Довиждане, довиждане.

индустрия излъга целия свят като скри истината и манипулира данните за изгиорелите газове от автомобилите. Така че не си мислете, че тези мерки са нещо положително - прах в очите на гражданите и натиск върху по-бедниъте които не могат да си позволят нови автомобили, а имат стари със сертификати по-малки от Евро-6. Е, считайте, че старите ще дойдат у нас, а вие дишайте с пълни гърди германските газове.

е определението за "стар дизелов двигател"?

с Евросертификат по-ниско от Евро-6

Уточнил ти го е някой недоразбрал журналист. В момента най-високият стандарт е Евро 6 като това са коли на 3 - 4 години. И разликата между Евро 5 и Евро 6 е предимно в Азотните окиси а не в твърдите частици

"Мярката на Хамбург е символична,..". Няма нужда от по-вече коментари и вдигане на пушек.

И на 500 метра от "силно замърсените" улици, е пристанището, на което порят вълните огромни дизелови кораби...... Висша форма на лицемерие!

Ех, как ще им паднат ценичките. Потривам ръце.

БРЦК

Това е само началото. Дизела ще бъде забранен из цяла Германия. Там много се инвестира във водородни коли , рейсове, че дори и влакове.

те немците са си алтави,кат нищо ше си зарежат колите и ще тръгнат да тичат напред назад. не случайно има приказка :изпаднали германци!

Алтави са за това всеки гледа да си купи нещо на което пише,че е направено в Германия а не с дялоно в русия или китай

Ти първо измисли как да добиваш водород. Щото е много прилепчив и никъде го няма в чист вид :-)

Колелото трябва да се върти. Потребление е нужно. На никой не му пука за околната среда и въздуха. Идеята е подмяна. Нова покупка.

Както винаги, заглавието отразява 1 % от написаното в статията...А някой път, няма и процент, ами е точно обратното. Не така, другари- журналисти. Има хора (предимно почитатели на Таско), които четат само заглавията. Въвеждате ги в заблуждения

забрана на всички с ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА.....следва дълъг списък, от който се разбира, че де факто нищо не е ограничено!

С други думи истерята за масово разпродаване на нови дизелови леки коли на безценица, които щяха да ни наводнят, се оказа фейк, както и предполагаше всеки разумно мислещ

Ноо яко!!! По едни 1600 м и по още 580 м. Страшна забрана! Ще трябва да се минава по успоредните улици...