"Хамас" заяви, че е атакувало Тел Авив с порой от ракети

Израел напусна преговорите с "Хамас" и получи от САЩ бомби за поразяване на бункери

Обратно в новината

Коментари - "Хамас" заяви, че е атакувало Тел Авив с порой от ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел (2023) = Нацистка Германия (1939). Хитлер: "Ще съжалявате за всеки един евреин, когото оставих жив", и май фюрера ще излезе прав.

Арие Залманович е едва 17 годишен, когато през 1955 г. участва в създаването на кибуц Нир Оз. Целият си живот посвещава на земеделка работа в кибуца. На 07/10 той, както и Мая Горен, Ронен Енгел и Елияху Маргалит са отвлечени от терористите на Хамас и отведени в Газа. Средната им възраст е 67 години и половина. Всички искрено вярват в съвместното съжителство между евреи и араби. Всички те са безскруполни убити като заложници в Газа. Само изверг отвлича и убива възрасни хора! Мир на душите им!

Се говори за обратното. А именно, че Хамас бие Израел. Функционалната неграмотност е често явление сред трудномислещите посетители на този сайт.

Ти да не си нацис?

Една съществена част от света е глупава и наивна. Мисли, че проблема в Близкия Изток в САЩ. Чете и вярва на глупави конспиративни теории за "хазари-ционисти", "тайни еврейски заговори" и други подобни. Чете медии, статии, резолюции, гледа клипчета. Но няма никакво понятие, нито какво пише в Библията, нито какво пише в Корана, нито пък е наясно с древната история на региона. Флиртува политкоректно с исляма, от страх "да не се обединят мюсюлманите и да направят трета световна", а също и поради глупавите си леви убеждения. Но исляма не може да направи това. Мюсюлманите са разединени, и нищо не може да ги обедини. Мюсюлмани взривяват мюсюлмани, даже и когато американците ги няма. Те са много добри на заплахи и манипулативен театър, но само дотам. Да, разбира се, сред тях има прекрасни хора, както и в Германия по времето на Хитлер е имало прекрасни хора, далеч не всички са били изроди. Израел обаче е наясно с тези неща повече от всички останали по света. И знае как да действа. И ще довърши каквото трябва, без да се обяснява.

То аркадаш хубаво туй, но еврейските общности по цял свт включително и България постоянно спъват всякакви родолюбиви инициативи на хората. В България без изкюлюченое евреите се пдоиграваха на българите , пе бъшгарите били назадничави, шовинисти, националисти и човекомразци , че не искали азиатскимпришълци. Кой ако не евреи непрекъснато се застъпват за прием на араби в Ввропа? У нас евевите спряха ли са повтарят колко зли и лоши били българите , че не спасили евреите в Маквдония? В България евреи упорито и нагло твърсят, че нямало турско робство. Десетки са примерите на евтейски подигравки към български исторически моменти. Арабите не цвете за мирисане. Но заради това, че арабита са келеши евреите не стават хоря заслужаващи подкрепа.

Бе ние да погледнем първо себе си. Най-лесно е да се оправдаваме с евреи. А всъщност със и без евреи, ние сами си имаме достатъчно трески за дялане. Както и всички други народи всъщност.

И КОЙ ТИ ГО КАЗА ТОВА ЗА ЕВРЕИТЕ .АЗ ПЪК НЕ ПОЗНАВАМ ПО-ЧУВСТВИТЕЛНИ И КОРЕКТНИ ХОРА ОТ ЕВРЕИТЕ . НЕ НАГРУБЯВАТ И ВИНАГИ ЩЕ ТИ ДАДАТ ДОБРИЯ СЪВЕТ . МОИТЕ СЪСЕДИ БЪЛГАРИ СА ДОСТА .....................И ПИЯТ И ВЪОБЩЕ ЧЕТЕТЕ ВЕСТНИЦИТЕ .

Хамас трябва да побърза. Има сведения, че девствениците са на привършване.

Хамас това и прави. В Газа може всичко да свърши- и храна, и вода, и ток, всичко. Единственото, което имат в изобилие са ракетите им. И омразата им, към всичко и към всички. Но и това не е безкрайно, скоро ще престанат да мърдат и вече няма да могат да направят нищо.

Хамас просто искат Израел да ги довършат по-скоро. Те знаят, че срещу Израел нямат шанс. Затова действар като змия, притисната в ъгъла. Нямат логика. То в злото по принцип няма логика, няма цел. Само омраза- към другите, към целия свят, дори към себе си и собствените си жени и деца, за които толкова "реват". А околния свят е глупав и наивен. Наивен спрямо Хамас и спрямо доктрините на исляма. Затова Израел просто действа. Действа методично и докрай. И ще ги смачка, без да се обяснява на никого, защото няма смисъл.

Летежа на чалми към девиците продължава по план.До пълно изтребление.

И днес съм ви ЕПМ краварска. Смърт на сатаниското нату.

шмурко, ти нормален ли си? или обикновен идиот?

Хамас е "атакувало" ??? Какво е това Хамас ? Котенце? Детенце? Някое глупаво репортерче е "списвало" глупотевинки

Тарамбуките отново ще реват за "примирие" , за да си попълнят отново запасите.

Лесен разбор на ситуацията за спиртосаните блядски мозъци-икономическата война САЩ започнаха отпреди 2 години, напълниха складовете си с китайски стоки и в момента само допълват наличностите, с намерението във всеки един момент да направят вноса от Китай НУЛА! НУЛА от ЕС, САЩ, Канада, Япония и тн!! Даже в момента истинската причина за локдауна в Китай е липсата на работа, не ковида! Производството се връща в САЩ или в приятелски страни. Заповедта и инструкциите са получени за изпълнение " от днес за утре" от топ-мениджъри в американски компании. Така че Китай вече няма нужда от ресурсите на Раша, има нужда от клиенти, платежоспособни клиенти Ресурсите и многото население са в родната ви Азия, но парите, технологиите, смелостта и акъла са в "колективния запад"! Вие изостанали военолюбиви изроди със спиртосани и спиритуализирани ала Дудин/Путин/Соловьов/Рогозкин мозъци, тъпи робски душици! Планетата ни почва да се прочиства от празноглави идиоти като вас, вземете си бонусите от Копейкин и Митрафонова и ги харчете докато можете! Хронология: 1. Първи ще е Иран, Израел е готов и вече тренират със САЩ, Биби ходи до Йордания да ги предупреди да не се месят между шамарите. Турция засега е само наказана в ъгъла докато не и дойде акъла в главата. Гърция ще намаже с топ-въоръжание, щяхме и ние ако нямаше толкова объркани нашенски родолюбци готови да продадат Родината ни на поробителка Русия 2. Втора ще е С.Корея тъй като Япония и Ю.Корея още се подготвят за подкрепата си към САЩ 3. Ако Русия и Китай още не са се усетили, най-вероятно НАТО ще обяви пълна подкрепа и ще вземе участие в ликвидирането на руските части на украинска територия, ако се стигне дотам, кофти, но в дългосрочен план е неизбежно предвид диктаторските учения в Китай и Русия. Никой не иска децата му да робуват на руснаки, китайск, турски или севернокорейски диктатори. Ако ще живеем в такива диктатури по добре да умрем борейки се срещу тях

Абе кавал, или яко си се назобил, или си природно ограничен

Натовски гей и наркоман

Краварника и колективния запад са технологично изостанали от Китай. Китай и Русия притежават ресурс, образовани кадри и работна ръка. Това, което се наблюдава е поглъщането на гейския съюз от краварника. Последно хранене за чифудосаксоните

Важно е, че отсвириха украинците и от 2 стола САЩ ще седне на *ура на Путин ! :)))))

Каза Sm3hiko и си го намести още по-дълбоко..

Сега Хамас, следващият на мушката е Путаран.

Хамас са терористи и трябва да бъдат избити до крак. Или невинни палестинци ще умират сега или невинни хора в Израел от бъдещи терористични атаки. Друга опция няма.

Тъпите копиета , да атакуват по време на примирие. Резняха си поредната клонка..

Уау, как ги имат тия бомби и им ги дават, а не им дават първо чертежите на бомбите? Брей

Всъщност кво каза?

Фолксвагин, данеби да му имаш чертежите, чмлоумник..

Айде форумната копейка пак да изквичи.

е, не може да те надквичи, ти квичиш най-силно.

САЩ натъпкаха Израел с модерно оръжие за да провежда Геноцид над палестинците, а САЩ говорят постоянно за ...мир! Също като в Украйна от 2014 досега САЩ са престъпна организация която носи само мъка,смърт и разруха по света.

И как го разбираш мира, мангалите да ти стрелят всеки ракети , ти да си мируваш!

Точно! Кат Радев, мир мир, тоест да ги оставим украинците сатрапа да ги изколи

значи да не водиш войни. Съединените щати трябва да бъдат вписани в книгата на рекордите на Гинес като най-агресивната страна, която е извършила най-голям брой чуждестранни интервенции - над 150. https://fakti.bg/mnenia/299823-palen-spisak-na-voinite-i-intervenciite-na-sasht

Хайде манго,посмали малко броя на жертвите.Сам си ги измисляш,сам си вярваш!

Минути за реклама на добрите американски боНби. Удрииии евреино, тая мачка не е украинска

Как тунелите на Хамаз ще са на стотици км под земята бе че то няма такава технология да копае толкова надълбоко

къде си видял тази простотия. Макс са на 70м.

Е те го те горе у статията стотици километри под земята пише.

ти си егаси тъпака

разбира български, разбира, че дължината на тунелите е стотици км, а не че са на стотици км дълбочина

Стотици километри ма дължина.

А за Зеленку не остана ли някоя и друга бомбичка? Съвсем го забравиха човека :)

И на него трябва да му дадат такива бомички. За бункерния

На camo clothing Нищо повече Позьори

Форумната копейка няма ли да изквичи нещо?

А ти като форумен идиот ли квичиш, мършо неьовършена

Отзовала си се квичейки на призива на човека капейке :)))

Иранските страхливци нали ултиматуми даваха? Покриха се като наебани педали.

Kill’em all

Няма "не искам", няма "недей".

Къде е ООН, къде са санкциите, къде е порицаването на американския агресор!?! Както обикновено двойни стандарти и всичко зависи от интереса на чичо ви сам!

Ама то САЩ ли нападна Израел? Ти да видиш... Я само кажи като ви наемат в тролефермата ли ви премахват мозъка или направо безмозъчни си ви вземат?

Съединените щати трябва да бъдат вписани в книгата на рекордите на Гинес като най-агресивната страна, която е извършила най-голям брой чуждестранни интервенции - над 150. https://fakti.bg/mnenia/299823-palen-spisak-na-voinite-i-intervenciite-na-sasht