"Хамас" освободи трета група заложници в Газа в рамките на споразумението за примирие

Очаква се Израел да освободи по-късно днес 39 палестински затворници като част от споразумението

Обратно в новината

Коментари - "Хамас" освободи трета група заложници в Газа в рамките на споразумението за примирие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..които Хамас ще изкара от затворите в сделката за да си върне Израел похитените деца.

Интересно ушанките на копейки колко рев изреваха за тия джагали как много ги биели а то се оказа че държали за заложници отвлечени деца!? Хм странно и техния вожд Путя и той отвична деца!? Абе то и половината руски войници са си доказани в руски съд педофили. Абе тия Рашки много са лайняни в главата.......

За хамас 13300 палестински живота са нищо ! Не се чудете , на нашите управници пука ли им за нас ? На Зеленски пука ли му за украинците ? Минск 1 , Минск 2

Но да не забравяме че когато ГРУ агента Бившият министър на отбраната на самопровъзгласилата се Донбаска народна тепублика Игор Гиркин. Ръководителят на зелените човечета до един ГРУ руснаци запали тази трагедия 2014 Зеленски беше актьор! Значи на някой друг гащите са пълни с наака о кой ли е той???!! Гиркин сам си каза както и Пригожин.

Тия май се сдобриха. Сега 5 години мир и пак ще се сбият. израело-палестинския сериал е ясен.

Щом жертвите стгнат съотношение 1:10, 1:15 настъпва мир. А, ако сътношението е 1:20 мирът ще е дълготраен 10-12 години. Има си статистика .

Не мога да изразя с думи колко много ми е през дедовия тая заложническа криза с чифутите в Газа, направо не мога! В Украйна всеки ден гинат стотици цивилни хора, в това число и деца, у нас гинат от студ след виелиците, но нас ни занимават с онова циганско племе от избранници на рогатия! Аман!