"Хамас" освободи 21-годишната Миа от видеото, което пусна след атаката над Израел

Египет и Катар полагат усилия за продължаване на примирието между “Хамас” и Израел с още два дни

Обратно в новината

Коментари - "Хамас" освободи 21-годишната Миа от видеото, което пусна след атаката над Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както вече имах възможност да спомена, тъй като новитната седи вече една седмица поради особената си вожност за целокупното човечество, и понеже ме тръкнаха пак ще река - мене ме бОли главата, за въпросната и нейните съплеменници въобще.

След изтичането на така нареченото временно примирие, сега всички в Гъза ще го духат жестоко. Трепете наред, да не ВИ ПУКА! Света няма нужда от терористи и техните семейства! Избийте ги до последния БОКЛУК!

Абе, дирници-гъзолизци, да не би да сте назначили някое моме само мен да трие? Много бързо действате. Що не пратите момето при мен на кратко обучение? Доволно ша остане.

Нищо нормално не виждам в гнусните ви коментари които сте изсрали тука

Що бе кютук? Евреите много нормални ли ти изглеждат?

Териториално разпределение в бъдеще е доста притеснително .Няма да е добре Светите земи да останат в ръцете на радикали ислямисти.Витлеем и Юдея са в Западния бряг но засега под контрола на Израел ,а после.Галилея също е при арабите в момента ,Йерусалим разделен.Така,че умната !

Какви свети земи, бе нещастник! Да го начукам и на Христос и на баща му! А сега да видим могат ли да ми направят нещо.

сега не, но един ден ще ти се иска да не си се раждал :) там където ще ти потърсят сметка, не е като в съда и прокуратурата на България ;)

Те тези затворници имат присъди,а заложниците невинни хора дошли на фестивал за мир ,като и местни. На много от заложниците семействата са избити.Тази размяна със затворниците е изнудване. Газа го издържа целия свят от много години,строят им болници,домове,храна се осигурява,ей на вече влизат тирове с хуманитарна помощ,а Израел се оправят сами.

В Газа се живее цараки, а :)

САЩ оправят Израел.

Хамаз трябва да бъдат унищожени

Да нямат страна :)

Да - Хамас не трябва да има държава. Те не може да бъдат управляващ орган. Арабите в Палестина трябва да гласуват и изберат нова политическа сила, която да ги управлява. Проблемът е, че за съжаление 3/4 от населението е силно радикализирано.

"Двете жени са 21-годишната Мия Шем, която е била отвлечена по време на музикалния фестивал в Южен Израел на 7 октомври, където бойци на "Хамас" убиха и стотици хора." Нищо не казвате защо евреите са бесни. На този фестивал голяма част от жертвите са били убити от евреите.

То и Путин иска да изкара, че Украйна е виновна. Жалки комунистически трикове на които никой не се връзва

Просто Зеленку им е шитнал доста оръжие на тарамбуките :)

СМЕЛ И БОГАТ НАРОД С НАЙ–ДОБРАТА МЕДИЦИНА В СВЕТА !! ЩЕ РАЗМАЖАТ МАНГАЛЯТА И ЩЕ ГИ РАЗСЕЛЯТ ПО СВЕТА !! И С ПРАВО !! И ТУК НЯКАКЪВ ИЗВАДИЛ НОШ И ОБРАЛ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ?? БОКЛУЦИ !! ФАКТ !!

А после?

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може ----- https://mub.me/bioex

Моят приятел използва мастика от тази новата Пещерска златната. Направо ми съдира хастара, майтап няма. Ето и линк: https://bai-ilia.com/image/cache/wp/cj/data/mastika-peshtera-zlatna-1l1722772-0-1600x1600h.webp

Браво маа. Що не си казала по рано?

Начи утря отивам да купя цяла каса от таз мастика,ма само да ма лъжиш.

Да научим химна на Израел! Превод на български Докато все още вътре в сърцата, еврейската душа копнее, и на изток, напред окото към Цион гледа. Още не е изгубена нашата надежда, надежда на две хиляди години, да бъдем свободен народ в страната си, земята на Цион и Йерусалим.

Докато не сме още през комините излетели или станали на калъпчета сапун...

Имаме си български!

ИЗЛЪЖИ/преметни/ тия СИЛНИТЕ с ПРЕДИМСТВО и знай че НЯМА по ЩАСТЛИВ народ /нация /от твоята

И какво? Дойде ли ѝ цикълът най-накрая?

филия ли искаш да си намажеш?