”Ислямска държава” заплаши ”Хамас” в нов видеозапис

Бойци от "Ислямска държава" заплашиха да превърнат Газа в свой бастион и обвиниха радикалното палестинско движение "Хамас", че не е достатъчно радикално.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” заплаши ”Хамас” в нов видеозапис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешници!!!

абе, що така ИД не заплашва булгаристан? тука да нема вече шариат? Или си вика: тез ги имама за изтривалки само.....

Тия от ИД са много прости, верно! Като отправят това послание за унищожение към Хамас по този начин отправят закана към Израел, които се готвят и чакат на кого да опукат шошоните!

Религиозни кукувици!Заради такива регресирали примати хората не еволюират.Те не се борят за свобода,а искат само да убиват хора.Джихад майка!Ку-ку!

Целта на ИД и всички други такива подобни креатури на ЦРУ и МОСАД е да чисти територии, които по късно да бъдат завзети от израел по какъвто и да е начин- най вероятно военен. Целта е Велик Израел, които да прибави тези територии към сегашната си такава и вече да не му дишат във врата някакви арабски държавички.Това е. Потърсете в гуглето "картите на Ралф Петерс" това е един от архитектите на този сценарий, и вижте от коя година са, и ще разберете, че нищо не е от днес за утре! Този сценарий е отдавна планиран, както преди това всички войни в Близкия Изток-Ирак,Сирия,ислямските братя в Египет,Либия,"революцията в Тунис", наскоро камикадзетата в Кувейт, С.Арабия, военната операция с/у Йемен. Картите на Ралф Петерс отговарят на 90% от случващото се в Близкия Изток!

да бе.америка създава ислямска държава за да напада ирак които е техен?или не е така?и за да тормози иран с които америка сключва споразумение?единствената държава която ислямска държава не заплашва и не напада е русия.помислете си малко.

де късмет де ислямска държава да влезе в израел.тогава ще го вапцат.израелците откога ги сърбят ръцете да влязат в сирия до дамаск.че те ходиха до южен ливан та едната сирия ли.а сега при този хаос.сутринта имаше предаване по снн-от другата страна на границата със сирия има сирииско село от друзи.израел вече е съобщи че ако ид нападне селото израелската армия ще навлезе в сирииска територия и ще защити сирииското село.сега представете си как ислямска държaва стига до ивицата газа.аз не си го представям.

Немските рок динозаври Раммщайн отдавна го предрекоха в клипът на песента им " America" ....арабите се молят по посока на нефтените кладенци.

тръгвате срещу Израел и ядете Плутоний!!!!

Няма никакво съмнение че ИД се командва от САЩ и Израел. Както ясно се вижда те заплашват Хамас но не и Израел.

ае пумпал те заплашват хамаз щото хамаз не са достатачно агресивни към израел!

То Израел, само чака обективен повод, за да стигне чак до Дамаск.

Тия се помислиха за модерните Хитлеровци ли?

Стига сми дрънкали глупости, ами дъ шиим шалварите и турями фесовити.

Ислямска държава е много голям проблем и за сигурността на България. Не си мислете, че те не могат да намерят съюзници в Турция и един ден да сменят и тамошното управление.

Спокойно. Турция няма да я пипнат. От времето на солунския евреин -дьомне и масон Кемал "Ататюрк" - Турция е масонска държава управлявана от военна хунта. Фойерверките за ислямска Турция и проблеми с Израел са Биги Брада в очите на "световната демократична общност". САЩ имат 3-ма приятели само- Канада, Турция и Израел.

Ционистките машИ ще провокират бомбардировки в Газа. Този филм сме го гледали.

ИДИЛ заплашва и напада всички, без .. Саудитска Арабия. А точно там са мека и Медина. Явно не се борят за светите градове. Вижте, нападат Дамаск, Багдад, сега и Йерусаим... Но нито дума за Мека и Медина. Май имат договорка с управляващата династия в Рияд!

Династията в Риад винаги е била проамерикански настроена и никога няма да допусне подобни революционери да се бъркат в делата на държавата защото тя си е просто диктатура.

Паисий

Маккейн каза, че точно Рияд е финансирал най-много ИДИЛ. После го накараха да се извини, че е казал истината. ИДИЛ, Рияд и САЩ са в една група. ЦРУ ги обучи тези от ИДИЛ и ги пусна да вършеят из Бл.Изток... Също като Ал-Кайда преди 30 години.

Хамаз плаши, Русия "плаши", Аржентина чак, Европа... Но виж за Израел нито дума, все едно, че не съществуват. Нищо, че Израел наскоро привърши поредния си геноцид над палестинските мюсюлмани.

Aко Израел реши може да унищожи този тумор за няколко дни, но няма да получи такава възможност за съжаление.

Е, що да решава като шефа на ИД, т.нар. "Ал-Багдади", е разпознат като агента на Мосад Шимон Елиот, приятел на Маккейн.

А не е ли Павлик Морозв? :))

Израел е по-голям тумор от ИДИЛ.

дя-до

Ей тази грешка ако направят - да влязат в Газа, ще им се е..е майката. Израелците ще се погрижат.

чакам с нетърпение деня, в който ислямска държава ще посегне на ивицата или западния бряг. това би бил краят на съществуването им.

Проблемът "Ислямска държава" започва да има повече тежест за Европа отколкото фалитът на гърците.....

Сега разбрахте ли кой дърпа конците на куклата с която се среща Макейн? Дали "пролетарски", дали "неолиберален" или "ислямски" интернационализъм...то това е Световната Революция - лелеяната мечта на едно племе. Световните революционери, тръгнали с първият Исус Навин, Саул-Павел, Йосиф Коен (Жак Калвин) та до Бронщайн-Троцки и Яков-Станишев . Какво се оказа - Хамас са национално движение а не терористи. Идил се оказаха класически революционери борещи се за над национално управление на хората. А конкретната забележка към Хамас кореспондира с написаното от Жак Калвин (Йосиф Коен ) : "Протенстанството не е срещу католицизма а да утвърди юдейските предания. " Казано разбираемо - католицизма не е достатъчно юдеизиран(революционизиран). Същото казва днес ИД на Хамас - да си забравят националните палестински интереси и да се превърнат в световни революционери. В случаят не приемам никоя страна на Израел, Иран или Палестина. Но тези държави (Палестина е представена като член на ООН както някога Израел преди 2 Световна война ) водят класическа политика за национално съществуване. Нито една от трите държави не иска да се размие в Световната Революция...както ИД и ЕС....

Алах ие велик - връзвайте бомбите и хващайте беззащитните да ги колите. Смешници

да заплаши с видеозапис висаджиите и сикаджиите ! Премиера е заявил, че ще ги заличат до една седмица по списък, за което е получил спец поздравления от Израелската администрация.

zeddd

Като си създаваш много врагове съществуваш до едно време, а тези показаха, че са факири в създаването на врагове.

естествено че хамас не е толкова радикално все пак иран е сравнително нормална държава а вие сте бесни кучета

"Целта на джихада е не да освободи земя, а да се бори за прилагането на законите на Аллах. Ние ще изкореним еврейската държава, а вие и Фатах (палестинското движение на палестинския президент Махмуд Абас), и всички останали привърженици на светското общество Е това не е трябвало да го казват за еврейската държава. Съвсем скоро очаквам да има "рязане" и на джихадистки" глави.

Няма да има, щото Биби се среща с МакКейн, като игнорира Обама, а МакКейн се среща с Али Баба в Сирия.

Не ми харесват жълтурите но тези от ИДИЛ заплашват не на място. А са им посегнали и тогава вече ще ядат какалашката. Американците няма да оставят някой да се гаври с житпърхатите.

А кога шефът на ИДИЛ ходи по голяма нужда, няма ли да ни уведомите? Явно от американското посолство е наредено да се промива мозъка с ИДИЛ денонощно...

Ааа, това е много опасно, защото американските дронове ще стрелят директно в нужника.

Мъка ми е вас доносниците и кумунегите. Сега няма да знаете чия страна да заемете. Тази на палестинците или тази на джихадистите. Чакайте разпоредби от П....

А не Ви ли е мъка че на света му се еб. майката от държавите наречени САЩ и ИЗРАЕЛ?

Въобще не си в час, ама айде, ще ти обясна! "Доносниците и кумунегите" са първи атлантици сега. Каптагона дето го изнасяхме за Иран и Ирак по бай-Тошово време, сега благодарение на лаборатория на НАТО у нас отива при ИДИЛ. Старото ни оръжие също отива при тях, чрез американски фирми. Случаят от Анево беше показателен.