Хиляди голи и боядисани в синьо и зелено пред обектива

3200 души от различни краища на света позираха голи в британския град Хъл пред обектива на американския фотограф Спенсър Туник.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди голи и боядисани в синьо и зелено пред обектива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доста гнусничко, ама аз съм си изостанала. Те, американците, са къде по-напред в изкуството, макар, че да си гол и боядисан не е нещо ново, нито оригинално. Явно е само въпрос на количество.

Така е, къде къде си е подобре да си се намлатиш с шльокавица и сутринта да се чудиш жив ли си или не.

Ходом марш към Аушвиц! Сори, ама като видях и видеото, това ми се струва най-логично.

Ебаси идиотите. Гейропейски ценности.... Добре, че не живея там, нито детето ми ще гледа тази сган. Пълен срам!

Само не ми казвай, че живееш в Раша. България е и ще бъдечаст от ЕС.

После се чудите защо мюсулманите ви режат кухите дойче веле кратуни,а?

Какво не правят хората за пари...

Така, както са налягали, дали са си ударли по една патка ? - гледам, има добри парчета за отпраскване.

Аз като инж. си знам, че не разбирам от изкуство, ама като гледам съвременното изкуство се замислям: Вместо да се мъча да си продавам проектите, дали да не сложя в рамка някой по-простичък чертеж и да го пласирам за абстрактна живопис. И там има разни линийки, кръгчета и други графични обекти, само трябва да ги поразместя, та да не приличат на нищо реално, и един куп комплексирани артценители сноби ще се тълпят да си купят от новите ми "инсталации"-каквото и да значи това.

Аз също не разбирам ТОВА "изкуство" ,но мисля ,че ако ще и от зад да се намажат с грес / :-))) / ,пак ще си останат едни п....си! :-))))

Интернет дава възможност на всякакви идиоти да се обединят. От терористи, до нудисти. Общото между тях е болестното състояние в което се намират.

Хм, някой се оглеждат да го вкарат , а други се оглеждат да им го не вкарат! Дебнат да ебнат!

Боже, колко луди. Синьо и зелено- чудесно,но не по този начин!

прати жена си и дъщеря си голи на работа и на училище. защото да си гол е естествено, нали така?

Луди всякакви.

Бежанците не са ли се овъртяли покрай голите? Аллах ги зове! ха-ха-ха

Защо ли ми напомня всичко това на последните години на Римската империя, преди да бъде разрушена от варварите?

То американските простотии, край нямат..............

Пуснах видеото-все едно гледам сцени от концлагер- на път за газовите камери.Просто ужас някакъв!!!

Аватар 2 ли снимат :) хахах

Дяволът се е подиграл на хората като ги накарал да сторят това.. Всекиго ръчка, не само тях, но те са се подаскочили, мислейки се за "свободни".

Да, изкуство. Един разпъва чадъри или опакова сгради, друг снима хиляди голи тела, трети рисува с д-то си, четвърти заварява някакви железа. Не можело без изкуство, казват, това било духовната ни храна, иначе народът изпростявал.

Навремето в Пловдив гостуваха двама украинци, жената рисуваше по гърба на мъжа си с поялник и се закачаха на тавана с куки. После след години някакъв друг си закова скротума за паважа на Червения площад- също изкуство го водят, че и дисидент се води въпросния. Една друга си напъха пиле там, където слънцето не огрява- изкуство пар екселанс. Изобщо от толкова "изкуство" вече гледам с други очи на лафа на Д.Джуров " Като чуя за култура и се хващам за кобура!", хахаха.

Само за едно не си прав "Като чуя думата "култура", се хващам за кобура" е реплика от пиеса на Ханс Йост.

Идиотизмът при англоговорящите е доказано в огромни количества , просто ни напомнят от време на време за себе си.

Била ли е там или не са я допуснали,за да не развали снимката?!

Много хубави цветове

Идиотия до шия. Хем искат натурализъм, хем не раждат. После чалмите ще изглеждат като най- човечни.

ако идеята е , че простотията е доживяла 21 век и е в абсолютен прогрес , това просто не е сензация , а поредното евроатлантическо доказателство !

На снимката бяха-чебурашки с ...рубашки!...!

Охо, ами да, половината са "зелени човечета"...къде дреме нато...

Европа, блуднице вавилонска...

пред тия голите предпочитам ония с бурките

Отивай в диарбекир тогава , там са само нинджи.

тцтцтцтц оказва се, че освен всичко друго...българина разбира и от изкуство но не се учудвам...с такъв министър на културата....!

Поне разбираме кое НЕ Е изкуство и си го казваме, а не снобеем в овчи надежди да минем за "вери куул, тре шарман",ако кажем на халтурата- арт;-).

Ако бях там,щях да н...а поне 5 британки!

В следващия епизод по-тъмнозелените ще бутат разваления автобус.

Много постна и сива,тъжна идея. Можеше поне един морков да си сложат отзад, ако може да е голям с ГМО и прав по Европейска директива.

ха ха ...

Нашите черно-кафяви статисти, за толкова пари три дена и три нощи ще гласуват пред избирателните секции.

От тези снимки лъха тъга и безизходица! Като ги видях, си помислих за концлагер. Хиляди роби. Зомбирани, а биг брадър е зад телеобектива....

красотата е в очите на наблюдателя

комунист

Недей се прави,че си чел Платон,хахаха. Просто банално английско клише, като мисленето ти;-).

Като гледам снимките, за пореден път се убеждавам, че първи се сабличат хората, които не би трябвало да се събличат въобще. Иначе това цялото "творчество" е пълна кретения.

Бравооо, "светкавична" реакция на ДИР! Тази новина беше по другите медии преди 2-3 дни..... А вие сте се сетили сега, че сте я изтипосали и сред топ новините даже!?!?

преди няколко дена беше "лайф" ;)

Това е идеалния работник за български работодател! Работиш за 100 паунда, оставя и гол и бос и си безропотно смирен изпълнявайки командите от мегафона

Даже леко щастлив защото мислиш че правиш нещо много ценно!

ганьвците разбирачи, уригащи на ракия си казаха тежката дума за декаденса на загниващия капитлизъм... абе боклуци комуноидни с вмирисани крака и ориенталски физиономии никога няма да станете европейци, както и на циганите европейската душевност ви е напълно чужда и никога няма да я проумеете

"европейската душевност"...хахахаха :-) Искрено ме расмя.

Хайде сега, ти пък с лошото! Ами нали затова вие сте "умни, красиви и ранобудни": да просветите нас, ставащите късно ориенталци с немити крака, що е то "арт" и има ли почва у нас, хахаха. ЧЕкам да ми се обЯсни, както писах и по-долу. Душата ми жадува за изкуство, ама като съм прост Ганьо и не мога да го открия в тая тълпа умствено атрофирали зомбита... помогни ми да израстна до твоето сияйно ниво;-).

Думата е декАданс, ама нищо.... Дума "уригащи" няма в българския език.... Иначе явно си наясно с "изкуството". А изразните ти средства-ама много ниско ниво си!

Циганите масово могат само душата да си пускат по европейски.

И какво е посланието????

Посланието е: Да се внушава на зомбираната маса, че ТВОРИ изкуство. А всъщност е обект на ГМО-експеримент...

В един германски музей за модерно изкуство чистачка беше решила, че разпръснатите по пода отломки са боклук и ги изхвърлила набързо. Ама то било "произведение"! Ако не са я уволнили, значи е права:-)

При толкова много мъже, дали има поне един с надървен....

има много помокрени

Не случайно думата "творба" е в кавички...

Смърфовете (на френски: Les Schtroumpfs) е поредица от комикси, създадена от белгийския илюстратор Пейо през 1958 година. Поредицата продължава да излиза и в наши дни, като след смъртта на Пейо през 1992 година отговорен за техните сценарии е неговият син Тиери Кюлифор. В центъра на сюжета на комиксите са смърфовете, малки сини хуманоидни създания, живеещи в селище от гъби в голяма гора. Смърфовете започват да излизат в седмичника Спиру, а впоследствие са издадени няколко десетки самостоятелни албуми. Освен това комиксът е адаптиран в няколко илюстровани книги, два анимационни сериала, няколко пълнометражни филма, радиопиеси, компютърни игри, детски играчки, бонбони и други.

"Студент по лингвистика от Единбург бленува да основе собствено племе "ала "Аватар". 21-годишният Ричард Литауър се боядисва в синьо, говори езика на племето нави и определя себе си като най-запаления фен на филма в света. Младежът е гледал триизмерния блокбастър 17 пъти. Освен това е плащал билетите и на други хора, за да се запалят и те като него по лентата на Джеймс Камерън. Още щом видях трейлъра, разбрах, че този филм ще промени живота ми, споделя Литауър. Студентът е овладял за два месеца измисления език на племето нави, което обитава планетата Пандора. Мечтата на запаления фен е да си намери приятелка, която също като него да владее езика на сините хуманоиди, и да основе свое племе на Земята. Може би няма да намеря синьо момиче, високо 4 метра, но е достатъчно възлюбената ми да говори езика на нави, казва Ричард. Запаленият почитател на "Аватар" допълва, че приятелите му го смятат за смахнат. Викат ми извънгабаритен смърф, но аз пък мога да ги ругая на езика на нави, без да разбират какво им говоря, признава Литауър" ------------------------------------ Инфантилизация до дупка тресе цялото презадоволено западно общество.

Преди 20-30 години щеше да изяде два шамара от баща си и щеше да е забравил за аватари и всякакви измишльотини. Но сега ще те обвинят че му ограничаваш изявата на богатството на личността.

ето бе цървул тука е обяснено Ролевая игра воспроизведение действий и отношений других людей или персонажей какой-либо истории, как реальной, так и выдуманной. Примерами ролевых игр являются такие игры, как Дочки-матери, в магазин, игра в школу и пр. Ролевая игра способ обогащения чувств и накопления опыта, развития воображения, преодоления страхов и развития коммуникативных навыков. Идентифицируя себя с каким-либо персонажем, человек может не только отработать какой-то навык, но и снять эмоциональное напряжение (например, ребёнок, сходивший в цирк, скорее всего некоторое время после этого будет играть в цирк, чтобы взволновавшее его впечатление превратилось в приятное воспоминание). Несмотря на осознание вымышленности роли, приобретаемый эмоциональный опыт вполне реален. За счёт этого ролевые игры эффективны в психотерапии. Ролевые игры развивают такие коммуникативные навыки, как ролевое, деловое и дружеское общение. Ролевое общение это общение людей как носителей определённых социальных ролей (мать и ребёнок, подчинённый и начальник, ученик и учитель, возлюбленные). Это общение строится по определённым нормам, определяемым обществом, используется для упрощения общения, для облегчения достижения целей каждого из участников ролевого общения. Проигрывая различные ситуации в ролевой игре, человек увереннее чувствует себя в реальном ролевом общении.

но не виждам какво общо имат смърфовете с арт-инсталацията на някакъв хамерикански извратеняк. Освен това смърфовете са облечени, доколкото си спомням и са много симпатични същества.

ЧЕкам същите тези,които ми обясняваха какъв "арт" създава Кристо с халтурджийските си опаковани сгради и понтони, да ми пояснят на мене, примитивния тъмен балкански субект колко съм ретрограден, та не вдявам къде е изкуството в тази "инсталация",хахаха. Боядисвайте се днес в синьо и зелено, а онези църничките с брадите без мустаци утре ще ви боядисат в червеното на собствената ви кръв. Западната цивилизация е мъртва, да влязат варварите, моля!

Света съвсем полудя, тия на Запад са пълни олигофрени!!!!

ШИЗОФРЕНИЯ ,КАТО ВСИЧКО ДЕТО ИДВА ОТ ТАМ...

всъщност не го правят за творбата, а за да се почувстват поне малко по различно в жалкия си мизерен и безинтересен жалък животец скрити в тълпата.

за стоте паунда, които получават от "художника", за тях го правят чедо...

Не е важно че са синьо-зелени, важното е че са голи...

Хората започнаха да наричат всяка малоумна идея - арт, изкуство, инсталация и т.н. Представям си света след хиляда години, историци изследват прадедите си и попадат на това. Сигурно ще го разглеждат като някое болестно състояние на обществената психика. Не може всяко хрумване да му окачиш табелата изкуство и когато го нарекат с истинското му име да обясняваш на хората, че нищо не разбират видиш ли, а пък ти си новият Леонардо..

Чудесно хрумане, следващия път за по-интересно да го направят в Абу Даби или Рияд. Тъкмо ще разведри вярващите сред дългия пост на Рамазана.

Точно за това си помислих и аз - някъде там сред мюсюлманското общество да се научи и то на толерантност.

Парад на дебилството и покварата !?