17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислех да питам "наистина ли има толкова тъпи хора" но се сетих, че все още има глупаци които хвърлят пачки от терасата... Та що да няма и олигофрени кълвящи на подобен бастун.

Дето всичко се гледа и се подслушва, хич не ми пукаше тогава, а пък сега - още повече! Нито имам 3 цици, нито имам 7 апартамента, нито имам милиони на влог - няма от какво да се срамувам и да се притеснявам в това отношение.

Нек гледат, нек се радват!

от 20г. си лепя по тялото като се върна в къщи готварско фолио на мен и на жена ми за да не могат да ни снимат отникъде. И съм залепил по прозорците тиксо като фолио. Телефони не ползваме защото те са най уязвими.

Изнудвайте ме. И аз искам. И на жената пратете едно клипче.

Какво да правим тези, които нямаме камери? ;) Дори Зукърбърг си бе лепнал лепенка върху камера на лаптоп.

От 10 години лепя алуминиево фолио върху камерите на лаптопите си. Като чух, че и Зукербърг го прави се зарадвах, че не съм единствен. А писмо с такова съдържание получавам вече втори път. Само дето пишат, не че ми знаят паролата, а пощата. Тъпанари, ако не ми знаеха пощата как щяха да ми пишат? Мислех да им отговоря в по-пиперлив стил, но се отказах. Апропо, исканата сума е малка - 180 евро. Но вероятно се увеличава за тези, които се излъжат да платят. Защото не си мислите, че всички потребители са с акъла си нали? Ако всички ползвахме главите си за мислене, а не за равновесие нямаше да има алоизмамници!

Дори си хвърлят хилядарки през терасите си ))) Аз последно сексувах преди много години, нямат порно морно с моето участие ))))

По-фалшиво порно от парното не съм гледала.

Аз бих бил доволен ако разпространят клипчета в които участвам -за предпочитене в сайтове като фейса. Каква по -добра реклама. По -лошото от това да говорят за тебе е това въобще да не те споменават!

Здравейте как да стане и на мен да направят такъв запис аз съм около 70 години и всички мои познати ще се гордеят с мен, даже ще искам, ако може да ми платят някой лев за идеята

Тая "измама" е толкова плоска, та чак е смешна. Малко по-добра е от албанския вирус, щото поне не иска сами да я изпращат хората на другите адреси от контакт листа, но иначе си е пълно дърво и само смотаняк би се вързал. "Паролата" е случайно генерирана, няма никакво "доказателство" за извършеното "деяние" или поне някоя компрометираща снимка на гола кака, нишо. Един гол х.й с искане да си свалиш гащите и сам да си го втъкнеш. Колко ли "жертви" са се хванали? :)

Всичко е точно така, освен паролата. Не е генерирана, а я някаква парола, която си използвал за да влезеш в някакакъв компрометиран или несъществуващ вече сайт. За бога, хора, не използвайте една и съща парола навсякъде :)

Кой и защо прави от стара схема, гандиозна новина. Поне да сме в крак с втемето

Да, така е всичко, НО това е схема на най малко 1 година и вече не се практикува

"наблюдавахме ви през уеб камерата" ... хахаха.. АМА АЗ НЯМАМ КАМЕРА, БЕ.. Както един ми се обажда по телефона и плаче: "Татко, аз съм в болницата...., прати пари..." В ква болница си, бе? Верно, че жена ми (демек майката ти) е бременна, ама още не те е родила! Просто падам от смех! Така един приятел се гавреше с телефонните измамници, които предлагаха на времето изгодни сделки с големи печалби: Те му казват Има тука една сделка с части, ще спечелих 10 000 лева, а той им вика: Ще те свържа с един депутат, ама таксата ми е 50 000 само за да ти уредя среща. Дали ще се разберете после, няма значение. Толкова струват 15 минути разговор с него.

Майтап ще е да изнудват някой гей че е правил шведска тройка с две жени. И той да се върже.

Този спам е стар, получавал съм неколкократни писма, че са ме заснели как гледам "съдържание" за възрастни, имали били паролата, както и запис от уеб камера - то компютъра няма такава, ама нейсе ... щели да ме компрометират ако не им дам пари. Още си ги чакат, от няколко години. :))) Аматьори. Боли ме фара дали някой ще разбере дали и какво порно съм гледал. Ще си сипя една ракия, ако няма може и уиски. Ей така за здраве и по-продължително "съдържание' за големи.

Порно записи или лъскане на пушката?

Ако не лъскаш ще ръждяса!

е много доходна. исках да се регистрирам в един сайт за продажба на обувки и с изненада установих че ми искат рожденна дата???. отказах се, защото знам до какви праблеми може да доведе злоупотребата с данните ми. мислете с главите си преди да се регистрирате някъде.

Мен повече ме притеснява, че искат номер на банковата карта! А рожденната дата може да се посоча каквато ти падне. Точно за такива нахалници, е добре да се разработят няколко самоличности, с имена, адреси, ЕГН-та, Email-и, сорат-тефтер профили и т.н. Особено когато искат електронна поща, е добре да има една за "спамоотвод". Просто за пример - в момента върви "акция" на Кауфланд, където за всяка по-голяма покупка ти дават талон за лотария за мотор. Да, ама за да регистрираш талона, ти искат куп данни и съгласие, че ще ги обработват както им падне. Абе я ДГД!

Аз получавам такива писма от 2г :) Кофтите , че не гледам порно в интернет сайтове :) Само ги докладвам на тези които поддържат пощата която ползвам и вече влизат в спам :) Много по-лесно е да си свалиш порно от тракер и да си гледаш на спокойствие отколкото да се мъчиш с някой порно сайт !

)))))

Иде реч за некриптирани пощи като тази на Дир. бг?

пороците и греховете на хората са най - сигурен начин да ги манипулират. ако имаш чиста съвест - няма страшно. а тези женици дето са се изявили са си търсили вероятно чукачи и си правят черен пиар. няма по - жалко същество от незадоволена жена!

Да си купят вибратори, няколко броя, с различни накрайници

трябва да си адски зле с материала, за да отваряш неясни писма, вместо веднага да ги триеш.

Всъщност "хакерите" изпращат в повечето случай facebook пароли котио са публични достъпни след големия пробив преди няколко години. И тази "атака" беше модерна преди една година на запад.

Да ме излъчват, колкото си искат! Тъкмо безплатна реклама ще ми направят!