Задава ли се кибер война между САЩ и Русия?

Водещи руски издания коментират, че заплахата за кибер война между САЩ и Русия е все по-голяма.

Обратно в новината

Коментари - Задава ли се кибер война между САЩ и Русия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха, да чуеш истината от.... Руснак...... :-) САЩ може да прати Русия в каменната ера, ако поиска...... Но за какво, после кой ще дава милиарди за софтуер на Майкрософт..... :-)

Ся си е*а матята! Родните тролове минават на Байкалчета и Елбрусчета с руска ОС :)))

КАКТО ПРИ ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ ИМА ПАРИТЕТ,ТАКА СЕ СЛУЧВА И С НЕТА!!!УЯЗВИМОСТТА Е ДВУПОСОЧНА!!!

Паритет има САМО в ядрените оръжия. Толкова успя СССРето преди да грохне и издъхне..

Кибер война не знам ама медийната война е в разгара си

"Ще има ли трета кибернетична война и могат ли американски хакери да унищожат Русия заради Клинтън", се пита вестник "Московский комсомолец" Тъп, по-тъп, "Московский комсомолец",руснак, българин москофил...

"Кибер война" - тя не е дефинирана като понятие. Отделни елементи на хакерски атаки, хакване на профили, портали и данни, са само част от сегашната "студена война". Самата идея за "кибер война" означава край на глобалния НЕТ за обикновените юзери и тотален контрол от страна на правителствата. Трябва да се има в предвид, че кибер правата на гражданите не са конституционно признати.

" Руснаците имат план, според който администрацията на страната трябва поетапно да се откаже от всички продукти на Microsoft и да ги замени с местни аналози" Значи не зкаш да ползваш краварки "услуги" и си във война?!?! Тея вече си помислиха, че са заробили целия свят! И всички трябва да им лижат задниците....

И за двете страни въпроса е ще посмеят ли,а не могат ли? За ракетите не знам,но за атомните централи ни показаха нагледно,че могат.

Ако руснаците, и китайците ударят с кибератаки по лудите крави...На Краварника му е изпята песента..Защото там всичко, абсолютно всичко зависи от електрониката....факт! Най добрите програмисти, са руснаците и китайците..........

'Най добрите програмисти, са руснаците и китайците' - изръси от висотата на основното си образование :))

Щото хибридната война приключи, време е за кибер-войната...!

Накрая ще отрежат Русия от Интернета и край с Кибервойната!

Тебе ша те отрежат от ялака, и край с цървулакиса, че ти папа пърдялника потуряка! Мноо, ама мноо тъпо моше! Аве цървуломизерник, от тебе нищо не зависи бре, ти до сега не го ли разбра това?Смешника, и палячото на ЕС, и по съвместителство слуга!хе.!.хе

ТЯ ОТ СЕГА ЛИ Е БЕ БЪЛГАРИ - ИЛИ ЗАБРАВИТЕ ЧЕ ВСИЧКО ЖИВО СЕ СЛУША ОТ ХАМЕРИКА

Даа чудесно ще стане Nitro zeus да обърка руските радари и да симулира атомна атака и руснаците да вземат да пуснат ракетите -ще се върнеме не в 19в. а в Карбон.

много филми на Майкъл Бей гледаш...

Руснаците могат да живеят в землянки, Хамериканците не могат да се изпикаят в кенефа без интернет .....

Руснакът изпада в абстиненция при липса на консерви,сухари и водка. Американецът изпада в абстиненция при невъзможност да си опресни статуса във Фейсбук, да туитне поредната brainfart в Туитър или да си провери мейла;-)

мислиш че днешните руснаци са същите като тези от 2та Световна. Диванни тролове и мекотели, опитали на баницата мекото. Тези от землянките отдавна са на оня свят.