Руски хакери са прочели несекретни имейли на Барак Обама

Руските хакери, пробили миналата година компютърната мрежа на Белия дом, са прочели несекретни имейли на Барак Обама, пише американски вестник.

Обратно в новината

Коментари - Руски хакери са прочели несекретни имейли на Барак Обама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неделник-със Волен Сидеров сега от 14:00 по телевизия АЛФА

Ми то всяко четирикрако може да иде в америка и да се обяви за американец. Явно разследващите са решили, че понеже хакерите не са се определили като американци, са руснаци.

Да се разбира - минали са през руски проксита. Просто руските свободни проксита са най-много и са по-бързи от китайските.

Да, така може, съгласен съм. Ама, както е описана новината, става като вица за Гарабед. Айде, стар е, ще го разкажа на по-младите: Тръгнал слух, че Киркор си е купил мерцедес. Ама не бил Киркор, ами Гарабед, и не било мерцедес, а мотор, и не си го купил, ами го блъснал.

И аз това питам, отде са разбрали, че хакерите са руски? Това може да е провокация на АНСА, на анонимните и на Бог знае още кой. Е, може и Сноудън да е почнал да дава частни уроци, ама не вярвам.

Вестникът се позовава на източници от администрацията, според които няма доказателства за проникване в акаунта на Обама.

сигурно ли е че са руски хакери?

За тези знаете, а за тези пробиви за които не знаете не можете да си признаете. А според мен виндоса има вградени кодове за достъп и УСА службите по всяко време могат да се включат и да видят какво имаш на компа. Единствената защита е никакъв интернет и никакви флашки. Вратичките, които хакерите използват са вградени, просто хакерите ги откриват.

Ми да ме четат бе, аз в главата си нямам нищо, та в мейла, и телефона ми да подслушват, кво?

Що н е си сложиш една камера да те гледат как ходиш в тоалетната? Кво толкова, какво ще видят?

иМПЕРИЯТА НА зЛОТО СЕ РАЗПАДА СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН!

Браво на момчетата!

Да,така е.Путин е увеличил стандарта на живот.Компютърните специалисти получавали заплата над 6000$.Пенсионерите -освен пенсията,безплатен ток,вода,пътни,определен лимит за телефон,безплатно здравеопазване.

нa хaн Aспaрух сa дошли от степите нa Aзия,a не от Пиндосия,вaрвaрскa Гaлия или дивaшкa индиaнскa Aмерикa !

ЕДНА ОТ ЖЕНИТЕ НА САШЕ ВЕЛИКИ Е БИЛА АФГАНИСТАНСКА ПРИНЦЕСА - ТЯ Е БАБАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ :))

Също така са успели да прочетат и няколко мейла на Папата, и на леля ми Гюрга от село Крива бара в ,които тя има секретни документи касаещи колко вестника е нарязала за дворната си тоалетна.Платеното тролене в полза на руснаците продължава в нашите сайтове.Бачкайте другари,парите не миришат!!!

Стига с тази опорна точка - който е против агресията на Американците и защитава братята Руси е копейкаджия и платен трол . СМЕШНИ СТЕ СОРОСОИДИ ПРОСТИ

А колко ли прост трябва да си за да си путоноид? А ти марш при руската си рода.

Секретните ги чете разузнаването.

В края на 2013 година средната работна заплата в столицата на Русия Москва достигна $2000, в Санкт Петербург- $1600, а в градове като Екатеринбург, Владивосток и Красноярск- $1200, съощава вестник Независимая газета. Същевременно се допълва, че според данните на Руската статистическа служба, най-добре платени в страната са компютърните специалисти, финансистите и работниците в търговията, както и работниците в петролната индустрия.

Поредната говедарска партенка.....

А има и още по скъпи градове от Москва с още по- големи заплати.

Дори тази статистика да е вярна, е по-интересно какво може да се купи с тези пари?! А и като е толкова добре в Русия, хайде заминавайте натам..! Ама тръгвате към Западна Европа-защо ли?

Съвършенно вярно Русия е страната с най -голям емигрантски натиск.Милиони хора от цял свят напират да се заселят в най -богатата и благоденстваща страна в Света-Русия!!!

хихи "пишешт", иска ми се на теб да пусна няколко хакера, че с твоя правопис голям смях ще бъде да ти четем имейлите - нали казват, че смехът е полезен за здравето :)))

Масова имигрантска вълна се наблюдава в Русия. Защо не се включиш и ти.

ПРИНЦИПА Е "ТЕ НИ СЛУШАТ И НИЕ ГИ СЛУШАМЕ" ... ТАКА ДЕ - АМЕРИКАНСКИЯ ИЛИ РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТИ НЕ СА СЕ РОДИЛИ С ПРАВОТО ДА НЕ БЪДАТ ХАКВАНИ :)))) ... ПОМИСЛЕТЕ - БЪДЕЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТ И СЕГА СА НА 20-ИНА ГОДИНИ И ЯКО ГИ СЛЕДЯТ И ХАКВАТ СЛУЖБИТЕ :))

Руснака по начало е вирус самия той.

А говедата по начало са бацили

Интересна работа. Само руски, китайски и севернокорейски хакери има на планетата. Няма ни един американски вирус, ни един американски хакер, сигурно и американски трол няма...

И много интересно, как гестапото разбрало, че са руски? На препитване ли са ги викали? Паспортите ли им са гледали? По IP може да се види,че трафика иде от Русия, но кой е стоял пред компютъра?

Брей, какъв работлив народ сме! В ранни зори в неделя и всички се захванали за работа!

Как разбраха, че са руски хакери? Може да са американски хакери, действали от Русия... примерно. Може да са хлапета, а може и да е руското разузнаване. Не вярвам да са се подписали: "Аз съм Миша. И съм руски агент." И как може един президент да има "несекретни имейли"? Доста смешно ми звучи :)

Поредната НПО партенка от краварника, целта е да се набие в главите на простолюдието внушение за "руската агресия"...докато ФАЩ подслушва и следи целия свят!

Сега да очакваме публикуването на някои и-мейли на Обонго, в които нарича Бойко Борисов селянин, с вид на брутален портиер? :)

и без да го казва си го знаем - буда - слуга на червените подлоги на кремъл

ВЕСЕЛЯШКИ ИСТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ ... СУПЕР СИ ЖИВЕЕТЕ :)) Краставиците и доматите рекордно скъпи 33% им се вдигнала цената за последната година Софка задмина по бюст Преслава Бившата на Бирмата джитка месеци наред само с един потник

А ИЗВЕСТНИЯ АРХЕОЛОГ БОЙКУ МУТРАОГЛУ ЩЯЛ ДА ИЗРОВИ ДНЕСКА НА ПЕРПЕРИКОН ШАЛВАРИТЕ НА БАБА СИ :))

И ти гледам си живееш добре. Драскаш невероятни простотии от сутрин до вечер.

молодцы :)

Ами Обама да се поучи от баба Меркел, на която изобщо не й пука, че я подслушват. Пък и хакерите в случая най-вероятно само са се забавлявали и надали са имали някакви користни цели. Така де, ако бяха пробили например нечия домашна компютърна мрежа, никой нямаше да пише за тях.

занимава само с ряшнаци, то не беха рокери, то не беха хакери, като че ли светът не се върти около путлеристан ? Стават много интересни неща и по други места, например Китай инвестира над $50 млрд. в Пакистан за инфраструктурни проекти, между които и газопровод към Иран, Австралия разработва новооткрити въглеводородни залежи и се очертава като силен играч в бранша, в морето между Китай и Виетнам също се очертава голяма битка, пак за въглеводороди, с една дума интересни и значителни събития колкото щеш, а дира рашняците та рашняците, зЕмете та прочетете "Москва - Петушки" на Венечка Ерофеев, та да кротнете малко.

Ми като не сакаш да те занимават с рашняци, оди у Краваристан. Там ше те занимавт с кравешки дришняци, които явно са ти по вкуса.

България е в Европа и НАТО, няма нищо общо с азиатски варваристан, 90% от медийното пространство трябва да е пълно с новини от този Нов Свят, а не с разни комплексирани нефельничета.

Добре, че за разлика от клинтън, обама не практикува порно в кабинета си, а само гледа.

Логиката е ясна. Някоя близка до демократическата партия IT компания е позакъсала и сега се провежда медийното осигуряване на договора. За да има разнообразие и политкоректност се редуват в новините за хакерски атаки Русия и Китай. Както разбрахме обаче от Сноуден всемирното подслушване си е американска работа.

няма бъдеще и скоро време ще бъде заменен от др.система за комуникация...

Въобще не си прав! Никой няма да го замени с нещо, което ще е без контрол. ТЕ трябва да знаят всичко за всеки. Това е то "новия световен ред" , за който говорят от много години. И ще го направят, колкото и да се дърпаме.

айде пак измислена новина. Къде са доказателствата, че са точно "руски" хакери и че наистина някой е чел писмата на Бараката?

"Руските хакери, успели да пробият ... Това писа вчера "Ню Йорк таймс"..." "Вестникът се позовава на източници от администрацията, според които няма доказателства за проникване в акаунта на Обама." Някой, ще ми обясни ли КАКВО СЕ Е ОПИТВАЛ да напише автора???

1. автора е о Държ.департамент - тук само правят копи-пейст. 2. нищо не е искал да напише, а да създаде негативна реакция - колко са лоши руснаците и какви незаконни неща правят на добрата и невинна америка. 3. това си е просто информ.война. Пускаш негативни новини за врага - дори те да са безсмислени.

Я някой разбиращ да ми обясни, защо е добре, когато руснаците подслушват и е зле, когато го правят американците? :)) И едните и другите знаят, че информацията е сила и са готови на всичко, за да я придобият. Само вие ги делите на добри и лоши и вие разбира се подкрепяте добрите. ;) п.п. Всичко това на страна, при едните се живее по-добре. ;)

Я някой разбиращ да ми обясни, защо е лошо, когато руснаците подслушват и е добре, когато го правят американците? :))

Все едно да питаш защо е лошо нацистите да имат Енигма и защо е добро, когато англичаните й разбият кода.

мн безобидно не било ... смъкнали са програмата на обама за няколко месеца напред

Жужи, първо ще те бие Рамзан, после Алина, накря ще ти го туря и аз. Твой Обама.

Шило

Що не се вземете с "пъстрата"? И двамата имате нужда и искате едно и също?

Джудже го е страх и Кабаева да не му избяга при Обама. Маленкий диктатор освен да държи палтата на жените за друго мъжко не става...ха..ха.Ревнува само некадърника..ха..ха

Брей, че си смел! Защо не му го кажеш очи в очи - или не ти стиска да застанеш пред него - аре, нЕма страшно, нали е "джудже"? Или си смел само на клавиатурата, а?

Все върви с цяла войска от страх , иначе ще го карам да посвири на български духов инструмент..ха..ха. И Кабаева ще гледа.

за .бан си ти само за .бан

и щерев и щурав си едновременно и тъп до безкрайност-платена подлога

Щелев, ти си типичен ГЕРБ-аджия! Успех в кариерата ти, на начинаещ трол!

Благодаря. За мен е чест да ме потупа по рамото професионален трол на заплата към руското посолство..ха.ха

Шило

Мен ако питаш е трол на свободна практика. Доказва се тук колко може с надежда да бъде забелязан, но едва ли някой ще го наеме. Работи за опонентите си, а не против тях.