Коментари - Хагският трибунал потвърди доживотната присъда на "касапина на Босна" Ратко Младич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какви са американските президенти унищожили редица държави като: Ирак , Либия ....

Пропуснах да спомена и етническото прочистване в Западните Покрайнини.

За такова престъпление би трябвало да има няколкостотин доживотни присъди. Кажете Македония колко българи са избирли сърбите, колко са прогонили, и колко са ги направили сръбски еничари - днешни македонци.

Типичен сръбски националист-шовинист. Те са готови на всичко, и затова хървати, босненци и словенци ги ненавиждат.

Интересува ни каква ще бъде присъдата на най-големия крадец в историята и срамежлив убиец Владимир Путин. Какъв ти младич и що за смешни глупости с тоя младич

o!o

Малко му е!

Колко ?

Ратко Младич е национален герой в Сърбия!

Зашто лажете? Ово ниjе истина!

Югославия беше създадена от Великобритания и Франция и харизана на сърбите, за да спират Австроунгария. После им беше нужна за да блокират СССР на Балканите и помпаха антибългарска и антисъветска Югославия с помощи и пазари и технологии. Дадоха им Македония и Западните покрайнини. Трябва да си пълен идиот и небългарин за да вземеш да страдаш за сърбетата и Югославия. Имат да връщат освен Западните покрайнини и Ниш, ами и Войводина на унгарците. А другото албанците ще си го вземат.

Кво щи връщат бр кьопек Кобурготски! Твоят любимец ни докара до тая клоака! Смешник

Добре, но има малка подробност, пияница Гошко Димитров подари Македония на сърбите под давлението на руснаците. но, Господ си знае работата, който ни ВЗЕ му ВЗЕХА, който ни разпокъса го разпокъсаха, вижте какво стана в Сърбия, СССР, катаклизми и природни бедствия в Гърция, също в Турция.. Който ни направи лошо му се връща тъпкано. Има възмездие и ще има!

Абе,какво стана с Хашим Тачи,деянията на Младич бледнеят пред тоя?

Ще има да ги търсите - и Слобо, и Ратко, и Радо ... Да им цаливате ръка, па и да им врътнете по един кавал ... Щото се мъчиха хората, стараха се, доколкото можаха да спрят и да озаптят гнъсната резана сган ... Ама уви,не смогнаха ... Така че засега се запасявайте с вазелин на кофи, туби и бидони ... И баш най-вече клекавите недоклатени "македончета", щото те ще го отнесат най-първи ...

Виж какво казва лидер на една българската партия: - Тази земя (Турция ) е нашата земя. Не сме имигранти тук. Турция е нашата родина. Останахме там (в България) след Османската империя, нашата битка е в защита на нашата турска идентичност, в защита на нашите език, религия и обичаи.

Така са намериле резаните кьопек-хюмнета ... И щом ги създадохме и ги търпим отпред, съвсем скоро ще ги търпим и отзад ...

Западът временно беше дал на сърбите това образование Югославия щото слушкаха и им беше изгодно и наказаха българите 2-3пъти, щото не слушкаха. Ама сърбетата не разбраха и накрая го отнесоха като източните си съседи.

Интересен факт: За западът Сталин е тиран, защото ликвидирал много хора в т.н. "Сталински чистки", в същото време бившият президент на САЩ, през чийто два мандата Вашингтон ликвидира повече хора, отколкото през "Сталинските чистки", Барак Обама, получи Нобелова награда за мир... Всичко е пропаганда! Така е и с Младич и Сребреница...

Не просто врякалник а напълно изкуфял врякалник пак се развряка ей. Вчера одобриха ново лекарство против Алцхаймер, гледай да се сетиш да питаш доктора кога ще има и за тебе.

Единственият ти факт е, че имаш нужда от лечение на Алцхаймера си. Обама бил убил повече хора от Сталин с неговите избити милиони, LOL. Я да се кротваш, ненаврякал се врякалник.

LOL, щатният врякалник с административен достъп пак изтри поста си между двата мои. Мноооого голям успех пожъна с гаволъка си, дааа.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Тоя е неземен урод. Разстреля хиляди деца и младежи. Направи стотици сръбски момчета убийци. Лепна неизличимо петно на сънародниците си. Заради изрода, вместо част от Косово, Сърбия загуби цялото Косово плюс територии населени със сърби.

Как не осъдиха един от ислямистите срещу които по принцип се трепаха сърбите бе? Погледнете официално раздухваните данни за войната (примерно готова смлята информация примерно в учебниците или уикипедия, където ПОВЕЧЕТО хора четат)- никъде не ги пишат като участници. Обаче като се разровиш пак в официалните данни, скрити под тонове друга информация (отново - тази информция не е само в Уикипедия) и почват да излизат как все пак са участвали ислямски групировки. Включително ... Ал кайда и сума ти ХИЛЯДИ орки от Африка, Близкия Изток, Азия ... Тук-таме с половин уста признават как видиш ли били участвали съвместно с боснеснката армия (точно както Сирийската Свободна Армия действаше заедно с Ислямска Държава срещу правителствените войски на Сирия в по-ново време) Ама тва няма да го прочетете на страницата на Уикипедия, а трябва да ровите журналистическите разледвания. Да, сърбите са изтребили сума ти жени и деца и изобщо цивилни. АМа голяма част от тях са били заложници на ислямистите.

Осъдиха и то доста.

Някой може ли да каже колко загинаха и се избиха в Либия, Ирак, Сирия.

Младич е нарочен за изкупителна жертва. Помните ли какво стана с Милошевич? Не можаха да докажат вината му и го отровиха... Митът за "Сребреница" е като митът за "Българската следа" в атентата срещу папата, т.е. пропаганден ход, с който се очерня противника и с който се оправдават собствените зверства, които обаче бяха извършени пред тв. камери и които са безспорни....

то бива доживотна за този славянин ама да го пуснат в затвор пълен с рязани карабини..ха.ха