Радикален ислямист се призна за виновен пред съда в Хага

Радикален ислямист се призна за виновен пред международния трибунал за разрушаване на древни културни паметници в Мали.

Обратно в новината

Коментари - Радикален ислямист се призна за виновен пред съда в Хага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малиии, мааалииии, мани!

Сега пак ще те обладават зли духове, само че изодзад в затвора. Е, може и да ти хареса!

аз в мали няма да ходя... ш мисюлманските страни работа нямам... пари там няма да харча..

вярва ли му някои,на мюсюлманин вяра нямаи

има и смъртно наказание.

трябва да и се даде време на госпожицата. Тя всъщност е добро момиче.

каква прическа, господа! какво вопиющо нагло самопризнание! Какво гордо лидерство позволявайки си да съветва мюсюльманската общественност да не правят като него! каква известност, каква гласност каква церемониалност! Вместо да го метнат за два часа по бързата процедура като терорист и обществен враг 1 за Мали и да се свършва с него. А то ама признания, ама послания към мюсюльманското общество, то самобичуване, то дяволи го обладали, ама то каква промяна ще настъпи след затвора, леле леле!

Значи зли духове били... а дичевците, бхк, dw и левчевците за какъв дрескод интернешънъл ни мутолевят... хм...

Хаха всичко ще каже за да го пуснат тоя резняк, пише го в корана... По жалки същества от мюслите няма !!! ИЛИ ГО ПУСКАЙТЕ ИЛИ ПРЕКАРАЙТЕ НОЖ ПРЕЗ ВРАТА на ТОЯ, всичко друго е соросоидна повърня...

Значи духове го били обладали този - зли духове, и затова не знаел какво правел. Абе мама ви де.ба подла, гадна и нещастна...Зли духове, а? Как не ви хванаха тези зли духове веднъж да идете някъде, където хора не минават, да намерите една по-висока скала и да се хвърлите от нея, за да не тормозите и пречите на другите, бе мама ви нищожна, долна и подла!

Нека нарече духовете които са го "обладали" поименно! Бахти смешниците неадекватни... Дух има в цевта издухва куршума с голяма начална скорост и тия ги обладава в главите за предпочитане...

Изобщо не се учудвайте на присъдата. Преди година в Германия вкараха един такъв ислямист от Ислямска Държава за ТРИ години "строг режим". С плазмичка в килията. Има снимки и интервю в Ню Йорк таймс отпреди месец. Да не ви припомням и за Брейвик, с тристайната килия с компютър, плазма, видеоигри, фитнес, баня и тоалетна като в роден 3 звезден хотел и т.н.

Името МАХДИ е знаменателно в Корана. В последните дни Махди извършва много действия чрез които проправя пътя на пристигането на Даджал - Антихриста.

Достатъчно паметници разрушиха в Пловдив, някой да си е признал?

За истинския мюсли обещанията и договореностите с неверниците не са задължаващи!

Nikogash nesam postaviala burka,no 2 moi leli nosat burki. I edna Remza-moia brat4etka ot Slive. Ina4e tuka vav Oniviersitetad ima baia,no dosta stodendtki ot Saoditska Arabia sas burki i nikoi nigi n pudigrava.

По-идиотски не можа ли да го напишеш, МА?!

То най-после нещата да се кажат с истинските им имена, че подобни индивиди са бесни и в действителност подтиквани към крайните си действия от дявола. Така всъшност повече ще навредят на исляма и няма да допринесат с нищо за негов нов златен негов век. Въпросния индивид все пак е извадил късмет, за дето не го съдят в Саудистка Арабия.

Ми то и мен....ме облада зъл дух!! Затова и бих му пуснал един 7.62 мм куршум в малоумната тиква на Ислями Джо!!! А малоумните европедали го съдят като нормален човек!! Еййййййййййй!!! Тая толерастия, ще погуби тоя Гейсъюз, на лесбоси и педали!!!!!

Мен пък ме обладават редовно ислямисти обладани от зли духове.

сега, в затвора , освен духовете, ще има и други "обладавания"...!Както във всеки затвор!

Ти да не мислиш, че вкараните в затвора от съда в Хага са в общи килии сред простосмъртните затворници? Обвинените в тероризъм ги държат отделно и в доста добри условия. Справка Брейвик и оня в Германия, дето го осъдиха за участие в Ислямска Държава - на ТРИ ГОДИНИ "строг режим". С плазмичка в килията. Имаше снимки в Ню Йорк таймс, отпреди месец-два.

Някъде бях чел, че е богоугодно да се лъжат неверниците, ама вече не помня къде.

Бой с камшик докато му се покажат костите на гърба и краката.

Зли духове го били обладали?! Ами прост и ефективен лек за това. На площада с хубави сухи цепеници и той по средата. Лечението е доказано и ефективно.

9 години затвор - това със сигурност ще спре останалите идиоти с мръсни нощници да не разрушават повече паметници - хаха! Всички тия международни съдилища са посмешище и се използват само за пропаганда и нищо друго!

И за друго се ползват. Например да ни съдят и ние да плащаме.

Ще го откупят. Най-много след 5 години е вън. А иначе злите духове най-добре излизат отзад. Циганите по панделата са специалисти. Може да им пратим няколко хиляди специалисти ако искат.

A защо не 30 години затвор ?????????

Човек никога не трябва да се доверява на разкайващ се дявол.

наи-добрият човек е западния бизнесмен! да се свети бизнесът му! наи-лошият човек е българският безработен! от е обладан от три зли духа едновременно и затова е екстремист, терорист и комунист!!!

А, кога ще се покаят Бонга Бонга и Килъри!?

Добро момче , интелигентно ,доста "неверници " е заклал, сигурно знае Корана наизуст....Пък искат да го съдят? Само не разбрах този от лекарите ли е или инженерите на Меркел, ли е ?

Прилича на умерен опозиционер, другарите хамериканци може да са му изпратили като хуманитарна помощ български АК, а може и младенов да го е почерпил на софрата в правец...

Този къдрокос палячо са го обладали кремльовки путеноидни духове, от които отърване няма. Лечението е или чист спирт или тройной одеколон..ха...ха...ха... А путенофилските писарушки тук са обладани не само от савецките зли духове, но от извънземни духова от рушащата се летяща чиния на Бузлуджа... Очаква се скоро да политнат към Сибир. ха..ха..ха...

щери нали и дядо ти е руски солдат обладал баба ти в германия,имай малко съвест де

Тебе обладаните от зли духове араби, те обладават.

То и ,,Президента,,е бил ком.секретар и други привилегии,а сега плюе ли плюе...ти от кои си?

Е да го пуснат след 9 години да им отреже главите като искат.За тези единственото наказание трябва да бъде смърт.

Точно

не е вярно, след 9 години ще е председател на този съд

Мюсюлманите и арабите са дегенерати. Това е заложено на генетично ниво- природно тъпи, мързеливи и агресивни. Тъй са били и тъй ще си останат. От исляма човечеството не е видяло нищо положително. Единственото правилно решение е сегментирането, разграничаването от тази религия и тези нации.

Бе на циганин вяра да нямаш! Дяволската им религия ги учи всичко да правят само да отърват кожата... Та и тоя сега... обладан бил... от триста дявола...

Да му пожелаем вече да го обладават само зли манафи.

отиваш, разрушаваш Мека и после се признаваш за виновен, обладан от духове и се разкайваш!!! Така ли?

само дето саудитският съд ще те осъди на смърт чрез обезглавяване! Да видим на колко ще го осъдят този в Хага.

..Радикален ислямист се призна за виновен пред съда в Хага... --- кога " демократите " и европата ша се признаят за виновни пред съда в Хага?

При Турското робство за да забравим минало и кои сме , Турците разрушават всичко от нашата История , Мадарския Конник е бил мишена за стрелба , а Дворците от Плиска са пуснати на камък за ЖП линията под траверсите !

Само и да не го осъдят ще каже че Карл Маркс му е заповядал да направи това ! Такива не трябва да се съдят ! Направо позорна смърт на въжето и в трапа , ако го пуснат стават зверове и живо не остава след тях !

pegenes

Малоумникът Мануел Насименто този път си е оправил граматиката, но се е отплеснал с прилагателните. "Великите мислители, живели преди няколко века в Тимбукту..." Кои са тези "велики" мислители, какво са измислили и защо не съм чувал до сега за тях?

Нормално е ислямити да рушат, колят и насилват. Те друго не могат! Помните ли турското варварско иго в България?

Не го помним, че не сме били родени. Обаче помним книгите и филмите по темата като "По игото" и "Време разделно". Помним също и уроците в история. Затова никой в България не иска и да чуе за мюслита.

време е да дадат време разделно

pegenes

Мамин сладък, голям глупак си! Ислямът няма нищо общо с варварщината. Знаеш ли, че цялата, така наречена "западна култура" идва от Багдад (Ирак)? Това, разбира се, не изключва варварщината на някои турски мусулмани, както и на много други мусулмани и християни. Варварщината е човешка, а не религиозна черта.

Багдат /Ирак / не е бил мюсюлмански за да твърдиш за култура от там , той когато става прекратява своето цветущо развитие ! Мюсюлманите разрушават всичко по света !

Западната култура е състояние на духа и откъде е дошла няма никакво значение макар , че в никакъв случай не е дошла едно към едно от Багдад. Важното е че в Багдад отдавна няма състояние надуха излъчващо каквато и да е култура благодарение най-вече на приемане на догматичния ислям.

А какво знаеш ти за Исляма? Дори и да го изповядваш знаеш ли въз основа на какво е съставен? Прочети Хадис/Хадит , а не само Корана, тогава се изказвай. Там насилието изобилства. Лудостта изоблилства! Мохамед кара хората да пият камилска урина за лечение, казва че едното крило на мухата е лекарство, а другото болест и други неща. Ислямът лежи въз основа на тези глупости. Който не вярва, може да прочете сам.

Зъл дух се цери като те обладае Бат Ставри!

Той за да отърве кожата може да "признае" и че майка му е коза... Няма по-лъжливи, подли и коварни тулупи от арабите.

явно нашия зъл дух не само тука е зъл!!!!!!!!!!!!!!!!