17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Именно Хафтар представлява законното правителство, което е Бенгази! Това в Триполи е марионетно правителство на Мюсюлманските братя, което ООН подкрепи като израз на безсилието си! Това, което се случва в Либия е пълен абсу.д спрямо правото, особено след намесата на Ердоган.

Та....каква държава беше Либия? Май не знаеш? Опиши с думи прости...

Ще го шибат др.Хафтар по всичко личи.Той се взима много на сериозно,обаче срещу Русия и Турция няма шанс.Ще последва примера на Сюлеймани - бум от разстояние.

Каква държава беше Либия.

Защо ли в Ирак и Либия нормалните хора не харесват разбойници дошли да крадът нефт под наслов че е демокрация

Това правителство "на националното съгласие", изглежда не е съвсем на националното съгласие, след като половин Либия се бие срещу него :) Относно до това, кой как плаща и кой се бие - руснаците му намериха формулата (измислена далеч преди това от американците). Саудитите плащат, щото не ги кефят сегашните либийци, руснаците си направиха частна военна фирма и си защитават интересите без държавата да даде една стотинка, а турците газ пик*аят. Тъкмо се зарадваха, че ще могат и те да облажат с газ и петрол, ама ако генерала дойде на власт, целият им фалшив договор с Либия отива на кино. Руснаците искат да имат влияние там и не може да им се сърдим, всеки си защитава интересите (освен нашите политици, разбира се). Американците имат неизчерпаеми ресурси и могат да си позволят да харчат за щяло и нещяло. Руснаците имат ограничени ресурси, но са много, много добри в асиметричната война. Трябва много, много да учим от тях, как се защитават национални интереси, ама сега ние сме заети да се предаваме един друг, както и интересите си. За жалост.

Ако беше нормален човек а не руски хибридник щеше да знаеш, че в Либия именно това е законно признатото правителство а Хафтар е сепаратист и руска марионетка подпомаган от Русия с оръжие, пари и наемници.

В Либия, още от римско време, половината Либия се е биела срещу другата половина.

Aко САЩ бъдат изгонени от Близкия изток, животът ще се нормализира. Русия е побеждавала много генерали и фелдмаршали ....

България я разпарчетосваха. В Африка изкуствено обединяваха отчетливи разлики в едно. В случая - Триполитания и Киренайка.

Нищо ненормално не се случва в Либия.Това го предвидиха и наши Арабисти още преди да свалят и убият Садам Хюсеин в Ирак,а за Либия нямаше индикации че ще свалят Кадафи.Ама няма кой да слуша,затова сега ще има нескончаеми конфликти.

И Русия,и САЩ се мешат в тези конфликти,затова те не свършват! Ако тези две държави не се месят,нямаше да има толкова дълги конфликти!

Русия присъства на договорни начала. А САЩ са натрапници

Ами ако няма конфликти къде ще си продават оръжията бе глупчо.Но това са малки конфликти ,аз смятам ,че скоро ще сбият Индия и Пакистан.

искам да съм в каросерията и да натискам спусъка

Халифа Хафтар, известен като Кадафи от Ленгли, е американски гражданин и си има къща в САЩ. Преди работел с ЦРУ.

А сега Путин му духа .... супата

Вчера беше Фелдмаршал Хафтар, явно защото беше в Москва. Днес е отново генерал Хафтар, защото си се прибра в Либия.

Хафтар е руска марионетка и изпълнява заповедите на Москва, която го подпомага с оръжие, пари и наемници . Руските интереси са да има постоянно напрежение в Близкия Изток и бежански вълни към Европа.

Знае ли човек, дали да ти вярваме? С гражданство на САЩ и агент на ЦРУ.

Ами защото Русия не се гнусни да подкрепя всички убийци диктатори и боклуци по света, стига да се обявят против САЩ и да създават зони на напрежение.

Защо пред глупостите си пишеш винаги "Българин"? Ти си просто платен трол.

Не е руската безродна измет,тази, която ще определя кой е българин и кой не е.

Лъже, че е българин. Най много да е хохъл