Казусът с жилищата на ГУСВ ще бъде решен

"Казусът ще бъде решен. Казусът е драматичен", каза регионалният министър Росен Плевнелиев по повод запора на жилища, построени от държавно строително предприятие.

Обратно в новината

Коментари - Казусът с жилищата на ГУСВ ще бъде решен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Срещу 3000 лв - запор за 100 000 лв", това ли ви притеснява, г-н Министър? Значи тия, на които имате да давате под 3000 лв, да пият една студена вода, така ли?! Че защо тогава директора на ДП"СВ" не бръкне в джоба си и да ми изплати 1000-та лева, които ДП"СВ"-Плевен ми дължи нече година и половина? И без това месечната му заплата е над 4 000 лв. Или големите пак са с предимство, а малките - кучета ги яли?

Ми те преди не бяха корумпирани ама като видяха пари и се промениха . Директорите на фирмата да варнат парите на хората или да им дадат апартаменти не казармени общежития.Държавната власт да търси сметка от директорите как така докараха фирмата до фалит. Да се провери за колко пари продават апартаментите и парцелите.

Чудесно, помогнали сте на тези хора. но какво става с над 300 000 притежатели на лихвоточки. Парите са дадени за жилища преди 30-40 години, а днес няма нито жилища, нито обезщетение. Още по-прецакващо е ,че хората с лихвоточки са разделени на правоимащи на обезщетение и неправоимащи-и неправоимащите освен да пият една студена вода-друго не им остава. Въпросът с лихвоточките може да се реши с приемането на нов закон за лихвоточките с текст "Държавата изплаща обезщетение на ВСЕКИ притежател на лихвоточки. Изплащането не е свързано с дрУги условия и пречки, освен да се докаже притежаването на лихвоточки."

Какво общо имат лихвоточките с ГУСВ?????

Айде, стига с тез лихвоточки. Да не сте искали капитализъм, като искате точки. Що скачахте по площадите 89-та година?

Браво дир бг честесе наели да помогнете на едни обикновени хора поткрепям вашата кауза напълно, идани радвате с повече като тази новина.

На зелено винаги е рисковано. Какво като е държавно? Държавно или частно - рисковете трябва да са еднакви.

ами като избрахте корумпирани на власт кои ви беше крив господа?

Г-н Министър Росен Плевнелиев, казусът с жилищата на ГУСВ ще бъде решен,но как- от настоящата статия не става ясно? И да уведомя за скандална ситуация, но в град Стара Загора, в която не 9, а над 100 семейства, заплатили на ГУСВ жилища, (от доста време), не могат да влязът във владение- липсла акт 16. Хората живеят на квартира и изплащат зверски лихви, подобно на 9-те семейства от Овча Купел, но са значително повече-над 100 старозагоски семейства!

А във Варна, охлаждаме супата още 160 семейства! Засрамете се, държавна фирма окраде данъкоплатци. Такова беззаконие няма никъде по света!