Губернаторът на Ню Хемпшър: Тръмп трупа точки от вероятността да бъде арестуван

Експрезидентът се е устремил към номинацията на Републиканската партия, но над главата му надвисна възможно задърбжане по обвинение, че платил на порноактриса по време на предизборна кампания

Обратно в новината

Коментари - Губернаторът на Ню Хемпшър: Тръмп трупа точки от вероятността да бъде арестуван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сценаристите на дълбоката държава в САЩ вече си изчерпиха репертоара... Едни и същи изтъркани "подходи" в похода срещу всеки, който им нарушава доминацията и господството. Но това, в крайна сметка наистина се превръща в безплатна реклама, за потърпевшите от този лов на вещици... А в Щатите тези процеси отдавана са на мода и винаги са били част от тяхната „култура“.

По нашенски-искаме да се спазват законите ама другите да ги спазват.

Води до по-голяма популярност. По тая логика тръмп ако застреля невинен човек, популярността му ще скочи до небето. Но пък е смешно как хора, твърдящи че корпорациите богаташите ги били ограбвали, се хвърлят да защитават един милиардер. Дето на всичкото отгоре е фалирал на няколко пъти и всеки път загубите се поемат от същите тези хора.

Стига сте го ровили тоя Тръмп. Вместо да се занимавате с битовизими, вземете да се поинтересувате малко (извън мейнстрим медиите) за последните разкрития за фамилия Байдън, които в момента нищи Конгреса. 3млн. долара кеш от китайска компания, близка до Комунистическата Партия, за незнайно какви услуги. По-скоро никакви. И това е само една сделка. А ама още 11 такива. Ето това е от интерес за обществото. А не Тръмп, който си платил за някаква курва....през 2006г.

Ама забелязвам странна шизофрения във вашите писания. Дайте да преследваме байдън, щото е нарушил закона. Ама не закачайте тръмп, който многократно нарушава закона

забелязвам само, че са ти направили вече лоботомията...

Ако не възхвалявам русия и путин значи съм соросоид. Ако не възхвалявам човек извършил криминално престъпление значи са ми направили лоботомия. Ако не искам хем да съм комунист хем да възхвалявам милиардери-ми не знам ти кажи какво съм тогава. Само че ми е любопитно нещо друго-твоят тръмп твърди че изборите били фалшифицирани въпреки че него го избраха по абсолютно същия начин със същите гласувания по пощата. Пък такива като тебе хем твърдят че са направили измама с гласуването по пощата хем искат и тук в България да въведем същото гласуване.

Ако сме у щатите сите българе требе да сме у затворо. Секи ебе под път и над път де кво фане, га платил, га не платил как доде. Само собствената си жена никой не ебе, чр му е дошло до гуша от нея.

А па у България Гоце ги вкарваше в политиката, Киро вкарва Парапетите в политиката, Кокор ги прави бирници и прочие. Примери бол. Излизам да карам ски. Сполай ви и останете със здраве.

Е та без пари ли да я ебе? Само Гоце ебеше без да плаща. Курвите ги правеше политици, че беше скеъндза.

Много потентни тия щатски президенти- Монито Лизачка, а сега и тая Стирика Еба...ка! А нашия Мучо е старомоден-....

Оня ден арест за Путин, сега за Тръмп..... да се готвят Боко и Радев

Да се готвят Кирчо Тъпото и Кокорчо

Озаптете оранжевото путинофилско прасе Тръмп

Неговите точки отдавна са натрупани и са в средите на профанизираните елементи на американското обцество.Друг няма как да се върже на тези психоатаки,че ще бъде арестуван.Със същия успех може да каже ,че след седмица ще бъде изнасилен.

Като не искате да трупа точки спрете репресиите бе, другари либераст-фашисти.

Няма да спрем. Тръмп ще бъде подпукан утре от полицията

Така е, щом плаща на порноактриси ще гори. Ако беше платил на порноактьор в крак с новите американски ценности даже паметник щяха да му издигнат. А и я виж Клинтън, пурата ама безплатно и няма арести, няма съд, а този ще плаща!

Ти нещо срещу хомосексуалистите ли беснееш? Я си мери думите

Засегнах ли те? Извинявай!

Мълчи бе

Гей-клубчето, по-кротко, че утре пак ще се криете по дупките...

Чакай сега, не разбирам нещо - нали уж Путин щяха да арестуват.

Това демократковците сън не ги лови ,а притвориха очи , а Тръмп в овалният кабинет им се яви

Тръмп заяви , че когато спечели изборите за Президент , ще спре Войната срещу Русия .

Най-яростните противници на русия и путин са именно републиканци. Пък за разлика от вашия путин президента на сащ не е все силен. Има там едно нещо наречено конгрес.