Губернаторът на Донецка област призова за евакуация на 350 000 жители

Когато има по-малко хора, ще можем да се концентрираме повече върху нашия враг и да изпълняваме основните си задачи, заяви губернаторът Павло Кириленко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е бати руските боклуци в този саит!!

бой по руските окупанти..

Хмм, да не би укрите да имат намерение да хвърлат атомна бомба както беше по предварителния план, та приканват населението да се евакуира,мноого странна покана

и после какво ще правите с празни градове след "победата"? Или вече е ясно че вас хора не ви трябват, всичко е за територия и ресурси, че тия яхти и имения на вашите олигарси пари струват?

Пак лъжи.

вас да остане само пепелище! Защото на воля ще си гърмите по сградите, болниците, училищата, детските градини... И после-пак ви виновни руснаците! и ще плачите за ПАРИ за възстановяване. Да може още дълго да крадете на входа им.

Значи ще бягат с месното население. Няма смисъл да призовава ,кво призовава , най вероятно искат да излъжат хората да излязат навън и да ги ползват като щит на отбранителен рубеж извън града а самия град да минират, няма друго .

тцъ. Зад кой ще се крият тогава украинските войници?

да бъде разстрелян като нацист и да се спре с убийствата на украинския народ от този шизофреник!

Освобождавайте цялата територия от хохляци и да мирясваме

Че иде ред на полша!

Правилно, изкараайте хората за да не ги ползват за жив щит укронацистите, а като останат само всушниците , руснаците ще се справят с тях за нула време.

Започва един хубав и слънчев ден :) Да се помолим да бъде ползотворем и поне 1000 укросвине да се срещнат с Всевишния :)

Бог

Все едно четеш новина от Германия през есента на 1944-та...... Всичко е повече от ясно. До края на август Донбас ще бъде освободен. Наесен следват Харков и Одеса. Краiна капут!

Смелите укровойни пак искат да се правят на женички, по полички и чорпогащи и да се изшмулят покрай цивилните :)

Червените малоумници са много активни тази сутрин!

що квичиш ве шорапрче глистяво, гладно ли си.. ббаахаха

ДЕНЯТ КАКТО ВИНАГИ ЗАПОЧВА СЪС ДОБРИ,ДОРИ ОТЛИЧНИ НОВИНИ.

ПОЛОВИНАТА УКРОПСКА АРМИЯ ВЕЧЕ Е "ЕВАКУИРАНА" ЕДНИ КЪМ СИБИР,ДРУГИ КЪМ СВЕТИ ПЕТЪР. ОКОЛО 300 000 .

ДИР БГ, ЗАЩО ИЗТРИВАТЕ КОМЕНТАРИ АКО ИМЕТО НА КОМЕНТИРАЩИЯ Е Z или V .

Пиши се Zelyenskiy!

евакуация, че да не стане после екзекуция като стъпи червения ботуш....И да си вземат ако може бойлерите, ютиите и одеялата с тях, да видим сега какво ще пращат в колетите на изток приматите-мужици...

Дератизация!

Да работиш за руската пропаганда сега е като да работиш за Султана 1911-та.

НАЧАЛНИКА НА ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ НА ТУРСКАТА АРМИЯ ПО ВРЕМЕ НА БАЛКАНСКАТА ВОЙНА Е ... Барон Вильгельм Леопольд Ко́льмар фон дер Гольц (нем. Wilhelm Leopold Colmar Freiherr von der Goltz, Гольц-паша; 12 августа 1843, Лабиау, Восточная Пруссия — 19 апреля 1916, Багдад, Месопотамия) — прусский генерал-фельдмаршал.

И кое е пропаганда? И въобще кому е нужна? Те русите не обичат да парадират! Вършат си работата тихо и методично!

От седмица няма никаква новина по Българските медии какви ги вършат Укрите. Само опорки на ЦРУ меткате. Вчера снаряд разчлени на части поредното дете. Вместо да обстрелват Руснаците на бойното поле, Укронацистите използват "модерните" ЕС оръжия върху мирни граждани. Редовно. До там стигна наглостта на МИ6, че да обяви това за акция на Путин. Никой вече не се интересува от факти, разследване и реалност. Важно е планираната свинщина да се инжектира в тиквите на гоите по света. Никой не му пука, че това се случва от осем години под носа на ООН, които директно са дали достъп до мониторинга на Киевските Нацисти. Ако Америка беше на мястото на Русия щеше да е заринала Европа с бомбардировки.

На вас не ви ли спряха рублите?

Казвам само че укрофашагите ще е добре да умрат!

Идиот!

Какви Б о к л у ц и се навели на руЗЗиа

Вече не затварят чувалите. Бият здраво от 3 страни, като оставят четвъртата отворена. Укрите се пос.рат и бягат на талази, градът пада за 2-3 дни. Деморализираната армия отива на следващата огнева позиция и разказва на останалата армия колко е гот да те пляскат с 500 кг. авиационни бомби. Всички дружно се пос.рат и бягат към Киев, на следващата огнева позиция. Сравнение - Северодонецк падна за 3 седмици. Лисичанск - за 3 дни. А тоя губернатор да не се прави на светъа вода ненапита. Цивилните са основния щит на нацистските укро баталиони. Това вече и децата го знаят.

РУСНАЦИТЕ ВКАРАХА В БОЙ И НАЙ ДОБРАТА И НАЙ-НОВАТА САМОХОДНА ГАУБИЦА В СВЕТА "КОАЛИЦИЯ СВ" ... 152ММ . 16 СНАРЯДА ЗА МИНУТА И ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ИЗСТРЕЛЯ ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ ДА ПРИСТИГНАТ ЕДНОВРЕМЕННО ... ПРЕДИ ТОВА САМО ГЕРМАНСКИЯ ПАНЦЕРФАУСТ 2000 ... МОЖЕШЕ ДА ГО ПРАВИ ... ОБСЧЕ СЕГА ОТСТЪПВА И ПО СКОРОСТЕЛНОСТ И ПО ДАЛЕИНА. 16 бр/9бр ... 70км /40км

Киев ще изчезне за минути!

По този начин ще развържат ръцете на руснаците които пазят цивилното население и операцията ще тръгне с по бързи темпове. Тея украинци или са много прости или имат за цел да се самоунищожат

Нищо ходобно няма! Само така се изявява пред медиите. Ако някой тръгне да се евакуира го връщат обратно, щото било опасно да ходи на открито! Ако настоява да продължи все пак - е предател и с вероятност 100% го удря случаен куршум в главата!

Укрите не искат да се бият на 2 фронта и затова искат да разкарат цивилните за да не докладват на руснаците по телефона корродинатите на мазетата, апартаментите, детските градини, училищата и болниците където са се скрили като насрани шуги. Мислят си че руснаците сами няма да могат да ги намерят Освен това като правят фейковете как руснаците взривяват цивилни обекти свидетели не им трябват. Мислят си че трибунала ще им се размине. А тоя губернатор на Донецка област със същеят успех може да се пише губернатор на щата Калифорния например или която и да било друга област на Земята за която е чувал по телевизията

Гобернатор е дотолкова, доколкото Донецк е украински. Някъде около 30%. А виж че щял да евакуира някой, ами никой не може да евакуира освен жени, старци и деца, защото по закон от днес на всички мъже е забранено да излизат от местото, където живеят. Крепостничеството се върна у края на Росия по заповед на зеленски.

Ако сега пък цивилните им пречат "да се концентрират върху врага", да спрат да се крият зад тях и да излязат да се бият извън града. Какъв му е проблемът на този "губернатор" без губерния?

Какво Лъже този Мангал ? Той не е Губернатор , от Български произход е Губернатора ! В тази Украйна всеки Боклук се мисли за Губернатор и за командващ ВСУ ! Спрете се да пишете Глупости под диктовка на Сульо и Пульо !