17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Създава се впечатлението че тези пеещи звезди са като международните футболисти – който им плати повече, за него играят и му целуват емблемата. Но не всички са така. Например Роджър Уотърс откровено разяснява измамно коварство на тези активни мероприятия и смело се изказа против цялото псевдохуманитарно лицемерие срещу Венецуела, като по този начин фактически става една тухла в стената между венецуелския петрол и неговите собственици, венецуелския народ от една страна и вашингтонските пиявици от друга. Да, пеят си тези певци, но при това се заемат все същите американски позиции за доставка във Венецуела на нещо с камиони. Не вдигане на блокадата или разхлабване на банковата финансова примка около Венецуела, а американска доставка, където си искат в страната. Дори поне от малко срам можеше да споменат нещо за предаване на хуманитарна помощ. Например, да се оставят товарите в транзитна зона, някъде в близост, но извън Венецуела, където след като всички съпровождащи ги се отдалечат, да дойдат венецуелските митничари и власти да проверят товарите и да ги вземат. Но не, никакво даване или предаване – абсолютно нищо без отваряне на границите и доставки! Също така май няма призиви местни биячи и спецове от къде ли не, да не инфилтрират, да не се смесват с публиката и да не се опитват да я насочат на поход към Венецуела (подобно на добре организираните походи на нашествениците в Европа) и под така създаденото хуманитарно прикритие, да извършат пробив на границата.

Мадуро им го каза ясно и точно, като са толкова загрижени уж за хората, да вдигнат санкциите и да им върнат парите, които се намират в английска банка. А те хуманитарна помощ, концерти, още санкции, блокиране на пари ... глупости и залъгалки. Изследване показва, че 82% от венецуелците не познават Гайдата, ама той се обявява за президент, какво да говорим повече?! Гайдата е платената марионетката, която ще подсигури достъпа до петрола, нищо че предаде собствената си страна и хора...

Как да не го познават, като опозицията има мнозинство в парламента. Идиот

Зад Мъдуро наднича джуджето от Кремъл, то го пази, както пазеше и марионетката си Асад и аятоласите в Иран. Империя Зла, полюбиш и козла. Кат Русия няма втора, тъй опасна за света, тя е символ на позора и опасност за мира.

Ще свалят Мадуро , колкото свалиха Асад !

видях нещата от двете страни на границата. по тивито. Гуайдото в Колумбия, май е подкарал някакъв камион лично (това от нета, на снимка). а по тивито - Беше някакъв гмеж от политици в Колумбия, всички се мазнеха на представителя на САЩ, който отговаря за венецуелските работи. Гуайдото вървеше заобиколен от журналисти и раздаваше интервюта (явно преди да се качи на камиона) и от хора некви. Но по-интересна беше гледката откъм границата, завардената. Значи смаях се първо от магистралата (нали уж там било всичкото мизерно), шестлентово шосе в перфектно състояние (това е мостът, по който ще минава помощта, гледката беше към граничния пункт в далечината. На първа линия барикадирано с камиони така, че трудно се минава и с танк, после огромни бетонни блокове, после метална стена, ама яка та яка, после още заграждения. Не са забравили и за т.н. пресечена местност в ниското (става дума за мост, граничен, през който се влиза във Венецуела) - видях дълбок ров и широчък така, изкопан от военните. Чистота, ред, спокойствие, нямаше жива душа. После след огражденията имаше привърженици на Мадуро, доста насъбрани хора с плакати, протестиращи срещу помощите и Гуайдо хуманитарната мисия. Спокойни и чисто облечени, общо взето нищо общо с лумпените на снимката. Направи ми страхотно впечатление това ГККП, шосето и инженерното решение. Ние ммай сме много назад с материала. Сега си обяснявам защо нещата са запецнали. видях това по телевизията, това не е интернет - друго си е. иначе се питам цяла вечер. хубаво, това инженерче учило в САЩ, като как ще оправи за нула време държавата, ако вземе властта? до момента е само хаос и безвремие. другото което видях, бяха тълпи опозиционери, насочили се към летището в Каракас, за да попречат на военните да се транспортират към границата, ако стане някакво мазало. като по този начин ще пречат не само на военната, но и на гражданската авиация. Като цяло обаче обстановката беше спокойна, почти нямаше военни по улиците. Хорта си вървяха необезпокоявани. Засега толкова.

какво представлява затваряне на границата по венецуелски.

хуманитарна помощ от няколко тона-това прави половин камион те че необичат да дават амереканците знаем ама чак толкова

Няколко тона-800.

Крайно време е дисциплината "международно право" да отпадне от обучението на бъдещите юристи - защото такова вече не съществува, а терминът е изпразнен от съдържание. Той явно трябва да замени от "Интересите на САЩ и волята на президента им". Иначе мекерето навреме е напуснало Венецуела, но майданът по южноамерикански продължава. След толкова десетилетия грижи от северния брат, е чудно как има още глупаци в тази страна, които вярват в благите му намерения. Явно глупостта не шества само по нашите ширини.

съдържанието на много думи се подмени тотално: комунизъм , демокрация, дискриминация, расизъм, популизъм, национализъм и куп други подобни.. А специално в Бг се изпълни с ново съдържание думата КАЛИНКА.

След концерта в Кукута Върджин Атлантик, Върджин Галактик и др. фирми на Брансън ще получат за награда преференциални лицензи за кацане из САЩ и др, привелегии....

почват да се случват някои неща, в които страхливото мекеренце явно си е намерило повод да не участва. Ето какво прочетох току-що: Националната гвардия на Венецуела е обградила казармите в центъра на Каракас. На разстояние около двеста метра от входа на казармите. Служителите на реда за всеки случай са екипирани като за извънредна ситуация, носят специална екипировка с допълнителна защита на ръцете и краката. Освен това носят щитове. На Запад няма единство за Венецуела поради непредвидимостта на последиците. Самопровъзгласилия се за президент Хуан Гуайдо (който е на концерт в Колембия, пази си кожата гуайното) призова привържениците си да отидат при казармите на Националната гвардия, за да настояват военните да преминат на страната на опозицията. По думите на очевидци, група на опозицията е поела към площад Санта Фе, който се намира близо до казармите. Засега няма фиксиран сблъсък. Междувременно армейските подразделения са получили заповед да се разположат на границата с Колумбия. Правителството възнамерява да блокира американските конвои с хуманитарна помощ. Властите се опасяват, че това е прикритие за организацията на интервенция в страната.

гуайдо лош,че иска да сваля властта , пък ленин-добър, че я бил свалил...

Говнайдо е отишъл на концерта. Добър начин да си ,,обере крушите,, ..за Щатите.

да протестират при казармите на Националната гвардия - и се е чупардосал, като истинска подлога. Девизът му е другите да мрат, за да стане той, вчерашното гуано президент. парички си има, ще изкара една почивчица в Колумбия, може и в САЩ. Техните опозиционери чупят тъпомера.

Мадурко пратил войската по границата, да пазят да не бягат венецуелците.... а тя армията започнала да бяга през границата!

И Мишо-шамара плюваше САЩ, но замина там да върти геврека на тиро, щото печели повече, отколкото рап-тъпак в България. Плювате САЩ, но сте заобиколени от техника,напитки, филми и лекарства разработени и произведени в САЩ :)

В САЩ отдавна нищо не се произвежда!

Гледайте концерта по руската тв. Започва! Оставете ги тия маргинали в Колумбия ...

гледаме го

Само 40 страни са признали самозванеца, другите над 170 не са съгласни някой да взема властта без избори.

Гъдю не ви ли напомня на Саакашвили? Преди известно време и той нелегално пресичаше държавни граници по заповед от Вашингтон! Схемата и целите са едни и същи, организаторът също, само пионките се сменят....

Брансън да си гледа бизнеса в Щатите!

..щом Мадуро не ни е удобен, само санкции ще ги оправят тия туземци! Санкции до дупка, нека да гладуват, докато Мадуро е на власт. Ще нахраним гладните с помощи, за да покажем колко сме благородни - нищо, че гладните са гладни, тъкмо заради...нашите санкции. Виж, ако дойде нашия човек, друга работа. Ще нахраним гладните пак и ще свалим санкциите. После всички печалби за нас. А на отново гладуващите ще кажем, че при демокрацията е така - законът на джунглата, всеки се оправя сам. ...Абе що все се сещам за Збигнев Бжежински : " нас не ни интересува народът на една държава дали живее добре или зле.. Важното е правителството на тази държава да ни е приятелско". Казал го е някъде през 70-те години, когато Тръмп,компания и сенатори са били пъпчиви младежи. Днес обаче добре са си научили урока. Сега още -повече си давам сметка, как Жан Виденов "фалира" банките и държавата ни през 96-та. Просто не бе удобен на някои.

Започва се.

Руснаците сигурно са наблизо и краварите подвиха опашка. Прецакаха ги като в Сирия.

Концерт в Колумбия, пели и свирили, и кво? Миле Китич и той ще прави концерт, Лили Иванова също, Еминем и Металика също и какво от това? Който иска ще отиде, който не иска няма да отиде, какво толкова, че Брансън и спонсорите на превратаджията Гауидо правили концерт в Колумбия? По добре държавите, които откраднаха парите и златото на венецуелския народ от банките, да ги върната на венецуелците, хората да си купуват храна. А не с тези откраднати от венецуелците пари разни държави, милиардери и превратаджии да " правят хуманитарни кризи и устройват концерти за изгладнелия венецуелски народ".

Ми, този принцип е заложен в основата на интервенциите по "демократизиране " на опърничави народи. Западните държави имат опит в това. Като обсадата в Сталинград. Спираш доставките на суровини и продукти от първа нужда, оставаш хората в опърничавата държава да мрът като мухи, докато клекнат и се намерят достатъчно такива, готови да слугуват до гроб на завоевателя. После им пускаш аванта и "помощи", които след не много време си избиваш многократно и инфилтрираш пропагандната машина на опърничавата държава, която започва да работи за теб, т.е.за завоевателя!

Обсадата на Сталинград?! Прати линк къде се кандидатства за тези коментари, в ТЕЛК ли?

ае чупката масоно чафутски мангал

чесният милиардер Брансън - за един "по-справедлив" свят

хора спрете да купувате айфон,найк, кока кола, милка,чкобс, форд да ядете в макдоналдс и други американски боклуци. това е начина тези терористи да умрат по- бързо

аз пък сакам да чукам гуайдо и братятя мъ подзад

Цинизмът на американци и европейските им подлоги - първо ти налагат икономическа блокада, после искат да ти пратят помощ защото хората бедствали заради наложените им санкции ... Такъв идиотски цинизъм може да се очаква само от сащ и подлгите им от ес! Армията трябва да защитава суверенитета на една държава, венецуелската армия това прави - пази Венецуела от завземането й от американските кръволоци!

Честит празник на всички! С Венецуела всичко ще бъде наред, щом зад нея са Москва и Пекин!

Щом народа и армията са зад Мадуро, нема да има Майдан на демократите и олигарсите- спекуланти в Каракас! Даже на Тръмп не му е нужен Виетнам във Венецуела!

нещо не е в ред?Налагат тежки икономически снакции за доставка на каквито и да е продукти,змразяват МИЛИАРДИ долари по сметки а организират концерти и пращат хуманитарна помощ?????

КАЗАХ ОЩЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА-ПРЕВРАТЪТ СВЪРШИ! А СЕГА И ГУЙ.НОТО ИЗБЯГА! ВСЕКИ ПРЕВРАТ ИЛИ СТАВА ДО 48-72 ЧАСА,ИЛИ ИЗОБЩО НЕ СТАВА! ВСИЧКО ВЕЧЕ СА КЬОРФИШЕЦИ!!

Как да се чете статията- претендентът отиде на концерт и дезертира. Сега ще джавка отвън и ще замеря Мадуро с хартиени топченца. Шоуто ще продължи още малко щото американците няма да искат да дават пари, те и сега не искат, ама неудобна работа, не могат от веднъж да прекъснат джангъра. И след като всичко утихне всички ще заговорят за пари. Не мирът обединява, а парите.

Спокойно венецуелци, войниците на САЩ влизат в България. Вас може и да ви прескочат че се дървите много.

Ще им вкарат че ще им хвръкнат зъркелите ......

,,Повече кожи за партията"-лозунг на БКП от кожарска фабрика преди 1989г. Или нов лозунг-,,Да живее Мадурро-освободителят и богът на Венецуела. така де Всеко комсомолец пример за хулиганите.

Скъпи Венецуелци ,спокойно си живейте с 5 долара месечно ... ние ви пазим от световния империализъм и вас и боливар Мадуро .До пълната победа на боливаризма.Засега няма да го прилагане при нас защото олигарсите го недолюбват :) От правнозащитна група по международно право Зелени човечета - Луганск,Донецк,Приднестровие и скоро други правови райски кътчета :):)

те могат спокойно да си живеят и с 0 долара, защото државата раздава реални помощи - кашон с основните храни, не само в кварталите, където живеят получилите безплатно жилища бивши бездомници.

А БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И СОИАЛНО СЛАБИ С КОЛКО ЖИВЕЯТ НА МЕСЕЦ,БЕ,ПЪПЕШ?! МОЖЕШ ЛИ ДА РАЗДЕЛИШ 350 ЛВ., КОЕТО Е "ГРАНИЦАТА НА БЕДНОСТА", НА 30 ДНИ? АЙДЕ ДАВАЙ БЕ,АЙНЩАЙН!!!

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ОРГАНИЗИРАТ КОНЦЕРТИ! В САЩ ИМА БЛОКИРАНИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ, СОБСТВЕНОСТ НА ВЕНЕЦУЕЛА, ТАКА ЧЕ НЯМА НУЖДА С КОНЦЕРТИ ДА СЪБИРАТ 100 МИЛИОНА. ЩОМ СПОРЕД САЩ МАДУРО Е ИЗБРАН НЕЗАКОННО, ТО МОГАТ ДА РАЗРЕШАТ С ТЯХ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА ТОЗИ, КОГОТО ТЕ ПРИЗНАВАТ ЗА ЗАКОНЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА. А КОГАТО СЕ ПРОВЕДАТ ИЗБОРИ, ПРИЗНАТИ ОТ САЩ, ТЕЗИ МИЛИАРДИ ПАК ЩЕ ОТИДАТ В СМЕТКИ САЩ, НО ТОЗИ ПЪТ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДАТ СОБСТВЕНОСТ НА АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ, А НЕ НА ВЕНЕЦУЕЛА, А ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ЩЕ Е ПОБЕДИЛА ДЕМОКРАЦИЯТА!

и пак си мълчите, що така? би трябвало да има възторжено биене на камбаните по тоя повод. от оняден върви като новина, пусната от опозиционен депутат, привърженик на гуано,че индианците от племето са задържали генерала, командвал войниците (задържали са и държат в плен и 3 войници, мирните протестиращи, със забулени лица, които имат вид на главорези). и се чудя защо за това се мълчи в дира. и дали това няма връзка с горещото желание на лидера им да се наслади на концерт в Колумбия? доколко може да се вярва на един дпутат обаче не знам, но е факт, че го е оповестил в интернет. както и това за жертвите и ранените. вече трудно вярвам на речено-казано. това затишие лично за мен е знак, че нещата доста загрубяват. и някой си би камшика не току-така от Венецуела.

по тоя повод в баш темата по въпроса? явно щото нещо не ви изнася. и тука ще триете, много важно. в нета е пълно с инфо по въпроса. не сме опрели само до вас.

Гъдю е вербуван от ЦРУ през 2009г. в Сърбия (тогава Югославия), когато е бил на обучение в печално известната и финансирана от Сорос организация "Отпор". Така, че няма място във Венецуела...

Грешка. Черна гора се отделя през 2006г., така че не е било Югославия тогава, а вече е било само Сърбия.

беше Сърбия и Черна гора - през 2006 станаха две отделни държави :) Символът на отпор е стиснат юмрук и гуано често използва този похват по време на изявите си - високо вдигната ръка със стиснат юмрук.

Е то това със стиснатия юмрук го видяхме и в Украйна. А Гуйно:) едва ли би посмял да върши безобразия без САЩ зад гърба си. Почеркът на "демократизирането" е навсякъде един и същ.

Спомнете се за Орешарски, Съсела, Жан Виденов и пуснете вярната бюлетина за ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА

ТЪПА ГАРГА

Мен напълно ме устройва евроамериканската ориентация на ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ, ЗАЩОТО ВСИЧКО ДРУГО Е РОГА И КОПИТА

Мадуро като го барнат янките, ако не са насера, са опикай Тоя филм сме го гледали...Садам много приказва, а накрая много пика в гащите

САЩ са световни кръвопийци. Всичко останало е маска и популизъм. Сега са нарочили Венецуела.

САЩ ако реши, на тва "мъдо" ши му окачи мъдите на вратъ

вижда се, че познанията ти за политиката се разпростират само до анатомически органи. Толкова си можеш.

ГАРГАТА

Мръсна руска свиня...дурак

ПОНАЧАЛО, СОРОСИТЕ ПО ТОВА СЕ ПОЗНАВАТ! КАЗАХ ИМ ГО НАЙ-ДРУЖЕСКИ,НО ТЕ ПАК...ПОНЕЖЕ СА С МЕНТАЛНИ ОТКЛОНЕНИЯ НАЙ-ВЕЧЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ И СЕКСУАЛНИ ТЕМИ, НЕ МОГАТ ДА СЕ СДЪРЖАТ!!! ВЕЧНО БЪРКАТ СЕКСА С ПОЛИТИКАТА!

Много по-трудна работа от "онази" в Сомалия, Ирак, Сирия, Йемен или Либия! Дали ще посмее да си навлече един нов Виетнам? Едва ли! Ще гледа да спечели няколко стотин милиона и някой друг да му сервира венецуелският нефт и природни богатства за дълготрайно ползване!

САЩ превърната политиката в шоу - концерти. Но зад това се крие война и ограбване на чуждите природни ресурси...

Паисий,кажи на тези от Ройтерс да се научат да четат пишат 250000 зрители а по данни на полицията около 25000 това една нула я нямат за нищо.Защо ако има хуманитарна криза ООН не се намеси със своите фондове,защо ако народа е с Гуайдо концерта не е във Венасуела а в Колумбия кой може да спре цял един народ ако е против Мадуро НИКОЙ,извода е един Гуайдо е една пионка с определена задача.

Рано или късно тва "мъдо" ши падне Колкото по-рано, токова по-добре

Гуайдо харчи парите на венецуелците след като сащ му разрешиха да се разпорежда с блокираните венецуелски милиарди и лъже и маже как някой друг му организира концерти и помощи... До колкото знам Бразилия получи помощо от Венецуела ама сега видите ли и по въздух щяла да им пусне тези от сащ?????/Нещо много вони като мухлясалата царевица американска дето ни я пратиха като ''помощ'' ама се оказа че реално трябва при нас да си хвърлят боклука...

Слугите на САЩ+не Патриотичните Патерици.. ..... ПОДКРЕПИХА... всичко това... .. ГЕРБ Подкрепиха Войната.. От Наше име.!!!! Не за бравяйте това на изборите!!

Блокираш на някоя страна златото в Лондон, и няколко милиарда в други страни и после тръбиш, че не можеш да вкараш в тази страна хуманитарна помощ на 1/100 от стойността на блокираните средства. И започва да се обсъжда военна намеса, за да се вкара "нежеланата хуманитарна" помощ.

Агенция ТАСС излезе с информация че певците от САЩ са взели по 1 милион Долара в Брой , и 10 милиона долара в Акции на Държавната Петролна Компания на Венецуела .

Смятай, колко са зле тасс

Май си пропуснал думичката "благотворителен" от статията. Но щом ТАСС пише ... Ами тя от 1918 до сега само болшевишка пропаганда бълва.

Тъкмо гледам гласуването в Нигерия. Голям майтап. Гласуват на улиците.

Мадуро няма да слезе от власт, ако не е избил още доста хора

Оставете страните по света на мира. Боклуци нагли!