Групата ”Батальон на имам Шамил” заплаши Русия

Група, свързана с Ал Каида и наричащата се "Батальон на имам Шамил", пое отговорност за атентата в метрото в Санкт Петербург на 3 април.

Обратно в новината

Коментари - Групата ”Батальон на имам Шамил” заплаши Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива батальони в ускорен порядък се превръщат във взводове, отделния и отделни трупове!

Смърт на ИМПЕРИАЛИЗМА, по всички континенти и по всички Земни кълбета! Да здравствует СССР и неговите защитници от "Батальон на имам Шамил"!!!!!

Това изявление идва сега, когато руснаците разплетоха терористичния акт и неговите организатори. Следите безспорно водят към англосаксонците и те панически се мъчат да отклонят вниманието с тази глупост.

Мръсни американски терористи.

Този атентат е съшит с белите конци на руските тайни служби и руската пропаганда!Видяхме показните акции на ФСБ които арестуваха уж съучстници на терориста и снимаха всичко с камери за по голяма достоверност но бяха много лоши актьори!Видя се,че акцията е пропагаанда!

Русия и САЩ преди години заедно се бореха "срещу" тероризма, ако сега пак работят заедно няма да им се види края на тия атентати скоро.

Намери и чети-Аарон Русо и ще влезе нещо в главата ти какво е тероризъм как кой и защо го е създал и каква е целта му.Има клипове в Тубето та приятно гледане !

Гледал съм ги.

Тези Шамилци да не са наследници на някогашния Шамил Басаев и някой помни ли какво стана с него ?

помним - ама ве4е ни6то няма от него, мадявам се и от майка му...

Не знам какво помниш и какво не,но със сигурност не знаеш,че в българската азбука има специални символи "ч" и "ш",та не е необходимо да ги заменяш с "4" и "6".Явно си от "подрастващото поколение"!

бързо реагираха от Имам шамил, не мина и месец..... Мирише на скалъпена история, за която някой иска да се направи на интересен.