Грипната вълна се очаква в края на месец януари

До петък при личните лекари ще бъдат доставени 190 хил. броя противогрипни ваксини, съобщи здравният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грипът... Който го нямаше цели две години, заради мерките, дето постоянно ни мъмреха, че не спазваме ? ...

ГРИПОВЕ ВЕЧЕ НЯМА, КОВИДА ГИ ИЗЯДЕ И СИ ЗАМИНА!

От данните на редица държави става ясно, че ваксинацията увеличава вероятността от заразяване -ако данните са събрани сериозно и вярно. Това вече се потвърждава и от проучването на Оксфордския университет, което също потвърждава, че през двете седмици след ваксинацията честотата на инфекциите е 3-4 пъти по-висока в сравнение с неваксинираните. През първите две седмици ваксинираните хора се причисляват към неваксинираните, за да има някаква ефективност на ваксинацията. Проучването на Кармен Пиернас и съавтори, https://www.thelancet.com/journals/landia/article/PIIS2213-8587(22)00158-9/fulltext озаглавено "Асоциации на индекса на телесна маса (ИТМ) с приема на ваксина COVID-19, ефективността на ваксината и риска от тежки последици от COVID-19 след ваксинация в Англия: кохортно проучване, базирано на населението", има за цел - както подсказва заглавието - да проучи връзката между затлъстяването и заболяването. Затова в началото е обяснена предисторията: "Високият ИТН индекс на телесна маса се свързва с намален имунен отговор към противогрипна ваксинация. Целта ни беше да проучим връзката между ИТМ и ваксинацията срещу COVID-19, ефикасността на ваксината и риска от тежки последици от COVID-19 след ваксинация, като използваме голяма, представителна популационна кохорта от Англия." Резултатите обаче довеждат до абсурд глобалната кампания за ваксиниране и са лоша новина за всички ваксинирани хора. Според проучването след две дози ваксина COVID-19 вероятността от заразяване се увеличава с 44%. Предполагаемото намаляване на тежките курсове - което така или иначе не е вярно - се поставя в перспектива от факта, че рискът от инфекция се увеличава. Фактът също така доказва, че инжектирането на иРНК уврежда имунната система. В проучването, публикувано в Lancet, са разгледани всички инфекции, докладвани в Англия при възрастни, регистрирани в кабинет на общопрактикуващ лекар между 8 декември 2020 г. и 17 ноември 2021 г., което означава, че обхваща периодите алфа и делта до началото на периода Омикрон.

Ало, иРНК уврежда имунната система, повече заразени дори преди Омикрон троле наш, Повечето хора с две ваксини вече нямат основание да се пазят. Маски, изолации, дистанции... дрън-дрън. Започват да си живеят живота, затова се заразяват повече. А защо пак не цитираш и другите две таблици, в които се споменав акакъв е рискът от попадане в болница и какъв рискът от смърт? Защо не споменаваш, че след 3-а доза рискът спада около 10 пъти? Да не би да е защото пак ти е забранено, което от своя страна е защото си трол?

После пристигна Омикрон и се оказа, че Зевзека е ТРОЛЪТ. ВСИЧКИ ВИДЯХА СКОКЪТ НА БОЛНИТЕ И СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ВЪВ ВАКСИНИРАНИТЕ КОВИД ГЕТА. САМО УМНОКРАСИВИЯ Зевзек се прави на сляп.

.

Тези хора ясновидци ли са, че да знаят в края на януари какво се очаква и как ще се чувстват хората тогава?!

Не ни грее. Нито ще го мисля, нито ще взема някакви други превантивни мерки, освен нормален здравословен живот.

Ми тя и в момента си върви. Сума ти народ се изпоразболя последните две седмици. Тези, дето можеха да останат два дни вкъщи, го изкараха на чай. Останалите правят опашка пред джи-пи-тата си.

Ковид ваксините вече не вървят, сега ще ни пробутват грипните ваксини. Мамицата ви търгаши!

Зависи от политиката не бързайте с прогнозите! Квото каже главнио инспектор!

В момента има някакъв грип. Майка ми е учител , половината училище е болно. Тя си дойде от работа заразена и зарази всички ни за ден. Каквото и да е бая заразно. Кашлица, температура и хрема. 3-4 и се приключва.

отговора е на министъра :"По време на коронавирус пандемията стресът и безразборната употреба на медикаменти доведоха до лек спад в имунитета.". И в добавка затвора и лицевите парцалки.

3евзек

Ало, И, троле наш, Изглежда деца си нямал преди 2020, за да видиш какви неща носеха отдетски градини и училища. Ало, дир-а защо пак триете бе? Не ви ли е срам?

Пък Куньо вика през февруари.

Мъ, могу ...оптимистично, бре ! Отчаяно много искате да си пробутатае „ваксините“...

"По време на коронавирус пандемията стресът и безразборната употреба на медикаменти доведоха до лек спад в имунитета, коментира министърът". А сега всичките ковид натегачи начело с генерал Черен чувал-Мутафчийски да бъдат осъдени за паниката,която създадоха и убиха бая народ.

Ало, ., троле прост, Бая народ избихте вие, мангърианците, които излъгахте хората да се заразят с алфа и делта, срещу които да градят стаден имунитет. А за лекия спад в имунитета тепърва предстои да разберем какъв ефект ще има. Най-вероятно пренебрежимо малък. А ти пак си трол.

Дано плешояда от военна умре от рак.

плешивостта няма нищо общо с кадърността?! и аз съм плешо, но не се оплаквам и комплексирам, комплекса ми е от това, че ми е малАк...........

..езикът ли

И как точно разбраха кога какво се очаква, че и с какъв "щам" ще бъде??? И какво като има грипна вълна - да не би да е нещо ново????

на боб ли гледаме или на карти, щото сега половин София кашля..........?!

Точно половин София е ваксана. Случайност!?

може, ама с вакса "Щъркел" за печките............. Май пак на боб предполагате......?!

Да маха всички ковид мерки и от болници и да не се мери повече и съобщава. С тях по статистика постигнаха към 70 хиляди повече умрели в България. С летните бяха над 800 човека още повече починали, след въвеждането на мерките. Освен че потъпкваха закони и конституцията. Къде си бе Гешев и 70 хиляди починали ли не те интересуват?

Противогрипната ваксина в последните години и не се разболявам от грип. В тази връзка се замислих от къде знаят фармацевтите какви ще са вирусите,ако не ги пускат те.

Този януари или до година?

Догодина други инструкции

НАД 65 ГОДИНИ ЩЕ ПУКЯСА В РАМКИТЕ НА 3-4 МЕСЕЦА!