Мутация намалила ефективността на ваксината против грип

Ефективността на миналогодишната ваксина против грип е била намалена в резултат на мутация.

Обратно в новината

Коментари - Мутация намалила ефективността на ваксината против грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с ваксините е една голяма измама!Знам от ЛИЧЕН ОПИТ!

Пък аз се чудя защо боледувах, след като се ваксинирах. А тази година дали се очаква мутация? :)))))))))))

Биг Фарма е американската фармацевтична мафия, която блъска всякакви измислици за пари. Противогрипните ваксини едно, че не са изследвани и са вредни, втор и са неефективни. Смисълът е да се продават. СЗО е част от рекламната кампания. Да не споменаваме, че дори лекарствата, които ни пробутва демократичния запад са фалшиви и некачествени, както и храната им, която ни пласират. Най-елементарния трик, който ни прилагат е, да има занижени количества от активните вещества. Така ще има облекчаващ ефект, но излекуване няма да има. Но за сметка на това, болният ще си купува още и още. Нас ни мамят, стрижат и доят. Ако някой си позвoли да каже истината за тези измами, веднага е обявяван за комунист, който заплашва демокрацията и пречи на свободното движение на капитали и измами. И пречи на едни измамници да ни оскубват. И то за сметка на здравето ни.

Лекар педиатър от Пирогов преди 5-6 години каза, че противогрипните ваксини са за над 18г. НЕ СА ЗА ДЕЦА, А САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ!

А иначе каква ефективност имат ваксините против грип без тази мутация? Ако човек живее и се храни здравословно, имунната му система ще бъде адекватна - нетолерантна към патогените и ефективна срещу тях. Но ако от ранна детска възраст е компроментирана нейната работа с ваксинации, тогава възникват много здравословни проблеми с времето. Включително много от автоимуните заболявания свързани с физически и умствени проблеми.

Вирусите не действат както бактериите, тъпчо.

ДИР, хакде да се спрете малко, а! Преди седмица писахте, че САМО 3% от българите си били сложили от тези, оказва се НЕЕФЕКТИВНИ, ваксини срещу грип. Да ви е...м и пропагандата!

нямат умора тия мошеници, ей...

всяка ваксина е потенциален канцероген, а за младите и опасна генна модификация (мутация) на потомството - давайте смело, опитни мишлета!

Нарастващото население и непрекъснатото увеличаване на продължителността на живота говори обратното на това, което казвате. Ваксината е начин за "обучение" на имунната система. Ракът е вид мутация, но разберете,че човека е резултат от такива мутации настъпили през милионите години. Ние не можем и не трябва да спираме еволюцията. Не е в наша полза като вид. Не говоря за отделния индивид.

Защо не покажат статистика какъв е процента на заболелите от грип, които са ваксинирани и на тези, които не са ваксинирани?

Ще ви направим каквато статистика си поръчате :)

Че то всяко нещо се изражда, мутира видоизменя и какво правим?!

... ваксините - контрол над съзнанието на простолюдието и създаване на деца аутисти, чрез интоксикация в уж "консервиращото действие" на живака в тях! СЗО цитирам: "Няма такова нещо като безопасна доза живак". Живака заличава миелинизацията на миелинизираните нерви и прави от хората парцали без мозък. Какво повече трябва да се каже за ваксините?

Време е дежурният проваксинатор д-р Кунчев да се появи на сцената и да започне да ни убеждава колко са полезни ваксините и било добре хората да се ваксинират, щото грипът, нали...

Ваксините увреждат имунната система. До преди 6-7 години редовно се ваксинирах против грип. И задължително изкарвах по един, наистина съвсем лек, само температура и отпадналост. Една година пропуснах ваксинацията и ........ ПРОПУСНАХ и ГРИПА. От тогава не се ваксинирам. От тогава не съм кихнал.

Работата на грипа е да мутира, а не да се съобразява с ваксината. Направо пишете, че ваксината е негодна още по рождение.

Не само негодни, но и вредни! Знам доста деца и възрастни, пострадали от ваксини, включително и от противогрипни.