Пикът на грипа идва до дни

Грипната епидемия се разраства, а пикът ѝ се очаква да удари в следващите дни. От днес е обявена грипна епидемия в Трявна, Дряново и Димитровград.

Обратно в новината

Коментари - Пикът на грипа идва до дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига сте плашили народа с този грип, грипове е имало и ще има! През зимния сезон е така!

Защо моето поколониекато ходеше на училище в края на 80-те нямаше такива грипни ваканции? Всеки ден си ходехме на училище,и нямаше 1 болен? Когато продължих да ходя на училище 90-те се появиха сигнали за бомби, дървени ваканции и грипни ваканции.

Защо няма подобни епидемии в западна Европа? А в България се знае още от лятото "кой щам ще ни удари зимата".

Щот се опитват да ни унищожат, брато.

Бях се притеснил ,че днес ДИР е пропуснал да пусне платена публикация за прословутия ГРИП,НО вече съм спокоен....цели две има.... Не се НАЯДОХТЕ БРЕ... НЕ СЕ НАПЛЮСКАХТЕ.... ПСЕВДО....ДОКТОРЯ ЛАКОМИ ФАРМАЦЕВТИ ПИШМАН ,,СПЕЦИАЛИСТИ"... ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ... Чудя се как съм оцелял повече от 1/2 век? Грип ли е нямало навремето не знам.... Зная само,че нямаше ТВ,нямаше НЕТ,нямаше толкова гладни журналя във всяко по-голямо населено място ИМАШЕ само по една аптека и ъя...ДЪРЖАВНА,а не,както днес наесяко кьоше по две/както и с бензиностанциите/...показателно ,че в тях е ...ДАЛАВЕРАТА.... ТЕ ТОВА Е ,,ВИРУСЪТ" НА....ГРИПА !