Засега няма да има блокади на гръцката граница

Гръцките фермери са се отказали от блокадата на границата ни в понеделник, съобщи за БНР Йордан Арабаджиев от Съюза на международните превозвачи.

Обратно в новината

Коментари - Засега няма да има блокади на гръцката граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве защо ние не им блокираме тъпата граница, и да изпукат тъпите им земеделци от развалена продукция. Мине се не мине блокират границата с нас, обаче си пропускат тировете дето изнасят земеделски стоки. Ние трябва да ги блокираме тях, и да умиргат като не им стига стоката до купувачите. До кога ще им търпим номерата.

Тъпако те са по умни и си защитават интересите не са надупени а единни и знаят какво искат.

Студено им е на маляките. Нека размине малко студа и ще се наредят ...

Ха-ха, май снегът и студът са им дошли в повечко на наглите византийски задници...

Добре бе бати, ако жената е избягала с грък, не сме всички виновни....

нагли византийски задници...каза един жалък български задник:)

TIREX

на булгаристанския лумпен все Гърците му виновни но няма да чуеш з а турците нищо з а това че влизат и бракониерстват затова че по границата си правят каквото искат задължили са булгаристан за водите за пасища за какво ли не мародерстват по села и паланки има стотици населени места без нито един българин.. джамиите с аповеч от църквите но не квичат демократите з а това а че Гърците си живеят добре с 13-14 заплата осигуряване и кръчмите им с а пълни .ходя по 20 пъти в Гърция годишно и винаги съм бил доволен. и няма да сменя Гърция с булгаристанско осрано море и планина.Мнозина също.

Ти си изпушила манерка, драги. Какви турци по гръцките гранични пунктове?

Гърците и турците са едни и същи, не ги разливам, като почнат да ми плямпат.....

Докато не почнат да ми плямпат*

TIREX

миналата година писаха блокада . 4 пъти влизах в Гърция и не са спирали коли и кемпери. опитите на ганьовците да изкярят някой лев плашейки със контра стачки са плачевни т.н тираджии с а гнусно племе .

Чакат време и явно не могат да убедят повече хора да се вържат да клечат. Явно нещо се е случило миналата година и сега не само времето им пречи. Щом студът ги спира и не се събират, значи не им е истинска нуждата, а нещо шмекеруват. Нас едно време нито студа, нито страха ни спираха да протестираме срещу властите. Гърците няма да успеят и в сряда. Има нещо много интересно. Гърците не отиват да си пазят границата от бежанци, даже не им дреме, а отиват да затварят нашата граница. И то при условие, че напливите са по море, а не от тук. Нормални ли са тези хора? Нещо кисело и криво има там и не е само от маслините.

НА ЦИПРАСЧО МАЙ ;) АБЕ КЪСМЕТЛИЯ Е, ЗАЩОТО ЗАСЕГА ОТЪРВА ГЛАВАТА :)

Не им вервайте бре, пак ще ви излъжат.....

земеделците решиха да започнат стачките без да блокади на пътища.дира показва отново че се е превърнала в популистка медия,народа да се психира,измислени врагове ни мислят мръсното и тн.

Отказват да блокират заради това,че им е студено глезльовците!!!!Ако зимата откара до май месец изобщо няма да блокират границата,защото ще им почне пък сезона! Гледат си интересите гърците и наглеят!

Може и да не блокират границата,може да са решили да блокират първото кръстовище след Сидирокастро а границата ще си бъде свободна,който иска да минава.

Май на византийците им е малко ладнично на тия температури и затова се отказват

Ако блкокират границата: не е нужно да им връщаме с блокада, така или иначе алите лофьори нямат смелост за такава постъпка Простокато дойдат отпуските масово оттегляне на българския турист. Така ше има няколко ползи и няма да ни се казва че е безсмислено да правим блокада. Ползите ще са: - гръцкия хотелиер ще усети спад на приходи. Това ще породи напрежение между него и гръцките превозвачи. - ще се захранят българските хотели. Така и така ще се харчат едни пари за почивка. Заради червения картон към гърците , нищо не пречи един сезон тези милиони евро да останат в България -ще направим репетиция да бъдем единни по въпроси, които касаят националния ни интерес. - боко няма да има начин да се появи и разубеждава да няма блокада, няма да има и начин да каже ходете в гърция на море. - ше им покажем на гърците по достоен начин че не бива така. Обаче 90 % от нас са ганьо и андрешко. И след като няма да изпита доректно или индиректно негативи от евентуална гръцка блокада му е все тая. Още повече воден от мисълта , защо да си давам парите в България, за да забогатява пешо и иван, като ще ги изгарча в гърция да забогатее спас аристиди.

Защо бе андрешко,защо слагаш минус, кеф ли ти е някакви примати да паркират багерите на пътя, да пият чай в кафето, а цялата ни икономиак да страда......? Или искаш реципрочни мерки, за да ни сочат с пръст всички и да викат булар примат. Не може ли по дипломатичен начин като разумни хора да им покажем че сме нация ?

На тях им е все тая за българските загуби. На тези с минусите им дреме, че няма къде да се топнат лятото, ако нашите направят контра блокада. Т.е. българина е на принципа " Всяка коза за свой крак".

Дреме им на гръцките хотелиери в северна Гърция за българските туристи,няма да отидат няколко хиляди нашенци с бурканите с лютеница,пържоли и каси с бира,голяма загуба ще претърпят да знаеш. И не се бъркай че ще тръгнат да се конфронтират със сънародниците си заради въпросните ,,туристи'',вместо да хабят нерви и сили за това ще хвърлят усилия да привлекат по платежоспособни туристи от другаде.

Виж може и да си прав. Аз в гърция на море не съм ходил. Но едва ли местата, където ходят да почиват масово българи, могат да се преборят за платежоспособни туристи, като заместител на цитираните от теб туристи.Това са по-скоро бюджетни хотели, за управителите на които всеки 10 евро са ценни. Както и при нас зима и лете не можем да докаре платежоспособни туристи, а изметта на европа и Русия, идващи предимно на социални помощи да къркат и друсат..... А що се касае за гръцките хубави ама наистина качествени хотели, средностатистическия българин не може да си позволи и три дневна ваканция там.

Нашенските хотели не са в ръцете на Пешо и Иван, а на мутри и дебелосерковци. Има разлика.

Отказали се се, щото батко ви "ИНФОРМАТОР" им се обади да ги вразуми!! Събирайте тука по 10 лева такса батковци, за батко ви, че нашите фермери в Гърция, бая са говеда и трудно се убеждават....

Когато днешна република фиром и земите на албания по гръцката граница са били български една българска блокада практически парализира Византия.Сега основния път гърция ЕС не е през България а през фиром. така, че лостовете ни за натиск са никакви.Даже и Турция не можем да блокираме- ще минават през Гърция и Фиром.

Явно се очаква застудяване на времето,щом гърците се отказаха от блокадата на границата.

Не бе, просто няма въглища на тънка цена за да сложат барбекюта да продават шишчета на чакащите.....

Ако ми сложиш още един минус Тимоне, ша съ обадя на наште на границата да затворят, тъй да знаеш!!

"А тези, които искат от наша страна да го направят - нямат топки за това! " Дори да имат топки смисълът не е много голям. Основният и най-оряк път от Гърция към ЕС е през република Фиром и СЪрбия а не през България.

Добре,че им дойде мозъкът в главите!

Вижда се, че не знаете какво искате. А тези, които искат от наша страна да го направят - нямат топки за това! Ясно е само едно - гърците са активни, знаят ясно какво искат и постоянно се борят за правата си! А пие колективно спим...

Да ама тъпия нашенец не знае как да си извоюва правата а те знаят при нас злоба завист простотия и разделение са върха на сладоледа.

Нли платихме милярди за Белене, още милярди за КТБ, профукахме собственоста на държавата за жълти стотинки, та сега се надаме на обещетения за някаква си блокада. Няма по-големи тъпаци от нас!

Това ли е то демокрацията? Да пречиш безнаказано на другите да упражняват правата си? Това ЕС-демокрация ли е или САЩ-демокрация? Нека някой по-опитен да каже.

Не е, В ЕС и САЩ такива малоумия няма. Те са присъщи на източния блок

Е та гърците и ние нали сме в ЕС, бре? В ЕС нямало ... Пишеш си и ти така по инерция.

Избирстелите на борисов бяха в шок и ужас.Аз нямам нито пари нито планове за почивка в гърция нито съм шофьор в транспортна фирма. така, че новината ако не слабо то въобще не ме интересува:)

Те се борят за по добър живот-имат проблем с тяхната власт...а вие не казвате какъв ви е проблема тъпотия.