Гърция ратифицира договора от Преспа

Гласуването мина само със седем гласа "за" повече

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Налице е исторически прецедент на озаптяване на националистическата шизофрения на балканския полуостров. Сериозна предпоставка за нормализиране на живота и перспективите на региона.

Отлична новина за предателите на България и българщината в Македония

evra52k

Това е държава от българи ,албанци и цигани наричана сега северна Македония -ние признахме ли това име ?

Поредната прекрасна новина, под която русофилстичната тролска измет ще троли и вие напразно! Честито Северна Македония! Чакаме ви в НАТО и ЕС!

си толкова горд - да не си прекарал една вечер в някоя от безплатните бази на НАТО в България?

Братя македонци, ако знаете какво ви чака, дупе да ви е яко!

Знаят, знаят....ходили са в Европа! Затова направиха толкова компромиси. Браво на братята.

Поредния звучен шамар в муцуната на Пусин!!! Доста пари изсипа за да продължи изкуствения конфликт в региона и дано сега си седнат на червените за.ници. Ама е малко вероятно по-скоро ще търсят ескалация чрез някой атентат или друга провокация по стара болшевишка традиция!

Комунягите и съврецкофилистиците газ пикаят от яд . Ама ядец за тях и техните палаши ! Ха ...ха...ха...! .

Боко и Цвъкьо ли?

Шайка отрепки и платеници на Москва са се активизирали из форумите. Вият на умряло. Да, Р. Македония успя с кански мъки да се отскубне от орбитата на Белград и Москва, а това за всеки нормално мислещ българин е огромен успех. Точка! Всеки, който дори бегло познава политическата ситуация в Р. Македония знае, че алтернативата на Заев са просръбско настроени сили, които изповядват агресивна и изцяло антибългарска форма на античен/ югославска македонизъм. За да се убедите за какви шизофреници става въпрос, моля посетете уеб страницата на "Македонска нација". Всяка победа с/у тези ретроградни сили в Р. Македония е успех за България. Да живее Р. Северна Македония!

Блядолики тролове, ботове и руски-филии, обръщам се към вас със съвет. Вашите безмисленни и повтарящи се опорки не успяха да вкарат Балканите в Руската федерация, и от сега нататък тъй като ще търгуваме с руснаците СПРЕТЕ ДА ДРАЗНИТЕ БЪЛГАРИТЕ!

А бе как така, нашите антикомунисти соросоиди станаха кристални гръцки комунисти ??

Либералните демократи са най-големите проститутки, особенно соросоидните

Afto ine megali epitihija ,ja oli mas ,stin Balkaniki Hersonisos. Bravo sas kirios Aleksis Cipras!!!

Donald Tusk ✔ @eucopresident "Тие имаа имагинација, тие го презедоа ризикот, тие беа подготвени да ги жртвуваат сопствените интереси за општото добро. Зоран, Алексис – Браво! Невозможната мисија се исполни ". Това е резултатът от предателствата ан СДС, който призна Македонска държава върху българска земя и ГЕРБ който призна българско Вардарско наречие за официален Мкедонски език Доналд Туск пише и възхвалява Ципрас и Заев на официален Македонски език. Това е и признанието на Европа на държавата и езика. Колко прави са били нашите деди които са изпели след Берлин " Европо блуднице Вавилонска, кръвнице Македонска, трижди да си проклета и триклета..." Левски, Ботев,Иван Вазов и всички борци за българщината в Македония се обръщат в гроба от предателството на посочените антибългарски партии

Византийците са били винаги по-умни от Българите ! Прекараха ни Макетата с Менте договора който подписахме с тях ! Тъпо Управление Слаба Държава ! Нямахме късмет с Това Управление , простотията им направи Македония не Българска и друга националност с друг език !

И каква стана тя сега ? Гърцкото правителство разреши окончателно спора си със Скопие за античнотото историческо наследство на Македония, докато българското правителство прехвърли топката на отговорността за пресичане на присвояваното и фалшифицирано от Скопие българско Средновековно и Възрожденско историческо наследство на БАН и МАНУ. Достатъчно е човек да погледне съдържанието на тяхната Уикипедия: „Со востанијата во Македонија во втората половина на X век, во 969 година против бугарската и во 976 година против византиската власт била создадена македонската средновековна феудална држава, позната уште и како Самуиловото Царство. Македонската средновековна феудална држава постоела сè до 1018 година, кога била покорена од византиските војски.”

Самуил вече признаха, че е бил цар на българите и на България, но ти продължавай, може и нещо ново да ти спунсат.

предателче тлъстогъзесто и соросоидно

Голям успех за демокрацията - важна стъпка към Трета световна война.

Това е добре. ....Газта ще тече през Гърция, Македония, Сърбия..

Който се смее последен най добре се смее.

По време на цялата дандания не срещнах никой да спомене същественото, което има предвид елинът в името на т. нар. „Република Северна Македония” и се крие зад благословията му, от което не е важна „република”, така или иначе зависима и лишена от суверенитет, а за разлика от „бивша югославска” – „северна” и най-вече „Македония”, заради което не са съгласни повечето гърци. Е, Ципрас не може публично да огласи, че цялата комбинация от формалното наименование на скопската псевдодържава не означава нищо повече, освен че въпросното формирование е част от някогашна Македония в рамките на Елада. Нищо не е вечно. В момента, в който започне разпад на това изкуствено образувание, позицията на византиеца, който за разлика от потомците на Самуил, които като глупаци навремето първи признаха както „Македония”, така и сегашната „Северна Македония”, гледа доста по-далече в перспектива, ще си проличи и се заяви ясно и категорично.

България никога не е признавала името Северна Македония. Може би тепърва, само да се даде сигнал и парички на нашите.

то за нас полезен ход няма ама и парички няма да има щото няма кой да им даде

продължавайте да плувате, не е рибка.

Аз не разбирам! ЦИТАТ: "Заедно с нашите народи ние постигнахме една историческа победа" - Заев Гърците са народ! Македонски народ няма! Македноски език също няма! Какви са тези просототии за народ и измама?!?!? Северна Македония е съвкупност от Албанци 40%, Българи 30%, Цигани 20% и други(сърби,гърци и т.н.) - 10% ЗАЩО ВМРО позволява да се изменя българската история? ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ТОВА? БОРИСОВ е безродник! Нинова интернациоланистка и подобно на Д.Благоев се срамува, че българка! ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ТОВА?

Блядистанецо, щом има държава, значи има и народ. А щом има държава с народ, значи има и нация! Какъв език се говори, тяма никакво значение - важното е този език да обединява народа!

О, свещена простота!" - цитат за соросоидчетата.

не се тревожи пирова победа е това, помнете ми думата

В техния парламент половината са предатели а в нашия всичките.

Напоследък тактиката на бандитите е да бъдат одобрени контроверсиални решения с няколко гласа, един- два %- уж за ,,достоверност,,. Ципрас е ....

Не подозираш колко си прав.

Блядолики тролове, ботове и руски-филии, обръщам се към вас със съвет. Вашите безмисленни и повтарящи се опорки не успяха да вкарат Балканите в Руската федерация, и от сега нататък тъй като ще търгуваме с руснаците СПРЕТЕ ДА ДРАЗНИТЕ БЪЛГАРИТЕ!

Явно си на няколко ракии когато си писал този коментар, нищо не ти се разбира от брътвежа.

Не сте прав. Понеже ЕС ще ни бие един къч в задника, Сърбия ще стане част от Руската федерация, в най-лошия случай член на Евразийския съюз. С всички произтичащи от това членове за сръбския народ.

значи сърбите ще живеят добре и са по-умни. Виждат ни на каква дередже сме като натовци и европейци.Виждат ни как ходим у тах да пазаруваме истински стоки, а не евробоклуци.

"В рамките на икономическия и политическия дневен ред на Световния икономически форум в Давос, македонският премиер Зоран Заев се срещна с американския милиардер Джордж Сорос, основател на Фондация „Отворено общество“ и нейния председател Патрик Гаспар, предава скопското електронно издание „МКД“, цитирано от Агенция "Фокус". „Присъединяването на Република Македония към НАТО и интеграцията в Европейския съюз бяха оценени като ключови ходове, които обезпечават стабилност и сигурност на страната и региона и отварят врата за нови чуждестранни инвестиции, развитие на македонската икономика и подобряване на качеството на живот на гражданите“, съобщи македонската правителствена пресслужба Заев и Сорос са разменили идеи за интензифициране на сътрудничеството между правителството и Фондация „Отворено общество“ с цел осигуряване на по-добри възможности за грижи и за предучилищно образование на децата и за по-голямо участие на гражданите роми в различни сфери на обществения живот в Македония. В разговора, както се посочва в изявлението на Правителството на Република Македония, беше подчертано значението на Националната стратегия за обществото и мултикултурализма, както и необходимостта от интензивно участие на гражданския сектор в създаването и изпълнението на стратегията, за да се подкрепи социалната тенденция на насърчаване на доверието и комуникацията между различните граждани и общности в Република Македония, обяви правителството в Скопие." МУЛТИ КУЛТИ! :((( А честито!!!

е и....

Голем смех. Да се чуди човек как може да се минава по една и съща пързалка и под една лавина.

Тез сега ще ги номинират за Нобелова награда ама ще им я дадат на куково лято даге...

Днес е голям празник за соросоидните мърши, ще раздават допълнително грантове.

пирова победа за либерасите

Браво! Нещата на Балканите започват да се нормализират.

Блядоликите изтрещяха Честито Македония!

Плюсовете за соросолиберасите са от дир и тролове им.

F-16 оня ден вчера пък Мадуро Днеска братята ни в НАТО УТРЕ И ВЪВ ЕС

Независима църква на Украйна Е Йончева с обвинение за пране на пари

Албанците в Северна Македония гласуваха закон, че в личните документи на републиката ще се изписва националността по произход. В случая за албанците е ясно, защото те не се срамуват от произхода и езика си, даже се гордеят. Интересното става с останалото славянско население, което се срамува и крие произхода и езика си, а краде българска история. Това население вече не може да краде македонска история по силата на Преспанския договор и няма как да се пише с македонски произход. Вероятно ще има циркове и манджа с грозде - някои ще се пишат сърби, други българи. Ще видим.

Преспанския договор не отрича съществуването на македонския народ, просто не признава връзката му с античните македонци.

Нека си квичат нащи руски кавали Браво за силата и мъжеството проявени от Ципрас и Заев. Честито на целите Балкани, Европа и Света.

са побеснели. Вчера Мадуро го измъдуриха, днес Ципрас им го наципристи... Шамар след шамар, друзья. Боли ли ви вратлето? Па като изтръмпят и Тръмп и дойде леля Хилари, тогава какво ви се пише, бедна ви е фантазията.

днес е празник - поредната победа на демокрацията

Нека си квичат нащи руски кавали Сал един Мадуро им остана с голити мъди

Еееее, стига сте хълцали драги ми русоподлоги! Заспивайте горчив сън и сънувайте "ОСВОБОЖДЕНИЕ" от двойните ви "ОСВОБОДИТЕЛИ"!

Лека нощ русофили, пожелавам Ви всичко добро

ти сигур от радост няма да мигнеш ама гледай да не се подмокриш

Продължавате нагло да триете и да манипулирате лайковете но това няма да ви помогне.

Сорос и Заев на една снимка. Това доказва, че соросоидните тролове , жалки слуги на еврейската мърша, с плюенето си вредят на България.

не обиждай днес е празник - поредната побеа на демокрацията

сложих ти плюс но системата два минуса, манипулират, а на първата реплика обратно

Браво за силата и мъжеството проявени от Ципрас и Заев. Честито на целите Балкани, Европа и Света. Показахме, че политиката се нуждае от истински лидери, готови да поемат негативите от глупашкото, популистко и неграмотно простолюдие, в името на общото ни бъдеще и просперитет. Браво и на Борисов, който не трепна и не се поддаде на съветско-коминтерновските провокации на урода от Кремъл.

Цената на имотите за една седмица скочи с 15%

Хубаво е да четеш такива новини

Фобове. Извадете си американските крове от гзовете и си лягайте. Спете спокойно и чакайте. Видовден наближава.

ха ха ха

това заплаха ли е

още нищо ли не е изквичала по въпроса? А Лавров и той няма ли да изцвили нещо?

Изречението се започва с главна буква бе умнико.

Шекер Маша още нищо ли ... и така нататък. Нищо, простено ти е, бесът води до безсилие. Много ви се събра тия дни - умряха ви три самальота, измъдиха Ташака във Венецуела, сега и това.

Като гледам минусите 80% са на друго мнение

Пирова победа за соросите и либерасите.

СДЕГА ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА ОБЕДЕНИМ МАКЕДОНЦИТЕ ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ С ЮЖНА МАКЕДОНИЯ И ГИ ПРИСЪЕДЕНИМ КЪМ ИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ Т.Е. КЪМ бЪЛГАРИЯ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.

България спечели един лоялен съсед

Браво, поредният шут отзад за путин!

Съединението прави силата - Честито на Македония

Няма такава държава вече. От Коминтерна промениха името.

НЕ Гърция а някакви си 155 подлоги гледащи как да не изтърват авантата дето имат сега поне още няколко месеца.. Гърция - значи народа на гърция, а ние го видяхме как протестираше, как беше малтретиран от подлогите на властващите.. Когато такива важни неща се решават с няколко накупени предатели игнорирайки искането на народа си е диктатура и подлагане на чужди а не на националните интереси.. Заевия и Ципрас сигурно са си осигурили добри местенца извън страните си за това подлагане защото няма как да бъдат пак премиери..

по-добре да спре да се мисли за нещо повече от другите ! (Някогашният велик народ си е бил велик някога, ама сега се държат като че ли всички сме им длъжни за нещо. Май забравят, че и те са били варвари опустошили Троя, Крит и пр.)

Докато такива ''умници'' като българите им слугуват защото отдавна са забравили че са народ гърците ще си ащитават интересите и с голяма ''обич'' ще изхвърлят ципрасчо на есен....така както той ги изхвърли при решението си да ги подлага на чужди интереси.

Гърците е време да се събудят и да осъзнаят, че живеят в 2019, а не 384 пр. хр. по времето на Аристотел. Не мога да разбера какво се пъчат? На гол тумбак чифте пищови. Били не знам си какво... да, БИЛИ СА НЯКОГА техните предци. Все едно ние сега да тръгнем да говорим за България на три морета. Нека всеки първо си оправи проблемите в сегашните му граници вместо да ходи да лае като помиар. Ние нямаме път до Варна като хората, Гърците се молят пред банкоматите да им пуснат по 50 евро, ама иначе големи сме ербапи балканците. Истината е, че сме последна дупка на Кавала. Югославия се разпадна от национализъм. Над 100,000 платиха с живота си заради реториката на политиците, хайде няма нужда повече проблеми. Всеки да си гледа в паницата и да си набива шута сам.