Лариса още е под вода, откриха 15-а жертва на наводненията (снимки/видео)

Все още в неизвестност е двойката от Австрия, която отиде в Гърция за медения си месец

Обратно в новината

Коментари - Лариса още е под вода, откриха 15-а жертва на наводненията (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"пострадалите ще могат да получат до 10 хиляди евро за възстановяване на жилищата си плюс до 4 хиляди..." - открийте РАЗЛИКИТЕ!!!!

Докато наблюдавахме пожара в Ситония с един грък той ми сподели - заради 5 тира дърва дървената мафия запали планината. Та.... човешката алчност я има навсякъде, за съжаление няколко човека ще се облагодетестват, а ще страдат хиляди.

"което със сигурност е пряко свързано с климатичната криза и (...) което изисква и от Европа да застане на висотата на обстоятелствата". Айде пак тая карта с климатичните промени.....Ясно е че времето се променя, ще сме глупци ако смятаме че всичко е вечно. Всичко вибрира и всичко се променя и движи, както и времето, но когато чуя такова изказване ми е ясно какво точно визират политиците и какъв е дневният ред. Преди доста години Дейвид Айк и други "конспиратори" говореха как ще се използват климатичните промени за да се прокарват непопулярни закони и ето го резултата. Бъдете мнителни, бъдете умни, бъдете мъдри и поставяйте всичко на анализ и под въпрос.

Знае се че климатичната криза е направена с участието на политическите отрепки, както беше и с ковид мерките. Конкретно тук е с умишленото палене на гори както и изпускането на метан. Ако целта беше да бъдат редуцирани емисисите, може да се почне с брюкселските зелки, редуциране на броя им, разходите за тях. Разход - равно на емисии! После суперяхтите, частните самолети и т.н.