Удължават граничната ограда в Хасковска област

Налага се корекция на изграждащото се трасе на защитното съоръжение по границата с Турция на територията на област Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Удължават граничната ограда в Хасковска област | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'Айде, като приключите с тая телена преградка, започвайте да поставяте 4 м. бетонни "Джърсита", като тези на потуркия на границата и със Сирия. Целият Афганистан е опасан с такива. Селяните ги леят направо до мястото на поставяне и излизат ТРОЙНО по-евтино от телените оградки, които стават само за простиране на нас'ран'те ви гащи! Възаможно най-евтиният вариант са телените триметрови 'Хеско"-та, които представляват празна телена кутия, която се пълни с пръст. Поставяш ги на място и багера почва да копае траншей пред тях и да ги пълни - така стават двойно по-високи и си имате допълнително преградно съоражение - бонус!

Догнуся ме от безкрайните отлагания и тъпите обяснения за пустата му ограда. Унгария кога започна и кога завърши с ограждането, че и втора ограда започна. Чехия, Полша, Словакия, Унгария, Австрия смело отказват да приемат определените им с квоти мигранти. Но там управляват истински държавници, които мислят за народите си. В България управляват политически мекерета. които от страх от ЕС и от лакомия са готови да предадат и да продадат род и родина с хилядолетна история. Не стига, че България хрантути и търпи по улиците нелегалните навлеци, ами и пише наредби и постановления за дундуркане на наложените ѝ чрез квотите мигранти. Как не се намериха смели и сърцати българи да поведат народа срещу тормоза, който търпим повече от четвърт век!

Айде,най после кога ще е готова тази ограда.3-4 правителства я дъвчете.Според Буда бяха няколко километра и щеше да е готова за 2-3 седмици т.е.още миналото лято.

Вижте какво, не се плаквайте и не се обяснявайте! Да протестираме ефективно против заселването на мюсюлманите в България! България не е сбствност на шепа хора т. н. политици, проажни и страхливи. България е на всчки нас, НИЕ ЩЕ РЕШАВАМЕ!

Винету не успя да я направи за 2мандата, Герджиков ще я оправи за 2месеца.

Ма как тъй? Нали Дейвид и Виктор возих там с крадения джип!?...... ..... Цецоууууууууууууу....

След 4 години строителство и изхарчени стотици милиони, чак сега ли разбрахте къде минава границата?

А защо оградата не се прави по самата граница, по браздата? Само ни гъбаркат и се подиграват с нас, тези от гроб и те.

моята хипотеза е ,че ес и герб ще използват България както на тях им дойде за добре ,тук ще се развиват успоредно и братски еврейската и ислямската мафия на ердоган . ние ,повечето ще загинем в съня си и с илюзиите .

от гроб казват,че непрекъснатите похвали от еврейските ни господари били най-важните за стабилността и сигурността на новите граждани ,избягали от войните ... Господи,до къде я докарахме ,да вярваме на лъжците и крадците да ни опазят ?! та то ,на какво може да се надява една овца ,че вълците са или сити или слепи ?

От цялата дописка лъха на мизерия ,корупция и тотална незаинтересованост.Фалшивия патос ,с който се съобщават някакви мизерни разстояния и обеми не могат да заблудят никого.Чувал съм ,че в Унгария стената е 8 метра висока и два метра е вкопана в почвата ,то нашата е с такава височина и конфигурация ,че и не много сръчна възрастна госпожа ще е преодолее без особенни затруднения

От целия ЕС единствено унгарците реагират адекватно на ислямсото нашествие. Естествено крайните страни Гърция и България ще бъдат оставени да бъдат наводнени, но на кого ли му пука. Те ще бъдат утешавани лицемерно с кухи красиви приказки. Ще ги тупат по рамото и за награда ще има снимка със знамето. Е, може и да им подхвърлят някой и друг мизерен цент...

как да стане като два месеца няма винкел.

Като в един собственик ел,медията с риск да не се повторят залпа от дадена новина почва се извращения с език наименования. Четвьтата власт който владее той е и владетел.

Няма да ви оставя НЕГРАМОТНИ БЕ ДИРА! Пак глупости пишете! "корекция на изграждащото се трасе на защитното съоръжение" ТРАСЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗГРАЖДА!!! - мислена (принципна) линия на някакво линейно съоръжение - път, ж.п. линия и др. ИЗГРАЖДА СЕ ЗАЩИТНОТО СЪОРЪЖЕНИЕ!!! Учете Българския език!!!

Кой строи тая смешна мрежа. Като чели глутница свине ще я пресекат. Точно за пет минути отвор за тумба и то прави ще се отвори. Златна мина за стоителя то после има и подрьжка. Най евтино пази Ердоган, наречи го брат и глей кво става.

Абе нали всичко беше о кей от къде изникнаха пак близо 2 км сякаш кога се хвалеха че всичко е готово релефа ре бил друг??може би парата е необходима на някой за да си запълни харчовете по изборите..

То не беше строене, не беше чудо. И още не е готова за смях на всички. За същото време Китай построи Великата Китайска Стена. Може и за паметник на ЮНЕСКО да я обявят, все тая. Новите жители на Родината си идват със или без ограда, и спиране няма!

Китайската стена са я строили 23 века 20 китайски династии и милиони работници.

И пак не спря нито монголите, нито манджурците :)))))

А защо бойниците и непристъпната страна на стената са от към китайско, а?

jingiby

Сроковете за приключване на оградата бяха първоначално: 31 декември, после стана 31 януари, после заради зимата отиде на 31 март, а сега отиваме на 31 май. А тогава как ли ще ни изненадат? Кой знае...