Коментари - Глобите за пътни нарушения в Турция ще се плащат на ГКПП | dnes.dir.bg
назад

Глобите за пътни нарушения в Турция ще се плащат на ГКПП

Турция предприема крайни мерки в опит да събере глобите от нарушителите на пътя. Шофьорите ще плащат глобите си на границата.

Обратно в новината

Коментари - Глобите за пътни нарушения в Турция ще се плащат на ГКПП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алооооо дира ,защо само мен цензурирахте?Или не четете всички коментари??????

А у нас? Или викате, то миндилите дето са за съд си изчезват както си искат, та едни глоби ли ще хванем ... Разграден двор сме, пълна кочина!

А турците, които са направили нарушения у нас къде ще ги санкционират? Или те още са недосегаеми?

В бегето това няма да се случи скоро и пак шефа на КАТ ще мърмори, че не можели да глобяват чужденците

турция да си гледа техните шофьори, че карат като олигофрени и убиват хора по пътищата, вече колко хора избиха тия турски примати?

Май само българската полиция е единствената която не може да си събере глобите, или пък я мързи да работи

Вместо да се дървят, чупят стойки, да говорят простотии и да оправят други съседни държави, хората първо си оправят собствената. Точно вчера си карах колата и малко преди ограничение една пача (34...) ме изпревари с два пъти по-висока скорост, а 20 метра по-натам стояха катаджии с новите коли с камери. И си помислих, че на феса нищо не могат да му направят, за разлика от нас българите. На нас фишът ще отиде в данъчните, ще ти начислят лихви и ако не си платиш, ще ти изпратят съдия изпълнител да ти секвестира апартамента на безценица. Разбира се това е толкова характерно за нашата държава. Да сегрегира и да унижава поданиците си за сметка на който и да е чужденец, малцинство или маргинал. Благодарим ви тикви, калинки и други дебили! Апропо, как върви електронното правителство? Преминахте ли от дървено на пластмасово сметало?

А у нас кога?

Е кой нормален българин ще ходи в Турция?

Аз ходя. А ти къде ходиш, в Австралия ли?

Камионджиите ходят постоянно до турция и търговците , иначе нормален човек там не би отишъл никога.

На магистралата за Истанбул има камери с интелигентен софтуер. Камери на гишетата. И софтуера ти смята километрите и времето.

Sm3hurk0

Ами скрий си номера по интелигентен начин... Има такъв начин.... Като пуснат електронните винетки, ще карам без винетка. :)))))

Карал съм в Турция и общо взето се съобразявах с ограниченията. Никой там не кара както автобусните им фирми у нас . скапаните ни катаджии, които се крият като партизани в храстите са длъжни да ги скъсат от проверки и глоби. Как се изпреварват три тира каращи с над 100 броня в броня по тесните ни двупосочни пътища. Нека и те плащат на изхода.

Ако се спре в нарушение чужд гражданин се пише задължително акт, след което трябва да се извади веднага наказателно постановление и общо взето много ядове. Цяла смяна се занимаваш с него. Затова на полицаите в България не им се занимава с чужди граждани.

Не е вярно. Няма актове но има "Ко прайм ся?"

Като карате в Турци внимателно Аз съм карал в Истанбул вечер с140 ама преди нямаха камери . Имат сензори на всяко по важно кръстовище и снима Ако си излязъл от очертанията глоба -И тук трябваше да има с поставяне на умните светофари ама работи ли не знам -

Kalin

Ми аз и преди съм виждал да събират глобите на границата и ако не ги платиш да не те пускат.Хванаха ме с превишена скорост и трябваше да си платя глобата на границата.Та нещо в тая новина ме........

Не вярвам в Турция да да разхождат хиляди с влезли в сила присъди.

те в турция и без присъда не се разхождат много много....

Така се прави. Турците имат една образцова държава. Въвеждат и практични норми и правила. Не като нашите институции. Пишат глоби, издават протоколи, които никога не се събират. Остава едното писане, събираемост нулева. Тарикатлъци, отчитане на дейност. По статистика се води, че има наложени глоби, а се мълчи, че те не се събират. Че какъв е тогава смисъла изобщо да бъдат писани? Скапана, гнусна държава в която апашите и нарушителите се чувстват като в рая.

Браво на турците, пак ни изпревариха в решаването на проблемите.

значи турските полицаи ще папкат от наште диваци,а наште полицаи пак на протест