Оградата по границата - обект на националната сигурност

МС включи в списъка на стратегическите обекти от значение за националната сигурност временното възпрепятстващо съоръжение по българо-турската граница.

Обратно в новината

Коментари - Оградата по границата - обект на националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.н. "ограда" трябваше да почака малко !!!! Първо трябваше да гласуват статут за стратегически обект на националната сигурност правителството !!!! Стават недосегаеми, несменяеми и спестяваме милиони от избори !!!!

Първо водоравно: Временното възпрепятстващо съоръжение по българо-турската граница с 5 букви ? КЛЬОН

Оградата по границата си е една бутафория. За какво ти е ограда, когато граничарите са част от схемата за вкарване на нелегални орки. Срещу съответната сума си затварят очите и отиват на друго място.

Но, кога ще съдят онези, които заповядаха да се демонтира старата ограда ? Народа не е длъжен да плаща щетите от управници, които се учат да управляват на гърба му. Да излизат и да отговарят ! Или прокуратурата да влиза и да хваща политическите плъхове, а не да се занимава с бабини деветини.

Голям майтап,сякаш хората са слепи пък особено тези,които монаваъ границта или тези,които ги превеждат.Този Симеонов е рядко л.....

"Временно възпрепятстващо съоръжение" - т.е. стои там временно, само колкото да се налапат някои хора. А колкото до възпрепятстващите му способности - наистина са кратковременни.

като името си.