Ще обучават младежи да залавят мигранти по границата

Имаме идея в бивши гранични застави да обучаваме младежи, които да залавят нелегални мигранти по границата, каза кметът на Тополовград.

Обратно в новината

Коментари - Ще обучават младежи да залавят мигранти по границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо точно младежи, а не здрави, прави и опитни мъже?

Обикновените българи започват да разбират какво предстои..... Затова са и тези предложения, а колко са осъществими в тази си форма друг въпрос. Но легален начин ще се намери....

хихи

Хубава идея. Ама вместо с пожарникарски маркучи да екипират младежта с Калашников!

Чухте ли? Забраняват боядисването на яйца за Великден, за да не накърняваме чувствата на мигрантите.

"Мигрантите" не трябва да се допускат да влизат в България от граничари и войската, а не да се залавят от обучени младежи след като са "допуснати".Ако се минира границата и се стреля по нарушителите всякакви такива зяигравки и обучения са излишни.

Започвам да си мисля, че ако цялата ни държава и нейните структури - съд, полиция, военни, администрация, парламент.... преминат на доброволни начала без заплащане, нещата може и лека полека да се оправят.

обаче това не е целта на нашите "стратегически партньори" и техните мекерета!

а тюфлеците , които взимат по 20 заплати при пенсиониране, какво ще правят, да ги пратим на почивка в Анталия !

Доброволци първо да идат децата на депутатите и управниците. И създателите и участниците във филмите "Граница" и "Съдилището". Заради тези филми приятели който са служили граничари берат срам от това. Въпреки, че просто военната комисия ги е изпратила там да служат.

Не е ли по-добре специалистите от МВР и армията да пазят границата. И без това това им е работата а и изяждат доста пари. Във вътрешността на страната може да пазят групи от обучени безработни младежи срещу доста по-ниски разходи от тези за специалистите.

Голям "кеф" е там .... аз изкарах две години там ( 85 и 86 ) . Айде сега да ме награцате , че било по друго време :)

Пълен идиотизъм... Те в 10 клас още не са научили всички букви, те ще ги учат да стрелят... Да сложат входящ изпит и да приемат само този, който познава историята на Сирия и Афганистан и може да изчисли балистична крива на куршум.

Набираме...доброволци,за да пазят границата,а ние,т.е.,вашите"умни"лидери ще продължаваме да теглим нови и нови заеми,за да има откъде да си изплащаме...заплатките и бонусите:)))!!! Умно другари,много умно:)))!!!

Ааааа! Я виж ти!!! Сетила се Мара да се побара! Къде ви е натото да ви пази бе демократи?! Нали уж спокоен живот,армия не ни трябва,наемници ще ни пазят, света ставал по-добро място за живеене!! Много пъти съм казвал, че Нато е що-годе сила,ама ги бОли фара за България. И се радвайте,че Турция отслабва и има маса проблеми,инак сме си жив Кипър...

Ето го и дежурния трол с дежурния минус. кое не ти харесва в споделеното от мен троле?

ПРАВИЛНИЯТ ИЗРАЗ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ,,АЙШЕ ДА ОТИВА НА ПОЧИВКА".

За западноевропейците, че няма да въздъхнат дори за нас е ясно - техните медии и учебници им обясняват само лошо за нас и нищо за историята ни. Но да не забравяме, че оскотяването на света предизвиква друг взрив - глад за човещина и ценности и осъзнаването, че сме се изгубили в материалния свят на пакетчетата готова храна с консерванти и вече безполезните ни вещи за масова комуникация, носещи масова манипулация. Не забравяйте, че православния свят е ядосан на западноевропейския. Не се знае каква реакция ще има в православна Европа, ако Турция си помисли за нахлуване. Освен това Турция си има много проблеми с всички съседи, а вътре си има гражданска война.

армията и полицията по границите ни, а доброволни отряди вътре в нея!!! по села и градове!!! нали при ,,демокрацията,, властта е на ,,народа,,???

защо така бре, 60 000 "милиционери" на държaвното корито лапат, и след това, протестират и стачкуват за още бонуси,... Tе, какво ще правят??? Kогато, ни ограбват и бият по улиците ги няма, поне сега ги наредете през 10 метра на границата, да я пазят бре!!? ;)

...милиционерите, ще ги ползват,.. после, да арестуват доброволците защото се отнасяли "Hе-хуманно" към бежанците!!?? 3а това, ще ги използуват, разбираш ли??;)

Къде е смелия свинктеропредложител Сидеров да развее родния байряк!И разбира се да набира активно хора от собствената си партия за доброволци!Къде ли?Ами няма го!То и партията му я няма!Не останаха балъци!Срам ме е че още живея тук!

ТЕ Е СРАМ,НЕ СИ НАРЕД С ГЛАВАТА!!! НАСОЧИ СЕ ПО-ЛИБЕРАЛНО ОРИЕНТИРАНО,ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!!! А СИДЕРОВ ДОСТАТЪЧНО ГО ОТНЕСЕ ЗАРАДИ НАС,ДА НИ ОТВАРЯ ЗАТВОРЕНИТЕ ЗЪРКЕЛИ!!! НОВИ ДЕЛА НЕ МУ ТРЯБВАТ!!! А ТИ ЗАЩО ЧАКАШ НЯКОГО, ИДИ САМ,НАЛИ СИ МЪЖ ?!

не го е отнесъл заради нас, а го отнесе защото е самозабравил се малоумник, който се държеше нагло и се мислеше за недосегаем. Че се имаше и за Левски едва ли не тоя цървул нещастен. Ето затова го отнесе, не за да ти отваря очите на тебе!

Предлагам да се създаде заетост сред..."бай Мангал"като ги направят...ловци на глави:)))!!! Така Тиквата и пипоните около него ще ударят двоен джакпот,нещо като...Хитлер с...евреите,но в...софт-вариант:)))!!! Или пък...нов Ку-клукс-клан:)))!!! Българийо,Българийо,де да можеше да видиш онези,които се водят твои...граждани,какви..."фундаментални идеи"имат в кухите си тикви:)))!!!

Бившите гранични застави, бившата крайгранична ограда, бившите гранични войски, бившата организирана България ...

Така, така. Орязахте армията, полицията и какви ли не зулуми направихте. Обезоръжихте България, дадохте си дупетата на външни намеси , а сега се търсят доброволци. Предлагам драги в кавички управляващи да се хванете и да ходите поне за ограда да станете. за друго не ставате

Кво орязване бе ушанков. Имаме близо 40,000 армия и 60,000 полиция и прибягваме до доброволци да пазят държатава. Ако зависи от мен тия хрантутници на заплата до 1 ще ги уволня.

в лицето на правителство и парламент, е безсилна да се справи с наплива на истински бежанци, "бежанци", икономически мигранти и всякакви други нарочно изпратени ортодоксални ислямисти и бягащи от съдебно преследване криминални елементи и дезертьори от всякакви военни и паравоенни формирования народът взема нещата в свой ръце! Издигнатият девиз е копие на предишният "Бъди готов за учение и труд, труд и отбрана" и в това няма нищо порочно, анапротив показва истинската нагласа на народът в тези трудни за държавата ни времена! Инициативата е повече от похвална и напълно навременна! Сега остава само депутатите и министерският съвет да облекат в законова форма действията в името защитата на Родината на тези доброволци, с което да ги овластят и очертаят кръга на правомощията им, за да не ги подвеждат след това под отговорност за самоуправство! Обличането в законова форма на тази инциатива е крайно наложително, защото именно парламентът и министерският съвет са тези които трябва да се справят със създалата се хуманитарна криза и криза в сигурността на държавата и трябва, овластявайки доброволците, да поемат своята политическа, административна и правна отговорност и да не се скриват зад гърба им!

Ами те хората на Расате са готови, даже и униформи си имат, лайняни на цвят. Само дето малко дебели ми се виждат и сигурно не могат да тичат.

Ти ще тичаш - я какво си стройно като фиданка!

еми ше намерат....

А КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОЛИЦАИ, ЖАНДАРМЕРИСТИ И ОЩЕ ЕДИН КЪП ХОРА ОТ Т.НАР. СИЛОВИ МИНИСТЕРСВА? ЩЕ ХОДЯТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗА ОРЯЗАНИТЕ ИМ СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ ЛИ?

Лиляна има опит да ходи да реже лентички по пътищата, по околовръстното, да обува кубинките и право в Тополовград, така ще бъде първата доброволка дала пример.

Митов,онзи с очилцата,тип"Хари Потър"няма ли го някъде наблизо??? Той дали ще е сред онези,които ще нарамят АК-то,за да си пазят...задните части,които,за съжаление обаче отдавна не са само негови:)))??? Какво друго можеше да се очаква от идиоти,които прокламират сбърканите си"идеали" и за които думата родина е...просто една...дума?!? До преди 25 години събаряхме всичко,което можеше да се...събаря,а сега ще го...градим отново?!? Мъка,мъка,мъка,много мъка:)))!!! П.С."Идолите ни",на които днес се кланяме и...дупим двойно повече,без армии и контрол по границите ли са бре,идиоти такива,неграмотни???

Хайде сега всички 60-70 хиляди безполезници работещи в системата на МВР да поемат към границата!Барабар с военните които така и така придремват целодневно!Градовете ни са пълни с дилъри психопати и хора с 10-20 висящи дела!Полицията ни е с доверие голяма и кръгла нула!Съд и прокуратура са невероятно корумпиран Клозет!И на цялото това огромно Ако, алчните и гнусни политици ни обесняват целодневно как сме били вървели напред и нагоре!Те вероятно вървят!Но не и народа които ги храни!Така че скъпи ми сънародници не знам има ли толкова голям кенеф да съберем всичко Това!

Воените и полицаите за бремени, неги закачай, шъ раждат

Това си е възможност за мародерства.Спираш,джобиш,наритваш и гониш.Лесни пари.Както онзи дето го изкарват герой-той просто си ги джоби

Е сега е момента соросоидните тикви,нпо тата,костовистите между другото той защо не е в затвора да покажат че милет за България не само на думи и на дела.

Всичко се ОБЕЗМИСЛЯ ,само с едно изречение: ---НЯМА ДЪРЖАВА , РАБОТИМ САМО ЗА ЦИГАНИ И ПОЛИТИЦИ.

Ех колко мутри могат за забогатеят така!!!

младежи ще бранят границата, хм, същите тези младежи, за които държавата е мащеха, знаете ли колко канцеларии има във военното министерство, и те са пълни с женоря и меки китки, които висят от 9 до 5, и с нетърпение си чакат заплатите. А тези 240-те в парламента, в кризисна ситуация да се вдигат и да дават дежурства, стига са се влачили като манекени из колоарите, и оттам в 5 часа, като свърши работното време, право в джипа, шофьора го кара в чалготеката. Имат достатъчно държавни джипове, пърдон в сегашната ситуация-джипки.

Бежанците са добре дошли, дано да ни помогнат да възродим мървия си народ.

Не е възможно да си ИВАН! Не се е родил човек, който да носи това име и да разсъждава като теб.

Той не е "Иван". Той е Хасан!

Иване, Иване... да та * който бежанец та хване!

Ето сега е време тези патриоти от АТАКА и Париотичния фронт да мобилизират и изпратят свои отряди на границата ни.Чакаме да видим.

АТАКА патриоти??????? Виц!

Предвождани от този пигмей Волен.

Има такава професия ловци на глави. Срещу пари. Наемникът работи за пари 1000 - 2000 лв. за заловен нарушител на държавната граница. В този живот всяко нещо си има цена. Останалото е тинтири - минтири.

ама те искат доброволци, те не щат да плащат. Ще отида да гласувам следващия път само за онзи, който пръв отиде на границата да даде пример, патриоти много-като почнеш от сидиров, минеш през чернев... но всичко е само на думи. Патриотичните партии имат достатъчно поддръжници, които използват за митинги и демонстрации, да ги насочат към Тополовград-атака, вмро, демократи дза силна българия, патриотичен фронт и всички знайни и незнайни партии и партийки, които са патриоти само преди избори и то на думи. Чакаме изброените на границата!

Само така, башибозук ни трябва, той е най ефикасен дайте им по някой лев да се надрусат и повечко патрони, и на арабелите жална им майка.

Абе фес ,що не си ходиш в афганистан ,сирия ,пакистан,или там някъдена майка си!

европедита :) Четохте ли новата забавна новина от Краваристан а?:) Американския тризвезден генерал Джон Хестерман, човек с дългогодишен професионален опит е уволнен от Пентагона..Защото имал любовна афера с...НЕ, НЕ ПЕДАЛ КАКТО МНОГО БИХА СИ ПОМИСЛИЛИ!! ТОЧНО ОБРАТНОТО!! ИМАЛ Е АФЕРА С ЖЕНА! ЗАРАДИ КОЕТО И Е ОТСТРАНЕН И УВОЛНЕН ПОЗОРНО!! А В ТОВА ВРЕМЕ ВОЛОДЯ НАГРАЖДАВА ИСТИНСКИТЕ ГЕРОИ НА РУСИЯ, УНИЩОЖИЛИ СПОНСОРИРАНИТЕ ОТ КРАВАРНИКА И ПЕДОСЪЮЗА ТЕРОРИСТИ - ИДИЛ И АЛ КАЙДА!!

,...трябва да защитим държавната граница ,въпреки че няма държава, да защитим нашите политици , управници ,и корумпирани държавни чиновници , за все по-нарастващите им ФИНАНСОВИ И МАТЕРИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ ... ДАЙТЕ ,ДА ДАДЕМ !

какво ще правят там десетокласниците? Няма ли да ходят на училище? Как и кога ще ги обучават? Това задължителен предмет ли ще бъде? Питаха ли родителите, дали са съгласни?

Нарушителите требва да се отстрелват,а не да се залавят!Никой от тия манговци няма редовни гокументи!Тия цигани са терористи!

Държавна граница се пази от обучени хора и професионалисти. Всичко друго е ала-бала.

Безумна простотия от където и да я погледнеш!! Това е начинът всички безмозъчни дегенерати да дадат воля на агресията си!! Ще се прочуем!!

Идеята не е лоша, нещо като военното обучение отпреди. Но си прав, трябват важни допълнения към нея: тези формирования само под командване на професионален персонал; психологически профил преди да им се предостави оръжие; в никакъв случай прием на индивиди с изяви в крайнодесни ксенофобски организации... И други. Малко прочуване е нужно на желаещите.

Чакайте, никой не говори да пускме паразити на социялна хранилка. То ние и нямаме такава, не сме Европа. Но ако не са фанатици, ако са образовани, ако са с професия, ако са патриархални, защо да не се женят за българки и да работят? Иначе ще изчезнем. Естествено че фанатиците и разни с "чалми и бради" не ги искам и аз.

Белчо, ти дъщеря имаш ли и ще бъдеш ли съгласен да ти доведе един от тези "образовани пришълци" за зет ? Толкова ли нямаме млади българи, та ще чакаме всякакви пришълци да "подобряват генофонда ни" и да спасяват България от изчезване ? Моето мнение е следното - ако не можем да спасим държавата си сами, то наистина по-добре е да я няма, отколкото сами да я предлагаме на всякакви мургавеляци, нахлули от майна си Райна неканени у нас. 500 години робство не е затрило родът ни, а сега искаш сами да си свалим гащите пред всеки боклук, позволил сеи да дойде неканен на наша територия ?! Позор...

Защо да не доведе? Или само защото съм българин, трябва да робувам на куха патриотарщина и да предпочета за зет, някой мухъл, без професия, без работа, пияница ... Замо защото е бългаин, така ли?

Milen Gagov

Чиченце,както отиват нещата,скоро в тази кочина там ще си останеш само ти и...голия ти гЪз,...извинявай...патриотизъм исках да кажа,сори:)))!!! П.С.Не защитавам мангали,арабели или вскякаква там измет,но понякога сред тях има и такива,за които си струва човек да...размени мутрогените с квадратни чутури и кръвясали очи,които върлуват в кочината там!!! Не мислиш ли?!?

Ако се женят за българки, само при условие, че приемат християнството, сменят имената си и спазват нашите обичаи! Така направи дъщерята на мои близки и всички се гордеем с нея. Момчето много я харесваше, но тя постави условия и се омъжи за него, след като той ги изпълни. Сега всички в семейството са българи.

От къде на къде трябва да приемат хриятиянството? Какво лошо има българката да приеме исляма? Или пак ще ме заливате с глупости за "дедите ни", "вярата ни", "кръвта ни", "спермата ни", "урината ни"...

Mи ожени дъщеря си ,майка си ,или жена си за тия цигани бе!Откъде накъде ще решаваш семейното положение на Българката!Може и ти да се ожениш за някой от тая сган циганска!

Кой е циганин и кой не е добър въпрос. Ако говорим за цигани, то май ние сме БАШ цигани.

оТ Столипиново ,и Факултето. ГлавнокомандУващ е цар Кирил Рашков ,от с.Катуница .

А така учете младежта на нетолерантност и да "лови" нарушители, а Народната милиция (демек полиция) да продължава да си бърка в носа и да си чака 20-те заплати, а защо не 40?

Между сириец, афганец и българин, голяма разлика не виждам да ви кажа. Като знам пет века каква "любов" са ни правили всякакви такива от Ориента, нищо чудно ние да сме "сирийците", не те.

Ми бил си лесен давал си се 5 века, затова любимата и родна музика ти е чалга! Останалите българи не сме се давали и затова сме си бели и не сме чалга.

Ми не сме давали, ама те са си вземали.

Знам колко сме бели, айде моля, моля... По-циганоподобен и чалгаджийски народ от нас няма.

Какъв се възприемаш зависи от много фактори и за никой от нас не е сигурно дали е такъв, за какъвто се мисли, ако няма родословно дърво от векове назад. Аз акцентирам върху факта, че християнството е дало най-много за развитието на изкуството и оттам - духовното развитие, науката и културата.

Ако държавата обяви парична награда за всеки заловен НЕЗАКОННО ПРЕМИНАЛ ГРАНИЦАТА НАВЛЕК, в размер 500лв. на глава гаранция че изобщо няма и да си помислят да идват насам. Освен това на държава ще и излезе много по-евтино отколкото да ги храни тия паразити ! Ако знам че има такава награда отивам веднага ! За 2-3 дни ше направя едни лесни 10 бона !

И като ги заловят, нали ще трябва да ги хранят после? Докато не са заловени са на самоиздръжка!

За Мъж - 500вл , А за Жена или дете по колко ИСКАШ !

Ако циганката е бремена 1000 кинта бате, щот на практика фащаш 2-ма ! За чаветата мога да направа отстъпка за група ако са повече от 1, ше се разберем

Ако полицияти и армията не може да си свърши работа, да пращат ловните дружинки, с повече сачми и сол.

а тези милиционери дето искат 20 заплати и да се пенсионират на 50, няма ли да свършат нещо или освен, че трябва да ни изнудват да им плащаме осигуровките и обезщетенията, трябва и работата да им вършим!!! Който не е доволен да напуска и да останат в тази система които не мислят само за пари, рушвети, бъркане на нос по цял ден и т н

Бъди ПАТРИОТ , - Хвани мигрант !!!!